Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bu arada tek yumurta ikizi olduğunu bilmiyordum.sana tek embriyo transfer edildi vee tek ebriyodan ikiz bebeğe mi hamile kaldın?

Canım benim sende iyiki varsın...
Hiçbirşeycikleri yoktur bebeklerin sağlıklı onlar sakın aksini düşünme.
Detaylı ultrasondan sonra içinde rahat eder.
16-18 hafta arasında bende yaptıracağım Nuri bey benim bebeklerin ense kalınlıkları ile ilgili yorum yapmadı hiç kan sonucuna bakılamadığı için detaylı ultrasonda herşey belli olur dedi.

gunaydin,
icimden bir ses bu yaramaz ikizler oglan diyor ve hersey saglikli sonuclanacak.
Kendimde unutuyorum zaman zaman ama hatirlamakta fayda var, dogacak bebek ne badireler atlatiyor da dogacaksa doguyor. Cok zorlu hamilelik baslangici geciren, doktorlarin bu bebek durmaz dedigi saglikli bebekler taniyorum. Birisi benim ablam, gayet saglikli.

Benim de dun yumurta sayima biraz moralim bozuldu ama olumlu dusunmeye calisiyorum.
3 u kucuk toplam 9 yumurta gorunuyor mus. Persembe durumlarina tekrar bakacagiz ama sanirim bizim bebek adayi yumurtalar toplam 6 tane olacak. Allah hayirlisini versin hepimize.

Moralini bozacak bir durum yok bence 6 yumurta hiçte az değil bir tane olsun kaliteli olsun o bile yeter. Şimdiden böyle şeylere takılma oluruna bırak. Olumlu düşün...

bence sayı gayet iyi benimde sayısı çok ama o kadar iyi değilller malesef yanii az olsun öz olsun ne güzel 6 tanesi iyiymiş sonuçta.

Canım şimdi okudum bu yazdığını.
Anladığım kadarıyla genetik tanı yapılacak. Yani daha net sonuç alınacak.
O nedenle lütfen hiç zaman kaybetmeden Aydın beyin dediği proflardan birine git.
Çünkü kendini üzüyorsun istemeden bebeklerde etkileniyor.
Boşu boşuna üzülüyor olma ihtimalin çok yüksek.
Sen güçlüsün ne badireler atlattın bununda üstesinden gelirsin.
Dualar bizim yardımcımız...............

bence sayı gayet iyi benimde sayısı çok ama o kadar iyi değilller malesef yanii az olsun öz olsun ne güzel 6 tanesi iyiymiş sonuçta.

Tabii ki yumurtalar embriyo olmadan bilmek imkansiz, insallah iyi sonuclar getirsinler herbirimizinki.
Doktor 14 mm altini saymiyoruz dedi? 21 yumurtan toplandiysa super, mutlaka aralarinda birkaci kalitelidir.
Olculeri kac, yoksa ne gorurlerse topluyorlar mi?

ne varsa hepsini topluyorlar sanırım içlerinde işe yaramayanlar olsada bırakmamaları gerekiyor.doktor hemşireye sayarken bende aklımda tutmaya çalışırdım ama zor oluyor tabii:) senin stres yapman için çok erken onlar gelişip büyüyecekler daha.bende tekrar arayıp sormak istiyorum bugün 3. günü herhalde aşağı yukarı bellidir durumları ama bir yandanda on kere sormaktan çekiniyorum.

Sancux canım sözlerin ve dualar bana güç veryor yarın için randevu aldık proflardan birisi ASM'ye geliyormus çarsambaları bakalım ne diyecek?Allah herşeye kadirdir, inş. yolunda gider ve bebekler saglıklıdır ama aksi bişeyde varsa bunu bilmek ve hazırlıklı olmak lazım...Rabbim neylerse güzel eyler, vardır her işte bir hayır...

Bende katılıyorum.Herşey güzel olacak.Senin bebişlerin zaten mucize ve bu mucizenin tamamına ereceğine inanaıyorm.Sevgiler..

nilsu sen nasılsın herşey yolunda mı?

Yolunda mı bilmiyorum.İlk ultrosonu bekliyorum. Eğer orda herşeyyolunda ise kendimi rahat hissedeceğim.Şu an tek bilgim kan testine göre hamile olduğum.Bakalım.Sende kan testini bekliyorsun heralde.Bekleyiş hiç bitmiyor...Umarım sonucu güzel olur...

Utkummmm yarın umarım güzel haberler verirsisin.Önemli olan en başta senin sağlığın. Sağlıklı olacaksın ki güzel çocuklar yetiştirebilirsin.Kendine dikkat et...

Teşekkür ederim Mystryy.. Evet herşeyde bir hayır vardır diyerek kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Hiç doğum kontrol hapı kullanmamıştım. Yan etkileri ne yazıyorsa hepsini yaşıyorum malesef. Bu arada 168 boyundayım ve 61 kg civarındayım şu an.. Sen yeme kürüne başlamışsın:) ama ben de tam tersi iğnelere başlayıncaya kadar bir kaç kilo daha vermek için hem sağlıklı besleniyorum hem de her gün koşu bandında efor sarfediyorum. İğnelerin ve hareketsiz kalacağım günleri etkisiyle alacağım kiloları simdiden bertaraf etmek için bi kaç kilo vereyim dedim.. Esim de bir kaç aydır sağlıklı beslenme programı uyguluyordu ve 6-7 kilo verdi. Ancak iki haftadır diyetini bıraktırdım ve şimdi ne isterse yiyor. Folic asit almaya kasımda başlamıştım ama esime de içirmek hiç aklıma gelmemişti. Havuç suyunun çok faydalı olduğunu duymuştum. İyi fikir bende sabah akşam sıkmaya başlayayım bari.. Ancak küçük bir hatırlatma: lütfen havuç suyunu sıktıktan sonra içine bir damla z.yağı koyup karıştırdıktan sonra iç ve eşine içir olur mu. Çünkü havucun içindeki vitamin yağda çözülen ve yağ ile alınmadığında hiçbir etkisi olmayan bir vitamin. Sevgilerimle.

Canim Arkadasim Insallah yarin iyi seyler duyacaksin doktordan.
Bugun annemlerde kaliyorum onlara da anlattim.
Senin icin babannem annemde dua edecekler. Hatta 12 yaşinda bir kardesim var o da ben gece yatarken dua edicem o abla icin dedi. Elimizden baska bir sey gelse keske...

Sancux Merhaba;
Daha sitenin nasıl kullanılacağını tam olarak bilmiyorum ama yeşil yeşil görüyorum seni.. Sanırım online'sın..
Bebişlerin nasıllar? Hamileliğinin yolunda gittiğine çok seviniyorum.
Yazılarınızı hep takip ediyorum. Hani annenin kedisi atlamıştı da çok korkmuştun ya:) Bizim de 4 yaşında ismi Serbet olan çokkk yakışımlı bir kedimiz var:) Ancak hem çok uysal, hem çok sevimli, hem sadece kuru mama yiyor, hem dışarıyla hiçbir teması yok.. hem de toksoplazma testi bile negatif:)
Bizim ilk çocuğumuz desek doğru olur sanırım. Esimin kedisiydi.. Şimdi evimizin nesesi:)
Utkumm için bende az evvel dualar okudum.. Yarınmış randevusu.. Senin de dileklerine ve dualarına yürekten katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…