Gerçekten bu topiğe ilgi biraz az ama benim de en çok merak ettiğim konulardan biri bu hastane doktor seçimi. Ben şimdilik akay hastanesne gidiyorum sadece iki kere kontrole gittim Başak Özdeş doktorum aslında memnunum ama eve daha yakın bi yerler araştırıyorum. Çukurambar'da oturuyorum çevre hastaneler hep özel.Akay'da özel ama sadece fark ödeniyor 25 lira gibi bişey.Ama çevremdeki medicana bayındır tobb tam özel yani analşamsı yok sgk ile doğal olarak o kadar masraf yamak istemiyorum onun yerine özel muayenehanesi olan bir doktora arada bir gidip kendimi güvende hissetmek daha iyi gibi geliyor bana. Aydan Biri ismini çok duydum mesela burda bir kaç topikte sordum ama cevap veren olmadı. Aydan BİRİ'yi duyan giden memnun kalan kalmayan varsa bilgi verirseniz sevinirim.
akrapoldeki nurten hanımın doğum fiyatları ne kadar peki arkadaşlar..
iyi dilekleriniz için teşekkürler SGK ve çogu kurumlarla anlaşması var hastanenin doktorlarına muayene farkı 17 lira sanırım ama hocaların muayenehanesi ayrı onların ücreti 250 lira birde hastanenin altyapısı hep gazinin hoclarından oluşmakta hocaya muayene olmasan bile korunun doktorlarıda çok içten çok iyiler senin kafanda soru işareti kalmadan herşeyi cevaplıyorlar bebeğimin kontrollerini orada devam ettireceğim inşallah tavsiye ederim
canım bende fatih te yapmayı düşünüyorum,aylin ayrım diye bir doktorvarmış bilgin varsa sevinirim.bu doğumfiyatları güncel mi?yani eski değil dir umarım,çünkü 4 sene önce fatihe 1200vermiştik,oyüzden merak ettim.bilgiler için saolun.
uzun süredir konuya cevap veren olmamış...ben de zekai tahirin yoğunluğundan çok sıkıldım ve akaya gitmeye karar verdim..çok araştırdım umarım pişman olmam...doktor olarak tolga ecemiş in muayenehanesine,tahliller ve doğum için akaya gidiyorsunuz..muayene ücreti 200 tl, tahliller için ödeyeceğiniz fark(sgk) çok makul düzeylerde, doğum 2500 civarında...tabi ocak ayında hepsi değişecek...tolga beyden memnun olmayan yok gibi forumlarda...face de grubu bile var...başka tavsiyesi olan yok mu?
ferdat85 çok tşkler...umarım pişman olmam...bundan önce 1-2 kez hayal kırıklığı yaşadım...o yüzden anlayışlı bir doktor olmasını çok istiyorum...ışın hanım hakkında da çok olumlu şeyler okudum...çok ayrıntılı bilgi veriyormuş, aklınıza takılan herşeyi sorabiliyormuşsunuz gibi...akropolün fiyatları da gerçekten çok uygun...randevu konusunda sıkıntı yaşıyor musun? bülent bey çok yoğunmuş galiba...çok bekliyor musun sıranı...hastane olarak nasıl akropol...bi tanıdğım orda doğum yaptı...çok memnun olduğunu söyledi...meşhur tolga beyi ve akayı bir göreyim eğer memnun kalmazsam aklımdaki alternatif medicana ve akropol..
ben dr bülent alp aydın akrapole gidicem henüz 6 haftalığım herkes çok memnunmuş,arkadaşımda onu çok istemişti ama randevuları fuulll + full ben bir tanıdığım aracılıyla aldım.ama fiyatlarını bilmiyorum bilen varsa ve yazarsa sevinirim,ama daha doktoru görmeden içim rahat.
bende zekai tahir burak hastanesine gidiyorum büyük dogum yani memnunmuyum yani memnunum ama ben sezeryan istiyorum onlarda aksi i durum olmadıkca sezeryan yapmıyorlar.. etlikdekiler güler yüzlü diye duymuştum ama sana kötüler denk gelmiş demek ki? elif terziye gittinmi? bildiğim kadarı ile oda noral dogumdan yana ama merak ediyorum nasıl biri ve ücretleri ne kadar muayene ve dogumun her iki şeklide.? artı yeni doğan üniteleir varmı? doğumda bebege birşey olursa sevk edeceklermi bakılacakmı? bunları sodunmu? yada rica etsem benim için sorarmısın? teşekkürler..Arkadaşlar meraba
Ben de 35 haftalık hamileyim..halen doğumu nerde yapacağıma karar veremedim:karar veremedikçe insan kendini çok güvensiz hissediyor acil bir durumda ne yapıcağını nereye gideceğini bilmiyor..bugüne kadar doktor iyi olduğundan dolayı Doruk Tıp Merkezine gittim..tüm testlerim itinayla yapıldı doktorum iyi ilgilendi anne şefkatiyle Suzan Türk..fakat doktorum sadece sezeryana girebiliyor anlaşmalı olduğu hastanelerde( çağ-medicana) benim şu an her şey normal gözüküyor bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak..oyüzden de ben hastane ve doktor arayışına geçtim acil bir şekilde.tavsiyem doğum yapamayacağınız bir yerde muayaneye başlamayın doktorunuza kuruma alıştıktan sonra sona nda farklı bir yer aramak çok zor çünkü..
sürekli forumları okuyarak araştırma yapıyorum.Çevremden duyduklarımda çok etkiliyor beni..
Bu hafta etlik zübeyde hanıma gittim nasıl orda doğum yapabilir miyim diye..ama o kadar yoğunkii hayatımda görmemiştim okadar çok hamileyi birarada..tanıdığınız yoksa hemşireler çok kötü davranıyorlar,çok yoğunlar her gün bir sürü insan geliyor onlarında işi zor ama bizim içinde zor ilk hamileliğim ve ben iyi davranışlar iştiyorum..
ayın 29 una etlik lokman hekim elif terzi den randevu aldım..onuda bir deneyeceğim bakalım nasıl..duruma göre onun da yorumunu yazarım..umarım herkes sağ salim bebeğini kucağın alır
ankaraya yeni geldiğim dönemdi 6.5 aylık hamileydim. çok doktora gittim. tavsiye üzerine çağa sevgi hanıma da uğradım.çağ hastanesinde sevgi hanım yaptırdı doğumumu çok memnun kaldım.
ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.
Arkadaşlar meraba
Ben de 35 haftalık hamileyim..halen doğumu nerde yapacağıma karar veremedim:karar veremedikçe insan kendini çok güvensiz hissediyor acil bir durumda ne yapıcağını nereye gideceğini bilmiyor..bugüne kadar doktor iyi olduğundan dolayı Doruk Tıp Merkezine gittim..tüm testlerim itinayla yapıldı doktorum iyi ilgilendi anne şefkatiyle Suzan Türk..fakat doktorum sadece sezeryana girebiliyor anlaşmalı olduğu hastanelerde( çağ-medicana) benim şu an her şey normal gözüküyor bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak..oyüzden de ben hastane ve doktor arayışına geçtim acil bir şekilde.tavsiyem doğum yapamayacağınız bir yerde muayaneye başlamayın doktorunuza kuruma alıştıktan sonra sona nda farklı bir yer aramak çok zor çünkü..
sürekli forumları okuyarak araştırma yapıyorum.Çevremden duyduklarımda çok etkiliyor beni..
Bu hafta etlik zübeyde hanıma gittim nasıl orda doğum yapabilir miyim diye..ama o kadar yoğunkii hayatımda görmemiştim okadar çok hamileyi birarada..tanıdığınız yoksa hemşireler çok kötü davranıyorlar,çok yoğunlar her gün bir sürü insan geliyor onlarında işi zor ama bizim içinde zor ilk hamileliğim ve ben iyi davranışlar iştiyorum..
ayın 29 una etlik lokman hekim elif terzi den randevu aldım..onuda bir deneyeceğim bakalım nasıl..duruma göre onun da yorumunu yazarım..umarım herkes sağ salim bebeğini kucağın alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?