• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anılar tazelensin...Dönmek istediğiniz ''an''lar ?..

ilginç ama dönmek istediğim bi an yok resmen hehe:D
iyi mi kötü mü bilemedim:)

Tabikide cocukluk.. Gecen parkta cocugun ayandan pateni istedim ve giydim ama suremedim :KK48: ah ozaman olsaydim ucmus olurdum patenimle.. Aslinda paten paten degildi belki ondandir diye dusundum, baska zaman gine denerim :KK15:

Tabikide cocukluk.. Gecen parkta cocugun ayandan pateni istedim ve giydim ama suremedim :KK48: ah ozaman olsaydim ucmus olurdum patenimle.. Aslinda paten paten degildi belki ondandir diye dusundum, baska zaman gine denerim :KK15:
Evet, kızıma aldıgım patenleri sürdüm 2019 da . 3 sene gecmiş :KK66:

Evet,başlıktan da anlaşılacağı üzere herkesin hayatında dönmek istediği anlar,zaman dilimleri vardır.Bunun için şimdiki zamandan şikayetçi olmamız gerekmiyor elbette.Eskiye duyulan özlem diyelim ...Gün gelecek,şu anımıza özlem duyacağız...
Lise yıllarım yani bekar olduğum ozgur zamanlar özlemini hic birşeyler le anlatamam

🙂🙂🌷🌷 Tabi kiii aslında insanlar arkadaşlarıyla filan muhtemelen bu konulari sık konuşuyorlardır. Herkes deli dolu çağını isterdi 😍
ama ben bu konuda ciddi anlamda o yaşlarıma özlem duyuyorum.Seni o ana ışınlıcaz deseler koşa koşa giderim.

ama ben bu konuda ciddi anlamda o yaşlarıma özlem duyuyorum.Seni o ana ışınlıcaz deseler koşa koşa giderim.
Ne güzel olurduuu... Bende eski ben e özlem duyuyorum hayat insanı cok eziyor. Bazen dönüp geriye bakınca kendini göremiyorsun nasıl biri olduğumu hatırlamıyorum hafızam kendini resetliyo resmen sizde de böyle mi?

Çocukluk yıllarım çok güzeldi ama sanırım üniversite yıllarıma dönmeyi çokkkk isterdim :)

Back
X