- 6 Temmuz 2023
- 6.336
- 25.270
- 468
- Konu Sahibi mandalinaca
-
Yok vallahi erkek annelerine bir şey oluyor ya ben öyle düşünüyorum kayınvalidemi gördükçeAnneniz de eşinize göre kayınvalide yalnızkayınvalide kayınvalide demeyelim, sizin kayınvalideniz karıştırmış diyelim. Konunun çok erkek kadın anneliğiyle alakası yok, kız anası olup ortalığı birbirine katanlar yokmuş gibi.
O değil de kaç gunder kafamda bir şarkı dolanıyor..Kadinin yetişme tarziyla değil de karsidaki ailenin de kulturuyle alakali. Ben mahrem filan diye tutturmam illa. Normal davranacaklarini bilsem "erkek tarafi" demem kvye de verebilirdim. Olaylar iki tarafli olunca tek tarafin yetişme tarzina göre yürümüyor işler.
Hoşlanilmayabilir evet ama idare edilebilir sanki. Tabii evin ve özel eşyaların kurcalanmasi kabul edilemez.Anne babanız işleri olduğunda gelse ve siz evde olmadığınızda girmek istese onlara da hayır der miydiniz? Eminim demezdiniz ama burda gelmezler kalmazlar onlara da vermezdim falan diyeceksiniz kesin.
Kendi anne babanıza nasıl muamele edecekseniz eşinizin anne babasına da öyle muamele edin.
Haha 90 lar Ufuk Yıldırım yada Ercan Saatçi şarkısı değil mi o?O değil de kaç gunder kafamda bir şarkı dolanıyor..
Ebabil bir kuştur,sözünden p..ttur şeklinde.
Artık manyadim galiba,nereden duyduğum hakkında bir fikrim de yok.
Yalnızliktan sanırsam
Ben kendi evimde yaşamadım ama akrabam, o olay sonrası kapının önünde benim de kamera varCiddi misiniz böyle bişey mi yaşadınız? Sonrasında farkedince naptınız
Düşünceniz olgunca bence. Ben böyle bir konuda ne kendi anne babamı ne de eşimin anne ve babasını kıramam. Evime girilmesinden hoşlanmasam bile yapamam. Kaç yaşında insanları küstürüp gücendirmeye değmez. Ben böyle düşünüyorum. Ucunda ölüm yok ama yeter ki amacın içinde kötülük bulunmasın, en önemli kıstasım bu..Art niyet olmayan bir şeyde insan kırmaktan çekinirim.Kızmayın ama şu 6 şubat olaylarından sonra ben hiç mala mülke eve önem vermiyorum ya.
ne olacak gelsinler bi kanepede uyuklarlar siz gelene kadar. Biraz içiniz temiz olsun bu kadar sakınmayın her şeyi gerçekten gerek yok. Ölümlü dünya, kalp kırmaya gerek yok hele ki öz aileleri küstürmeye değmez bu dünya..
Keşke işteyken kvalidem gelse de arasa ben geldim dese anne güzel ellerinden bi çorba içerim akşam derim mutlu olurum ne bileyim ben mi çok safım ama düşüncem böyle :)
Kayınvalideniz de bir nevi temizlik yapmış aslında çarşaf değiştirerek. Ama kayınvalide olunca batıyor tabi.Tam da bu konulardan sebep kv ile ipleri koparan ben maalesef bu fikrinize katılmıyorum. Kayınvalide kayınvalidedir maalesef benim anahtarım kendisinde vardı evdeki eşyaların yerini,çarşafımı(öyle bir isteğim olmaması halinde) değiştirmeyi hak gördü kendisine. Oğlumun yani “benim” evim hissine kapılıyorlar maşallah.
Anneme neden vermeyeyim ki? Temizliğimi yapar yemeğimi yapar nereyi ne için karıştırsın?
Kabul edelim erkek anaları karışıyor maalesef karışıyor.
o sirada temizlikci ablada bile anahtari olan brnNe kıymetli evlermiş yahu. Benim evim ev değil yol geçen hanı heralde
Evinizde yalnız kaldıklarında endişe edeceğiniz rahatsız olacağınız insanların oğullarıyla evlenmemelisiniz bence. Ve aynı şekilde böyle endişeler duyduğunuz insanları hayatınızda tutmamalısınız.
Bugün eve geldim balkon kapısı açık. Ablam gelmiş yemek bırakmış, çok sıcak diye kediye kapıyı açmış gitmiş. Mutlu oldum. Aynısını görümcem yapsa yine mutlu olurum. Baktım eşyaları da kemirmemişlero sirada temizlikci ablada bile anahtari olan brn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?