Ankara da doğum yapacak olan anneler hastane ve bilgilerimizi paylaşalım..

edayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
416
1
46
Ankara
Mrb arkadaşlar ankarada doğum yapcak olan anne adaylarının hastane bilgi ve tecrübelerini paylaşacağını umuyorum.umarım bu topik hastane seçimimize yardımcı olur.

Canım merhaba, bende daha önce ankarada bi hastane için topik açmıştım ama hiç kimse cevap vermedi.. Ankara büyük yer ama nedense burdan pek paylaşımı olmuyor(
inşallah yardımcı olan çıkar.. ben henüz kontrol için bile doktor ayarlayamadım((

ardakaşlar ben batıkentteki devlet hastanesine idiyorum ama orası mesai saatelerinde doğum alıyormuş çünkü dr yetersizliği var dedi doktorum... ama dr tülay hanım var bence süper bi dokor.kontroller için tavsiye ederim

evt cnm pek ilgilenen yok dediğin gibi.kaç hafta senin bebiş.hiç kontrolüne gittiğin hastane oldu mu?

cnm devlet hastanelerinin hasta ile ilgisi nedir.baştan savma mı oluyor yoksa gerçekten ilgililer mi? paylaşımlar arkadaşlarımız için hastane seçiminde yardımcı olacaktır

evt cnm pek ilgilenen yok dediğin gibi.kaç hafta senin bebiş.hiç kontrolüne gittiğin hastane oldu mu?

merhaba, 8 haftamdayım canım.. etlik doğumevine gittim usgde görmek için başkada gitmedim. Orası aşırı yoğun o yüzden gitmek istemiyorum.

merhaba, 8 haftamdayım canım.. etlik doğumevine gittim usgde görmek için başkada gitmedim. Orası aşırı yoğun o yüzden gitmek istemiyorum.
cnm bende geçen hafta acil e kaldırıldım 24 hafta gebeyim zekai tahir burak hastanesinde acil yakın bakımda kaldım 5 gn.doktorlar ve hemşireler gerçekten ilgisiz aşırı yoğn kalabalık.hasta görmekten bıkmışlar artık bağırıp baştan sağma yapıyolar. sordum orda sürekli tedavi görenlere.kontrolleri düzgün takip ediyorlarmş.sıra çok oluyomş. doktorlara soru sorduğnda cvp alamıyomşsun.şikayet eden de çoktu.beğenen de vardı.öncelikli normal doğum yaptırıyorlar olmadığında sezaryana yöneliyorlar.ilgilenen arkadaşlar soru sorabilir.bildiğim kadarıyla cvplarım..Cnm etlik e de gidenler varmş.memnun değillerdi buradan daha kötü dienler var.doğm yapanlar aynı yatakta yatıyomş.tabi görmedim ne derece doğru bilmiyrm.

Çoook geçmiş olsun..

ben ilk doğumumu etlikte yaptım sezeryan. yatakları temiz çok şükür ama işte çoook aşırı kalabalık..sabah erkenden gitsen bile öğlen 3 ten önce işin bitmiyor((

ben zekai tahirde doğmuşum. geçen sene bi arkadaşımda orda doğum yaptı ama sezeryan. özel oda tutmuşlardı.
etlikteki özel odalar bile 2 ailelik..!!!

bakalım şimdilik aklımda keçiören eğitim araştırma hastanesi var. orayı bi gidip görmek istiyorum. memnun kalırsam ne ala, eve de yakın araçla 5 dk mesafede. hayırlısı olsun.. 2 hafta sonra giderim sanırım.. yazarım bilgileri.

Son düzenleme:
cnm devlet hastanelerinin hasta ile ilgisi nedir.baştan savma mı oluyor yoksa gerçekten ilgililer mi? paylaşımlar arkadaşlarımız için hastane seçiminde yardımcı olacaktır

kontrollerimi batıkentteki devlet hastanesine gidiyorum benim dr tülay hanım bence süper ilgileniyor.. herşeyi ayrıntılı anlatıyor. bişey sorunca sıkılmadan ve baştan savma yapmadan anlatıyor. en ufak bi risk görse hiç atlamadan önemli olmadığını düşünüyorum ama içimiz rahat etsin bi baktıralım deyip gereken işlemi yaptırıyor...ben cok memnunun. yalnız doğum için sıkıntılı bi hastane dr az orlar...,

2kez etlik zübeydeye gittim aslında doğumu orda istiyordum ama çalışanlar genel olarak ilgisiz bişey soruyorsun cvp vermiyorlar bile...2arkadaşım orda doğum yaptı 6kişilik odalar varmış wc odanın dişindaymış ve çok tesr davranıyorlar dediler. doğum evi olduğu için dr lar daha tecrubeli ama insanın piskolojisinide bozuyorlar...

ben doğum için lokman hekimi tercih edeceğim özel olduğu için ii ilgileniyorlaar. 1 gece kaldım hastane çok temiz en çok 2kişilik odalar ve ailen istediğin kadar yanında

saol canım. acile kaldırıldığımda canım bende özel oda tuttum zekai tahir burak ta.1 gece de kalsan 1 ay da kalsan özel oda fiyatı 200 ile 300 arası.tabi indirim yapıyorlar.200 e filan iniyor.suit odalar 1+1 banyo wc vs. eşin gündüz 8 ile akşam 8 e kadar yanında kalabiliyor.gece de 1 bayan refakatçiye izin veriyorlar.zekai tahir e kontrole gittim.orada etlik gibi kalabalık.3 gün üst üste gittim bi sonuç alamadım.kendine muhatap bulman çok zor.

Son düzenleme:
Gerçekten bu topiğe ilgi biraz az ama benim de en çok merak ettiğim konulardan biri bu hastane doktor seçimi. Ben şimdilik akay hastanesne gidiyorum sadece iki kere kontrole gittim Başak Özdeş doktorum aslında memnunum ama eve daha yakın bi yerler araştırıyorum. Çukurambar'da oturuyorum çevre hastaneler hep özel.Akay'da özel ama sadece fark ödeniyor 25 lira gibi bişey.Ama çevremdeki medicana bayındır tobb tam özel yani analşamsı yok sgk ile doğal olarak o kadar masraf yamak istemiyorum onun yerine özel muayenehanesi olan bir doktora arada bir gidip kendimi güvende hissetmek daha iyi gibi geliyor bana. Aydan Biri ismini çok duydum mesela burda bir kaç topikte sordum ama cevap veren olmadı. Aydan BİRİ'yi duyan giden memnun kalan kalmayan varsa bilgi verirseniz sevinirim.

evt cnm ilgi az ama gerçekten önemli bi konu.ben fatih üniv.hastanesine gidiyorum normalde.ora da da fark ücreti alıyorlar.muane ücreti 30 lira.ikili ve üçlü testler 30 lira.10 gün içinde ikinci kez gitmen gerektiğinde muane ücreti olmuyor.ayrıca ayrıntılı ultrason için 150 lira verdim.doktorum deniz hanım ve memnunum.gerçekten ilgili bir doktor.Aydan Biriyi duymadım.duyan bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa seviniriz.ayrıca arkadaşlar fatih üniv.normal doğum 1100 sezaryan 1600 müş.bilgilerinize..şeker testi için kan testleri için ücret almıyorlar.

Son düzenleme:
Aydan Biri Yi ben duydum.Özellikle riskli gebelik konusunda uzman bir drmuş fakat çok fazla hastası olduğu için yoğunluktan dolayı az ilgileniyormuş.Bir arkadaşımdan duyduklarım bunlar pek memnun kalmamıştı sonuç olarak.

mrb ben 5 ay önce etlik doğum evinde doğum yaptım ve gayet memnun kaldım hakan beye gittim kendi muayenesine ben hastaneye gitmeden zaten doktorum hemen aramış ve onun hastası olduğum için çok iyi davrandılar butun çalışanlar doktorum için nerden tanıyosun çok iyi bir doktora gidiyosun dediler

teşekkür ederim cnm deneyimini paylaştığın için.muane ücreti yada doğum yaptırma ücreti ayrıca ödedin mi bununla da ilgili bilgi verirsen memnun kalırız:)

Aydan Biriden randevu aldım bi görüşcem içimde kalmasın ama herkes aynı şeyi söylüyor çok yogun bi doktor çok iyi ama ilgilenemiyor diye. Bu beni biraz tedirgin ediyor ama hadi hayırlısı

Akay'ın fark ücrei 25 diye hatırlıyorum yanılmıyorsam ultrasan için de 35 verdik galiba ama kan tahlilleri için biraz fazla para vermiştik. Ama doğum fiyatlarını bilmiyorum Aydan Biri'ye gitcem perşembe randevum var. Sonucundan haber veririm en azından samimi mi yogun mu nasıl yardımcı oluyor anlatırım burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…