Ankara da doğum yapacak olan anneler hastane ve bilgilerimizi paylaşalım..

Allah bagışlasın peki normal doğuma ne kadar ücret ödedin?
muayeneye gittiğinde ne kadar ödüyorsun?
26 haftalıgım ama ben sezeryan düşünüyorum olsun fiyatları çok önemli benim için.

muayene 40 -60 arasıydı herhalde
szeryanlı doğum yaptım çalışıyorum ve 1000 lira verdim tam sezeryana. ama epidural sezeryan.biraz daha fazla idi.
tabii benim dediğim 2010 ağustos doğumu ve çağ hastanesi sevgi hanımın fiyat listesi.

hoşçakal.

Ben de Zekai Tahi Burak hastanesinden bir doktorla devam ediyorum kontrollerime. Aslında geçen yıl bir akadaşım orada doğum yaptı. Fakat takip eden doktor izndeymiş o nedenlebiraz sıkıntılı olmuş ama tedirginim bend de.Bu saatten sonra da değiştirmek isteiyorum çünkü 6. aa yaklaştım ne yasam bilmiyorum açıkçası. Doktorumdan çok memnunum sadece doğum konusunda tedirginim.

Merhaba milinizi okudum, özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 olmadığı için. Merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız sevinirim. Ben de Zekai Tahir Burak'ta yapacağım büyük ihtmal. Ancak bir kaç olumsuz mail okudum. Gerçi her doktoru ve hastaneyi beğenen de çıkar bğenmeyen de elette. Ancak doğum sırasında size hemşire ve doktorlar nasıl davrandı, oldukçasert davrananlar olduğunu duydum. Bu knuda bigi alırsam sviirim. Sağolun.

hikayeni çok üzülerek okudum ne yazıkki bende buna benzer olmasada korkunç şeyler yaşadım o hastanede ve ışın hanımla.2 düşüğüm oldu.hayatımın hatası olarak görüyorum oraya gitmeyi.çok kötü ve kritik bir durumdayken ışın hanım yoktu bülent beye yalvar yakar muayene olmak istedim ve beni kabul etmedi benim hastam deil yoğunum die.
arkadaşlar lütfen o berbat hastane bozuntusu yere gitmeyin bebeğiniz ve siz çok önemlisiniz

üzüldüm.. o berbat hastane bozuntusu dediğiniz yer neresi?

Merhaba bende ufuk üniversitesinde kontrollerimi yaptırıp doğumu orda yapmak istiyorum fakat istediğim doktora randevu vermiyorlar, her gittiğinizde farklı bir doktor mu sizi görüyor devlet hastanesi mantığında mı işliyor. Mesela ben Gamze hanım beni takip etsin istiyorum ama özel numarasını biliyorsanız bu mümkün yoksa biz özel olarak ona randevu vermioruz diyorlar siz bu sorunu nasıl çözdünüz acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canım,
sen dogum yapali bayagı olmus ancak yine de sormak istiyorum. senın yorumuna dayanarak ufuk unv aradım sımdı ancak hocaların (prof, doc, yrd doc) muayene yapmadıklarını soyledıler. acaba senın zamanında orada gittiğin doktorun adı ne idi? acaba hala orada muayene yapıyormu?
canım yanıtını bekliyourm, teşekkürler simdiden, hayırlı bebek büyütmeler

arkadaşlar lütfen o berbat hastane bozuntusu yere gitmeyin bebeğiniz ve siz çok önemlisiniz

Bende 4 aylık hamileyim akropolda bülent beyi çok övdüler ilk ona gitmek istedim ama en yakın 6 ay sonrasına gün veriyor. Bende ebru hanıma gidiyorum şuanda kendisindende ok memnunum. Zübeyde hanıma gittim , bilgi hastanesi selçuk beye gittim o kadar gözümü korkuttular o kadar moralimi bozdular ki anlatamam. İlk gebeliğim ve devlet hastanesinde doğum yapmak fobi gibi oldu şuanda benim için. O zamanı bilmem ufak tefek aksaklıklarda oluyor elbette ama ebru hanımı tavsiye ederim. İlgili , kafadan cevaplamıyor ilgilenmiyor kesinlikle ve her zaman ulaşabiliyorsunuz. umarım doğum anıma kadarda bir sorun yaşamam çünkü doğumdan ciddi korkuyorum :18:

Bu arada ilk cocuguma etlik zübeydede sezeryan dogum ettim bu kadar rezalet bisey olmaazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…