anal ilişki sonrası

Ha bide bakire bunun hesabını yapıyor bunu düşünüyor ama küçük 17 yaşında

Hap içiyor gebe olmayım diye bunu da biliyor ama küçük 17 yaşın da

Erkek zevk alsın diye kendine saygısını kaybedip d.tünü şey diyor ama küçük 17 yaşında

Hamilemiyim diye soruyor bide ahkam kesiyor analdan hamile olunur mu diye bide çemkiriyor ama küçük 17 yaşında

Sen bu halti ederken küçüğüm 17 yaşındayım deseydin ya o pislik adama burda bizlere kizicagina

Sen bakire hiç değilsin hemde hiç

Yaşının küçüklüğü büyüklüğü önemli değil akıl yaşın ve kendine saygın önemli

Yaşın küçük bu halti yapıyorsun bide büyük olsa neler olucak acaba

Böyle bir şey imkansız deyip adetim neden gecikti diye ağlayan kıza burada bilgilenme şoku. Postu deldirirken küçük değilseniz hamile kalmak için de yaşınız gayet müsaittir merak etmeyin.
Daha tam bilgilenememiş arkadaş, popişten çocuk olmaz kısmında kalmış. Regl olabiliyorsan tebrikler hamile kalmaman için bir sebep yok. Vücut 18 yaşından sonra ohhhhii reşit oldum artık hamile kalabilirim demiyor, böyle bir şey değil o.

İkinci okuyuşumda anladım nereye kusuyoruz yaaa öhhgggh
Ben yazarken mahvoldum ne diyorsun
Iyyyy ya nası cesaret bu? Hadi cesaret iyi de yapan nasıl tiksinmeden yapıyor.
Erkolar kapatılmalı
Ahahahah sizinkiler miydi onlar?
Anlamadjm ama kızı tanımıyorum oda arkadaşımin arkadaşıydı. Arkadaşının arkadaşı değildi
Kesin anal ilişki sırasında gelmiştir. Her yurtta anlatılır bu.
Onun gibi bir şey

Ben yazarken mahvoldum ne diyorsun

Erkolar kapatılmalı

Anlamadjm ama kızı tanımıyorum oda arkadaşımin arkadaşıydı. Arkadaşının arkadaşı değildi

Onun gibi bir şey
Bizim orda da kırılan salatalık hikayesi var, birkaç yerde olmuş gibi daha duydum. Şehir efsanesi gibi bişey bunlar.

Bizim orda da kırılan salatalık hikayesi var, birkaç yerde olmuş gibi daha duydum. Şehir efsanesi gibi bişey bunlar.
Şehir efsanelerinde 1. sırayı şey alır: Düğün gecesi ilişki sırasında kilitlenen, o şekilde hastaneye battaniyeye sarılı olarak giden çift hahahhahahahhahha

Şehir efsanelerinde 1. sırayı şey alır: Düğün gecesi ilişki sırasında kilitlenen, o şekilde hastaneye battaniyeye sarılı olarak giden çift hahahhahahahhahha

Allah belanı vermesin, Kula'da olmuş gibi anlatılıyordu bizim orda ahahahah.

Nasıl hayatları var bunların ya adamın zevki için feda ediyor mabadını. Erkekler pembe külot giymeyi bile hak etmiyor bence shdjjdjdj
Fantezi olarak yapan olur anlarım, birçok genç kız bakireliğim gitmeden herifi nasıl elde tutarım diye bu yolu deniyor. Ayı bey 2 gr zevk alamazsa gider verenini bulur çünkü. Zavallıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…