- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 934
- 53
- Konu Sahibi deniz aslan ozdemir
-
Ne kiYurttayken anlatılan bir hikaye geldi aklıma ya
Kabız olduysa iyi gelmiştir gerçiHayır moklarda şaşkın şu an bunlar burada ne geziyor girişler ön kapıdandı diye
Bizim oda arkadasinin arkadaşı vardı. kizligini muhafaza etmek için anal yola basvurmus.
İkinci okuyuşumda anladım nereye kusuyoruz yaaa öhhggghBizim oda arkadasinin arkadaşı vardı. kizligini muhafaza etmek için anal yola basvurmus.Adamın penisine domates kabuğu yapısmis. İyyy
Ay bu o ciddenO zamanda açıklamıştı üyeler ama hala ikna olmadınız galiba. Gidip bı test yaptırın bu kadar korkuyorsaniz.
Eki Görüntüle 3334663
Reşit misiniz? Korunmayı bilmeden değişip durmasanız? Hepinizin elinde telefon var, açın öğrenin nasıl korunabileceğinizi. Öğrenmiyorsanız da yapmayın.Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Iyyyy ya nası cesaret bu? Hadi cesaret iyi de yapan nasıl tiksinmeden yapıyor.Bizim oda arkadasinin arkadaşı vardı. kizligini muhafaza etmek için anal yola basvurmus.Adamın penisine domates kabuğu yapısmis. İyyy
Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Ahahahah sizinkiler miydi onlar?Bizim oda arkadasinin arkadaşı vardı. kizligini muhafaza etmek için anal yola basvurmus.Adamın penisine domates kabuğu yapısmis. İyyy
ya gerçekten bumu geldi aklınaacımadı mı ya
Daha çok küçüksünüz ama anal ilişkiye giriyorsunuz, böyle bir şey imkanSız diyorsunuz ama acaba diye konu açıyorsunuz. Siz neyin peşindesiniz ben anlayamadım.Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
sen onu bunu bırakta,bu yaşta kullandırtma kendisi bence.arkadan yapınca daha az psikolojisi bozulmuyor insanın.evet seninde dediğin gibi böyle bir şey imkansız!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Böyle bir şey imkansız deyip adetim neden gecikti diye ağlayan kıza burada bilgilenme şoku.Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Kesin anal ilişki sırasındaYurttayken anlatılan bir hikaye geldi aklıma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?