Kızlar günaydın.
Canlarım benim,Allah razı olsun hepinizden hepiniz çok tatlı insanlarsınız iyi kii varsınız ve sizinle paylasabiliyorum duygularımı...
Aydın bey ense pilisi kalınlığını 4mm ölçtü, eger 3mm üstündeyse bebegin patolojik olma ihtimali 18 kat artıyormuş...
Herşeyin hayırlısı olsun bugün daha iyiyim Allah'a şükürler olsun...
gunaydin,
icimden bir ses bu yaramaz ikizler oglan diyor ve hersey saglikli sonuclanacak.
Kendimde unutuyorum zaman zaman ama hatirlamakta fayda var, dogacak bebek ne badireler atlatiyor da dogacaksa doguyor. Cok zorlu hamilelik baslangici geciren, doktorlarin bu bebek durmaz dedigi saglikli bebekler taniyorum. Birisi benim ablam, gayet saglikli.
Benim de dun yumurta sayima biraz moralim bozuldu ama olumlu dusunmeye calisiyorum.
3 u kucuk toplam 9 yumurta gorunuyor mus. Persembe durumlarina tekrar bakacagiz ama sanirim bizim bebek adayi yumurtalar toplam 6 tane olacak. Allah hayirlisini versin hepimize.
bu arada tek yumurta ikizi olduğunu bilmiyordum.sana tek embriyo transfer edildi vee tek ebriyodan ikiz bebeğe mi hamile kaldın?
gunaydin,
icimden bir ses bu yaramaz ikizler oglan diyor ve hersey saglikli sonuclanacak.
Kendimde unutuyorum zaman zaman ama hatirlamakta fayda var, dogacak bebek ne badireler atlatiyor da dogacaksa doguyor. Cok zorlu hamilelik baslangici geciren, doktorlarin bu bebek durmaz dedigi saglikli bebekler taniyorum. Birisi benim ablam, gayet saglikli.
Benim de dun yumurta sayima biraz moralim bozuldu ama olumlu dusunmeye calisiyorum.
3 u kucuk toplam 9 yumurta gorunuyor mus. Persembe durumlarina tekrar bakacagiz ama sanirim bizim bebek adayi yumurtalar toplam 6 tane olacak. Allah hayirlisini versin hepimize.
saol canım koryon biopsisi yapılacak 3 tane prof. ismi verdi hangisine yaptıracagımıza karar verecegiz, ama karmakarışık bir durumdayım olumsuz bişey derlerse ben nasıl kıyarım onlara, ve böyle bir fikri geçirirsem kalbimden saglıklı dogacak cocuklarımın gelecek yaşamlarını nasıl garanti ederim...Rabbim bana böyle zor bir tercih yaşattırmasın..Oherşeye kadirdir, O nasıl istemişse öyle olacak bunların hepsinin farkındayım ama üzülmemek elde degil..
aglamaktan beynim zonkluyor, tutamıyorum kendimi, dualar ediyorum, tesbihler çekiyorum ama bir yerde tıkanıp gene aglamaya başlıyorum...
bence sayı gayet iyi benimde sayısı çok ama o kadar iyi değilller malesef yanii az olsun öz olsun ne güzel 6 tanesi iyiymiş sonuçta.
Tabii ki yumurtalar embriyo olmadan bilmek imkansiz, insallah iyi sonuclar getirsinler herbirimizinki.
Doktor 14 mm altini saymiyoruz dedi? 21 yumurtan toplandiysa super, mutlaka aralarinda birkaci kalitelidir.
Olculeri kac, yoksa ne gorurlerse topluyorlar mi?
Sancux canım sözlerin ve dualar bana güç veryor yarın için randevu aldık proflardan birisi ASM'ye geliyormus çarsambaları bakalım ne diyecek?Allah herşeye kadirdir, inş. yolunda gider ve bebekler saglıklıdır ama aksi bişeyde varsa bunu bilmek ve hazırlıklı olmak lazım...Rabbim neylerse güzel eyler, vardır her işte bir hayır...[/QUOTE
hayırlısı olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere.
Sancux canım sözlerin ve dualar bana güç veryor yarın için randevu aldık proflardan birisi ASM'ye geliyormus çarsambaları bakalım ne diyecek?Allah herşeye kadirdir, inş. yolunda gider ve bebekler saglıklıdır ama aksi bişeyde varsa bunu bilmek ve hazırlıklı olmak lazım...Rabbim neylerse güzel eyler, vardır her işte bir hayır...
nilsu sen nasılsın herşey yolunda mı?
neyse vardır herşeyde bir hayır senin içinde hayırlısı budur inşallah tekrar hoşgeldin aramıza başlamak bi nebze bitirmek diyorlar ama pekte öyle olmuyo valla bana bu aralar zaman hiiç geçmiyor ama doğum kontrol haplarını içerken sanki en rahat zamandı e risksizde bir zaman dilimiydi yanii ben derim ki 8 tanesi bitmiş kalmış 13 güün tadını çıkar rahat rahat hopla zıpla insan sonra sakınıyor mecburen kendini.bideee ben mirogynon'a başladığım günden itibaren eşimi ve beni yeme kürüne aldım bilmem işe yarıyacakmı ama denemekten ne çıkar diye hergün meyze suları sıktım içtim eşimede her sabah havuç suyu içirdim e vitamini ve folic asit içirdim...
Sancux canım sözlerin ve dualar bana güç veryor yarın için randevu aldık proflardan birisi ASM'ye geliyormus çarsambaları bakalım ne diyecek?Allah herşeye kadirdir, inş. yolunda gider ve bebekler saglıklıdır ama aksi bişeyde varsa bunu bilmek ve hazırlıklı olmak lazım...Rabbim neylerse güzel eyler, vardır her işte bir hayır...
Canim Arkadasim Insallah yarin iyi seyler duyacaksin doktordan.
Bugun annemlerde kaliyorum onlara da anlattim.
Senin icin babannem annemde dua edecekler. Hatta 12 yaşinda bir kardesim var o da ben gece yatarken dua edicem o abla icin dedi. Elimizden baska bir sey gelse keske...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?