anal ilişki sonrası

deniz aslan ozdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2023
15
-8
1
22
merhaba belki anlatmam dogru degil ama korkuyorum artık 1 hafta önce anal ilişki yasamıstım korunmalı oldu fakat cıkardıgında ya benden anusten cıkan sıvı aktı ya da onun menisi ama akmadıgını söyledi bende yinede bi tane hap attım duzenli olmadı biliyorum ama cok kalp agrısı yaptı bende devam etmedim sonrasında 1 haftadır yogun karın agrısı ve kasık agrısı çekiyorum nadir midem bulanıyor ve 10 gundur adet olmadım bu surecte cok stresliydim cok agladım ve 1 aydırda ilac kullanıyorum surekli belki bu da etki etmis olabilir bilmiyorum sizden bilgi almak istedim sizce nedir bu

Korunduğunuz ürün mü sağlam değildi acaba? Hap attım derken anlamdım gebelik olmasın diye mi? Yani korkunuz gebelikse olmamıştır. Aldığınız ilaç dengenizi bozmuştur. Adet olmak için masajlar var kasıklardan yapın olursunuz onun sıkıntısıdır

Evet gebe kalmamak icin hap atmıstım hormonal dengesizlik diyenler oldu kullandıgımız urun saglamdı kullanmadan once de kontrol ettik zaten masaj uygulayacağım tesekkur ederim

Hamilelik belirtisi bunlar Allah analı babalı büyütsün Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinsen neden strese giriyorsun ki minicik bir beden taşıyorsun içinde

Hamilelik belirtisi bunlar Allah analı babalı büyütsün Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinsen neden strese giriyorsun ki minicik bir beden taşıyorsun içinde
Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin

Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Çok küçük olduğun için mi analdan ilişki denedin hamileliğin küçüklükle ne ilgisi var ahsjdjs hamilemiyim diye soran sensin sen bilgilen küçüğüm

Madem bu kadar bilgilisin neden burada hamilemiyim diye konu açıyorsun diye sorarlar insana
yasinin tutmadigi konulara yorum yapma arti madem okdar bilgilisn yaptigin seyinde farkindasin sen neden boyle bir soru soruyosun cvp verenede bilgilenin gelin diye laf ediyosun İMKANSİZ diyebldgin soruyu neden soruyosun diyde sorarlar insana komik sey seni

Bu bana değildi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…