Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

gunaydın kızlar;
utkumm guzel haberlerini bekliyoruz canım musait olunca bizi haberdar et canım dualarımız seninle

sancux(babaannenin ve annenin ellerinden öpüyorum,kardesininde yanaklarından), ayşegül, vanilya,umut..heepinize sonsuz teşekkürler Allah razı olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
bugunkü dr. muane eder mi bişey dermi bilmiyorum ama koryon biopsisi öyle hemen sonuclanan bişey degilmiş galiba..ve asm de yaomıyormuş muanehanesinde yapıyormus, sadece dua ediyorum yapacak başka bişey yok...

Utkumm cnm kacta randevun?
Dedigin gibi 1 haftayi bulabilir sonucun cikmasi.
Ama doktor uzman oldugu icin muane ile de yorum yapabilir.
Insallah cnm sonucu guzel cikar.

canım hepimiz dua ediyoruz.bugün muayene etsin doktor inşallah güzel haberler vericek sana.sakın aklında hiçbirşey kalmasın hepsini sor doktora.bize nolur hemen haber vermeye çalış.kaçta gideceksin?

Merhaba aysegulcum iyiyim ama Utkumm hep aklimda ona uzuluyorum.
O kadar cok sey paylastikki birimize birsey olunca kendimize olmus gibi uzuluyoruz.
Hamilelik zormus ama ikiz hamileligi daha zor ve riskli herseyi iki kati yasiyorsun.
Bende ayrintili ultrasonu bekliyorum herseyin yolunda olmasi icin dua ediyorum.
Seninde tedavine az kalmis hayirlisi olsun cnm.
Kedileri bende cok seviyorum ama evde zor oluyor Allah kolaylik versin ismide guzelmis:)
Benim anneminde 3 kedisi var:)))

utkumm un randevusu saat kactaydı biliyormusun mystrry? transferin yarın olacagı kesin bugun aradınmı?

bende merak ediyorum sordum utkumm a ama cevap vermedi.benim yarın 5. günüm dün aradığımda biz sizi arayıp saati ile ilgili bilgi vericez dediler ama daha arayan soran yok malesef

bosuna strese girme bidaha ara bence...

yazını gördüm amaan stres yapıcağıma arayım dedim aradım işlemdelermişş işlem bitince notumu almışlar beni arayacaklarmışşş bitsin işlem arasınlar ay bana noluyor birde rahatım diye düşünüyodum niyeyse sanki test sonucumu alıcam yok yok böyle olursa geçmez 12 gün bi yolunu bulmam lazım stres en büyük düşmanmış.

evet canım en kotusu 12 gun beklemek vakit gecmek bilmiyor kafanı dagıtacak bisey bulman en iyisi bence kitap okumak iyi geliyor, puzzle tavsiye ederim yada ahsap boyama falan...

kızlaar telefon bekliyorum hala gelmedi yarın galiba transferim var.çalmıyor telefon çalmıyoorr.

Mystryy Canımm,
Dayanmanın çok zor olduğu zamanlar geçiriyorsun doğru.
Lütfen sakin.. sakin.. sakin... çalacakk telefonun..
Hastanemiz çalışanları o kadar titiz, ilgili ve profesyoneller ki, en uygun zamanı belirleyip seni arayacaklar.
Bebişlerinde sağlıcakla trasnfer edilecek.
Ama annelerinin sakin olması gerek.. Lütfen sakin:)

Utkumm,
Dualarımız hep seninle canım..
Bugün hiç aklımdan çıkmadın.
Hep aklımızdasın ve hepimiz dualarımızla birlikte sana pozitif enerji gönderiyoruz.

Merhaba Sancux;
Aylardır yazmıssınız her gününüzü her dakikanızı, her hissinizi..
Bu çok güzel bir paylaşım.
Yazdıklarınızı okurken tüylerim diken diken, gözlerim yaşlıydı.. Okurken bu duygu bu kadar geçiyorsa , sizin yaşadıklarınız kelimeyle tarif edilemez tabii.
Elbette Utkumm'un bu yaşadıklarından çok etkileneceksin, üzüleceksin, stres olacaksın.
Çok doğal..
Olumlu şeyler düşün ve bebişlerine hissettirme olur mu?
Ayrıntılı ultrasonunda da herşeyin yolunda gittiği sana AYRINTILI olarak bildirilecek:)
Bende peşinizden geliyorum doğum kontrol haplarıyla işte.. Yaşadıklarınızı aynneen yaşayacağım. Yazdıklarınız çok önemli bir bilgi kaynağı benim için. Neler yaşayacağımı, nelere dikkat edeceğimi biliyorum sayenizde.
İyiki varsınız:)

merhabalar,nasılsınız?
doktora gittim geldim, Hayri Bey bebeklere baktı, down sendromu riskini berteraf etmek için koryon biopsisi (CVS) yapmamız gerekli dedi ama (bence down sendromu riski düşük dedi ama emin olmak lazım,laboratuvara degerlerimiz girildi 27 nisanda o risk faktörüne göre koryon analizi için gün alınacak) tek tumurta ikizlerinde görünen dolaşımdan kaynaklanan kalp problemi olabiliyormuş ondan şüphelendi her hafta kontrol edilmesi gerekli dedi..
Allah korusun ama down varsa tek bebekte olmaz ikisinde de vardır dedi((
Rabbim sen hakkımızda hayırlısını ver,Sen herşeye KADıRSıN...
ışte böyle kızlar...

sancux canım kendini üzme ne olursun, bebişlere haksızlık olmasın annelerini üzmüş olmak istemezdim...
bugun biraz daha iyi gibiyim aslında beynim çalışmıyor gibi, artık ne düşünecegimi yapacagımı bilmiyorum tek bildigim şey Kuranı Kerim dinledigimde rahatladıgım...Tek sığınağımız...
hepinize dualarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum, Rabbimin katında sizin ettiğiniz dualar ne kadar kıymetli Allah razı olsun canım kardeşlerim...Allahım hiç birinize böyle sıkıntılar yaşatmasın, sağlıkla yavrularınıza kavustursun sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…