- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi deniz aslan ozdemir
-
Daha tam bilgilenememiş arkadaş, popişten çocuk olmaz kısmında kalmış. Regl olabiliyorsan tebrikler hamile kalmaman için bir sebep yok.Böyle bir şey imkansız deyip adetim neden gecikti diye ağlayan kıza burada bilgilenme şoku.Postu deldirirken küçük değilseniz hamile kalmak için de yaşınız gayet müsaittir merak etmeyin.
Bir de içerde kırılan salatalık hikayesi var.Kesin anal ilişki sırasındagelmiştir. Her yurtta anlatılır bu.
Hahhahahahhahhahaha neyse ki yeni fobi yüklenmiyor.Bir de içerde kırılan salatalık hikayesi var.
Bir de içerde kırılan salatalık hikayesi var.
Ben yazarken mahvoldum ne diyorsunİkinci okuyuşumda anladım nereye kusuyoruz yaaa öhhgggh
Erkolar kapatılmalıIyyyy ya nası cesaret bu? Hadi cesaret iyi de yapan nasıl tiksinmeden yapıyor.
Anlamadjm ama kızı tanımıyorum oda arkadaşımin arkadaşıydı. Arkadaşının arkadaşı değildiAhahahah sizinkiler miydi onlar?
Onun gibi bir şeyKesin anal ilişki sırasındagelmiştir. Her yurtta anlatılır bu.
Bi de vücut ısısı ile aynı ısıya sahip değil, insanın içi üşür.Prezervatifsiz mi kullanmış salatalığı
Bizim orda da kırılan salatalık hikayesi var, birkaç yerde olmuş gibi daha duydum. Şehir efsanesi gibi bişey bunlar.Ben yazarken mahvoldum ne diyorsun
Erkolar kapatılmalı
Anlamadjm ama kızı tanımıyorum oda arkadaşımin arkadaşıydı. Arkadaşının arkadaşı değildi
Onun gibi bir şey
Duş hortumunu keşfetselerdi keşke…Onun gibi bir şey
Bilinçli insanlar var neyse ki. Duş basligini çıkarıp yıkıyorlar da sorun olmuyorBizim orda da kırılan salatalık hikayesi var, birkaç yerde olmuş gibi daha duydum. Şehir efsanesi gibi bişey bunlar.
Şehir efsanelerinde 1. sırayı şey alır: Düğün gecesi ilişki sırasında kilitlenen, o şekilde hastaneye battaniyeye sarılı olarak giden çift hahahhahahahhahhaBizim orda da kırılan salatalık hikayesi var, birkaç yerde olmuş gibi daha duydum. Şehir efsanesi gibi bişey bunlar.
Cahil cahil konuşma onun özel aparatları varDuş hortumunu keşfetselerdi keşke…
Şehir efsanelerinde 1. sırayı şey alır: Düğün gecesi ilişki sırasında kilitlenen, o şekilde hastaneye battaniyeye sarılı olarak giden çift hahahhahahahhahha
Nasıl hayatları var bunların ya adamın zevki için feda ediyor mabadını. Erkekler pembe külot giymeyi bile hak etmiyor bence shdjjdjdjminik minik popolar doğuracaksın
Kula’dan Kars’a her yerde yaşanmıştır bu olayAllah belanı vermesin, Kula'da olmuş gibi anlatılıyordu bizim orda ahahahah.
hahahahaha hala aynı fikirdeyimNasıl hayatları var bunların ya adamın zevki için feda ediyor mabadını. Erkekler pembe külot giymeyi bile hak etmiyor bence shdjjdjdj
Fantezi olarak yapan olur anlarım, birçok genç kız bakireliğim gitmeden herifi nasıl elde tutarım diye bu yolu deniyor. Ayı bey 2 gr zevk alamazsa gider verenini bulur çünkü. Zavallıca.Nasıl hayatları var bunların ya adamın zevki için feda ediyor mabadını. Erkekler pembe külot giymeyi bile hak etmiyor bence shdjjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?