Anemonia'nın diyet günlüğü

Günaydın

Kahvaltı

dereotlu omlet
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 adet biber
3 ince dilim piliç jambon
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
sade şekersiz kahve (Kahve olmadan açılamıyorum )

ara

5 minik grissini

Akşam

1,5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık etli patlıcan yemeği (haşlanmış)
3 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık yoğurt
1 tabak salata (yağsız, tuzsuz )

Bugün 30 dk kadar yürüdüm gönül isterdi ki dağ bayır koşayım ama havalar bozuk naparsın

Günaydın

Sabah kalkınca 0.5 lt limonlu su

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
3 ince dilim piliç jambon
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
bol yeşillik

bitki çayı

Öğlen
4 adet minik grissini
1 kase sulu yoğurt ve 1 tk çörek otu ile karıştırılmış

ara

1 mandalina

Akşam
17:30

Haşlanmış ve baharatlanmış ,derisiz yarım tavuk göğsü
2 kepçe şehriye çorbası
1 bardak ayran

Şimdi de sade ve şekersiz nescafe içiyorum .

Allah'ım bugün nasıl bir gündü ve sen beni bugün nasıl sınadın ?Bugün gerçekten diyetimin en zor günlerinden birini geçirdim .Sabah fırtına öncesi sessizliğin farkındaydım ama öğlene doğru kendimi kaybettim .İnanılmaz bir kriz altındaydım .Sürekli yemek yemek istiyorum .Öğlen bir kaç bir şey yedim buna rağmen yine yeme isteğim gıdım eksilmedi .O olmadı bir de dışarı çıkıp yürüyüş yaptım 1.5 saat ama yine bana mısın demedi bu his .Eve geldim ve erkenden akşam yemeğimi de yedim yağsız tavuk göğsü aldım yarısını pişirdim yanına da bir de çorba yaptım kendimi bu durumdan ancak bu şekilde kurtarabilirdim .Çünkü bugün o gün değil .
Bugün gerçekten benim için çok zor geçti allaha şükür kurtardığımı düşünüyorum şu an da o his kaybolmuş durumda .Ama bana bugün çektirdikleri tahmin edilemez .Sınavlarım başladı bu hafta bence bunun çok etkisi oldu sınav zamanları zaten insan sürekli abur cubur yeme derdindedir .Allah tan tatlı krizi denen bir şeyim yok bu konuda şanslıyım .
Ben vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim kilo bildirimini de bu ayın 25 gibi yapacağım .Kaçamaksız geçireceğim şu 5 haftanın meyvesini toplamak istiyorum .O zamana kadar pes etmek yok .Bu arada acı bir nescafe ne güzel oluyor .

Merhaba

Öğlen

2 kepçe arpa şehriyeli çorba
2.5 kaşık pırasa
2 kaşık yoğurt

Ara
1 mandalina

Akşam
2 kepçe arpa şehriye çorba
2.5 kaşık barbunya
1 tabak yağsız tuzsuz salata
2 kaşık sarımsaklı yoğurt

Şimdi de sade ve şekersiz nescafe içiyorum .

Günaydın

2 adet yumurta ile hazırlanmış maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 dilim etimek
1 orta boy domates
1 adet salatalık
sade ve şekersiz kahve

Kahve içmeyince yeme krizine giriyorum .Bunu fark ettim .

Merhaba

Bugün öğlen sınavım olduğu için bir şey yiyemedim ve zaten bulunduğum yerde de bana göre bir şeyler yoktu .Açlığımı bisküvilerle de bastırmaya niyetim yoktu .Sadece bugün 2 sütlü şekersiz kahve içtim .

Akşam

1 tabak haşlanmış karnabahar yemeği
2 kepçe kuskuslu çorba
1 yk barbunya
3 kaşık yoğurt

Kahvaltı

maydanoz ve dereotu ile hazırlanmış omlet
1 dilim etimek
1 orta boy domates
1 adet salatalık
1 kk peynir
Çay :)

Selamm nasıll gidiyorrrr. Kac kilo verdinnn ??

Merhaba şu sıralar iştahım biraz açık onun dışında iyi gidiyor .İradem gayet sağlam .Ayın 25-26 gibi tartılmayı düşünüyorum .Öğrenci evindeyim tartı almadım.Çünkü sürekli tartılıyorum bu da motivasyonumu düşürüyor.Ben de ailemin yanına gittiğimde tartılmaya karar verdim .Bir diğer sebebi de 1 hafta da değil de 1 ayda ne kadar verdiğimi görmek istememden dolayı bu yolu seçtim :)

Merhaba

Ara
4 minik grissini

Öğlen

1 yk karnabahar yemeği
1 yk barbunya
2 yk yoğurt

Akşam

Yarım tavuk gögüsü haşlanmış ve baharatlanmış
2 kepçe kuskus çorbası

:)

Merhaba

Yarın ki sınavıma da çalıştığıma ve vicdanen rahat olduğuma göre biraz takılabilirim buralarda sanırım .Ayrıca biliyorum şu sıralar kahveyi fazla kaçırıyorum ama açlık krizimi bastırmam da inanılmaz işe yarıyor .O yüzden kahveyi bırakmayacağım .Şu an benim için acı bir kahveden daha güzeli yok.
Bugün arkadaşlar ekler almışlar ben de bir çatal aldım meraklısı olduğumdan ya da canım istediğinden değil aldım işte öyle denk geldi .Böyle yapınca artık diyet başarı öykülerinde bir efsane haline gelmiş olan "30 kilo zayıflayan Güldemir in başarı öyküsü " aklıma geliyor .Bu kişinin anlattıkları doğru mu bilmiyorum ama ne zaman kendisinin başarı öyküsünü okusam ben de moral motivasyon tavan yapıyor . Herşeyden ye fakat 1 lokmadan alıcağın tadla 1 tabaktan alacağın yemeğin tadı aynıdır diye bahseder .O yüzden tadını çıkararak yiyin demiş mesela .Diğer bir deyişle fazla kaloriyi boşuna almayın defedin hayatınızdan diyor .O yüzden bu sözleri bana çok doğru geliyor .Ben de bugün aldığım o lokmayı öyle yedim işte .

Bugün günümdeyim sanırım birazda yazasım var .5 haftadır devam eden diyet serüvenimde şimdilik kimseden zayıfladığıma dair bir söz duyamadım belki boyum biraz daha uzun olsaydı fark edilebilirdi.Zaman zaman belki bu sayfada hep aynı şeyleri zırvaladım ama bu bana güç veriyor .Kendime tekrar tekrar hatırlatıyorum .İlk başladığım diyet serüvenimi o kadar kilo verdikten sonra bırakmasaydım belki idealime şu an ulaşmış olabilirdim .Peki tamam ulaştım ve hatta sonradan 15 kilo aldım o da kabulüm ama şu ideali dünya gözüyle bir göreydim iyiydi

Bu kez son olacak ideali görücem Vazgeçmek yok yol uzun yapacak çok şey var ama buna değecek inanıyorum

Bugün bir çok aksilik oldu o yüzden şimdi bugünün menüsünü paylaşıyorum .
Kahvaltı
maydanoz ve dereotlu omlet
1 kk peynir
1 dilim etimek
1 orta boy domates
1 salatalık
kahve

Öğlen
sütlü şekersiz nescafe

Akşam

2 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık ıspanak yemeği
2 kepçe şehriyeli çorba

Merhaba sevgili günlüğüm :)

Öğlen
2 kepçe ayran çorbası (buğday taneli)
3 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt
5 adet minik grissini

Ara

1 adet portakal

Akşam

2 kepçe ayran çorbası (buğday taneli)
2 kepçe suyu süzülmüş nohut
yarım yk pirinçli yeşil fasulye (arkadaşım yapmıştı yöresel bir yemekmiş)
2 kaşık yoğurt

Şimdi de iştahımı bastıran tek şey olan şekersiz sade kahvemi içiyorum . (İştahı açık olanlar ve yemek yeme krizine girenler kesinlikle acı bir kahve içmeliler bu bağlamda bitki çayı falan bile kar etmiyor aksine bende iştah açıyor o yüzden her öğünden sonra mutlaka 1 kupa acı bir nescafe içiyorum .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…