- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi mandalinaca
-
Aslında biraz kadının yetişme tarzıyla alakalı.Gereksiz yahu , eşe de söylemiş verme diye yine de vermiş olmasıölür müsün öldürür müsün kimi rahatsız olmaz kimi olur ya belki ben evime grinin elli tonu gibi oda yaptım ne mağlum illa görmek zorunda mı şimdi ne var annesi girsin diyen olur da zorunda mı kişisel alana fazla önem veren biriyse ne olacak
Ciddi misiniz böyle bişey mi yaşadınız? Sonrasında farkedince naptınızYapıyorlar çok gördük , bir de zekiler planlar planlarama evdeki kamerayı unutanlar için üzücü koca da ses edemiyor böyle olunca teknolojinin faydaları
Ya kopyasi cikarttiysa bu durumda?korkunc ya bu kvler ne merakli gelinlerin evleri
Harikaaaa bir yorum dahaAnne babanız işleri olduğunda gelse ve siz evde olmadığınızda girmek istese onlara da hayır der miydiniz? Eminim demezdiniz ama burda gelmezler kalmazlar onlara da vermezdim falan diyeceksiniz kesin.
Kendi anne babanıza nasıl muamele edecekseniz eşinizin anne babasına da öyle muamele edin.
Aslında biraz kadının yetişme tarzıyla alakalı.
Mahrem olgusu ağır basıyor.
Kendi aileniz,kendi anneniz olunca rahatsız etmiyor.
Ama erkek tarafi olunca o mahremiyet algısı zedeleniyor sanki.
İçten içe rahatsız ediyor.
Asla kabul etme gerekirse büyük kavga çıkar, eğer en başından dur demezsen evin yol geçen hanı gibi olur ve de kimse artık seni sallamaz, en baştan tepkini koy...Eşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
Ben iki tarafa da vermezdim acil bir durum olmadıkça...Ben istemezdim. Kendi aileme veririm ama eşimin ailesine vermezdim.
Kendi annem evimi didik didik köse bucak karistirip 7 sulaleye dedikodu yapmaz cunku ama kv yapar.Anahtari olmadigi halde her turlu dedikodu malzemesiyim gerci bi de versem bilemiyorum.
Ben iki tarafa da vermezdim acil bir durum olmadıkça...
Eşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
Ya kız ailesi zaten kaynana gibi değil ki , eve gelirsin yemek yapmış annen , bir bakmışsın evi temizlemiş ama kayın aile öyle mi , insanın tepesine biniyorlar oğlumuzun evi diye ...Benim ailem Turkiyede yaşamiyor zaten.Ben evde yokken eve gelecek halleri yok. Ama bisey olsa kalalim deseler veririm.
burada mala mülke önem verildiği için sorun edilmiyor, evin tapusunu alabilecek değiller sonuçta.Kızmayın ama şu 6 şubat olaylarından sonra ben hiç mala mülke eve önem vermiyorum ya.
ne olacak gelsinler bi kanepede uyuklarlar siz gelene kadar. Biraz içiniz temiz olsun bu kadar sakınmayın her şeyi gerçekten gerek yok. Ölümlü dünya, kalp kırmaya gerek yok hele ki öz aileleri küstürmeye değmez bu dünya..
Keşke işteyken kvalidem gelse de arasa ben geldim dese anne güzel ellerinden bi çorba içerim akşam derim mutlu olurum ne bileyim ben mi çok safım ama düşüncem böyle :)
Tam da bu konulardan sebep kv ile ipleri koparan ben maalesef bu fikrinize katılmıyorum. Kayınvalide kayınvalidedir maalesef benim anahtarım kendisinde vardı evdeki eşyaların yerini,çarşafımı(öyle bir isteğim olmaması halinde) değiştirmeyi hak gördü kendisine. Oğlumun yani “benim” evim hissine kapılıyorlar maşallah.Anne babanız işleri olduğunda gelse ve siz evde olmadığınızda girmek istese onlara da hayır der miydiniz? Eminim demezdiniz ama burda gelmezler kalmazlar onlara da vermezdim falan diyeceksiniz kesin.
Kendi anne babanıza nasıl muamele edecekseniz eşinizin anne babasına da öyle muamele edin.
Galiba öyle bilmiyorum kv mi severim iyidir kötü birine aksi çekilmez birine denk gelseydim böyle rahat konuşamazdım haklısınız :/ :/burada mala mülke önem verildiği için sorun edilmiyor, evin tapusunu alabilecek değiller sonuçta.
mahremiyet söz konusu
kv'nin zırt pırt eve geldiğini, o gün kafanızın dolu olduğunu düşünün her seferinde böyle yaklaşım gösterebilecek misiniz.
bilmiyorum fazla iyi niyetlisiniz karşınızdakiler de sizin gibiyse ne ala.
Anneniz de eşinize göre kayınvalide yalnızTam da bu konulardan sebep kv ile ipleri koparan ben maalesef bu fikrinize katılmıyorum. Kayınvalide kayınvalidedir maalesef benim anahtarım kendisinde vardı evdeki eşyaların yerini,çarşafımı(öyle bir isteğim olmaması halinde) değiştirmeyi hak gördü kendisine. Oğlumun yani “benim” evim hissine kapılıyorlar maşallah.
Anneme neden vermeyeyim ki? Temizliğimi yapar yemeğimi yapar nereyi ne için karıştırsın?
Kabul edelim erkek anaları karışıyor maalesef karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?