teşekkür ederim cnm deneyimini paylaştığın için.muane ücreti yada doğum yaptırma ücreti ayrıca ödedin mi bununla da ilgili bilgi verirsen memnun kalırız:)
bekliyoruz cnm.bebişin içinde güzel haberler alırsn inşallah.Akay'ın fark ücrei 25 diye hatırlıyorum yanılmıyorsam ultrasan için de 35 verdik galiba ama kan tahlilleri için biraz fazla para vermiştik. Ama doğum fiyatlarını bilmiyorum Aydan Biri'ye gitcem perşembe randevum var. Sonucundan haber veririm en azından samimi mi yogun mu nasıl yardımcı oluyor anlatırım burda.
cnm doğuma kendi mi giriyo.yoksa nöbette hastane de olan doktorlar mı giriyor.bilgin varmı bu konuda:)muane ücreti 150 milyon özel kendi yerinde tunalıda testler için hastaneye çağırıyo ücret ödemiyosun birde onun hastası olduğun için sıra beklemiyosun sadece önemli bir kaç testi düzende yaptırıyo onların fiyatına fazla tutmuyo doğum için para vermiyosun hastaneye zaten devlet karşılıyo bunu eğerki çalışan değilsen sen 80 milyon doğum parası alıyosun
Bu arada bayan doktor araştırmalarımı sürdürürken Ebru SARAÇ'a rastladım hem benim kuzen de bu bayana gitmiş ki benim bundan önce haberim olmadı daha yeni ilgileniyorum ya konuyla geçenlerde sordum öğrendim. Onun bebişi 2,5 yaşında Ebru hanım ile normal doğum yaptı ve çook memnun kaldığı söylüyor doğumu mesa'da yapmışlar ortak karar vererek Mesa'nın yenidoğan ünitesi için de süper diyor benim kuzen. Aydan Biri çok yogun gelirse Ebru hanım'dan randevu almayı düşünüyorum.
cnm doğuma kendi mi giriyo.yoksa nöbette hastane de olan doktorlar mı giriyor.bilgin varmı bu konuda:)
amin cnm.gerçekten tartışılır.ilgi sıfır.doktorlara soru bile soramıyorsn.personel patlamaya hazır bomba.abartmıyrm dimi:)cihazlar gelişmiş olsa ne yazar cvp alamıysn kimseden.zor bi karar Allah hepımızın yardımcısı olsun..bende 20 haftalık hamıleyım..inşallah aralıkta doğum yapacagım..ben de zekai tahir burak hast. gıdıyorum cok mu memnunum tartısılır.. gercekten cok yogun bir hastane.ama cihaz konusunda fln en gelişmiş hastaneymiş..
cnm güzel bilgi vermşsin teşekkür ederim.bu arada normal doğum ve sezaryan fiyatları nedir bilgin varmı lina da.Slm kızlar.bende ankaradaki anne adaylarından biriyim.19 haftanın içindeyim.birkaç doktora gittim ve sonunda Lina Kadın Sağlığında Şükran Hocada karar kıldım.Çok memnunum.bir doktor gibi değilde ablan gibi davranıyor.birkaç acil durumum olmuştu çok güzel sakinleştirdi.Anlaşmalı Özel hastanelerle çalışıyorlar.HRS gibi Medicana gibi.ücreti doktorunuz belirliyor.Buralarda doğum yapan tanıdıklarım var,doğum yaptıktan sonra gece eşiyle birlikte kalmış,bebek GIK dese hemşireler bakıyormuş.hiç rahatsız olmuyormuşsunuz.
Devlet hastanelerine gelince her ay doktoruna okadar para veriyorsun,ama doğumuna girmiyor.hastanede olsa bile,yoğunluğundan kaynaklanıyor tabiki. Birde bayan doktor istiyorsun ama gelmeme oranı yüksek.çevremde ilk bebeklerini devlette doğurup bin pişman olup-özeline muayene ücreti verdiği halde-memnun kalmadığı için ikincileri Kısmi özel hastanelerde doğuranlar var.devlet bence tamamen şans işi.1000 de 1 desem abartmış olmam.
Tabiki ben duyumlara göre konuşuyorum.Aralıkta doğum yapacağım hayırlısı ile inşallah.Yaşayıp görmeden kesin birşey söylemek mümkün değil elbette.
Lina Kadın Sağlığına gelince muayene ücreti 35 tl.tahlil ücreti alıyorlar.ama 100ü geçmez.Ki ben en fazla 55-60 tl vermiştim bir tahlilde-muayene ücreti bu fiyata dahil.Herşeyden önemlisi Güvendiğin bir doktorla doğum yapmak ve hastanede de iyi bakılacağından emin olmak bütün korkuları,endişeleri yok ediyor.Çünkü herşey istediğin gibi oluyor.eğer durumunuz varsa sevdiğiniz bir doktorla doğuma girmenizi tavsiye ediyorum.
cnm güzel bilgi vermşsin teşekkür ederim.bu arada normal doğum ve sezaryan fiyatları nedir bilgin varmı lina da.
Merhaba arkadaşlar ben de yakında bir aksilik olmazsa Ankara'ya tayin oluyorum. Gebeliğimin 18. haftasındayım. Doğum Ankara'da olacağı için biraz araştırdık eşimle hastane konusunu. Ev Eryaman'da olacağı için ulaşımı kolay ve güvenilir bir özel hastane olması tercihimizdi. TOBB Etü'ye baktık SGK ile anlaşması yok normal doğum 4400 sezaryen 4800 tl. muayene ücreti de 232 tl. Medicana Hastanesi ise SGK ile anlaşması var ve devletin karşıladığı oran dışında normal doğum için 2500 tl bir ücret ödemek gerekiyor. Muayene ücretleri ise 150 tl tahliller için ekstra ücret alınıyor. Umarım anne adaylarına faydalı olabilmişimdir. Hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
bende henüz hastaneye tam karar veremedim ama bu fiyatlar çok uçuk(((
ben ankara hrs de doğum yaptım çok memnun kaldım kızlar tavsiye ederim. doktorum tarık aksu' ydu. 14 şubat 2011 de doğum yaptım
Hey ne güzel bir tarih doğum için...En güzel sevgililer günü hediyesi Allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?