arkadaşlar kızım anaokuluna başladı.baştan beri yemek listesi geliyordu ona göre ayda bi kez yemek götürüyordum ama
öğretmenlerimiz bu ay serbest bırakmışlar.
çocuklara hem değişik hemde severek yemeleri için ne yapsam acaba.bana fikir verebilirmisiniz
Börek yapabilirsin çocuklar asla hayır demez canım su böregi olur tepsi böregi olur sigara böregi olur yanına çorba türü falan yaparsan mercimek yapabilirsin meyve ve ayranla ikram edebilirsin.Kısırda güzel olur aslında hem degişik olur yada sarımsaklı köfte türü sarımsakları kavurursun kokusu falan olmaz çocuklar bulgur işlerini severler.Mantı türüde olabilir sebze diyecem ama çocuklar pek yemez sınıfınız kaç kişi
yeliz sağol canım sınıf 18 kişi birde öğretmenimiz var. ama normal listede zaten kek,börek.poğaça ,sebze y. ,köfte falan var
tabi yine onlarıda yapabilirim ama değişiklik olsun farklı bişey yapmak istiyorum
aklına gelen başka bişi olursa yazarsan sevinirim
Siz söyleyince şöyle biraz araştırdım da,
anaokulu yemek listesi diye googleda aratınca tüm okulların menüleri çıkıyor
Onları inceleyerek farklı alternatifler bulabilirsiniz belki
Sabah kahvaltısı ana yemek ve ikindi şeklinde hepsinde değişik yiyecekler var
tavuklu bir makarna var bilmiyorum beğenirmisin yeğenim anaokulundayken annemler yapmıştı çocuklar çok sevmişti hem faydalı hem de değişik ben de çok severim
1 paket midye makarnayı (barillanın var) az sıvıyağda kavuruyoruz rengi kahverengi oluyor sonra üzerine haşlamış olduğumuz tavuğun suyunu döküyoruz sonra o suyu çekene kadar pişiyor içine tavukları da didip atıyoruz bir de tuz normalde pulbiber de koyuluyor ama çocuklara acı gelir