Anaokulu Alt Değiştirme

yorumları okumadım ama 2 oğlunu anaokuluna gönderen biri olarak yazayım bu durumlarla ya yardımcı öğretmen ya da velilerin aylık ödemeleriyle tutulan kadın hallediyor.. benimkiler hiç altlarına kaçırmadılar ama çok koşup terledikleri oldu.. astım bronşitli oldukları içinde ultra titiz kontrol edilmeliydi, öğretmenimiz yanında ki kadına haber verip değiştiriyordu.. sanırım tuvalete götürüp-getirme olayında da o kadın ilgilendi.. bu öğretmenin görevi değil neticede..

Kusmuk temizlemekle öğretmenlik arasındaki ilişkiyi hiç kuramıyorum. Buna dair bi eğitim almadım. İğreniyorum bu beni kötü vicdansız öğretmen yapmaz. Bebekken altını temizlediğim 3 yaşında yeğenimi artık tuvalete bile götüremiyorum evet bundan da iğreniyorum. Bu da beni kötü bi teyze yapmaz. İnsanlar ne kadar abartıyor.
Doktorlardan hastanın altını değiştirmesini beklemiyorlar mesela??

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Öğretmenin görevi tartışmaları bir yana önemli olan benim çocuğum. Mahrem bilgelerini öğretmeni dahi çok çok zorunlu bir durum olmadıkça gormemeli. Öğretmen kötü niyetli olmayabilir ama bu çocuk için normalleşir.

siz de kreş çalışanı, hastabakıcı,hemşire olmayın..
ben de cerrah olmadım mesela..
Siz çaycının görevini yapar mısınız? Yada şoförün? Aynı mantık. Öğretmen öğretmendir. Anne değil. Kaldı ki yarın öbür gün öğretmene iftira atılsa kim duracak öğretmenin yanında? Kimse. Neden kendini riske atsın? Wc alışkanlığı olmayan çocuk kreşe gitmeyecek. Evde bakıcıyla kalacak. Bu kadar basit.

Etmeyin tabii ki de terleyen çocuğun üstünü değiştirmek başka, altını değiştirmek başka. Çocuğunuzun gelişimi acısından asıl sizin karşı çıkmanız gerekiyor başkası tarafından altının değiştirilmesine.

ben anneyim kusmuk temizleyemiyorum :) yani çok çok çok özür dileyerek yazayım ne kaka, ne çiş, ne sümük beni kusmuk kadar mahvetmiyor.. ben yapamadığım şeyi öğretmenden nasıl isterim ki? şu görev tanımları beni benden alıyor yahu..

ben konu boyunca öğretmen yapsın demedim.

İğrenç sensin saygısız...
Vizyona bak inşallah çocuğun senin gibi düşünen birine denk gelir

Alintiladiginiz velilerle ugrasan öğretmenler iyi delirmiyor

Aynen öyle. Asil burda duzgun bir insanin düşünmesi gereken, igreniyorsan bu mesleği yapma degil o zaman ben çalışmayayım çocuğuma bakayım olmali. Ya da bakici tutarsın. Ama kimse elini tasin altina koymadan ogretmen o yapacak! Demesi kolay geliyor.
Cocuk yapmak tamamen o kisinin kararidir. Eger calisma hayatıyla cocugu bir arada goturemeyeceksen yapmayacaksın. Tum dunya cocugunun yetismesine yardim etsin istiyorlar.
Bir de bunun sonu yok. O zaman ilkokul ogretmeni de 10 yasindaki cocugunun altini degistirsin. E o da ogretmen? Ama zaten bunlari dusunebilen biri, bir insana gorevi olmayan bir sey ustunden hakaret etmeye çalışmaz. Yapana tesekkur ederiz ama yapmayan da kendi bilir degil; yapmıyorsa kotu öğretmendir diye rahatca konuşuluyor.

Benim çocuğum konuşmasıyla harekeyleriyle tam bir yetişkin
1.5 yaşından beri wcye gider
O mesele değil çocuk 3.şahıslara karşı uyarılmalıdır örn doktor öğretmen aile bu javramın dışındadır çocuk sürekli kaçar bilinç altı kötü etkilenir

Vicdansız kadın.

Bir kere bir öğrencim istifra etti ıslak mendil verdim üzerini sil diye ben silemem tiksiniyorum midem bulanır dedi. İnsan kendinden bile bulanırken kusura bakmasınlar yani.

Bunu yapmayan öğretmen var mıdır ya...

Dünden beri bütün kavramları alt üst ettiniz ama yeter bir insan bi kadar donanımsiz olamaz

Hic mi okumuyorsunuz genelde tacizciler çocuğun yakıninda bildigi guvendigi tanidigi kişilerdir ve bunlar da en çok çocukla yakın olabilecekleri meslekleri seçerler öğretmen çocuk doktoru vs gibi

Artık yazmayın hepsi yalan yanlış bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…