Ankara Gazi Hastanesi Aydan BİRİ ye gidenler!! Doğum yapanlar???

karamelcim nasıl geçti kontrolün,,herşey yolunda demi...

guzeldı canım.. cok sukur prensesımın keyfı gayet yerınde ıyıydı.kocaman olmus teyzesı :)
randevumu persembeye alcaktım ama 22 kasımda seker yuklemesı yapılcakmıs hoca carsamba gunu sonuclara baktıgı ıcın hem sonuca baksın hemde kontrolun olsun dedıler. Randevum 24 kasımda saat 11:30 da canım. Senın yarın dı degıl mı sende guzel haberlerle gel ınsallah.

Son düzenleme:

nihayet bir prenses duydum bu sene kime sorsam hep erkek...çapkın erkeklerden kızlarınızı nasıl koruyacaksınz inşallah şeker yüklemesi sonuçlarında da bişey çıkmaz sonuna kadar sağlıkla gidersiniz...
benim şekerim sınırda çıktı şimdi her ay açlık tokluk kan değerlerine bakılarak kontrol etmeye çalışacaz...benimde 25 kasımda randevum, karşılaşamıyacaz anlaşılan...ama perşembe günleride kalabalık olmaya başladı..yine eşim beni çok gerdi bekliyoruz diye..napcaz biz bu eşleri bilmiyorum ki..

ha bu arada kızlar epidural normal doğumu hocaya sordum. bu yöntemin 10 yldan beri yapıldığını, normal doğum başlamış şayet sancılara dayamıyacağımızı anladığımız da istersek uygulanırmış...
hayırlısıyla o gün bi gelsin koşullar neyi gerektirse artık o yöne yönelicez..Allah hepimizi bir solukta kurtarır ve sağlıcakla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

bende kıme sorsam hep kız valla bugun bı arkadasımın bebesının cınsıyetını ogrendım ılk erkek olarak.. sendemı erkek beklıosun canım..
sen normal dogum mu yapcaksın normal doguma hoca gırmıo heralde demı? bende randevumda konuscam ınsallah dogumla ılgılı.

kızlaarrr nerelerdesınızzz yahuuu? hoca muayenehane acmıs bundan sonra kontrollere oraya gıdıcez bılgısı olan yada gıden var mı?

Merhaba arkadaşlar.26 haftalık hamileyimi.Şimdiye kadar zekai tahirde bir doktora gidiyordum.İlk aylar iyi idi ama sonra ilgisiz davranmaya başladı.yapılacak testleri bile bana soruyordu.Hangi testi yapacaktık sana şeklinde.çok direndim değiştirmeyim bu saatten sonra doktorumu diye ama her muayeneden sonra eve gelip ağlıyordum ilgisizliğinden dolayı.Aydan hanımın ismini çok uydum.Sizce bundan sonra gitsem aydan hanıma, ilgilenir mi benimle.yoksa baştan beri takip etmediği içinilgisiz mi olur.bir de karamel06 dün senin son yorumunu okuduktan sonra hastaneyi aradık ,muayenehane mi açtı diye.henüz açmadı demişler.ne zaman açacak acaba.çünkü randevu aldık 16 aralıka gün verdiler.ben de yaklaşık 1,5 aydır muayene olmuyorum ve endişeleniyorum.Lütfen yardımcı olun çok çaresizim.uykularım kaçıyor.

Merhaba Karamel06 ,sana özel mesaj atamıyorum posta girişin dolu imiş.telefon konusunda yardım istiyorum.

Son düzenleme:
kızlaaar hoca özel muayene açmamış eşinin yanında bakıyomuş.benimde 16 aralıkta hastanede randevum var ama bundan sonra bende hastaneye değil muayenehanesine gidicem..geçen kontrolümüzde tam 4 saat bekledim, iyice çileden çıkıyosunn beklerken..sabır taşı olsak neredeyse çatlıyacaz...aslında muayenesinde nst cihazı yokmuşş bunun için mecburen hastanesye tekrar gidecez..yine sıra bekliyecez..
karamelcim hocayla daha önceki görüşmemizde normal doğuma girdiğini sölemişti..

evet canım ogrendım kk dan hocaya normal epıdural dogum yapan bır arkadasa rastladım saolsun tecrubelerını paylastı benımle.
benımde 18 aralıkta hocanın muayenehanesınde kontrolum var bakalım bende merak edıodum nst orda var mı kı dıe bızımde nst zamanlarımız geldı zaten nerdeyse bıze pek bı yaramıcak o zaman bu muayenehane neyse gıdelım gorelım bı bakalım sen nerelerdesın bu arada gorunmuosun hıc?

aaa canım benimde 18 aralıkta saat 5 de randevum var hocanın muayenesinde.saatler uyuşursa karşılaşırız nihayet benim gittiğim gün 36 +4 günlük oluyo bebeğim belki birsonraki hafta için nst isteyebilir. gerçi ben bundan sonra her hafta doğurana kadar hocanın yanındayım...
epidural normal doğum yapan arkadaşın aydan hocada mı yapmış doğumunu..sende bilgileri bizlerle paylaşırsan çok memnun olurum ..bu aralar doğum kaygılar başladı bende. bide hiç hastane odalarına baktın mı??

merhaba arkadaşlar bende dün kontrole gittim. 2 hafta önce 12 gün kadar hastanede yattım ve pek çok şey gördüm ve duydum diyebilirim. planlı bi doğum yapmayacaksanız asistanların eline kalma olsaığı çok yüksek onu gördüm. norrmal doğum yapanlarda pek çok sorunlar oldu bir kadının çocuğunun kafası aşırı şiş di yani ikinci bi kafa vardı resmen çocuk uzun süre kanalda kalmış ve ödem olmuştu. birisinin yine çocuğun kolunu kırdılar doğumda hala ağlamaları kulağımda biri kakasını yemiş doğumda zorlanınca strese girmiş zor döndürdüler çocuğu küveze aldılar. aralrında hoca hastaları da var. bide benim oda doğumhaneye yakındı o kadar çok bağırma haykırma duydum ki normalden çok korkuyorum..hemşirelerin hemen hemen hepsi suratsız bişey sorulmasın diye galiba zaten soruncada cevap alamıyosun!! bide intörnler var bir kan almak için 3-5 defa deniyolar çünkü hiç bişe bilmiyolar.yanımda yatan 3.denemede de kanı alamayınca yeter artık başkası alsın bu ne böle deyince burası üniversite hastanesi buraya geliyosanız bunlara katlanacaksınız demesi hala kulaklarımda... eğer özel oda yoksa doğum yapanları genelde 6 kişilik odaya koyuyorlar ve işkence resmen 6 hasta 6 bebek 6 refakat bide gelen misafirler herkes her yerini görüyo ..... daha neler neler... keşke görmeseydim bunları diyorum en azından insan bilmeyince düşünmüyor. şimdi diyorum normal olursa ki sanırım öle olcak çünkü 30. haftadayım ve 3 cm açıklığım var verdikleri ilacı bırakır bırakmaz doğacak gibi... gecenin bi vakti hastaneye gidip asistanlarıın elinde kalmaktan korkuyorum..
olumsuz bi yazı oldu farkındayım fakat yine de sölemek istedim çünkü merak ediyodum servisi nasıl diye ve malesef gördüm.... umarım herkes en kısa zamanda doğumunu yapıp 1-2 günde taburcu olup gider.

kızlar hepinize merhabalar...bende gazi de prof.dr haldun güner'e gidiyorum.29+6 deyim.herhangi bir sorun olmazsa normal dogum yapılır dedi hoca..ama çok korkuyorum..normal doguma aydan hoca giriyomus galiba dogru mu bilgisi olan varmı..

Son düzenleme:

ah canım ya,, öncelikle yaşadıkların için çok geçmiş olsun umarım bidaha hastaneye yatmak zorunda kalmazsın...yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu..benimde ilk doğumum olacak. şimdilik normal gibi görünüyo...gazinin özel odalrında normal doğum yapanlar doğumhaneye gitmediklerini, doğumu oda da gerçekleştirdiklerini duymuştum.. senin anlattıkların çok farklı kafam karştı doğrusu...

benım randevu saatım 14:30 canım ben senden onceyım hastanede kı gıbı cok beklersek buyuk ıhtımal karsılasırız ama umarım kı bekleyıs yıne aynı sekılde olmas. senın cok az kalmıs yaw dogumdan sonra sakın ortalıktan kaybolma bak karısmam heee bızle paylas deneyımlerıno dogumu ozel mı yapcaksın normalmı olcak hocanın gırmesını ıstıomusun konusmadınmı daha hıc dogum seklını? hastane odalarına hıc bakmadım sadece normal ozele deılde polıkınlıkte eylulde bı arkadasım dogum yapmıstı o zaman gormustum 6 kısılık odaları. o dogum kaygısı bende sımdıden basladı sonralarımı dusunemıorum bıle Allah yardımcımız olsun.
ayedcım evet epıdural dogum yapan arkadasın dogumuna aydan hoca gırmıs dogumu kolay olmus ama azcık aksılık olmus. arkadas normal dogumda hocaya aslında pek gerek kalmıo ıs sana ve bebege dusuo dedı ama o asıstanlardan da cok memnundu hoca ılk gelmıs asıstanlara talımat vermıs gıtmıs dogum yaklasıncada hocayı cagırıolarmıs asıstanlar cok yardımcı oldu dıodu.

canım cok gecmıs olsun senın drun kımdı. benımde eylul ayında arkadasım normal polıkınlıkte dogum yaptı sancısı suyu bıseyı yoktu 40 haftası dolunca sunnı sancıyla dogum yaptırdılar 3 gun sancı cektı acılma olmayınca sezeryanla aldılar ama o 3 gun sunnı sancı cektıgınde asıstanlardan felan cok dert yandı o kadar tavsıyeyle v.s gıtmıstı hatta banada tavsıye etmıstı arkadasları cok tavsıye ettı dıe ama sımdı hastanenın onunden gecerken ıcım urperıo dıo ama ıste az once bahsettıgım gıbı burdan tanıstıgım bı arkadas aydan hocayla epıdural normal dogum yapmıs gercı ondada aksılıkler olmus ama dogumu kolay olmus ve asıstanlardan cok memnun kalmıstı bılmıorum kı kafam cok karıstı sımdı napsak Allah yardımcımız olsun valla ınsallah hepımız cook kolay bı dogumla kavusuruz bebıslerımzıede burda guzel guzel anlatırız anılarımızı

ayed ve karamel ilginiz için teşekkür ederim. benim doktorum aydan hanım.genel anlamda memnunum doktorumdan ama hastane konusunda kararsızım.aydan hanım normal doğuma giriyo yanlız ben bayramda hastanedeydim ve doğru dürüst doktor yoktu haftasonlarıda öle.bayram öncesi sezeryana falan gelmişti. muayenehanesine giden var mı? orada da 10 dk. da bitiyo mu muayene? ultrason falan nasıl? çok bekleniyo mu hastanedeki gibi olamazda gerçi. ücret ne kadar ödediniz? bunları merak ediyorum bende.cevap veren olursa sevinirim.

bi de arkadaşlar öğrenciler sunum yapıyo başınızda o ara onur karabacağı çok beğendim çok bilgili ve hastalarına tavrı çok güzeldi.

normal dogumda hoca gırerse ve sezeryan planlı olurda yıne hoca gırerse sıkıntı olcanı sanmıorum kı onda da sanslı olmak lasım luzumsuz hocanın olmadı zamana gelmekte var Allah korusun.

canım muayenehanesıne henuz gıtmedım ayın 18 nde gıdıcem bı bakım ben durumu anlatırım ınsallah ordada sıra beklemeyız. ucret te fark olur mu kı :S

bu arada onur karabacak kım oluo?

pardon ya yanlışlıkla oldu o d ler :) onur karabacak anabilim dalı başkanıymış kadın doğumun prof. orda fazla bi bilgim yok sadece konuşmaları tavrı çok hoşuma gitti. bende 10 gün sonra gitcem muayeneye. planlı bi doğum olması her açıdan iyi tabiki.özel oda falanda ayarlanabilir. öbür türlü sıkıntı. bende hoca girerse bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.vakit yaklaştıkça (ki benim her an olabilir erken doğum) bende bunları düşünüyorum hep. hamilelik zor işmiş onu anladım.. bi da bu işe kalkışır mıyım bilmiyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, karamelin bahsettiği Aydan hocada epidural normal doğum yapan benim. Karamelcim mümkünse sana gönderdiğim mesajları buraya kopyalayabilir misin? Malum bebek var uzun uzun yazmak zor oluyo. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım. Hepinize kolay ve hayırlı doğumlar, Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.

tabii canım.. belkı benım gıbı dogum hıkayesı dınlemeye bayılanlar vardır.. hele kı kendı druna dogum yapan bırı daha cok ılgı ceker sanırım..

xara msj:
Evet drum Aydan Hanımdı ve tek şikayetim çok kalabalık olması ve randevuların sarkmasıydı. Epidural normal doğum yaptım. Gece 3 gibi başladı sancım hafif su gelmesiyle birlikte. 10dk da birle başladı saat 6 ya kadar evde sancı çektim koridorda dolaşarak dkda 1 sancıya düşünce hastaneye gittim yatışım yapıldı dr arandı 3 cm açılmam vardı özel odada doğum için konuşmuştuk Aydan hanımla odama alındım uzatmayayım Aydan hanım normal saatinde geldi sanırım 8:30 falandı kontrol etti asistanlarına talimat verip gitti,sonra galiba 1 kez daha geldi kontrol için ama emin değilim. Benim doğuma yakın asistan aradı hoca telini benim odada unutmuş uzun aramalar yapıldı ama ulaşamadılar hocaya. O ara ben neredeyse doğurmak üzereydim asistan ıkınma hoca gelicek falan dedi (doğumun tek kötü tarafı bu oldu hocaya ulaşılamaması) tabi mümkün değil ama hoca doğumu kendisi yaptıracaktı çyle konuşmuştuk ve hoca asistanlara kızıyormuş o gelmeden doğurttukları zaman (öyle duydum gerçek mi bilmiyorum hoca doğum yaptırınca ayrı ücret alıyor ya galiba ondan) neyse asistan baktı benim oğlan çıkmak üzere doğuma başlıyoruz deyip hazırlandı o sırada hoca geldi 3-5 ıkınmada doğurdum zaten. Yani normal doğuma aslında hoca olmasa da olurmuş tüm iş sana ve bebeğe düşüyor, asistanlar da çok iyi. Hocanın tek avantajı dikişleri çok iyiydi asistanlar kontrolde çok beğendiler eskisinden daha iyi diye dalga bile geçtiler:)) Yalnız hocayı beklediğimiz için bebeğim mor doğdu ve kafası biraz uzundu (normal doğumlarda bebek rahimden geçerken kafa kemikleri iki elimizi birleştirirken parmaklarımızı birbiri arasına geçirdiğimiz gibi olurmuş o nedenle normal doğan bebeklerin kafaları biraz uzun olabilirmiş) şimi normal tabi çok şükür ama hocaya ulaşamadığımız için bebek fazla kaldı doğum kanalında asistan beni ıkındırmadığından mordu doğduğunda Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi. Bunun dışında ben çok rahat ve kolaydoğum yaptım canım. Allah sana da benimki gibi kolay doğum nasip etsin. Hiç korkma ve kasma kendini sancılarda da sakınbağırıp çığlık atarak kendini yorma tüm gücünü bebeğini itmeye ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…