Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hizli yasadiginizi dusunmuyorum ama birbirinizi tanimakn icin cok uzun bir yol var ve birlikte plan yaptikca monoton zamanlar asilabilir
Sevgi konusu farkli sevgi sözlerden cok hissettirerek yeri geldiginde icraatlarla dahs iyi belli olur bence
Evet bazin bir bakis bile o sevgiyi anlatmaya yeter ama zaman cok degisti bazi erkekler bu sekilde de belli edemiyor
Takılmak için beraber olduğunuzu söyleyip " duygularından emin olamıyorum " demek ne mana anlamadım . Zira evlenmek istemeyebilirsiniz bu çok normal Ama ben bir kadına takılmak kelimesini yakıştırmıyorum. Ha takılıyorsanızda duygulara takılmayın o zaman Sonuçta sadece takılıyorsunyz , duyguda neymiş
Takılmak için beraber olduğunuzu söyleyip " duygularından emin olamıyorum " demek ne mana anlamadım . Zira evlenmek istemeyebilirsiniz bu çok normal Ama ben bir kadına takılmak kelimesini yakıştırmıyorum. Ha takılıyorsanızda duygulara takılmayın o zaman Sonuçta sadece takılıyorsunyz , duyguda neymiş
Siz şunu anlamamışsınız olayın çıkış noktası takilmak amacıyla başlamıştı, ama daha sonra ondan gelen bazi şeylerle benim duygularım değişmeye başladı ve ben kendi duygularıma gem vurabilmek için farklı bakış açıları istedim.
Yani ben takılıyorum ama adam beni sevsin gibi bir derdim yok, hissedersek beraber hissederiz yoksa hissetmeyiz.
Daha cok erken bence
3 ay nedir ki? Su anda aynen takilmaya devam edin,zamana birakin. İki tarafin da beklentisi karsilanirsa gayet de guzel devam eder iliski.
Siz şunu anlamamışsınız olayın çıkış noktası takilmak amacıyla başlamıştı, ama daha sonra ondan gelen bazi şeylerle benim duygularım değişmeye başladı ve ben kendi duygularıma gem vurabilmek için farklı bakış açıları istedim.
Yani ben takılıyorum ama adam beni sevsin gibi bir derdim yok, hissedersek beraber hissederiz yoksa hissetmeyiz.