sancux(babaannenin ve annenin ellerinden öpüyorum,kardesininde yanaklarından), ayşegül, vanilya,umut..heepinize sonsuz teşekkürler Allah razı olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
bugunkü dr. muane eder mi bişey dermi bilmiyorum ama koryon biopsisi öyle hemen sonuclanan bişey degilmiş galiba..ve asm de yaomıyormuş muanehanesinde yapıyormus, sadece dua ediyorum yapacak başka bişey yok...
Sancux Merhaba;
Daha sitenin nasıl kullanılacağını tam olarak bilmiyorum ama yeşil yeşil görüyorum seni.. Sanırım online'sın..
Bebişlerin nasıllar? Hamileliğinin yolunda gittiğine çok seviniyorum.
Yazılarınızı hep takip ediyorum. Hani annenin kedisi atlamıştı da çok korkmuştun ya:) Bizim de 4 yaşında ismi Serbet olan çokkk yakışımlı bir kedimiz var:) Ancak hem çok uysal, hem çok sevimli, hem sadece kuru mama yiyor, hem dışarıyla hiçbir teması yok.. hem de toksoplazma testi bile negatif:)
Bizim ilk çocuğumuz desek doğru olur sanırım. Esimin kedisiydi.. Şimdi evimizin nesesi:)
Utkumm için bende az evvel dualar okudum.. Yarınmış randevusu.. Senin de dileklerine ve dualarına yürekten katılıyorum.
Yarin kacinci gun? Hayirlisiyla olsun mystry. Bekleme fasli daha zor. Insallah sonu guzel olur.
utkumm un randevusu saat kactaydı biliyormusun mystrry? transferin yarın olacagı kesin bugun aradınmı?
bosuna strese girme bidaha ara bence...
yazını gördüm amaan stres yapıcağıma arayım dedim aradım işlemdelermişş işlem bitince notumu almışlar beni arayacaklarmışşş bitsin işlem arasınlar ay bana noluyor birde rahatım diye düşünüyodum niyeyse sanki test sonucumu alıcam yok yok böyle olursa geçmez 12 gün bi yolunu bulmam lazım stres en büyük düşmanmış.
kızlaar telefon bekliyorum hala gelmedi yarın galiba transferim var.çalmıyor telefon çalmıyoorr.
sancux(babaannenin ve annenin ellerinden öpüyorum,kardesininde yanaklarından), ayşegül, vanilya,umut..heepinize sonsuz teşekkürler Allah razı olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
bugunkü dr. muane eder mi bişey dermi bilmiyorum ama koryon biopsisi öyle hemen sonuclanan bişey degilmiş galiba..ve asm de yaomıyormuş muanehanesinde yapıyormus, sadece dua ediyorum yapacak başka bişey yok...
Merhaba aysegulcum iyiyim ama Utkumm hep aklimda ona uzuluyorum.
O kadar cok sey paylastikki birimize birsey olunca kendimize olmus gibi uzuluyoruz.
Hamilelik zormus ama ikiz hamileligi daha zor ve riskli herseyi iki kati yasiyorsun.
Bende ayrintili ultrasonu bekliyorum herseyin yolunda olmasi icin dua ediyorum.
Seninde tedavine az kalmis hayirlisi olsun cnm.
Kedileri bende cok seviyorum ama evde zor oluyor Allah kolaylik versin ismide guzelmis:)
Benim anneminde 3 kedisi var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?