Angelina Jolie'nin sır diyeti

kızlar çayı sabah bir büyük fincan ve öğlen içiyorsunuz
isterseniz akşamda içebilirsiniz diyor ender saraç

mrb arkadaşlar ben diyet yapıyorum ve metabolizmam çok ağır çalışıyor ağır ağırda olsa kilo veriyorum bide kaçamaklarım çok oluyorsempatiksalakcinni gelelim konumuza ben bu çaydan çok memnunum inanın haftada 500gr verirken bunu kullnırken haftada 1 veriyodum sonra kaçamaklarım çoğldı çayı aksattım şimdi tekrar başlıyacğım ,her şeyi denedim diyete yardımcı en iyisi bu çay derimkaydirigubbakcemile2
ben nasıl kullandıma gelirsek 1 lt suda 1 tatlı kaşığı toz zencefili kaynattım altını kpatıp sıcakken (sıcak yada soğuk hangisi olduğuna karar veremedim sıcakken bırakıyorum)3 4 diş sarımsak ezip bırakıyorum ılıyınca içeceğim kadrına limon ve bal bıraıp sabah aç karnına içiyordum.kalanıda akşam

ya yokmu ciddi anlamda kullanmış biri :/ herkes yarım yamalak cevap vermiş sanki.hihoyyyt boşuna bu kötü şeyi içmeyelim tadı çok kötü olsa gerek (

1 hafta kullanmıştım 1 kilo verdim sonra bıraktım gene başladım 2 hafta kullandım hiç kilo veremedim herkezde aynı etki olmuyor sanırım

bir hafta zorla kullandım 1 kilom gitti bu çayda sarımsaktan ziyade zencefilin tadı ve kokusu baskın çıkıyor iştah kapattığı doğrudur şöyleki bunu içtiğinizde tüm yemekler gözünüze berbat görünüyor mide bulantısından bişey yemek istemiyorsunuz:bbo:

uygulaması kolay gibi görünüyor ama tadı konusunda şüpheliyim,sonuç alan arkadaşlar varmış belki ben de bir ara denerim,sonuçları yazarım yine

kendini kötü hissedecek bişey yokki şekerim:) paylaştığın için teşekkür ederiz:)

bende bunu denemistim ama inaninki cok kötü kokuyor ve tadi aci.. acaba benmi yanlis yaptim diye düsündüm ama bunda yanlis yapilcak birsey yok ama cok igrencti inaninki hatta ilk sabah zorla ictimm disariya ciktigimda arkadaslar ortasinda arkadaslardan biri dediki "burasi sarimsak gibi kokuyor diye" tabi cok utandim ama birsey demedim :)

ve ünlülerin böyle seylerle ugrasmaya zamanlari yokturr hepsi estetik falan yapiyorlardir :1rolleyes:

o kadar zayıflama hapı varken gerçekten diyetle uğraşmıyorlar bence sonrasında form korumak için dengeli besleniyordur ama böyle birşeyi hayatta demlemeye bile kalkmam çiğ sarmısağa bayılırım ama yemeklerde kokusunu bile sevmem pişmişse spor salonuna giderler estetik pek zannetmem ama hap ve jeller büyük tahminim

doğumdan 3 hafta sonra 11 kılo verdiği söylenmiş ama zaten doğum sonrası ödem vs en az 7 8 kılo verdirebiliyor lohusa kadına.normalde de yedıklerıne dıkkat eden ınsanlar o yuzden dırek 11 kıloyu bu çaya yüklemek pek mantıklı değil :)yemekten kısmadım demiş angelina hanım ama bizim birçok kilo problemi olan bayanlar gibi yemek sonrası çayın yanında çikolatalı kekleri,biskuvileri götürmemiştir eminim (örn) :)
konu sahibi arkadaşa tşk bu arada eminim azçok faydasını görecekler vardır :)
kılo verdirmeyi bilemem ama bağışıklık sitemini güçlendireceği kesin

Son düzenleme:
ben sarmısak yutularak kokusuz bir şekilde daha kolay kilo veren arkadaşları biliyorum nette araştırırsanız sonuçlarına şaşırırsınız sarımsağım bağırsak çalıştırıcı etkisi oldukça yüksek kabızlık prıblemine önereceğim bir kür

3 haftada 11 kilo mu vermiş.. e bu bayan ikiz hamileliğinde nerden baksanız 20 kilo almıştır. yarısı zaten doğumdan sonra gidiyor..onu marifetmi sayalım. sarımsakla soğanla olacak işmi yahu bunlar..dengeli beslenme ve spor diyorum başka bişey demiyorum..
arkadaşım paylaşım için teşekkürler. netteki haberlerde de okudum senin yazdıklarını. yani sarımsak iyidir. bağışıklık güçlendirir. ama aramızda sarımsak çayıyla angelinadan başka bildiğimiz kilo veren varmıdır acaba..

Son düzenleme:
bende başladım bu çaya bir hafta oldu olmadı.
çok fazla yediklerime dikkat edemedim.
sarımsağı zaten sürekli içmek isterim zayıflama artık çok büyük yararları var.
en azından vucüt direncimiz yerine gelir.
tadı çok acı.
aynen karabiber.
ama ya alışıyorsun sanırım çünkü bir kaç içimden sonra sıkııntı yaratmıyor.
içip arkasından hemen apzıma bişiy atıyorum.
çok fazla kalıcı değil yani tadı.
ben sadece yatmadan önce bir bardak içiyorum.
umarım işe yarar...

ben bu çayı daha önce yaptım içtim ve inanın kilo verdim çok zor kilo veren biri olarak hemde şu an oğlum gazdan duramıyo o yüzden daha başlamadım ama en kısa zamanda tekrar yapcam tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…