Angelic2'nin Diyet Günlüğü

angelic2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
851
523
133
İstanbul
burada hergün yediklerimi yazarak zayıflayacağım çünkü karar verdim:27:bana katılmak isteyen arkadaşlarımı sayfama beklerim..

sabah
kalkınca elma sirekeli ılık su
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
1 domates
3 sivri biber
şekersiz çay

ara
1 meyve

öğle
1 tabak taze fasulye
domates,biber
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 avuç kabak çekirdeği
2 parça simit
yeşil çay

akşam
daha yemedim ama ızgara tavuk yicem

:71::71:bende çizelge için bayağı uğraştım ama becerememiştim demekki bu yüzdenmiş bende yeniyim sayende öğrenmiş oldum kilon kaç merak ettim:71::71:

bende 73üm pazartesi 5günde 5kilo diyetine başlıcaz bakalım eşimle nasıl olacak ama ben kesin dikkat edemem çünkü daha 2aylık bebeğim var sütümde ii kesilirse diye korkuyorum ama süt için en önemlisi su diyo doktorlar onun için suya ağırlık vereceğim inşalalh temmuza kadar şu vıck vıcık olan göbüşşş gider herkese başarılar mı diyelim:26:

tatlım analı babalı büyüsün inş.bebeğin.
işine karışmak gibi olmasın ama o tarz diyetlere sakın girme derim.bırak yeni anne olmayı bu normal şartlarda da çok yanlış..çok yaptım ben öle diyetler canısını da çok çektim.en kötüsü de metabolizmayı yavaşlatmaları..sonra normal diyetlerle uğraşsan da kilo veremiyosun alt üst oluyo dengeler..artı sen süt veriyosun..aklı başında bi diyet uygula derim ben.
benim kızım şu an 6 yaşında.2 aylıkken 90 kg olarak diyetisyene gitmiştim verdiği listede ara öğünlerde hep şekersiz komposto vardı yoğurt vardı..kompostoyu çok önerdei sütü arttırıyomuş..lütfen bebeğin için o tarz diyetler yapma :40:

tatlım analı babalı büyüsün inş.bebeğin.
işine karışmak gibi olmasın ama o tarz diyetlere sakın girme derim.bırak yeni anne olmayı bu normal şartlarda da çok yanlış..çok yaptım ben öle diyetler canısını da çok çektim.en kötüsü de metabolizmayı yavaşlatmaları..sonra normal diyetlerle uğraşsan da kilo veremiyosun alt üst oluyo dengeler..artı sen süt veriyosun..aklı başında bi diyet uygula derim ben.
benim kızım şu an 6 yaşında.2 aylıkken 90 kg olarak diyetisyene gitmiştim verdiği listede ara öğünlerde hep şekersiz komposto vardı yoğurt vardı..kompostoyu çok önerdei sütü arttırıyomuş..lütfen bebeğin için o tarz diyetler yapma :40:

saol canım ..aslında bende korkuyorum işte bebek için aç kalırsa falan die ama en iisi bn yapmim yaa iiki önerilerde bulundun canım cok saol

Back
X