Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mystery aradılar mı bakalım yarın kaçta çagıracaklar?
transfer sonrası çok sıkışık oluyorsun ördek kullanmak canını sıkmasın; ben iki ördek doldurmuştum:))
45-60dakika arasın kalkmamıştım ayağa evde de 3 gün hiç birşey yapmamıstım, yemeklerimi 1 gün öncesinden yapmıstım:)

Canim.biraz icin rahatlamistir down sendromu ihtimaline dusuk dedigine gore yoktur kesin.
Kalp sorunu yok ama degil mi olabilir diye kontrol altina almak istedi.
Insallah bir sorun cikmayacak hersey yolunda gidecek ikimiz icinde.
Ama bu surecte zor geçecek çok güçlü olmamiz gerekiyor.

Oyle dusunme lutfen utkumm o zaman daha cok uzulurum.
Acilar dertler paylastikca azalir bizle paylasmayacaksinda kimle paylasicaksin.
Seni ne rahatlatiyorsa onu yap hep.
Benim icimden saglikli olduklari geciyor.

Yazdiklarimizin sana yardimci olduguna cok sevindim cnm.
Insallah sizlerinde guzel haberlerinizi almak kismet olur.
Anladigim kadari ile olumlu dusunen bir insansin.
Olumlu oldugun icin tedavinde olumlu sonuclanacak eminim.

evet canım en kotusu 12 gun beklemek vakit gecmek bilmiyor kafanı dagıtacak bisey bulman en iyisi bence kitap okumak iyi geliyor, puzzle tavsiye ederim yada ahsap boyama falan...

tavsiyelerin için teşekkür ederim. bir sürü kitap aldım haftaya çalışmıycam rapor alıcam yarın. bilgisayarımıda eve getirdim evden çalışıcam bakalım oyalanıcam bi şekilde desteklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin nolur:)

aradılar canım yarın saat 9 da orada olucam 9:45'te transfer sakin olucam telkin edicem kendimi inşallah iyi olucak herşey.iyiki paylaşabiliyorum sağolun kızlar.

canıım kalbini ferah tut risk düşük demiş çok şükür her haftada kontrol edilecekler bu da çok iyi inşallah her hafta risler biraz daha biraz daha azalıcak.kordon analizine az kalmış Allahın izni ile onuda atlatıcaksın.nasıl yapılacakmış o amniyosentez gibi birşeymi?iki bebeğinde sağlıkla doğucak kucağına inşallah.hepimiz dua ediyoruz sana ve yaramaz bebişlerine.

kıyamam sen bu sıkıntında birde beni düşünmüşsün.aradılar canım yarın 9da gidicem.o sıkışıklıkta ördek herhalde can simidi gibi gelicektir:))ben 3 4 doldururum normaldede çişliyimdir zaten:)annem bizde sağolsun herşeyimi o yapıyor bende hiç bir şey yatmadan yatmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa.haber veririm size yarın.

mystry hayırlı olsun canım, bebişin yarın gelecek ve bundan sonra da hep seninle kalacak.. :))
eğer çabuk tuvaletin geliyorsa fazla su içme bence. ben çok sancı çekmiştim transferde. benimde hemen gelir çünkü. arada 4-5 kez ufak ufak gitmiştim. bir de sonra ördeğe yapamamıştım. ilk yarım saat kaldırmıyorlar, o yarım saatte sancılı olmuştu benim için. ama wc'den sonra inanılmaz rahatlamıştım. kendini sıkmadan azar azar su içerek geçir yarını. muhtemelen mesajımı döndüğünde okursun ve zaten herşey geçmiş olur :)
bol şans diliyorum sana.

aradılar canım yarın saat 9 da orada olucam 9:45'te transfer sakin olucam telkin edicem kendimi inşallah iyi olucak herşey.iyiki paylaşabiliyorum sağolun kızlar.

Mystryy;
Amanınn bak aramışlar veeee sabah transfer.. nihayet en güvenli yerde olacaklar:)
Anneciğinin yanında olmasına, sana gözü gibi bakacağına da çok sevindim.
Hepimizin kalbi ve duaları seninle.

Yazdiklarimizin sana yardimci olduguna cok sevindim cnm.
Insallah sizlerinde guzel haberlerinizi almak kismet olur.
Anladigim kadari ile olumlu dusunen bir insansin.
Olumlu oldugun icin tedavinde olumlu sonuclanacak eminim.

Merhaba Sancux;
Yazdıklarınız son derece yararlı ve yol gösterici benim için. Binlerce teşekkürler hepinize.
Ben her daim hem karakterimden , hem de aldığım eğitimden-işimden mütevellit olumlu düşünceler içindeyim.
Cidden hiç kötü şeyler gelmiyor aklıma:)
Tedavimde de herşeyy yolunda gidecek inşallah. Buna yürekten inanıyorum.
Geçen gün ÇİDER ile ilgili yazdıklarınızı okuduğumda ÇİDER'in internet sitesine girdim, inceledim ve öyküleri okudum.
Çok ciddi sağlık problemleri olan çiftler var. Neler yaşamışlar neler...
Sizler ve ben çok şanslıyız diye düşünüyorum. Elbette zaman zaman ufak tefek sorunlar çıkacak karşımıza. Bu sorunları yaşayıp üstesinden geldikten sonra da eşimiz-yuvamız ve bebişlerimiz herkesinkinden daha değerli olacak bizler için.
Şansımızın daim olması dileklerimle.

utkumm, canım, haberler fena değil. bebeklerin down'lı olması bildiğim kadarıyla anne yaşının ileri olmasından ötürü bir kromozomun fazla gelmesi. sen daha 29'sun değil mi? bence hiç endişelenme, sonuç tertemiz çıkacak. zaten yapılan tetkiklerin doğruluk oranı da %60'mış. bazı durumlarda problem var dense bile bebek sağlıklı doğabiliyor. o nedenle sonuçlara da tamamen inanmamak lazım
ben inanıyorum, herşey yolunda gidecek canım. sen gönlünü ferah tut. kendini de daha fazla üzme artık.
yaşanılanlar endişe verici, ama inan bana tüm hamileliklerde bebeği kucağına alana kadar endişeler sürüp gidiyor. gerçi ondan sonra da bitmiyor. gerçekten çok zor anne baba olmak. inşallah hepimiz yaşayacağız o günleri. hayırlıysa tabi.. hastalıklı bir bebeğe sahip olmaktansa hiç olmamak daha iyi diye düşünüyorum. çünkü gerçekten çok zor. benim görümcemin çocuğu spastik. doğum esnasında oksijensiz kalması, erken doğum vs nedenlerle yaşanmış. şans işte... şimdi 19 yaşında ama, 7-8 yaş zekasında. anne baba için zorluğunu tahmin edemezsiniz. görümcem verem bile olmuş üzüntüden. senin de önceki yazılarında dediğin gibi tevekkül etmek gerekiyor. her işte bir hayır vardır demek gerekiyor. her başa gelen durum bir sınav demek gerekiyor. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. sağlıklı, akıllı, hayırlı evlatlar nasip etsin. hepimize.. senin bademlerini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
çok öpüyorum canım, kendine dikkat et ve bol bol dinlen. seni ne rahatlatıyorsa onu yap.

Canlarım ALLAH RAZI olsun sizden gene herzamanki gibi yanımdasınız...
dünkü doktor raporumu ense kalınlığının sebebi içinn TTTS' in erken tanısı olabilir dedi, bu sadece tek yum. ikizlrinde görünen bir durummuş (dünden beri yabancı yayınları, siteleri, videoları tarıyoruz) hayatta ne sıkıntılar varmış ve daha bilmdigmiz neler...Rabbim kimseyi çocuğunun sağlığı ile imtihan etmesin çok zor birşey...

gunaydın kızlar,,
aksam internete giremedim ama aklım utkumm sende kaldı canım sabah ise gelir gelmez okudum yazdıklarını... uzulmek ve endiselenmek icin daha coook erken ve ben inanıyorum ki bebislerini allahın izniyle saglıkla kucagına alacaksın... aynı durum eltimin de basına gelmisti ama simdi cok seker,saglıklı bebegi var canım sen cok buyuk bi mucizeye adını yazdın bunu sana kanıtlamak icin sana national geographicin belgesellerinden anne karnında ikizler, üçüzler,dördüzler belgeselini izlemeni öneririm
guzel allahım herseyin en iyisini bilir o yuzden sende ona sıgınarak bence en guzelini yapıyorsun canım bu da hersey gibi atlatılacak bi surec ama senin olumlu dusunmen bu surecte en onemli olan sey bunu belgeseli izleyince daha iyi anlayacaksın cunku suanda onlar seni anlıyor hissettiklerini hissediyorlar
elimizden keske daha fazlası gelse ama sadece dua edebiliyoruz senin için bizi habersiz bırakma...

mystrry suanda hastanedesin.. ve tek olarak gittigin hastaneden bebisinle ayrılacaksın. tum guzellikler bebisinle senin yanında olsun canım...

Günaydın Arkadaşlar;
Mystrry canım... Bugün nasıl güzel bir güneş ile uyandık di mi:)
Şu dakikalarda transferin gerçekleşiyordur, çok heyecan verici...
Kalbimiz seninle...

Utkumm Günaydın;
Bak canım, elbette çok endişelisin.. Araştırmak, öğrenmek iyi de, her okuduğun yayın daha da endişeni artıyor. Senin bu ruh halin direkt bebeklerini etkilemiyor mu? Bilinen en iyi doktorun hastasısın, en profesyonel ekibin elindesin, en kaliteli hastanedesin.. Bu işin uzmanları bebişlerini takibe alacak.. Bu takip onların sağlıklı olması için.. Bundan ötesi var mı?
Lütfenn ama lütfen seni strese sokacak yayınları okuma! Elbette çok uç örnekler, çok ciddi sağlık problemleri yaşayanlar var..
Senin haber saatinde seni üzecek, psikolojini bozacak haberleri bile seyretmemen gerek. Lütfen kendini düşün, bebişlerini düşün.. Okuma , izleme kötü görüntüleri-yazıları..
Sevgili Umut'un yazdığı gibi ikizlerle, üçüzlerle ilgili ne güzel görüntüler var.. Onları seyret..
Bak bugün hava ne kadar güzel, bir yürüyüş yap, baharın kokularını hisset, bebişlerine minicik ciciler al..
Uzan pcnin ya da tvnin karsısına göbüşünü oksa, bebişlerini sev, güzel seyler seyret..
Hadi canım.. Herşey güzel olacak..

Utkum'cum yazdiklarindan sonra neymis diye bende biraz bakindim webde. Umarim arastirdiginiz problem olmaz hatta hic problem olmaz. En azindan erkenden farkedildi bir sey olabilecegi. Her seyde bir hayir var. Kanaman olmasaydi Aydin bey'e gitmeyecektin muhtemelen. Cuma gunu diger dr mesgul olmasaydi o kontrol edecekti belki farketmeyecekti.
Bu arastirmalarin da bir nedeni vardir. Sonu hayirli olacak. Gene kendimden ornek verecegim kusura kalmayin. Ben kalbimde delik oldugunu 30 yasinda ogrendim. Migren diye gittigim doktorun tahminleri sonucu yaptirdigim ultrasonla. Oysaki dogumsal bir kusur ve onca sene hic bir dr farketmedi.
Kisaca canim, bu arastirmalarla belki cok oncesinden baska bir seyler icin de tedbir aliyorsundur. Allah sonunu guzel ve hayirli eylesin. Her iste bir hayir vardir diye bosuna dememis buyuklerimiz. Insallah saglikli bebeklerine kavusacaksin. Ikiz cook zor ve riskli. Sancux'a da sana da Allah kolayliklar versin. Bizim bulusma programini tekrar gundeme getirelim. Yaninda olmak istiyorum. Bazen oyle anlar geliyor ki telefonla hemen ulasmak istiyor insan. )

Caninm hersey yolunda gider ve mutlu sonla biter bu kavusma hikayesi umarim.
Koccaman opuyorum ve sariliyorum. Bahar sarkisini dinle, sana biraz mutluluk versin

Aşagıda gördüğüm kadarıyla Utkumm, Ladybird burdasınız.
Neler yapıyorsn Utkumm evdesin değil mi?
Ladybird sende iştesin zannedersem.

Benim de bugün temizlik var evde.
Artık kendim hiç temizlik yapamıyorum mecburen kadın aldım bugün.
Gene ayakta kalıyor insan biraz belim ağrıdı oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…