Angelina Jolie'nin sır diyeti

Bende ilk okudugumda inanamadim .Gazetelerin uydurmasidir dedim.Ama dun tv de saracoglu da ayni tarifi verdi.Kulagimla duyunca acaba dogrumu dedim...
Dediginiz gibi soguduktan sonra sarimsak katin dedi.Ama bal demedi orjinal tarifinda bal da var...Ins bi ise yarar.

mrb arkadaşlar...ben bu sitenin yeni üyesiyim.yaklaşık 2 haftadır diet yapıorum ama sabit bi listeye yada kurallar ışığında değil tatlıya dayanamıyodum yemekten sonra çay içme alışkanlığım vardı ve yanında kalori dolu yiyecekler kilo almamdaki en önemli etken buydu şimdi çok geç yatma akşama kadarda uyuma alışkanlığım vardı v.s bunları yapmıorum.ama bunların boşluğunu doldurmaya çalışıorum bu alışkanlıkların yeri boş kalırsa tekrar yönelmeye zorunlu hissedio insan...aynı zamanda panik atak hastasıyım bi torba ilaç içiorum onlarında kilo konusundaki olumsuz yönünü bilirsiniz sabahları 1 bardak ılık su 20 damla limon 1 çay kaşığı bal hepsini karıştırın için...kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına...vede bol limonlu yeşil çay için gün içerisinde ayrıca ıhlamur çayıda tokluk hissi yaratıomuş...

valla ben ne yaparsam yapayım tokluk hissi oluşmuyor.. gözüm hep yemekte.. umarım bu sefer zayıflarım...

angelina jolie kadar zayıf olmanın güzel durduğuna inanmıyorum. Sağlıksız bir görüntüye sahip olmak inanın ki şişman olmaktan daha kötü. Sevgiler

ya arkadaşlar komik olmayın tamam yağ alınırda bütün vücuttan alınmaz dimi kadının her yeri zayıf diyet ve spor yaptığı belli..

bu çayı günde kaç kez içiyosunuz peki? ben yaptım ama sarımsak çok kötü kokuyor bence sarımsağı hap gibi yutalım nasılsa midede birleşecek ??

Ya angelina bence kilo alsın artık çok kötü görünüyo.Zayıflıktan güzelliği görünmüyo iskelet gibi.

Sen üstüne alıma canım basının uydurması bile olabilir.yerimseniben
Bende arkadaşların sözlerine katılıyorum sarmısakla zayıflamak çok ama çok ilginç geldi bana. Sarmısağın atbiyotik özelliği vardır benim bildiğim.
Yoksa Bret Pit, ancelinayı sarımsak yüzündenmi aldatı skandalsempatiksalakcinni

ben sarmısak tane ile yutulduğunu duydum hatta baya faydalı geldi bana kullanıyrum bende kilom çok fazla olduğu için sabah öğle akşam birer tane içiyorum

burada bu çayla zayıfladığını söyleyen arkadaşlar olmuş. benim bildiğim bu sitede sonuç alınan öneriler daha çok rağbet görür ama nedense bu konu ilerlememiş fazla..
açıkçası ben ünlülerin diyetleriyle hiçbir zaman ilgilenmedim ama bu çayı ender saraç doktorum programında tavsiye etti ve programa da ender saraça da güvenirim.. bu yüzden uygulamayı düşünüyorum. ama faydasını gören arkadaşlar günde ne kadar ve hangi saatte içtiklerini de paylaşırlarsa çok yardımcı olurlar gerçekten.. cokacimcoook

bende bu çay kürünü yeni keşfettim hemen denicem bende emziriyorum işe yararsa mutlaka bildiririm

bu zencefil çok kötü ya zor içiyorum 1 hafta oldu 1 kilo verdim ama bıraktım tazesini alıcam bide öyle denicem ayrıca sarımsak kokusu hiç olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…