- 8 Temmuz 2023
- 34
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi yorgunbirinsan
Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşında 3 yıldır evli ve 1 çocuk sahibiyim. Eşimle görücü usulü ile evlendik. Kendisi çok zor bir insan zaman geçtikçe daha da belli oluyor. Evlenirken falan o kadar uysal sakin sinirlenmeyen biriydi ki ama benim çok kötü bir huyum var aşırı sinirleniyorum ama çok uzun sürmez saman alevi gibi işte. Neyse biz evlendik süreç iyiydi çok fazla karışan eden olmadı evimizin eşyalarını vs kendimiz aldık kayınvalidem falan karışmadı çok iyi insanlar hepsini de seviyorum kızı gibi davranır bana. Kayınvalidemler köyde yaşıyor sürekli gideriz. Eşim de hep iyiydi gülerdik şakalaşır film falan izlerdik aramız sıcaktı. Hamileliğin son zamanları benden uzaklaştı soğuk gibiydi neyse hormonlarım yüzünden kuruntu yapıyorum deyip sustum son 1 yıldır da yani bebek doğduğundan beri eşim bi tuhaf olmaya başladı herşeye kızıyor sürekli eleştiri yapıyor benim için hiç bir şey yapmak istemiyor sürekli gezsek dediğimde köye gidelim diye tutturuyor bugün gitmesek desem sen zaten istemiyorsun sevmiyorsun gelmemek için kavga çıkartıyorsun diyo ama ben nişanlandığım zamandan beri zaten hep köye gidiyorum normalde köy falan hiç bilmem kendi köyüme bile gitmem bende artık farklı şekilde gezmek istiyorum ama anlamıyor dinlemiyor sürekli kavga çıkartıp burnumdan getiriyor doğum sonrası kilo aldım şuan diyetteyim kilo aldım diye bana neler söyledi canım çok yandı sözlerine dünde yine beni eleştirirken dozunu arttırdı ve böyle olduğunu bilsem seninle evlenmezdim dedi bende ağladım kahvaltı zehir oldu tabi. Kendisi yedi işe gitti akşama kadar konuşmadık bugün de köyde gitti ben gitmedim ya kızlar davranışı bir gecede pat diye değişti uysal sevecen adam gitti karşımda bağırıp çağıran bir adam geldi herkes birbirimizi sevdiğimizi bakışımızdan anlardı şuan birbirimize bakmıyoruz bile sürekli laf ediyor bana bende zaten ters bir yapıya sahibim kendimi tutmaya çalışıyorum ama üstüme çok geliyor bu kezde dayanamayıp bende ona bağırıyorum çok üzülüyorum güzel bir evliliğimiz vardı mutluyduk ne olduğunu anlayamıyorum adam gece yattı sabah kalktı şeytan görmüş gibi davranmaya başladı ben ne yapayım bilmiyorum akıl akıldan üstündür bir tecrübesi olandan yardım rica ediyorum eşimi seviyorum bu durumu nasıl çözebilirim?