Ankara Batikent Bilgi Hastanesi Hakkinda Bilgiisi Olan Var mi

tabiki clexane kullandım 9 ay boyunca doğumdan 10 gün önce bıraktırdı dr seninde mi var???

Tatlim ben bi kez dusuk yaptigim icin kan pihtilasmasi testi yapmadilar arastirilmadi.ama ben onlem icin coraspin kullaniyorum sence yarari olurmu

Cnm bnmde pıhtılasma ve cok korkuyorum tekrar kaybetmeye 2 düşükden snra pıhtılasma oldgunu anldım. Bnm ıkı bbgımede norml hamıle kaldım pıhtılasma oldugu içinmi tup bbk yaptrdın. Pıhtılasmada tup mu olması lazım saglıklı olması için

Mrb canim ya sana birsey soracagim ben simdi gazi hastanesi kadin dogumdan randevu aldim genetik test icin 122 tl muayene ucreti istediler test bu ucrete dahil dediler sence nasil fiyat benim saglik guvencemde var normalmi acaba ucretsiz yapan yer yok mu eger yoksa zaten gidecegim de

tamam canım yaptır yaklasık olarak benımde o cıvarda bısey oluo. yaptırda bı sonucu bıl ona gre devam edersın . gazıde drun varmı? bıde sonuclar 4 5 haftadan once cıkmıo haberın olsun canım

canım genetık test pıhtılasmayı solemez genetık test kromozomlarına bakar oda bebekle bakınılıo suanda dusen bır bebek yokkı neyle genetıge baktırcaksınnn anlamadım. bebegı kurtaj yaptıklarında genetıge bakabılıolar. kan pıhtılasmasına ıse senden kan alıp bakıolar? ben ıkısını karıstırmaa

Kan pihtilasmasi na baktirmak istiyorum yanlis soyledim genetik diye. Benim tanigim dr yok bugun aradim durumu anlattim kadin dogumda bir proftan randevu verdiler. 1 ay sonra ciksada sorun degil dedigin gibi bir sonuc ciksinda ona gore bir yol izleriz canim

tamam o zman canım dedıgın gıbı tek cıksında gerısı onemlı degıl...bana drum 3 nedenı olabılır 1.kromozom bozuklugu 2 kan pıhtılasması 3 sebebsız dedı dusundumm kromozomlarımızı degıstremeyız ben sevdıgım adamdan ıstıorum bebegımı, sebebsız olsa neyle savasacagımı bılemıcem dedım ama pıhtılasma cok basıt bırsey dedıı asprın ve ıgne tek olsun dedımmm allahım dualarımızı kabul eder ınsallahh....

Amin Canim insallah Allah hayirlisiyla saglikli bebekler nasip eder

tamam canım yaptır yaklasık olarak benımde o cıvarda bısey oluo. yaptırda bı sonucu bıl ona gre devam edersın . gazıde drun varmı? bıde sonuclar 4 5 haftadan once cıkmıo haberın olsun canım

Tatlim az once bilgi hastanesiyle gorustum orasida yapiyormus butesti randevuyla dr go derirse ucret odenmiyormus sadece lab basvuruo butesti istiyorsan 23 tlymis haftaici hergun ac tok fark etmez adetli olsanda fark etmes dediler. Ben buraya gdcgm simdi profa gidecek olsam sonuc 1 ay sonra ciksa bidaha 122 tl verecegm. Pek maddi olarak uygun degikiz bu aralar

sen bılırsın canım test labaratuarda yapılıo sonucda. hamıle olsan gıtmenı ıstemezdım bılgıye ama bu testı yaptır sonucunu elıne al belkıde yok bısey sen kulakdan cogu kısıden duydugundan acaba dıosun kafanda soru ısaretı kalmasınn..

Canim oyle bakiyorum forumda cogu kiside cikmis kan pihtilasmasi o yuzde suohe ediyorum canim sana soylemismiydim gecen hafta pazarteside yildirim beyazit hastanesine gitmistim gogsumcok agriyordu yine esim kuruntu yapiyosun falan dedi ogleden once bayan dr muayene etti elle bir sey yok dedi istiyorsan ultrasona go derim dedi istedim onuda ogleden sonra 3 e verdiler esim bosver gitme dr bulamamis dedi. Ben yinedd gidim dedim sol gogsumde 7mm kist cikmis 6 aya bir kontrol dedi, insanin aklina gelmeyen sey basina geliyor. O yuzden her seyin erkenden tanisi en iyisi gigim bakimi sallah temiz cikar testim

aslında bazen ıcımızde bı ses bunun pesınden gıt dıo dımı kıt tatlım yaptırr içinde kafanda soru ıssaretlerı kalmasın ben onu demek ıstemedım hayatım moralını bozma belkıde hıc bıseyın yok demek ıstedım canımmm

Tatlim ben bi kez dusuk yaptigim icin kan pihtilasmasi testi yapmadilar arastirilmadi.ama ben onlem icin coraspin kullaniyorum sence yarari olurmu
dr kontrolündemi alıyorsun bilmiyorum coraspini ama tavsiyem test yaptırdıktan sonra kullanman tabiki, ben ufuk ünv. de yaptırdım 500 tl ödedim pıhtılaşma testine, bilseydim gaziye giderdim, devlet hastanelerinde sürünmeyim diye gittim dünya para bayıldım.
pıhtılaşma değildi bizim tüp bebek yaptırmamızın sebebi, erkek infertilitesi idi sorun. zaten tüp bebek tedavisinde kan sulandırıcı veriyorlar ama 12. haftada kesiyorlar, ben kesmeden önce tahlil yaptırdım ozaman öğrendim pıhtılaşma olduğunu ve devam ettim. sen normal yolla hamile kaldıktan sonra dr kontrolünde sulandırıcı kullanırsın., çevremde okadar çok düşük yapan varki pıhtılaşmasını farketmeyip de düşüklerden sonra öğrenen. hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda sağlıkla bebeklerinizi kucaklayın inşallah.

buarada şunu söyleyim ben hamilelik döneminde kan sulandırıcı kullandım ve bebeğim hep gelişim olarak ilerideydi, erken doğum yapacak olanlara da bazı dr lar coraspin vs veriyorlar bebeğin gelişimi çabuk olsun diye, ben önce çok üzülüyordum kan sulandırıcı kullandığım için ama sonra öğrenince rahatladım

evet canım benım drumda onu soledı folıkasıtı nasıl ıcıosak bebegın gelısımı ıcın vucudda hersey ıkı kat ktıf olması ıcın kalsıyumu nasıl ıcıosak coraspınde o gorevı yapıo dedıı cok dgru bence

Canim en son fikrim degisti universite hst gtmycg verdgm 122 tl profs gorunme ucreti agustos 2013 ten beri uni hast prof ve dockar ilave ucret aliyormus. Bilgi hast var batikentte oranin lab bolomu 23 tlye bu testi yapiyormus daha bugun gorustum ve laborant bayanada ozellikle sordum tekrarlayan dusuklere sebep olan kan pihtilasmasi testi degilmi dedim dogru dedi, sonuca gorede bir dr a gorunurum

Cnm bnde cem beyi dusunuyorum..acaba muayne ve dogum ucreti olarak ne odedin..beni bilgilendirirsen sevinirim

Cnm bnde cem beyi dusunuyorum..acaba muayne ve dogum ucreti olarak ne odedin..beni bilgilendirirsen sevinirim
ben 2013 aralıkta yapmıştım doğumu, muayene ücreti 61 tl idi doğumda sezaryen 240 tl ödedik ama ocak ayında zam gelmiş doğum sonrası kontrole gittiğimde 122 tl ödedim sanırım doğum da 2 katı olmuş

Baska bi ucret yok dimi..ve hastane nasil dogumhane ekibi filan biraz bahsedebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…