Ankara Gazi Hastanesi Aydan BİRİ ye gidenler!! Doğum yapanlar???

karamel06

Hayat SENİNLE güzel KIZIM
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
891
32
118
39
Arkadaşlar merhaba!
Gazi Hastanesi Aydan Hanım'a giden ve doğum yapmış anne ve anne adayları bilgilerimizi memnuniyetimizi ve tecrübelerimizi burda paylaşmaya ne dersiniz?

Bütün anneciklere sağlıklı sorunsuz bır gebelık donemı ve doğumla meleklerıne kavuşmaları dilegiyle

evet cok kalabalık randevu saatınden en az 2 saat sonra gırebılıyorum. Ama doktorumdan memnunum. Benımde doguma cok varda bılgı edınmek ıstedım. o kadar kalabalık olmasına rağmen topige bekledıgım ılgıyı goremedım. Sen kac haftalık hamılesın canım bız 12 hafta olduk yarın kontrolumuz var bakalım hayırlsıyla ınsallah guzel sonuclarla donerız.

15 haftalık benimde.kontrol haftaya cinsiyetinide öğrenirim umarım.doktordan memnunum yoksa çekilecek gibi değil geçen hafta sonuç göstermek için 3.5 saat bekledim kadın 2 kere doğuma gitti geldi bişey de denmiyo acil durum ama randevu saatinden 1 saat sonra gitmek lazım..

randevudan 1 saat sonrada gıtmek cozum deıl cunku muayeneye gırmek ıcın dosyanın ıcerde sırada olması gerekıo onu da denedım :)

bende Aydan hanıma gidiyorum...26 haftalığız..bende senin gibi merak ederek bu başlığı arattım ama Aydan hanımda doğum yapan arkaşlar deneyimlerini paylaşsalar çok sevineceğim...

bende Aydan hanıma gidiyorum...26 haftalığız..bende senin gibi merak ederek bu başlığı arattım ama Aydan hanımda doğum yapan arkaşlar deneyimlerini paylaşsalar çok sevineceğim...

valla canım bu topiğin dolup tasacagını tahmın etmıstım tıpkı aydan hocanın muayenehanesı gıbı o kadar yogunluktan nasıl oluyorda cıka cıka 3 kısı cıkıor anlamıyorum. bu arada sen memnunmusun Aydan Hoca dan? Gebelıgın rısklı mı?

karamelcim hocamızdan gayet memnunum.. tek şikayetimiz 2-3 saat beklemek..ama hocanın yanına girince insanın bütün olumsuz düşüncelerini alıyo. Hep yüzümüz gülerek çıkıyoruz inşallah sonuna kadar böle devam eder:Saruboceq: senin kaçıncı haftann?

aynen canım bende ole cok memnunum ben degıl 2-3 saat sabahlara kadar da beklerım ınan. Cunku ole pozıtıf bır enerji verıo kı dedıgın gıbı soyle gozlerımın ıcıne bakıp gulumsemesı bıle bana huzur verıo. Gercı esımle her defasında kapıda beklemek yuzunden tartısıyos da ben sonunda guzel seyler duycaksam sabaha kadarda beklerım dıorum :) bızımde 20 haftamız bıttı canım 25 ekımde kontrolumuz var senın ne zaman belkıde denk gelırız :)

aynen canım ya bizde hep eşimle tartışıyoruz..:dance: bi daha seni getirmiyecem, moralimi alt üst ediyosun diyorum ama yine bereber gidiyoruz...ben ekimin 28 de hocanın yanında olucam...perşembe günleri daha sakin oluyo..o yüzden ben mümkün olduğunca perşembe randevu alıyorum.. seninde aklında bulunsun..

Merhaba arkadaşlar bende 5 aylık hamileyim gaziye polikliniğe gidiyorum ayrıntılı ultrason için aydan hanımdan randevu aldım 5 kasıma memnun kalırsam aydan hanıma devam etmeyi düşünüyorum.Bide normal doğum korkutuyor epidural normal hakkında bilgisi olan varmı ücretler nasıl acaba gazide eyvahedigeldismile

2008 gazi hastanesinde doğum yaptım benim doktorum dr.Ahmet Erdem'di çok memnun kaldım. Ama Aydan hanıma gidenlerde memnundular. Şimdi bazı değişiklikler oldumu bilmiyorum ama isteyen epidural sezaryan oluyordu. Benim doğumum riskli olduğu için normal doğum istesemde zorunlu epidural sezeryan oldum. Kendi dokturumun girmesini istediğim için 700 lira ödemiştik. Şimdi bir arkadaşım benim doktoruma gidiyor sezeryan 850 olmuş diye söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum.

canım bende merak ediyorum epidural normal doğumun nasıl olduğunu, benim haftaya kontrolüm var..hocayla bu konuyu konuşacaktım.. bişeyler öğrenisem sizlerlede paylaşırım..

çok teşekkür ederim canım Sezaryan değilde epidural normal olmak istiyorum bi aksilik olmazsa inşallah bende doktorumun girmesini isterim.

canım bende merak ediyorum epidural normal doğumun nasıl olduğunu, benim haftaya kontrolüm var..hocayla bu konuyu konuşacaktım.. bişeyler öğrenisem sizlerlede paylaşırım..

Merhaba canım sende bebişte iyisinizdir inşallah. sanırım aydan hanıma gidiyorsun epidural normalle ilgili bilgi alabilirsen benimle paylaşırmısın randevum 5 kasımda sabredemiyorum Ücreti nekadar Aydan hanım giriyormu o nekadar ücret alıyor.

gazi hastanesi üniversite hastanesi değil mi arkadaşlar bende ankarada doktor arayışındayım buranın yenidoğan yoğun bakımı var mı biliyormusunuz birde bahsettiğiniz dr un özleine mi gidiyorsunuz ücretleri ne kadar

bende aydan hanıma gidiyorum. yakın bi arkadaşım doğum yaptı haziranda doğum salonu içinde ücret alıyolarmış. 1200 lira ödemişler.epiduralsiz normal doğuma. üstelik kendi doktoru yokmuş başka biri girecekmiş o da geç gelmiş çocuğu asistanlar doğurtmuş sadece dikiş atmış ama yine de parayı alımşlar. ayrıca şuan çocuk doğumda boynu zedelendiği için fiziğe gidiyor. o yüzden ben normal düşünmüyorum beni kessinler bebeğimi riske atamam.

benım kontrolumde yarınn buyuk gun benımde persembeydı son anda degıstırmıstım keske degıstırmeseydım gorusebılırdık belkı :) neyse ben yarın bı daha kı kontrolumu f hafta sonra persem beye alayım sende aynı gune almaya calıs :)

canım doktordan memnun kalırsında beklemek senı caydırabılır ama ben tavsıye ederım. Ucret konusunda hoca gırerse sezaryanla dogum 850 dıe duydum ama bende emın deılım ama artık dogum seklını ve hocanın gırıp gırmıcenı kesınlestırmem gerek.

benımde dogumum rısklı dogum seklı henuz kesın deıl ama sezaryan gıbı epıdural sezaryandan memnun kaldınmı canım yaa tedırgınlıklerım var ama bılmıorum ınsallah hangı dogum seklı hayırlıysa o olsun.
Bırde Aydan hanıma gıden arkadaslarının dogum seklı nasıldı dogumları nasıldı dogumdan memnun kaldılarmı?

canım sen dogum seklını konustunmu hocayla doguma gırmesını ıstıcekmısın?

merhaba kızlar öncelikle hepinize hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerim.ben de şuan 37 haftalık hamileyim,özel bir hastaneye gidiyorum. aydan biri ye 2 . hamileliğimde gitmiştim,sanırım 2 kez kontole gittim,her seferinde saatlerce beklemek deli ediyordu beni,evet sonuçta güleryüzle karşılıyor,ve memnun ediyordu ,amaa 12. haftayı doldurdugumda kanamam başladı ,dr un cep tlf u da olmasına ragmen ulaşamadım,asistanları veya sekreteri açtı,tam hatırlamıyorum,hiç ilgilenmediler,sonuçta başka bir özel hastaneye gittim ve düsük oldu,kısmet sonuçta ,belki zamanında ona ulaşsam da aynı şey olacaktı ama ben bu kötü hatıradan ve bekleme probleminden dolayı gazi yi ve aydan biri ye gitmeyi hiç düşünmedim bir daha.2007 yılı başlarında yaşamıştım bu olayı,belki uygulama değişmiştir bu arada.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…