benım kontrolumde yarınn buyuk gun benımde persembeydı son anda degıstırmıstım keske degıstırmeseydım gorusebılırdık belkı :) neyse ben yarın bı daha kı kontrolumu f hafta sonra persem beye alayım sende aynı gune almaya calıs :
karamelcim nasıl geçti kontrolün,,herşey yolunda demi...
karamelcim nasıl geçti kontrolün,,herşey yolunda demi...
guzeldı canım.. cok sukur prensesımın keyfı gayet yerınde ıyıydı.kocaman olmus teyzesı :)
randevumu persembeye alcaktım ama 22 kasımda seker yuklemesı yapılcakmıs hoca carsamba gunu sonuclara baktıgı ıcın hem sonuca baksın hemde kontrolun olsun dedıler. Randevum 24 kasımda saat 11:30 da canım. Senın yarın dı degıl mı sende guzel haberlerle gel ınsallah.
nihayet bir prenses duydumbu sene kime sorsam hep erkek...çapkın erkeklerden kızlarınızı nasıl koruyacaksınz inşallah şeker yüklemesi sonuçlarında da bişey çıkmaz sonuna kadar sağlıkla gidersiniz...
benim şekerim sınırda çıktı şimdi her ay açlık tokluk kan değerlerine bakılarak kontrol etmeye çalışacaz...benimde 25 kasımda randevum, karşılaşamıyacaz anlaşılan...ama perşembe günleride kalabalık olmaya başladı..yine eşim beni çok gerdi bekliyoruz diye..napcaz biz bu eşleri bilmiyorum ki..
kızlaaar hoca özel muayene açmamış eşinin yanında bakıyomuş.benimde 16 aralıkta hastanede randevum var ama bundan sonra bende hastaneye değil muayenehanesine gidicem..geçen kontrolümüzde tam 4 saat bekledim, iyice çileden çıkıyosunn beklerken..sabır taşı olsak neredeyse çatlıyacaz...aslında muayenesinde nst cihazı yokmuşş bunun için mecburen hastanesye tekrar gidecez..yine sıra bekliyecez..
karamelcim hocayla daha önceki görüşmemizde normal doğuma girdiğini sölemişti..
evet canım ogrendım kk dan hocaya normal epıdural dogum yapan bır arkadasa rastladım saolsun tecrubelerını paylastı benımle.
benımde 18 aralıkta hocanın muayenehanesınde kontrolum var bakalım bende merak edıodum nst orda var mı kı dıe bızımde nst zamanlarımız geldı zaten nerdeyse bıze pek bı yaramıcak o zaman bu muayenehane neyse gıdelım gorelım bı bakalım sen nerelerdesın bu arada gorunmuosun hıc?
merhaba arkadaşlar bende dün kontrole gittim. 2 hafta önce 12 gün kadar hastanede yattım ve pek çok şey gördüm ve duydum diyebilirim. planlı bi doğum yapmayacaksanız asistanların eline kalma olsaığı çok yüksek onu gördüm. norrmal doğum yapanlarda pek çok sorunlar oldu bir kadının çocuğunun kafası aşırı şiş di yani ikinci bi kafa vardı resmen çocuk uzun süre kanalda kalmış ve ödem olmuştu. birisinin yine çocuğun kolunu kırdılar doğumda hala ağlamaları kulağımdabiri kakasını yemiş doğumda zorlanınca strese girmiş zor döndürdüler çocuğu küveze aldılar. aralrında hoca hastaları da var. bide benim oda doğumhaneye yakındı o kadar çok bağırma haykırma duydum ki normalden çok korkuyorum..hemşirelerin hemen hemen hepsi suratsız bişey sorulmasın diye galiba zaten soruncada cevap alamıyosun!! bide intörnler var bir kan almak için 3-5 defa deniyolar çünkü hiç bişe bilmiyolar.yanımda yatan 3.denemede de kanı alamayınca yeter artık başkası alsın bu ne böle deyince burası üniversite hastanesi buraya geliyosanız bunlara katlanacaksınız demesi hala kulaklarımda... eğer özel oda yoksa doğum yapanları genelde 6 kişilik odaya koyuyorlar ve işkence resmen 6 hasta 6 bebek 6 refakat bide gelen misafirler herkes her yerini görüyo ..... daha neler neler... keşke görmeseydim bunları diyorum en azından insan bilmeyince düşünmüyor. şimdi diyorum normal olursa ki sanırım öle olcak çünkü 30. haftadayım ve 3 cm açıklığım var verdikleri ilacı bırakır bırakmaz doğacak gibi... gecenin bi vakti hastaneye gidip asistanlarıın elinde kalmaktan korkuyorum..
olumsuz bi yazı oldu farkındayım fakat yine de sölemek istedim çünkü merak ediyodum servisi nasıl diye ve malesef gördüm.... umarım herkes en kısa zamanda doğumunu yapıp 1-2 günde taburcu olup gider.
aaa canım benimde 18 aralıkta saat 5 de randevum var hocanın muayenesinde.saatler uyuşursa karşılaşırız nihayetbenim gittiğim gün 36 +4 günlük oluyo bebeğim belki birsonraki hafta için nst isteyebilir. gerçi ben bundan sonra her hafta doğurana kadar hocanın yanındayım...
epidural normal doğum yapan arkadaşın aydan hocada mı yapmış doğumunu..sende bilgileri bizlerle paylaşırsan çok memnun olurum ..bu aralar doğum kaygılar başladı bende. bide hiç hastane odalarına baktın mı??
merhaba arkadaşlar bende dün kontrole gittim. 2 hafta önce 12 gün kadar hastanede yattım ve pek çok şey gördüm ve duydum diyebilirim. planlı bi doğum yapmayacaksanız asistanların eline kalma olsaığı çok yüksek onu gördüm. norrmal doğum yapanlarda pek çok sorunlar oldu bir kadının çocuğunun kafası aşırı şiş di yani ikinci bi kafa vardı resmen çocuk uzun süre kanalda kalmış ve ödem olmuştu. birisinin yine çocuğun kolunu kırdılar doğumda hala ağlamaları kulağımdabiri kakasını yemiş doğumda zorlanınca strese girmiş zor döndürdüler çocuğu küveze aldılar. aralrında hoca hastaları da var. bide benim oda doğumhaneye yakındı o kadar çok bağırma haykırma duydum ki normalden çok korkuyorum..hemşirelerin hemen hemen hepsi suratsız bişey sorulmasın diye galiba zaten soruncada cevap alamıyosun!! bide intörnler var bir kan almak için 3-5 defa deniyolar çünkü hiç bişe bilmiyolar.yanımda yatan 3.denemede de kanı alamayınca yeter artık başkası alsın bu ne böle deyince burası üniversite hastanesi buraya geliyosanız bunlara katlanacaksınız demesi hala kulaklarımda... eğer özel oda yoksa doğum yapanları genelde 6 kişilik odaya koyuyorlar ve işkence resmen 6 hasta 6 bebek 6 refakat bide gelen misafirler herkes her yerini görüyo ..... daha neler neler... keşke görmeseydim bunları diyorum en azından insan bilmeyince düşünmüyor. şimdi diyorum normal olursa ki sanırım öle olcak çünkü 30. haftadayım ve 3 cm açıklığım var verdikleri ilacı bırakır bırakmaz doğacak gibi... gecenin bi vakti hastaneye gidip asistanlarıın elinde kalmaktan korkuyorum..
olumsuz bi yazı oldu farkındayım fakat yine de sölemek istedim çünkü merak ediyodum servisi nasıl diye ve malesef gördüm.... umarım herkes en kısa zamanda doğumunu yapıp 1-2 günde taburcu olup gider.
ayed ve karamel ilginiz için teşekkür ederim. benim doktorum aydan hanım.genel anlamda memnunum doktorumdan ama hastane konusunda kararsızım.aydan hanım normal doğuma giriyo yanlız ben bayramda hastanedeydim ve doğru dürüst doktor yoktu haftasonlarıda öle.bayram öncesi sezeryana falan gelmişti. muayenehanesine giden var mı? orada da 10 dk. da bitiyo mu muayene? ultrason falan nasıl? çok bekleniyo mu hastanedeki gibi olamazda gerçi. ücret ne kadar ödediniz? bunları merak ediyorum bende.cevap veren olursa sevinirim.
bi de arkadaşlar öğrenciler sunum yapıyo başınızda o ara onur karabacağı çok beğendim çok bilgili ve hastalarına tavrı çok güzeldi.
merhaba arkadaşlar, karamelin bahsettiği Aydan hocada epidural normal doğum yapan benim. Karamelcim mümkünse sana gönderdiğim mesajları buraya kopyalayabilir misin? Malum bebek var uzun uzun yazmak zor oluyo. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım. Hepinize kolay ve hayırlı doğumlar, Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?