merhabalar,nasılsınız?
doktora gittim geldim, Hayri Bey bebeklere baktı, down sendromu riskini berteraf etmek için koryon biopsisi (CVS) yapmamız gerekli dedi ama (bence down sendromu riski düşük dedi ama emin olmak lazım,laboratuvara degerlerimiz girildi 27 nisanda o risk faktörüne göre koryon analizi için gün alınacak) tek tumurta ikizlerinde görünen dolaşımdan kaynaklanan kalp problemi olabiliyormuş ondan şüphelendi her hafta kontrol edilmesi gerekli dedi..
Allah korusun ama down varsa tek bebekte olmaz ikisinde de vardır dedi((
Rabbim sen hakkımızda hayırlısını ver,Sen herşeye KADİRSİN...
İşte böyle kızlar...
sancux canım kendini üzme ne olursun, bebişlere haksızlık olmasın annelerini üzmüş olmak istemezdim...
bugun biraz daha iyi gibiyim aslında beynim çalışmıyor gibi, artık ne düşünecegimi yapacagımı bilmiyorum tek bildigim şey Kuranı Kerim dinledigimde rahatladıgım...Tek sığınağımız...
hepinize dualarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum, Rabbimin katında sizin ettiğiniz dualar ne kadar kıymetli Allah razı olsun canım kardeşlerim...Allahım hiç birinize böyle sıkıntılar yaşatmasın, sağlıkla yavrularınıza kavustursun sizleri...
Merhaba Sancux;
Aylardır yazmıssınız her gününüzü her dakikanızı, her hissinizi..
Bu çok güzel bir paylaşım.
Yazdıklarınızı okurken tüylerim diken diken, gözlerim yaşlıydı.. Okurken bu duygu bu kadar geçiyorsa , sizin yaşadıklarınız kelimeyle tarif edilemez tabii.
Elbette Utkumm'un bu yaşadıklarından çok etkileneceksin, üzüleceksin, stres olacaksın.
Çok doğal..
Olumlu şeyler düşün ve bebişlerine hissettirme olur mu?
Ayrıntılı ultrasonunda da herşeyin yolunda gittiği sana AYRINTILI olarak bildirilecek:)
Bende peşinizden geliyorum doğum kontrol haplarıyla işte.. Yaşadıklarınızı aynneen yaşayacağım. Yazdıklarınız çok önemli bir bilgi kaynağı benim için. Neler yaşayacağımı, nelere dikkat edeceğimi biliyorum sayenizde.
İyiki varsınız:)
evet canım en kotusu 12 gun beklemek vakit gecmek bilmiyor kafanı dagıtacak bisey bulman en iyisi bence kitap okumak iyi geliyor, puzzle tavsiye ederim yada ahsap boyama falan...
Mystryy Canımm,
Dayanmanın çok zor olduğu zamanlar geçiriyorsun doğru.
Lütfen sakin.. sakin.. sakin... çalacakk telefonun..
Hastanemiz çalışanları o kadar titiz, ilgili ve profesyoneller ki, en uygun zamanı belirleyip seni arayacaklar.
Bebişlerinde sağlıcakla trasnfer edilecek.
Ama annelerinin sakin olması gerek.. Lütfen sakin:)
merhabalar,nasılsınız?
doktora gittim geldim, Hayri Bey bebeklere baktı, down sendromu riskini berteraf etmek için koryon biopsisi (CVS) yapmamız gerekli dedi ama (bence down sendromu riski düşük dedi ama emin olmak lazım,laboratuvara degerlerimiz girildi 27 nisanda o risk faktörüne göre koryon analizi için gün alınacak) tek tumurta ikizlerinde görünen dolaşımdan kaynaklanan kalp problemi olabiliyormuş ondan şüphelendi her hafta kontrol edilmesi gerekli dedi..
Allah korusun ama down varsa tek bebekte olmaz ikisinde de vardır dedi((
Rabbim sen hakkımızda hayırlısını ver,Sen herşeye KADİRSİN...
İşte böyle kızlar...
mystery aradılar mı bakalım yarın kaçta çagıracaklar?
transfer sonrası çok sıkışık oluyorsun ördek kullanmak canını sıkmasın; ben iki ördek doldurmuştum:))
45-60dakika arasın kalkmamıştım ayağa evde de 3 gün hiç birşey yapmamıstım, yemeklerimi 1 gün öncesinden yapmıstım:)
aradılar canım yarın saat 9 da orada olucam 9:45'te transfer sakin olucam telkin edicem kendimi inşallah iyi olucak herşey.iyiki paylaşabiliyorum sağolun kızlar.
Yazdiklarimizin sana yardimci olduguna cok sevindim cnm.
Insallah sizlerinde guzel haberlerinizi almak kismet olur.
Anladigim kadari ile olumlu dusunen bir insansin.
Olumlu oldugun icin tedavinde olumlu sonuclanacak eminim.
Canlarım ALLAH RAZI olsun sizden gene herzamanki gibi yanımdasınız...
dünkü doktor raporumu ense kalınlığının sebebi içinn TTTS' in erken tanısı olabilir dedi, bu sadece tek yum. ikizlrinde görünen bir durummuş (dünden beri yabancı yayınları, siteleri, videoları tarıyoruz) hayatta ne sıkıntılar varmış ve daha bilmdigmiz neler...Rabbim kimseyi çocuğunun sağlığı ile imtihan etmesin çok zor birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?