- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi mandalinaca
-
Anne babanız işleri olduğunda gelse ve siz evde olmadığınızda girmek istese onlara da hayır der miydiniz? Eminim demezdiniz ama burda gelmezler kalmazlar onlara da vermezdim falan diyeceksiniz kesin.
Kendi anne babanıza nasıl muamele edecekseniz eşinizin anne babasına da öyle muamele edin.
İç çamaşırı detayını unutmuşsunMuhtemel cevaplar:
Benim annem babam daha bir kez gelmedi evimize.
Evin hanımı benim. Annemden çekinmem ama kv den çekinirim dağınık olursa falan
Evinizde yalnız kaldıklarında endişe edeceğiniz rahatsız olacağınız insanların oğullarıyla evlenmemelisiniz bence.
E kv ile anne aynı şeyi yapmış işte.Tam da bu konulardan sebep kv ile ipleri koparan ben maalesef bu fikrinize katılmıyorum. Kayınvalide kayınvalidedir maalesef benim anahtarım kendisinde vardı evdeki eşyaların yerini,çarşafımı(öyle bir isteğim olmaması halinde) değiştirmeyi hak gördü kendisine. Oğlumun yani “benim” evim hissine kapılıyorlar maşallah.
Anneme neden vermeyeyim ki? Temizliğimi yapar yemeğimi yapar nereyi ne için karıştırsın?
Kabul edelim erkek anaları karışıyor maalesef karışıyor.
Ne alaka yahu? Ailesini tanımadan mı karar veriyorsunuz evliliğe? Gerçi sen onu da yapmışsındır, inanırımÖyle olmasi icin önce ailesiyle tanişip, annesiyle flört etmemiz lazim.Begenirsek ogluyla evleniriz.
Bende gerçek hayatta değil ama bu sitede gördüm. Erkeklerin aileleri rezil ama bu aile de doğup büyüyen adamlar muhteşem kendini geliştirmiş. Benim kendimde beğenmediğim huylarım var aileden gelme. Ne kadar sevmesem de kurtulamıyorum o huylardan. En fazla törpülüyorumNe alaka yahu? Ailesini tanımadan mı karar veriyorsunuz evliliğe? Gerçi sen onu da yapmışsındır, inanırım
Şimdi gelecek eşim ailesinden çok farklı argümanları kesin.
Çoğumuz tabi ki olması gerektiği şekilde bizi yetiştiren insanlardan bir adım öndeyiz, kendimizi onlara göre daha çok geliştirdik. Bizim çocuklarımız da bizden önde olacak. Ama bu demek değil ki tamamen ailelerden soyutlanabilir ve hiç alakamız olmayan bambaşka insanlar olabiliriz.Bende gerçek hayatta değil ama bu sitede gördüm. Erkeklerin aileleri rezil ama bu aile de doğup büyüyen adamlar muhteşem kendini geliştirmiş. Benim kendimde beğenmediğim huylarım var aileden gelme. Ne kadar sevmesem de kurtulamıyorum o huylardan. En fazla törpülüyorum
Ne alaka? Herkesin kendi ailesiyle kayin ailesi ayni mi?Anne babanız işleri olduğunda gelse ve siz evde olmadığınızda girmek istese onlara da hayır der miydiniz? Eminim demezdiniz ama burda gelmezler kalmazlar onlara da vermezdim falan diyeceksiniz kesin.
Kendi anne babanıza nasıl muamele edecekseniz eşinizin anne babasına da öyle muamele edin.
Keşke eşiniz dümdüz deseymiş veremem diye konu buralara gelmezdiEşimin ailesi merkeze yarım saatlik mesafede yaylada yaşıyorlar. Evin anahtarının kopyasını istediler. İşimiz olursa gelir kalırız siz yokken fln dediler. Yeni evliyiz. Haliyle bir şey diyemedim ama eşime bu durumdan hoşlanmadığımı ve ben yokken eve birinin gelmesini istemediğimi ilettim. Vermedik şimdiye kadar. Ama ben işte olduğumda eşimden anahtarı istemiş ve evimize gitmiş. Özelimiz kalmamış gibi hissediyorum. Nasıl davranmalıyım. Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?
Ya kız ailesi zaten kaynana gibi değil ki , eve gelirsin yemek yapmış annen , bir bakmışsın evi temizlemiş ama kayın aile öyle mi , insanın tepesine biniyorlar oğlumuzun evi diye ...
Ne farkeder ki , saygı çerçevesinde görüşsünler ille anahtar mi verilmeli , komple ilişkiyi kessinler demedim ...Peki ya bir kızı bir oğlu olanlar?
Kız anneleri eve girince evi toplayan temizlik yapan yardımsever olurkenNe farkeder ki , saygı çerçevesinde görüşsünler ille anahtar mi verilmeli , komple ilişkiyi kessinler demedim ...
Ne alaka yahu? Ailesini tanımadan mı karar veriyorsunuz evliliğe? Gerçi sen onu da yapmışsındır, inanırım
Şimdi gelecek eşim ailesinden çok farklı argümanları kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?