- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.046
- 748
- Konu Sahibi deniz aslan ozdemir
-
Çok fenasınSonra da kadınlar neden asansöre mıçıyo gizli gizli
Konu=dötten hamile kalınır mıydı?Hamilelikten korkmuyorsa hamilelik belirtileri kısmına neden konu açıyorAllahım ben nerelere gidem Konu neydi
Elalemin bilmem neleri üç beş dakikalık zevk alacak diye, değer mi bunca acıya ve saçmalığa.Hamile kalırsan tarihe geçersin de,bu yaptığın çok tehlikeli haberin olsun.O duayı kendine et bence, bir de TC'ni yazsaydın yavrucuğum.Evet gece dua ederek yat ben de senin aklın icin dua edecegim insallah bulursun biraz
Eğer kalırsa madalya verelim buradaki çoğu kişi sabah akşam korunmasız deniyoruz aylarca yıllarca bu arkadaş tek atımda dötten kalırsa olay olur. Bak hır çıkar sana diyimKonu=dötten hamile kalınır mıydı?
Cevap=küçüğüm ve dötten kalınmaz büyüde gel. SnnbeslkKonu=dötten hamile kalınır mıydı?
Kız o hırı başta ben çıkartırım bir senedir uğraşıyoruz kız kalmış bir tarafımdan hamile kalır mıyım diyorEğer kalırsa madalya verelim buradaki çoğu kişi sabah akşam korunmasız deniyoruz aylarca yıllarca bu arkadaş tek atımda dötten kalırsa olay olur. Bak hır çıkar sana diyim
Anal oral falan derken pekte küçük değilmişsin yani.Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Duayı en çok kendin için et bence sen. Yaşın yirmiymiş bir de.Evet gece dua ederek yat ben de senin aklın icin dua edecegim insallah bulursun biraz
Ahahahhaha linç edecekler bunu burda ama çok küçükKız o hırı başta ben çıkartırım bir senedir uğraşıyoruz kız kalmış bir tarafımdan hamile kalır mıyım diyor
Anal ilişki ve hamilelik aklıma analdan giren spermler geldi yanlış yoldayız diyolar korkun boşunamerhaba belki anlatmam dogru degil ama korkuyorum artık 1 hafta önce anal ilişki yasamıstım korunmalı oldu fakat cıkardıgında ya benden anusten cıkan sıvı aktı ya da onun menisi ama akmadıgını söyledi bende yinede bi tane hap attım duzenli olmadı biliyorum ama cok kalp agrısı yaptı bende devam etmedim sonrasında 1 haftadır yogun karın agrısı ve kasık agrısı çekiyorum nadir midem bulanıyor ve 10 gundur adet olmadım bu surecte cok stresliydim cok agladım ve 1 aydırda ilac kullanıyorum surekli belki bu da etki etmis olabilir bilmiyorum sizden bilgi almak istedim sizce nedir bu
Linçlemelik malzeme varsa kullanılır kıyarııızzzAhahahhaha linç edecekler bunu burda ama çok küçükkıyamisuuuu
Spermler sperm olalı böyle işkence görmemiştir poh yoluna gitti zavallılar sjsjdhdAnal ilişki ve hamilelik aklıma analdan giren spermler geldi yanlış yoldayız diyolar korkun boşuna
Spermler o sırada Şükrü abi akıyoruz, Hakan vajina kapısına varınca içeri koşun biz bu yola baş koyduk ileri.Linçlemelik malzeme varsa kullanılır kıyarııızzz
Spermler sperm olalı böyle işkence görmemiştir poh yoluna gitti zavallılar sjsjdhd
Ne anladııınnn yurdagüüül ne anladııııınnnnSacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Hayır moklarda şaşkın şu an bunlar burada ne geziyor girişler ön kapıdandı diyeYazık yani onlarada bi yarış bir telaş sonuç mok garipler yumurta arıyo vah vah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?