canım benim çok teşekür ederim AYNEN DEDİĞİN GİBİ EĞER CTSİGÜNÜ KONTROLÜMÜ YAPTIRSAYDIM VE KANAMAM OLMASAYDI AYDIN BEYE GİTMEYECKTİM... Rabbim bunu bende iyi biliyor, dünden beri bende bunun farkındayım... Kanamamın hiç bir önemi yok, sadece tedbir almamız için bir vesile oldu, Allah'ın bizi sevk etmesine bakılırsa güzel şeylr olacak inşaallah. Bebeklerim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler inşaallah...
olabilir, gerçi bugun sinemaya gitmeye niyetlendim ama eşim göndermedi:) yatıp dinlenmen lazım dedi ama eger kendimi iyi hissedersem ctsi günü görüşebiliriz...
sancuxcanım yorma kendini yat uzan
Sağlıklı bir şekilde doğacaklar ve büyüyecekler buna inan.
Aydın bey işinde titiz her ihtimali gözden geçiriyor dediğiniz gibi belkide Aydın beye gitmeseydin diğer doktor anlamayacaktı.
Benim şu an gittiğim doktor çok pozitif biri birazda kaderci gibime geliyor.
Bende tam tersi ayrıntıcıyım belki de daha iyi öyle olması.
mümkün oldugunca olumsuz seylerden uzak durmaya çalışıyorum, eşimide uyardım bugun böyle yapma diye kendini çok yıprattı şu birkaç gündür...Ama biliyorum ki benim üzülmem onu bu hale getirdi, şu anda daha güçlü olmaya çalısıyorum..
canım aslında bizim ayrıntı düşkünlüğümüz ve araştırmacı kimliğimiz bizi yıpratan:))
cehalet insanı mutlu eder diye bir laf var ya bazn mantıklı gliyor...O kadar çok şy biliyor ve bilmek için çabalıyoruz ki..
bundan birkaç yıl önce ablam bir doktora gitmiş(velisi)
-kendi tahminleriyle hastalığını bulmus araştırmış, kullanılacak yöntem ve ilaçları bir bir öğrnmiş son olarak doktora onaylatmaya gitmiş:)- bütün herşeyi anlattıktan sonra dokrotu dinlemeye başlamış...
Dr: Hoca hanım biz doktorlar n çok sizin gibi entellektüellerden çekiyoruz demiş siz zaten herşeyi biliyorsunuz bize yapacak bişey bırakmamışsınız ki demiş...
Çok gülmüştüm o zaman ama hayat insanı bu hale getiriyormuş:))
mystry hayırlı olsun canım, bebişin yarın gelecek ve bundan sonra da hep seninle kalacak.. :))
eğer çabuk tuvaletin geliyorsa fazla su içme bence. ben çok sancı çekmiştim transferde. benimde hemen gelir çünkü. arada 4-5 kez ufak ufak gitmiştim. bir de sonra ördeğe yapamamıştım. ilk yarım saat kaldırmıyorlar, o yarım saatte sancılı olmuştu benim için. ama wc'den sonra inanılmaz rahatlamıştım. kendini sıkmadan azar azar su içerek geçir yarını. muhtemelen mesajımı döndüğünde okursun ve zaten herşey geçmiş olur :)
bol şans diliyorum sana.
Mystryy;
Amanınn bak aramışlar veeee sabah transfer.. nihayet en güvenli yerde olacaklar:)
Anneciğinin yanında olmasına, sana gözü gibi bakacağına da çok sevindim.
Hepimizin kalbi ve duaları seninle.
mystrry suanda hastanedesin.. ve tek olarak gittigin hastaneden bebisinle ayrılacaksın. tum guzellikler bebisinle senin yanında olsun canım...
Havada bugün çok güzelmiş haftasonuda umarım güzel olur.
İsterseniz bu cumartesi görüşelim Utkumm sana iyi gelir belki ne dersin?
ay bayıldım ben bu yazıya yüzümde kocamaan bi gülüş oldu.
canım aslında bizim ayrıntı düşkünlüğümüz ve araştırmacı kimliğimiz bizi yıpratan:))
cehalet insanı mutlu eder diye bir laf var ya bazn mantıklı gliyor...O kadar çok şy biliyor ve bilmek için çabalıyoruz ki..
bundan birkaç yıl önce ablam bir doktora gitmiş(velisi)
-kendi tahminleriyle hastalığını bulmus araştırmış, kullanılacak yöntem ve ilaçları bir bir öğrnmiş son olarak doktora onaylatmaya gitmiş:)- bütün herşeyi anlattıktan sonra dokrotu dinlemeye başlamış...
Dr: Hoca hanım biz doktorlar n çok sizin gibi entellektüellerden çekiyoruz demiş siz zaten herşeyi biliyorsunuz bize yapacak bişey bırakmamışsınız ki demiş...
Çok gülmüştüm o zaman ama hayat insanı bu hale getiriyormuş:))
hep gül inşallahhh :))
mystryy inş. 12 gün sonrada pozitif sonucunu kutlarız..
herşey gönlünce olsun Rabbim sağlıklı bebiş verssin..
Mystrry;
Canımm, bak ne kolay oldu transferin:) Herşeyin yolunda gitmesine çook sevindim..
Şimdi güzelceee dinlen, bebişin sana sımsıkı tutundu bile:)
Ayyy ne güzellll:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?