merhabalar...ben ankara koru hasatanesinde 28 temmuzda doğum yaptım doktorum prof.ahmet erdem.ahmet bey yıllardır doktorum olduğu için o nereye giderse bende hiç sorgusuz oraya giderim dedim ve öyle yaptım ama ahmet bey dışında hastane çalışanlarından doktorlarına kadar herşey mükemmel di Allah hepsinden razı olsun...sezeryan doğum yaptım iki tane hemşire biri bana diğeri bebeğime sık sık kontrol yaptılar,çalışanlar sık sık efendim odanızın temizliğini yenileyelimmi diye soruyorlar,çocuk doktoru ,diyetisyen doktor, kendi doktorum,oranın doktoru songül hanım hiç boş kalmadım çok alakalı oldular.bebeğinizin cinsiyetine göre odanızı süslüyorlar...daha aklıma gelmeyen olabilir.fiyata gelince herşey dahil 3.500 ödedik.
merhaba Allah analı babalı büyütsün meleğinizi. Koru hastanesini bir arkadaşım tavsiye etmişti sanırım Gazi Üni. hocaları orada toplanmışlar. Peki SGK ile anlaşması var mı ve muayene ücretleri ne kadar bilginiz varsa paylaşırsanız çok seviniriz.
merhabalar...ben ankara koru hasatanesinde 28 temmuzda doğum yaptım doktorum prof.ahmet erdem.ahmet bey yıllardır doktorum olduğu için o nereye giderse bende hiç sorgusuz oraya giderim dedim ve öyle yaptım ama ahmet bey dışında hastane çalışanlarından doktorlarına kadar herşey mükemmel di Allah hepsinden razı olsun...sezeryan doğum yaptım iki tane hemşire biri bana diğeri bebeğime sık sık kontrol yaptılar,çalışanlar sık sık efendim odanızın temizliğini yenileyelimmi diye soruyorlar,çocuk doktoru ,diyetisyen doktor, kendi doktorum,oranın doktoru songül hanım hiç boş kalmadım çok alakalı oldular.bebeğinizin cinsiyetine göre odanızı süslüyorlar...daha aklıma gelmeyen olabilir.fiyata gelince herşey dahil 3.500 ödedik.
hacettepe hakkında bilgisi olan var mı kızlar? orada işleyiş nasıl doktorlar nasıl? hocalara nekadar ücret ödeniyor mesela?öncelikle hastanenin iyi olması önemli ardından doktor ve son olarakta ben fiyat konusunu da hesaba katıyorum açıkçası.3000 tl gibi bir rakam vermek istemem mecbur kalmadıkça.lokman hekimde kontrollere gidiyorum doktorumdan da memnunum ama daha iyi bir hastane olabilir belki diye araştırmalarım devam ediyor.hacettepe hakkında fikir verebilirseniz sevinirim.
Merabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...bende aydan biriye gidiyorum ben üçüz hamileyim benim doğumumda koru da olabilir ...biz şimdiye kadar hiç fiyat falan sormadık ...ama fiyatlar epey pahalı gibi birde benim önceden yatmam gerekebilirmiş birde erken doğum olacağı için bebekler küvezde kalabilir...siz sosyal güvenceniz olduğu haldemi bu kadar ödediniz birde kaç gün kaldınız hocaya ayrı para ödedinizmi...çok soru sordum şimdiden teşekkürler..merhabalar...ben ankara koru hasatanesinde 28 temmuzda doğum yaptım doktorum prof.ahmet erdem.ahmet bey yıllardır doktorum olduğu için o nereye giderse bende hiç sorgusuz oraya giderim dedim ve öyle yaptım ama ahmet bey dışında hastane çalışanlarından doktorlarına kadar herşey mükemmel di Allah hepsinden razı olsun...sezeryan doğum yaptım iki tane hemşire biri bana diğeri bebeğime sık sık kontrol yaptılar,çalışanlar sık sık efendim odanızın temizliğini yenileyelimmi diye soruyorlar,çocuk doktoru ,diyetisyen doktor, kendi doktorum,oranın doktoru songül hanım hiç boş kalmadım çok alakalı oldular.bebeğinizin cinsiyetine göre odanızı süslüyorlar...daha aklıma gelmeyen olabilir.fiyata gelince herşey dahil 3.500 ödedik.
merhaba Allah analı babalı büyütsün meleğinizi. Koru hastanesini bir arkadaşım tavsiye etmişti sanırım Gazi Üni. hocaları orada toplanmışlar. Peki SGK ile anlaşması var mı ve muayene ücretleri ne kadar bilginiz varsa paylaşırsanız çok seviniriz.
Meraba arkadaşlar bende AYDAN BİRİ nin hastasıyım gebeliğimin 23. haftasındayım ben çok memnunum gerek ilgisi gerek güleryüzü herşeyi çok mükemmel ...ben üçüz hamileyim doğal olarak riskli bir gebeliğim var ama inanın bana çok destek ve moral oluyor...gitmek isteyen herkese tavsiye ederim..
hayırlı olsun cnm.. darısı bize inşllh . bende aydan hocaya gidiyorum koruda yapacam doğumu mu ? kaç gün yattınhastanede ?bide bişe sorcam çalışıyomusun ? heyet raporu verecek mi dr un ?
Merabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...bende aydan biriye gidiyorum ben üçüz hamileyim benim doğumumda koru da olabilir ...biz şimdiye kadar hiç fiyat falan sormadık ...ama fiyatlar epey pahalı gibi birde benim önceden yatmam gerekebilirmiş birde erken doğum olacağı için bebekler küvezde kalabilir...siz sosyal güvenceniz olduğu haldemi bu kadar ödediniz birde kaç gün kaldınız hocaya ayrı para ödedinizmi...çok soru sordum şimdiden teşekkürler..
Bende aydan biriye gidiyorum oda herhengi bişey olduğunda koruya yönlendiriyor sgk ile anlaşması var ...benim gebeliğim riskli olduğu için sürekli heyet raporu veriliyor bana aydan hanım arıyor korunun kadın doğumcuları yazıyor raporu..muayene ücreti 32 lira heyet raporu içinde 100 lira alıyorlar bilginiz olsun...
evt cnm ilgi az ama gerçekten önemli bi konu.ben fatih üniv.hastanesine gidiyorum normalde.ora da da fark ücreti alıyorlar.muane ücreti 30 lira.ikili ve üçlü testler 30 lira.10 gün içinde ikinci kez gitmen gerektiğinde muane ücreti olmuyor.ayrıca ayrıntılı ultrason için 150 lira verdim.doktorum deniz hanım ve memnunum.gerçekten ilgili bir doktor.Aydan Biriyi duymadım.duyan bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa seviniriz.ayrıca arkadaşlar fatih üniv.normal doğum 1100 sezaryan 1600 müş.bilgilerinize..şeker testi için kan testleri için ücret almıyorlar.
canım bende fatih te yapmayı düşünüyorum,aylin ayrım diye bir doktorvarmış bilgin varsa sevinirim.bu doğumfiyatları güncel mi?yani eski değil dir umarım,çünkü 4 sene önce fatihe 1200vermiştik,oyüzden merak ettim.bilgiler için saolun.
öncelikle bebeklerinize sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmanızı dilerim.verdiğim fiyat sosyal güvence+3.500 ödedik .yalnız duyumlarıma göre aydan hanımın doğumları 4.000 4.500 tabi ben bunu olanlardan duydum hastaya göre değişir mi bilemem.duyduğumda çok şaşırmıştım aydan hanım bildiğim kadarıyla prof felan değil yanılıyorsam düzeltin,hatta prof olmadığı halde ne kadar pahalı demiştim sonuçta aynı hastane.ben 37+4 te sancılandım hiç para felan konuşmamıştık hemen apar topar ameliyata alınca eşim ahmet beye sormuş oda hastanenin paketi var demiş akşam 8'de doğum oldu ertesi gün 5'te çıktım tabi hastanın durumuna görede taburcu ediyorlardır muhakkak.paket 3.500 idi.bu paketten 2.500 ünü ahmet bey ve songül hanım gerisini hastane alıyormuş.zaten ahmet bey gazi'deykende 2.000 alıyordu(yengem altı ay öncesi miyom aldırmıştı ordan biliyorum)
3 hafta önce Ankara HRS hastanesinde epidural sezaryanla doğum yaptım. Doğumunu bu hastanede yapmak isteyenler için, hastanenin memnun olduğum ve olmadığım yönlerini yazayım.
Memnun olduğum yönleri, hastanenin anestezi uzmanı Beril Hanım ve diğer anestezi teknisyenleri, çocuk doktoru Elif Hanım, sancılarım sırasında bakımımı yapan hemşire hariç bütün hemşireler, temizlik görevlilleri ve yemek servisi.
Memnun olmadığım yönleri ise, doğumdan sonraki 2. gün gördüğüm muamele, normal doğum sancısıyla gittiğimde alttan yapılan ilk muayene ve hastanenin danışma görevlisi.
Normal doğum sancısıyla gitmeme rağmen açılmam olmadığı ve de ağrılarım dayanılmaz olduğu için doktorumla epidural sezaryana karar verdik. İlk doğumumda epidural almadığım için bu anestezi çeşidinin yan etkilerinden korkuyordum. Ama Beril hanım ve diğer anestezi teknisyenleri sayesinde başarılı bir epidural+spinal anestezi uygulandı. doğum sonrası, ağrı pompası olduğu için ağrı hissetmedim. Tek yan etki, ağrı pompasına fazla bastığım için 2. gün idrarımı tutamayışımdı. Ama eve geldikten sonra, 3. gün akşamı bu problem de yavaş yavaş ortadan kalktı. Gerçi bir daha idrarımı tutamayacağım diye de korkmadım değil, ilk etapta. Çocuk doktoru Elif Hanım da tatlı ve pozitif bir insan. İlk gün ve özellikle de gece bakımımı yapan hemşireler işinde çok iyiydi. Bir de, sezaryan sonrası ilk kez ayağa kalkmama yardımcı olan temizlik görevlisi. Hepsine burdan teşekkür ediyorum.
Yalnız 2. günün sabahı hastanenin büyüsü birden kayboldu ve en büyük memnuniyetsizliğim başladı. Doğum yaptığım ilk günle 2. gün birbirinden gece gündüz kadar farklı. 1. gün ilgi alaka yüksekti ama 2. gün kimse uğramaz oldu. Sabah gelen hemsire gelip "Öğlen taburcusunuz." dedi. Ama ben hastaneden çıkmaya henüz hazır değildim. İdrarımı tutamadığım için her yerim kan ve idrar oldu. Bütün bakımımı annem yapmak zorunda kaldı. Hastanede 1. günkü ilgi alaka kalmadı. Bana ve eşime sürekli öğleden sonra 4'e kadar ödeme yapmamız gerektiği hatırlatıldı (Kendimi otelde kalıyormuş gibi hissettim). Bizi bir an önce hastaneden gönderme istekleri vardı. Ama ben hastaneden çıkacak durumda değildim. Aslında o gece de hastanede kalmak istedim. Benim doktorum hastanenin kendi doktoru değildi. Dışarıdan bir doktordu. Doktorum hamileyken bize paket fiyat sunmuştu. Paket fiyatın içine sezaryanda 2 gece dahildi. Sadece fiyatı konuşurken "Hasta kendini iyi hissederse, eve gönderiyoruz." demişti. Ama ben iyi hissetmiyordum idrar probleminden dolayi. Ben 2. gece de orda kalmak istedigimi belirtince ekstra ücret vermek zorunda olduğumu söylediler. Ben de en azından doktorun vizitine, aksama kadar kalmak istedigimi belirttim. Akşam doktor gelince hastaneden ciktim. Zaten ilgi alaka kalmayinca ben de "En iyisi evime gideyim" dedim orada kalmanın pek anlamı kalmamıştı.
2. memnuniyetsizliğim, sancılarım sırasında alttan yapılan ilk muayene. Hamileliğimin başından beri normal doğum istediğim için hep kadın doktor arayışı içerisindeydim ve çok araştırma yapıp kendime kadın bir doktor buldum. Erkek doktor istemediğim icin de doğumda devlet hastanesi veya üniversite hastanesi seçmedim. Ama isteğim ve hassasiyetim hikaye olduNormal dogum sancisiyla HRS'ye gece 12:30'da gittim. Ama doktorum hemen gelmedi. Hemen gelmeyince oradaki erkek doktor beni muayene etti. Kendisi kibardı ama ben kendimi çok kastığım için canım çok acıdı. Ben 9 ay erkek doktor istemem derken ilk muayenemi erkek doktor yapmış oldu Eğer böyle bir hassasiyetiniz varsa, doktorunuz gelesiye kadar oradaki nöbetçi doktor kimse sizi o muayene ediyor. Dikkatinize..
3. memnuniyetsizliğim de, hastanedeki danışma görevlisi. Hamileyken hastane seçimi için HRS'ye ilk gidişimizdeki ters davranışlarından tutun da, daha sonra bebeğimle ilgili test raporlarını almak istediğimde kesin bir dille böyle rapor veremeyeceklerini söylemesine kadar (Ki daha sonra çocuk doktoru bu raporu kendisinden kolaylıkla alabileceğimizi söyledi) Siz siz olun, bu hastanede doğum yaparsanız kendisiyle rapor işleri için falan muhattap olmayın. Kendisiyle iletişim kurmak pek mümkün değil. Ayrıca doğum raporlarınızı da kontrol edin. Biz doğum raporu için hastaneye 2 kez gittik. Her iki rapor da yanlış yazılmıştı.
Doğumdan 1 hafta sonra bebeğim enfeksiyon geçirdi ve biz yakınımızda olan Koru Hastanesi'ne gittik. 5 gün bu hastanede doğum servisinde yattık. Oradaki muameleyi görünce, HRS'nin Ankara'nın en iyi doğum hastanesi ünvanını hakketmediğini düşünüyorum. Orada kalınca 2 hastaneyi karşılaştırma fırsatım oldu. Koru Hastanesi küçük bir hastane doğum katı da çok büyük değil, yemekleri HRS kadar iyi değil belki ama doktorların ve hemşirelerin ilgisi çok iyi. Sonucunda hastaneye sağlık hizmeti almaya gidiyorsunuz, otel hizmeti almaya değil. Koru'da yatarken "Niye burda doğum yapmadım" diye içimden geçmedi değil. Hastane seçiminde çok dikkatli olun bence.. HRS'ye verdiğiniz paraya değmiyor, maalesef. Otelcilik anlayışıyla hastane yönetilmez.
cnm deneyimini paylaştığn için teşekkür ederim.allah bebeğinle sağlık sıhhat versin inşallah.darısı bizlere olsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?