merhaba canımBugün mü sıkıcı yoksa bana mı öyle geliyor .Kafamda ne kadar uzak tutmaya çalışsamda özgüvenimi yıkmaya kendimi daha mutsuz olmaya itecek birçok düşünce barındırıyorum.Güzel bir yürüyüşten geldim .Yolda yürürken bir ara camekanda kendime denk geldim .Sanırım uzun bir süre aynalara bakmayacağım .Sabahtan beri varolan özgüvenimi yerle bir etti.Pes ettiğim anlamını çıkarmayın lütfen sadece biraz umutsuzluğa düştüm .Ama zaman herşeyin ilacı dedim .Gerçekten kilo hayatın %80 inini mahvediyor .Asosyalleşiyorsunuz .Kimseyle konuşmak istemiyor sözde kendi başınıza bir dünya kuruyorsunuz .Kendinle kalmak kadar sıkıcı birşey yok sanırım .Bugün de işte tam ben bu haldeyim .İşin iliginç tarafı bugünlerde inanılmaz bir koşma istediğimde var ama bulunduğumuz muhit sanırım benim bu durumuma hazır değil .Çılgınca bir koşma isteğiyle yanıp tutuşuyorum .Sanki bir yerlerde koşsam içimden o incecik kız bir anda içimi yarıp dışarı çıkacak ve özgürlüğüne kavuşacak gibi geliyor .İşin kötüsü havalarda oldukça soğudu ve 1 saatlik yürüşümde bile sokaklar bomboş ve soğuktu .Farkındayım bugün bu sayfayı tam anlamıyla bir günlük niyetine kullanıyorum .Bu arada biraz önce şekersiz bir sütlü nescafe içtim günlük haberin olsun
merhaba canımsenin sayfanı daha önce nasıl fark etmemişim bilemiyorum.. bütün yazdıklarını okudum.. kendini güzel ifade etmişsin.. .. yazdıklarında ben de kendimden şeyler buldum.. ortak noktalarımız (her kilolu insan gibi) çok fazla.. ben senin aldıgın kiloları verip istedigin kiloya inecegine inanıyorum.. kilo alsan da pes etmemiş olman,tekrardan burda olman bunun en büyük göstergesi.. burdaysak zayıflamayı istiyoruz ve buna inanıyoruz demektir.. ve biz bunu başarırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?