İlk denemenin neden olumsuz sonuçlandığını araştırmak için eşimden ve benden kromozom analizi istedi. Ve cuma günü de ofis histeroskopi yapılacak. Yani ışıklı kamera ile rahim içine bakacakmış doktor. Bir yapışıklık ya da embriyonun tutunmasına engel bir şey var mı diye. Doktorumdan çok memnunum ben elinden geldiğini yaptığına inanıyorum. Yani onluk bir sıkıntı değildir benden kaynaklı olumsuz sonuçlandı. Zaten kendisi de başta söylemişti ilk denemede belki olmayabilir ikincide şansın daha yüksek olur demişti. inşallah da öyle olur.
Hulusi hoca hakkında olumsuz yorumları da okudum çok şaşırdım açıkçası öyle kaba bir insan gibi gelmedi bana. Arkadaş adına çok üzüldüm öyle kötü bir muamele görmeyi kimse istemez tabi. Aşırı yoğunluktan stresten falan mı acaba öyle saçma davranmış bilemedim. Kendisi esprili bir insan aslında. Benim tek sıkıntım aşırı yoğun olduğu için 3-4 saat beklettikleri oluyor. Randevu veriyorlar ama kesinlikle randevu saatiyle alakaları yok. Ben artık hiç randevu almıyorum sabah 8 ya da daha erken orada olursan fazla bekletmiyorlar en geç 9 buçuk gibi alıyorlar genelde.