Ankara Batikent Bilgi Hastanesi Hakkinda Bilgiisi Olan Var mi

selale0101

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.876
1.586
448
Ankara Batikent Bilgi Hastanesi Hakkinda bilgisi olan arkadas var mi, Su an hamile degikim 3 ay once dusuk yaptim simdi tekrar bebek dusunuyoruz Allah nasip ederse hamileligimde bu hastaneye gitmeyi dusunuyorum bir kac arkadasim buraya gidiyor onerdiler, Bu hastaneye daha once gitmis arkadaslar var mi hangi dr u onerirsiniz.

Ben dısuk yaptıkdan sonra selcuk hocaya gttım bana pko var dedı test mest yapmadan soledı sımdı pılat dursun baskent hastanesıne gıdıorum muayene 55 tl bılgı hastanesınıde 33 verıosunuz eger maddyattan dolayı bılgı hastanesıne gıdıcksen baskent gastanesını tavsye ederım bn bılgı hastanesınden memnun dgılım ayrıyetten o hastanede yenıdogan unıtesı yok allh korusun dgumda acıl bı mudahale gerwkse edemezler ambulansa koyup hmn yollarız dıolar ama bnce bu rıske gırebılecek bı dr hastane degıl

Ben dısuk yaptıkdan sonra selcuk hocaya gttım bana pko var dedı test mest yapmadan soledı sımdı pılat dursun baskent hastanesıne gıdıorum muayene 55 tl bılgı hastanesınıde 33 verıosunuz eger maddyattan dolayı bılgı hastanesıne gıdıcksen baskent gastanesını tavsye ederım bn bılgı hastanesınden memnun dgılım ayrıyetten o hastanede yenıdogan unıtesı yok allh korusun dgumda acıl bı mudahale gerwkse edemezler ambulansa koyup hmn yollarız dıolar ama bnce bu rıske gırebılecek bı dr hastane degıl

Canim verdigin bikgiler icin tesekkur ederim yok maddi olarak degil evimize az cok yakin diye dusunmustum. Baskent hastanesi nerede canim kalabalik okuyormu gece gelirsen ikgilenecek kadin dogumcu oluyor mu. Benimde bir arkadasim baskente gidiyor dr unun ismini bikmiyorum onumuzdeki hafata doguracak 1000 tl ye anlasmislar. Fiyat gayet uygun arkadasim asilamasini oraya yaprtirdi . Biraz daha bilgi verirmisin ilgililermi

Valla suan hamıle degılım ama be zamn gıtsem drumdan dolayıhmn ılgılenıolar ve dr bıraz yogun cunku muayenede bıle olsa acıl hastalarına donuo bunun için biraz bklıosun sonucda acıl ılarak bızde gtsek bızımlede drumuzun ılgılenmesını isteriz dimi. Dr undan cok memnunum abı karses gıbı olduk bız artık esımden cok onla derteşıom😃😃 suanda hamıle olmadgım halde ufacık bısey oldgunda hmb arıorum ve ulasıorum tavsıye ederım hastane bahcelıde cnm

Her sikintinda ulasman cok guzel canim, ben yenimahalle merkezde oturuyorum ama dr iyiyse neden tercih etmeyeyim.Bnde kurtajdan sonra 3. Ayimi dolduracagim insallah subatta calisirsak belki martta hamis olurum, hamilelikte sabit iyi bir dr un olmasi cok onemli . Tatlim sen ne tarafta oturuyorsun calisiyormusun merak ettim.

Cnm batıkentteyım bn goruselım bıgun dertleselımm.... Kesınlıkle dr cok önmlı bnm eşim erkek dr a kesınlıkle karsıydı bı kac olay oldu simdi asla polat hoca nereye bız oraya dıoz

Cnm batıkentteyım bn goruselım bıgun dertleselımm.... Kesınlıkle dr cok önmlı bnm eşim erkek dr a kesınlıkle karsıydı bı kac olay oldu simdi asla polat hoca nereye bız oraya dıoz

Cnim insallah ikimizde yakinda hamile kalirizda polat hocaya gideriz insallah. Sen ne zaman dusunuyorsun calismalara baslamaya

kızlar ben ankara üniversitesinde yaptım doğumumu, son derece memnun kaldım kontrollere de gittim oraya cem hocanın hastasıydım, ama çocuk hastalıkları uzmanlarından çok da memnun kalmadım, kadın doğumcu süper, doğum sırasında gördüğüm muamele de özel hastanedeymişim gibi hissettirdi valla. özellere boşa para dökmeyin bence

Ben hic ankara universitesine gitmedim sira olmuyormu orada tatlim.her zaman dr una ulasabiliyormusun ben bir dusuk yaptigim icin simdi cok pinpirikliyim asiri kalabalik veya sadece mesai saatlerinde ulasilmasi disnda olduki gece fenalastim kendi gelmese bile nobetci dr lara yonlendirecek onlara bilgi verecek kadar ilgili bir dr istiyorum. Daha once gece 3 te bile gittim bir kadin dogum uzerine devlet hastanesine gece dr yoktu ya sadece hemsire vardi 1 tane igne bile yapmadilar. Bu yuzden cok korkuyorum oyle bir durumda ortada kalmaktan. Simdi 9 ay hic bir sikinti yasamamis bebegini kaybetme duygusu yasamamis biri icin iyi kotu dr ayrimi olmayabilir ama benim icin asil bebek duserken mudehale edip kurtarmaya calisiyorsa en iyi dr odur. Bana bebek dusuyor git evde dinlen yat demeyecek bana mudehake edecek. Ahhhh bacim fazla konustum cok dertliyim kusura bakma senle alakasi yok simdiden iyi bir dr iyi bir hastane bulmak istiyorum . Tatlim senin hamileligin nasil gecti kanaman veya herhangi bir sikintin oldu mu. BU arada Allah bagislasin bebegini hayirli omurler dilerim

Insallaahhh beklemekteyın dua edelımmm

Insallah canim bende adet arifesindeyim bugun yarin olacagim heryerim agryor ev sikacak ama yun uzun corap giyiyorum benim adet donemim cok sancili gecer mutlaka battaniye ustumde ve yatmam gerekiyor insallah onumuzdeki ayy bende gelemeyesice bat i beklicem insalllah senin bat gelmez bebisko geli

canım seni iyi anlıyorum,ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve riskli gebelikti benimki kan pıhtılaşmam, trioidim vardı üstelik bebeğimin eşi aşağıdaydı sürekli kanama ihtimalim vardı, zaten tüp bebek olunca riskli gebeliğe giriyorsun. cem atabekoğlu ank ünv. de anabilim dalı başkanı prof yani, saat 4 ten sonra hastanenin içinde özel muayenesi oluyor, ben 26. haftama kadar tüp bebek yaptırdığım dr a gidiyordum takip için çünkü dondurulmuş embriyo transferi yapıldığından ilk günden beri bebeğimi kaybetme riskim vardı, ama emin ol özel dr a gidip boşa para dökmenin gereksizliğini ank ünv. ne gidince anladım, tek fark cem hocanın cep tlf u yoktu bende , zaten özel dr u da aradığımda moralim bozulup kapatıyordum dünyanın parasını döküp gördüğüm muamele karşısında, cem hocanın bana söylediiği şuydu " kanaman olursa suyun gelirse yada herhangi kötü bir durumda gel, benim hastam olduğunu söyle" her neyse tercih meselesi tabi. buarada ben 9 ay boyunca bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım seni anlıyorum o yüzden

İnşallah göbuslerimiz dolar bbişlerle cnmmm tek dikeğimiz o şekerimmm

Oldukca sikintili bir hamilelik gecirmissin tatlim masallah saglikla bebisini kucagina almissin.kan pihtilasman icin herhangi bir ilac kullandinmi.

Oldukca sikintili bir hamilelik gecirmissin tatlim masallah saglikla bebisini kucagina almissin.kan pihtilasman icin herhangi bir ilac kullandinmi.
tabiki clexane kullandım 9 ay boyunca doğumdan 10 gün önce bıraktırdı dr seninde mi var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…