anal ilişki sonrası

Ay bi şey dicem şimdi ama ban yemek istemiyorum. Allah akıl fikir versin

Totişinden ilişkiye giriyorsun totişinden hamile kaldığını sanıyorsun gebeliği önlemek için hap içiyorsun üst üste gelmişsin buraya konu açıyorsun. Ne saçmalıyorsun deyince de küçüğüm ben öğren de gel. Sen git vajina nerde onu öğren de gel

Ama hamilemiyim diye sormamış sizce neden midem bulanıp bi taraflarım ağrıyor diye sormuş çünkü küçük

Yaşın küçükse neden yapıyorsun canım bunları yazık değil mi sana ayrıca eğer hala kızsan o ilaçları biran önce bırak kendine zarar verme bak kuzum her kızın çeyizi kendisidir kendini başkalarının pis emellerine başkaları senden tatmin olacak diye sunma küçüğüm diyorsun canım benim sende bir annenin kuzususun yazık değil mi sana ayrıca bir genel cerrahiye gözük kadın doğuma değil kendini düşün be kızım yazık değil mi sana yaptığın şey normal değil reşit veya değilsin kuran haram diyor canım benim değer mi ahiretinide kendinide yakmaya belki hastalık kaptın o pis zihniyetli adamdan annen babandanda korkuyorsun kesin burda yazdın bunları yapma canım benim yapma kendini kullandırma

Ama hamilemiyim diye sormamış sizce neden midem bulanıp bi taraflarım ağrıyor diye sormuş çünkü küçük
Hamilelikten korkmuyorsa hamilelik belirtileri kısmına neden konu açıyor Allahım ben nerelere gidem Konu neydi

Tutunmuştur o 10 gün de geçmiş. Sezaryen doğum yapamazsın ama geçmiş olsun.

Belkide analdan giriyorum diye seni kandırdı, belki seninle vajinal yoldan ilişkiye girdi ve sen bunu o anın heyecanı ve stresiyle farketmedin. Keşke erkeklere güvenmemek gerektiğini aklından hiç cikarmasan. Bi sorun olursa o dönüp arkasını gidecek ama sen hamile kaldığında veya mikrop kaçtığında veya anus kaslarini tutamayıp altına kacirdiginla kalacaksın. Drlar bunu hiç onermiyor cnm, cidden ilerleyen yıllarda dışkıni tutamayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…