Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 79 kiloydum.şimdi 77 ye düştüm..mağdurum ben mağdurum..çizelge magduruyumbende çizelge için bayağı uğraştım ama becerememiştim demekki bu yüzdenmiş bende yeniyim sayende öğrenmiş oldum kilon kaç merak ettim
![]()
tatlım analı babalı büyüsün inş.bebeğin.
işine karışmak gibi olmasın ama o tarz diyetlere sakın girme derim.bırak yeni anne olmayı bu normal şartlarda da çok yanlış..çok yaptım ben öle diyetler canısını da çok çektim.en kötüsü de metabolizmayı yavaşlatmaları..sonra normal diyetlerle uğraşsan da kilo veremiyosun alt üst oluyo dengeler..artı sen süt veriyosun..aklı başında bi diyet uygula derim ben.
benim kızım şu an 6 yaşında.2 aylıkken 90 kg olarak diyetisyene gitmiştim verdiği listede ara öğünlerde hep şekersiz komposto vardı yoğurt vardı..kompostoyu çok önerdei sütü arttırıyomuş..lütfen bebeğin için o tarz diyetler yapma![]()
burada hergün yediklerimi yazarak zayıflayacağım çünkü karar verdimbana katılmak isteyen arkadaşlarımı sayfama beklerim..
ben yediklerimi nereye yazıcaaamm ??????????bende zayıflamak istiyorum![]()