Arkadaşlar merhaba geçen ay aydin hocada tup bebek tedavisi gördüm.yaşım 39 yumurta rezervim düşük 5 yumurtam oluştu 4 ü alındı 3 tanesi döllendi buraya kadar herşey çok güzel fakat dr son derece ilgisizliği soru sormak istediğimizde kaçar gibi uzaklaşması hemşirelerin transfer zamanı dövecek gibi ters hareketleri embriologlarin çocuk kandırır gibi tavırları anlata anlata bitmez.ben karşımda soru sorabilecegim muhatap dr arıyorum bana hemşireler muhattap oluyor dünyanın parasını ben hemşireler ile muhattap olmak için vermedim heralde! 5.gün embriosu transfer edilecekken nedense 4 gun 1.kalite dedikleri embriomu transfer etiler 2 tane 1 de 2.sınıf dedikleri bir embrio daha koydular toplamda 3 tane konuldu ve sonuç kimyasal gebelik.kafamda sürekli deli sorular 4.gun koymalarinin sebebi ilerleme olmayacaktı ve bunu biliyorlardı .herşey paramı bu kadarmı kolay insanın hisleri ile oynamak ?olmadi diye aradığımda bile karşımda muhattap dr bulamadım hemşireler tekrar denemek için size randevu ayarliyalim diye hemen pazarlığa başladılar !hayallerle bu kadar hislerle oynanmaz olmayacak birşey için bu kadar umut verilmez.dersinki bu embrio gelişmiyor 2100 TL daha fazla para almak için bütün psikolojimizi mahfediyorlar.tavsiyem iyice arastirin gideceğiniz dr u böyle psikolojinizin bozulmasına izin vermeyin. Bilsem ki tekrardan bana bedavadan yapacaklar bir daha önünden geçmem ..biraz daha para biriktirir doğru dürüst bi yerde yaparım