Ankara da doğum yapacak olan anneler hastane ve bilgilerimizi paylaşalım..

kızlar merhaba bende 24+1 gunluk hamıleyım benım doktorumda ahmet erdem 2 senedır gıdıorum ve cok memnunum aşılama ile hamıle kaldım doktorum cok sakın ve cok ii nıyetlı fakat iş doguma gelınce kaldık dogumu genelde koruda yaptırıomuş 3500 ve 4500 gıbı rakamlar duyduk burda bız bu parayı veremeyız kesınlıkle ama doktorumuda bırakmak istemıorum gerçı daha ahmet hocayla hiç konuşmadık bu konuyu ama perşembe gunu randevum var gıdınce konusagız ne yapacak ne dıyecek merakla beklıorum.eger ahmet hoca olmazsa etlık zubeyde yada zekeı tahır hastnsınde hoca aryışlarına bakıcam burdan okuduklarıma gorede oralar cok klabalık keçıorende oldugum için yakın yerler arıorum ama offffffffff napıcam bılmıorum yaaa

Aydan Biri de arkadaşım doğum yaptı. Başta ona gitmiyorlar daha sonra gidiyorlar çünkü muayene ücreti 250tl. Bence riskli bir gebeliğiniz yoksa o kadar para vermeye değmez. Bende onun eşi ile açtığı hastaneye gitmiştim. Koru hastanesi ama doktorum işi bıraktı malesef, şimdi Akpol tıp merkeszine gidiyorum doktorum Işın hanım. 25 haftalık hamileyim 3. doktorum ama hiçbir doktor bu kadar detaylı bilgi verip ilgilenmedi. Keşke baştan beri Işın hanıma gitseydim. Ayrıca Balgatta Dış işlerinin arkasında evinize çok yakın. Ben orandan gidiyorum. Hemşireler biraz güleryüzden yoksunlar ortam olarak Koru hastanesi daha iyidi ama doktordan eşim bile çok memnun kaldı.

Ayrıca Akaya gidiyormuşsunuz. Eski doktorumla telefonda vedalaşırken bana hangi hastaneye gidersen git sakın Akaya gitme dedi. O an psikolojim bozuk olduğundan sebebini soramadım ama başka arkadaş bizzat şahit olmuş doktorlar başta birşey demiyormuş ama doğum esnasında hemen sezayene yönlendiriyormuş.

Benden bir tavsiye, doktorunuzu değiştirecekseniz işi fazla uzatmayın çünkü doktorla ne kadar uzun süre birlikte olursanız ona göre sizle ilgileniyorlar.

Ayrıca Akropol hastanesi veya Akpol tıp merkezi -aynı yer- muayene ücreti 30tl, tahlilleri orada yaptırmak zorunluluğunuz yok. Ben çalıştığım kurumda yaptırıyorum. Hiç sorun çıkarmıyorlar hatta doktorum destekledi.

akrapoldeki nurten hanımın doğum fiyatları ne kadar peki arkadaşlar..

Ben Akropol de Işın hanıma gidiyorum, iyiki Işın hanıma gidiyormuşum 3. doktorum. Nurten hanım ile arasında kararsız kalmıştım ama Nurten hanım geçen hafta doğum iznine ayrıldı kızlar bilginize. Muayene ücreti ikisininde 30 tl. Doğum şekli ne olursa olsun 1500 dendi.

Doktorum hastaneden ayrılasaya kadar ben de koruya gittim doktordan, hemşirelerden, hastaneden çok memnundum. Sonra doktorum işi bırakınca Songül hanıma devam edcektk fakat Songül hanım br kursa başlamış ve yarım gün çalışıyor artık hastanede. Bir de Kurstan dolayı sanırım aldığımız randevuyu da iptal ettiler. Bizde Akropol e başladık. Ortamı beğemedim ama Dr Işın hanımdan çok memnunuz. Bana en çok güven veren doktor oldu şimdiye kadar hatta eşimede.

Ben Emekli sandığına bağlı olduğum halde 32tl ödüyorduk koruya. Bize de doğum 2000 denmişti paket program, ama bir arkadaş 3500 yazmış. Galiba kendi doktorunun parası da var içinde.

ben dr bülent alp aydın akrapole gidicem henüz 6 haftalığım herkes çok memnunmuş,arkadaşımda onu çok istemişti ama randevuları fuulll + full ben bir tanıdığım aracılıyla aldım.ama fiyatlarını bilmiyorum bilen varsa ve yazarsa sevinirim,ama daha doktoru görmeden içim rahat.

Çevremde çok fazla doğum yapan var ama kesinlikle fatihi tavsiye etmiyorlar. Genel bir kontrol için çok yakın arkadşım gitmişti ben hamile olmadan önce şiddetle gitmememi istedi. Muayeneden sonra kanaması olmuş arkadaşımn. Başka gebelrden de duydum başta doktor araştırırken. Tam sebebini bilmiyorum ama evimize yakın olmasına rağmen bu duyumlardan çok etkilendim bende hiç başlamadım.

merhaba, ben 2010 kasım ayında tavsiye üzerine kendisine gitmeye başladım. bebek planları yaptığımız için sürecimiz o şekilde devam etti. ocak ayında hamile kaldım. güzel bir süreç başladı bizim için. bülent hoca bu süreçte seni rahatlatan, huzurlu ve sempatik tavrı ile mutlu ediyordu. hamileliğim herşeyi ile sorunsuz gidiyordu. 32. haftada toplamda 13 kg almıştım. fakat bu haftada kendimde gariplikler hissetmeye başladım. sabah kalktığımda gözlerim arı sokmuş gibi şiş, ayaklarım, ellerim davul şeklinde ve hareketlerim yavaşlamaya başlamıştı. internette araştırdım ve '''hamilelik zehirlenmesi''' diye bir durumun özelliklerini taşıdığımı gördüm ve hemen Bülent Alp Aydın'ı aradım. durumu anlattım. cevabı - senin bütün değerlerin güzel gidiyor, öyle bir durum olsaydı farkederdik endişelenme oldu. yaklaşık 1 hafta sonra genel kontrolüm olduğu için gittiğimde görmesini tercih ettim. ve kontrolde baktı o ay içinde 6 kg almışım, ewet belirtilerin hamilelik zehirlenmesi, diyet veriyorum sana dedi ve hamile olmayan birinin bile zorlanacağı bir diyet verdi. hamile bir bayan nasıl akşam 9 dan sonra canı çekince bişey yiyemez düşünün.. diyeti hemen öğlen uygulamaya başladım. sonraki 2 gün boyunca halsiz ve çok kötüydüm. tansiyonumu ölçtürdüm ve 13-7 çıktı. (tüm hayatımda ve hamileliğim boyunca tansiyonum 9-6 buarada) akşam saat 7, hemen Bülent bey'i aradım. durumu anlattım. ---hımm diyeti bırak ozaman bi de böyle bakalım dedi. ve sonraki gün akşam saat 8 de akropol hastanesinin acilinde buldum kendimi. felaket bir mide ağrısı ve halsizlik ile. Hemşire Aliye hanım gözetiminde serum bağlandı. ama benim durumum değişmedi. daha da kötüleşti.Bülent bey'in son muayenede ilk yapması gereken ama yapmadığı şeyi idrar tahlinini istedi. idrardaki protein oranına baktı. tansiyonumu ölçtü ve eşime hemen zekai tahir'e gitmemiz gerektiğini iletti. bu işlemler sırasında hastanede doğumda olan Bülent bey beni yatarken ziyaret etti ve söylediği - eşine söyle sana güzel şeyler yedirsin, simit fln yeme oldu. Aliye Hemşireden Allah razı olsun, sayesinde hemen Zekai tahir kadın doğum hast.ne gittik. hemen acile aldılar, ordan da 'yüksek Riskli gebelikler'' bölümüne yatırdılar. hastaneye gittiğimde tansiyonum 18-12 ve nabız 62... karaciğer enzimlerinden herkezde max değeri 200 olması gereken değer bende 2030 du.doktorlar hemen bebeği almalıyız yoksa seni kaybediyoruz dedi. ve ben o gece-- kadir gecesi- 26 ağustos 2011 cuma ggünü 02:02 de sezeryan ile acil doğum yaptım.( 33 hafta +2 günlük) . buarada anestezi uzmanı, operasyondan önce kullandığım ilaçları soruyor ve bülent bey'in son muayenede yani 3 gün önce coraspirin verdiğini, magnezyum takviyesine devam ettiğimi öğrendiğinde cevabı ise -hocam ben bu hastayı ne ile bayıltacağım, verilmemesi gerekn herşeyi vermiş,ne yapacağız oluyor. ve ben ölüyorum sanıyorum diye düşünmeye başlıyorum. sonrasında öğreniyorum ki %60-70 ölüm riski ile doğuma alınmışım. 4 gün yoğun bakım 9 gün normal odada yattım. hergün 6 saate bir 3 tüp kan verdim ve saat başı tansiyonum ölçüldü. düzelmem için verilen serum, ilaç ve iğneleri sayamadım. ve bana pre eklamsi--hamilelik zehirlenmesinin- son aşaması olan ''Hellp Sendromu'' tanısı konuldu. buarada kızım Asya 1310 gr. doğdu. 19 gün hastanede küvözde kaldı. bebeğini kucağına alamadan hastaneden ayrılmak ve evde onu beklemek okadar zordu ki. bu süreçler içinde doğuma alınırken eşim hemen Bülent Bey'i arıyor ve doğuma aldıklarını iletiyor , cevap -ii ne güsel hemen alsınlar. sabah kendisi arıyor neoldu diye, eşim durumu anlatınca --ii bebek kaç gr doğmuş, hımm yaşıyor yani, peki iyi günler diyor ve kapatıyor. tüm bunları yaşayan tek kişi olduğumu düşünürken hastanedeyan odamda Kübra isimli bir hastanında aynı durumdan yattığını öğreniyorum. ve işin en ilginç yanı ise o da Bülent Alp Aydın'ın hastası ve benden 1 hafta önce hastaneye aynı tanılarla yatıyor. kontrolünde Bülent hoca ona da aynı şeyleri söylüyor.
size bunları neden anlattım; 1 hafta içinde aynı şikayetle hastaneye yatan ve ölüm riski ile yeniden hayata dönen 2 farklı hayat ama 1 aynı doktor hatası...
Akropol hastanesinin yenidoğan acil bölümü yok... benim gibi acil gittiğinizde sizi farklı bir hastaneye yönlendiriyorlar. burda doktorun yapması gerekn çok fazla şey vardı. öncelikle ben kontrol sonrası tansiyonum 13-7 diye aradığımda beni tansiyon takibine alması ve idrar tahlili yapması gerekyordu, hatta gerekli görürse kan alması. sonrasında ise hastaneye acil olarak geldiğimde -kocan sana iyi bakmıyor demek yerine, -burcu, acil bir durum olsa biz burda müdahale edemeyiz, hastane olarak gerekli altyapımız yok, hemen başka bir hastaneye gitmeni istiyorum diyip yönlendirmeliydi. olabilir her hastane ve her doktor konusunda uzman olmayabilir, önemli olan bunu bilmek ve hayatı tehlikede olan birine bunu ifade edebilmek.
sonuçta; size tavsiyem; evet yürüyüş vermeyen, istediğini ye iç, balık-ceviz zorunlu değil diyen, çay-nescafe içmene izin veren, sempatik, güleryüzlü ve randevusunu anca 3 ay sonrasına alabildiğiniz bir doktor sizlere sıcak gelebilir ama tavsiyem bir kez daha düşünün. benim ve Kübra'nın tüm bilgileri Zekai Tahir hastanesinde mevcuttur. 25 ağustos 2011 akşam giriş yaptım. 13 gün yattım. isteyen herkes araştırabilir.
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim. Zekai Tahir Burak Hastanesi konusunda uzman bir yer, tavsiye edebilirim. bende doğumdan önce devlet hastanelerinde doğum yapmam diyenlerdendim ama hayata döndürdüler beni. kesinlikle tavsiye ederim.

uzun süredir konuya cevap veren olmamış...ben de zekai tahirin yoğunluğundan çok sıkıldım ve akaya gitmeye karar verdim..çok araştırdım umarım pişman olmam...doktor olarak tolga ecemiş in muayenehanesine,tahliller ve doğum için akaya gidiyorsunuz..muayene ücreti 200 tl, tahliller için ödeyeceğiniz fark(sgk) çok makul düzeylerde, doğum 2500 civarında...tabi ocak ayında hepsi değişecek...tolga beyden memnun olmayan yok gibi forumlarda...face de grubu bile var...başka tavsiyesi olan yok mu?

ablam tolga ecemişin hastası
arkadaşım da
ikisi de sağlıklı şekilde evlatlarını kucaklarına aldılar
çok da memnun kaldılar doktordan da hastaneden de
için rahat olsun doğru doktor seçmişsin

ben muayene ücreti çok geldiği için akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
şimdilik çok memnunum

ferdat85 çok tşkler...umarım pişman olmam...bundan önce 1-2 kez hayal kırıklığı yaşadım...o yüzden anlayışlı bir doktor olmasını çok istiyorum...ışın hanım hakkında da çok olumlu şeyler okudum...çok ayrıntılı bilgi veriyormuş, aklınıza takılan herşeyi sorabiliyormuşsunuz gibi...akropolün fiyatları da gerçekten çok uygun...randevu konusunda sıkıntı yaşıyor musun? bülent bey çok yoğunmuş galiba...çok bekliyor musun sıranı...hastane olarak nasıl akropol...bi tanıdğım orda doğum yaptı...çok memnun olduğunu söyledi...meşhur tolga beyi ve akayı bir göreyim eğer memnun kalmazsam aklımdaki alternatif medicana ve akropol..

eminim tolga beyi görünce çok seveceksin
çok sempatik ve bilgili konusu uzman bir doktor
memnun kalacağına eminim ama kalmazsan eğer ışın hanımı tavsiye ederim
randevuda sıkıntı yaşamadım
sadece ilk randevumu 3-4 hafta sonrasına alabildim
bülent bey kadar yoğun değil
söylediğin gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar detaylıca anlatıyor
çıktığında kafanda hiç soru işareti kalmıyor
randevuda sıra beklemiyorsun
20 dk kadar sarkabiliyor
akpol tıp merkezi var karşısında, muayenelr orda yapılıyor
hastane olarak küçük bir hastane, ama bana sıcak geldi
medicana hastane olarak çok iyi, ama orda bildiğim hiçbir doktor yok, etrafımda kimse oraya gitmedi
sadece dışardan doktorla doğum yapanları tanıyorum

Arkadaşlar meraba
Ben de 35 haftalık hamileyim..halen doğumu nerde yapacağıma karar veremedim: karar veremedikçe insan kendini çok güvensiz hissediyor acil bir durumda ne yapıcağını nereye gideceğini bilmiyor..bugüne kadar doktor iyi olduğundan dolayı Doruk Tıp Merkezine gittim..tüm testlerim itinayla yapıldı doktorum iyi ilgilendi anne şefkatiyle Suzan Türk..fakat doktorum sadece sezeryana girebiliyor anlaşmalı olduğu hastanelerde( çağ-medicana) benim şu an her şey normal gözüküyor bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak..oyüzden de ben hastane ve doktor arayışına geçtim acil bir şekilde.tavsiyem doğum yapamayacağınız bir yerde muayaneye başlamayın doktorunuza kuruma alıştıktan sonra sona nda farklı bir yer aramak çok zor çünkü..

sürekli forumları okuyarak araştırma yapıyorum.Çevremden duyduklarımda çok etkiliyor beni..
Bu hafta etlik zübeyde hanıma gittim nasıl orda doğum yapabilir miyim diye..ama o kadar yoğunkii hayatımda görmemiştim okadar çok hamileyi birarada..tanıdığınız yoksa hemşireler çok kötü davranıyorlar,çok yoğunlar her gün bir sürü insan geliyor onlarında işi zor ama bizim içinde zor ilk hamileliğim ve ben iyi davranışlar iştiyorum..
ayın 29 una etlik lokman hekim elif terzi den randevu aldım..onuda bir deneyeceğim bakalım nasıl..duruma göre onun da yorumunu yazarım..umarım herkes sağ salim bebeğini kucağın alır

sanırım benim yazımı okuma fırsatın olmadı. bence biraz zaman ayır ve oku. biri bülent e gitcem diyince çok korkuyorum artık o kişi ve bebeği için. neolur iyi araştırın ve onsan sonra gidin doktorlarınıza.
sağlıklı doğumlar dilerim..

Kızlar HRS hastanesi hakkında bilgisi olan varmı aceba aranızda.orada doğum yapamayı düşünüyorum,bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

ankaraya yeni geldiğim dönemdi 6.5 aylık hamileydim. çok doktora gittim. tavsiye üzerine çağa sevgi hanıma da uğradım.çağ hastanesinde sevgi hanım yaptırdı doğumumu çok memnun kaldım.

ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.

bende zekai tahir burak hastanesine gidiyorum büyük dogum yani memnunmuyum yani memnunum ama ben sezeryan istiyorum onlarda aksi i durum olmadıkca sezeryan yapmıyorlar.. etlikdekiler güler yüzlü diye duymuştum ama sana kötüler denk gelmiş demek ki? elif terziye gittinmi? bildiğim kadarı ile oda noral dogumdan yana ama merak ediyorum nasıl biri ve ücretleri ne kadar muayene ve dogumun her iki şeklide.? artı yeni doğan üniteleir varmı? doğumda bebege birşey olursa sevk edeceklermi bakılacakmı? bunları sodunmu? yada rica etsem benim için sorarmısın? teşekkürler..

yukarıda arkadaşa sordugum sorular için senden de cevap alabilirmiyim? muayene ne kadar? doğum nekadar vs? teşekkürler.
ankaraya yeni geldiğim dönemdi 6.5 aylık hamileydim. çok doktora gittim. tavsiye üzerine çağa sevgi hanıma da uğradım.çağ hastanesinde sevgi hanım yaptırdı doğumumu çok memnun kaldım.
ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.

Etlik Lokman Hekim evet çok kalabalık ama Elif Hanım gibi bir doktor zor bulunur. İlk doğumumu orda yapmıştım, sırf yoğunluktan ikincide başka bir yere gittim. İkinci doğumumda iyi doktor nasıl olurmuş anladım. Benim doktoruma giden bir arkadaşım benim doğumumdan sonra memnun kalmamam üzerine elif hanıma gitti. O da farkı gördü.
Sizi dinleyen, tercihlerinizi önemseyen, şefkatli bir dr. istiyorsanız kesinlikle onu öneririm.

selam arkadaşlar...ben ağustos ayında doğum yaptım..hamileliğim boyunca Ufuk üniversitesi dr rıdvan ege hastanesine gittim ve normal doğum yaptım ben gerçekten çok memnun kaldım doktorlar çok iyi ve ilgili,hastane tertemiz, odalar 2 kişilik..tüm personel güler yüzlü yakından alakalı...hamilelik zamanımda çok arkadaşla konustuk gittikleri hastaneden çoğu memnun kalmadı doğumdan sonra mikrop kapanlar tekrar hastaneye yatanlar...hemşirelerin azizliğine uğrayanlar falan filan...tekrar bebeğim olursa kesinlikle Ufuk üniversitesi diyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…