- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.999
- 528
- Konu Sahibi deniz aslan ozdemir
-
Ne zamanı ablası çığır aşmış ilerliyor küçüğümüzBüyüyünce başka şekillerde de deneyecek zamanı var
Pek öyle anlaşılmıyor. Diyelim ki öyle herşeyi bilen bunu da bilir illakiSadece neden böyle bir sorun olduğunu sordum hamileyim gibi bir sey soylemedim
Ne var biraz denediyseNe zamanı ablası çığır aşmış ilerliyor küçüğümüz
yok direk konu sahibinydi yanlislkk olmus orda ksura bakma tatlimBu bana değildi galiba
Ay bi şey dicem şimdi ama ban yemek istemiyorum. Allah akıl fikir versinmerhaba belki anlatmam dogru degil ama korkuyorum artık 1 hafta önce anal ilişki yasamıstım korunmalı oldu fakat cıkardıgında ya benden anusten cıkan sıvı aktı ya da onun menisi ama akmadıgını söyledi bende yinede bi tane hap attım duzenli olmadı biliyorum ama cok kalp agrısı yaptı bende devam etmedim sonrasında 1 haftadır yogun karın agrısı ve kasık agrısı çekiyorum nadir midem bulanıyor ve 10 gundur adet olmadım bu surecte cok stresliydim cok agladım ve 1 aydırda ilac kullanıyorum surekli belki bu da etki etmis olabilir bilmiyorum sizden bilgi almak istedim sizce nedir bu
Ay bi şey dicem şimdi ama ban yemek istemiyorum. Allah akıl fikir versin
Ama hamilemiyim diye sormamışTotişinden ilişkiye giriyorsun totişinden hamile kaldığını sanıyorsun gebeliği önlemek için hap içiyorsun üst üste gelmişsin buraya konu açıyorsun. Ne saçmalıyorsun deyince de küçüğüm ben öğren de gel. Sen git vajina nerde onu öğren de gel
Yaşın küçükse neden yapıyorsun canım bunları yazık değil mi sana ayrıca eğer hala kızsan o ilaçları biran önce bırak kendine zarar verme bak kuzum her kızın çeyizi kendisidir kendini başkalarının pis emellerine başkaları senden tatmin olacak diye sunma küçüğüm diyorsun canım benim sende bir annenin kuzususun yazık değil mi sana ayrıca bir genel cerrahiye gözük kadın doğuma değil kendini düşün be kızım yazık değil mi sana yaptığın şey normal değil reşit veya değilsin kuran haram diyor canım benim değer mi ahiretinide kendinide yakmaya belki hastalık kaptın o pis zihniyetli adamdan annen babandanda korkuyorsun kesin burda yazdın bunları yapma canım benim yapma kendini kullandırmamerhaba belki anlatmam dogru degil ama korkuyorum artık 1 hafta önce anal ilişki yasamıstım korunmalı oldu fakat cıkardıgında ya benden anusten cıkan sıvı aktı ya da onun menisi ama akmadıgını söyledi bende yinede bi tane hap attım duzenli olmadı biliyorum ama cok kalp agrısı yaptı bende devam etmedim sonrasında 1 haftadır yogun karın agrısı ve kasık agrısı çekiyorum nadir midem bulanıyor ve 10 gundur adet olmadım bu surecte cok stresliydim cok agladım ve 1 aydırda ilac kullanıyorum surekli belki bu da etki etmis olabilir bilmiyorum sizden bilgi almak istedim sizce nedir bu
Hamilelikten korkmuyorsa hamilelik belirtileri kısmına neden konu açıyorAma hamilemiyim diye sormamışsizce neden midem bulanıp bi taraflarım ağrıyor diye sormuş çünkü küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?