- 14 Nisan 2024
- 24
- 11
- 3
- 25
- Konu Sahibi mandalinaca
-
Ya ne gereksiz talepler, anne anahtar sizde dursun biz yokken yoklarsınız evi deseniz anlarım da sizden böyle talep gelmeyince anahtar istemek tuhaf... ayrıca belki iç çamaşırım ortada belki bulaşığı yıkamadan çıktım ne bileyim görmek zorunda mı? Ben pimpirikli insanım niye evimin anahtarı başkasında büyü hacı hoca işleri yoktur inşallah kaynanandaEşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
onlarda olmasa daha iyi olurEşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
eviniz müsait değildir belki çalışan şnsanalrsınız sonuçtaonlarda olmasa daha iyi olur
Esin karariniza saygı duymamış.Eşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
Gereksiz yahu , eşe de söylemiş verme diye yine de vermiş olmasıAnahtarı verince evli derli toplu bırakmak gibi bir mecburiyet oluyor sanki..
Hani kendi evinizde bile özgür değilmiş gibi hissettiriyor.
Nasıl bulduysaniz öyle bırakın diye not düşesi geliyor insanın.
Verirdim ama isteyerek değil,yalan söylemeye gerek yok şimdi.
İçime de sinmezdi.
Ya kopyasi cikarttiysa bu durumda?Anahtar vermistim ama geri aldimsahsen vermezdim. Gelecek olurlarsa önceden bildirsinler ona göre ayarlarsiniz herseyi
Anahtar kilidi degistirirdim sanirim. Ne demek siz yokken eve girecek? Napacak otursun oturdugu yere bu kaynana ortaligi karistiracak belli neyse o sorun degilde esin sana saygi duymamis..Eşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
Yapıyorlar çok gördük , bir de zekiler planlar planlarYa kopyasi cikarttiysa bu durumda?korkunc ya bu kvler ne merakli gelinlerin evleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?