merhaba arkadaşlar, karamelin bahsettiği Aydan hocada epidural normal doğum yapan benim. Karamelcim mümkünse sana gönderdiğim mesajları buraya kopyalayabilir misin? Malum bebek var uzun uzun yazmak zor oluyo. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım. Hepinize kolay ve hayırlı doğumlar, Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.
canım öncelikle hayırlıı olsun bebğin..Allah analı babalı büyütsün..doğum hikayeni okudum yaşamış olduğun tahlihsizlik için de çok üzüldüm..neyseki şimdi iyiymiş sanırım...
özel oda koşullarını merak ediyorum bende... gerçi hastaneye gittiğimde odaları dolaşmak istiyorum ama deneyim yaşamış birisinden duymak daha içimi rahatlatacak..sen oda da doğum yaptın demi yani doğumhaneye gitmiyosusun??çok uzun oldu sorum ama bide herkezin merak edide hocaya soramadığımız bi konu var doğum için ne kadar ücret ödediniz??
Canım Allah'a şükür oğlumda herhangi bir sıkıntı olmadı. Diğer sorularına mesajla cevap verdim onu kopyalarsan sevinirim. Öpüyorum
selam arkadaşlar hocanın muayenesine gittiniz mi? ultrasonu falan iyi mi? bende haftaya gidicem. bide yerini bulmak kolay mı? yol üstü bi yer mi? pek bilmiyorum oraları..
canım, evet muayenesine gittim. ultrason hastanedekinden daha iyi 4 boyutlu görüyosun bebbeği... hoca daha ilgili, uzun uzun ultrasonda bebeğine bakıp özlem gideriyosun..bence muayenesine gitmenin tek avantajı sıra beklemiyosun..tabi aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorumm..
siz kaçıncı haftadasınız.. çok var mı doğuma...
karamelcim sana özelden mesaj attım ama kutun dolu. mesaj kutunu boşaltınca senırım mesajımı okuyabileceksin...
selam arkadaşlar hocanın muayenesine gittiniz mi? ultrasonu falan iyi mi? bende haftaya gidicem. bide yerini bulmak kolay mı? yol üstü bi yer mi? pek bilmiyorum oraları..
ben 33. haftadayım.dört boyutluya hiç girmemiştim çok sevindim :) sıra beklemek zaten sinir ediyodu. fiyat farkı derken ne kadarki muayenedeki ücreti? bence etik olarak bizim gibi yolun sonuna gelmiş hastalarında hastanedeki fiyatı sölemeli.hadi ilk haftalarda olsak tamam. gerçi bişe kalmadı zaten benim heran olabilir 34.haftada kullandığım ilacı bıraktırcak.en son gittimde 3cm açıklık vardı şimdi ne oldu bilmiyorum? bide randevu için kaç gün önceden aradınız ben haftasonuna doğru gidicem ne zaman arasamki?
ben randevu alırken sordum hangi özel hastanede yaptırıyo diye sekreter özel koru hastanesi dedi.internetten baktım balgatta daha 1 hafta önce açılmış bir hastane aradım doğum fiyatlarını sormak için henüz sgk ile tam anlaşamadık fiyat söyleyemeyeceğim 1-2 hafta sonra arayın dedi. anlaşmalı değil misiniz dedim anlaşmamız var fakat yeni bir hastane olduğumuz için tam bir şey söyleyemiyorum dedi !! kısacası muallak .......
bu şartlarda olursa ben orda doğum falan yapmam küvez var dedi ama hiç güvenilir gelmedi bana bu durum.ben sırf üniversite hastanesi ve bayan olduğu için seçmiştim böle olcağını bilsem değiştirirdim.bu durum en az 2-3 ay önceden bellidir ama bize şimdi söyleniyo ben bu durumu hiç etik bulmadım açıkcası.şimdi ben gecenin bi vakti sancılansam orada kadrolu doktor çalışma saatleri 5.30 da bitiyomuş. e o zaman nolcak? en azından hastaneye gittiğinde nöbetçi bi dolu asistan var nöbetçi uzman var.kafam çok karışık ve çok sinir oldum bu duruma. cumartesi gittiğimde enine boyuna konuşcam. umarım bu saatten sonra doktor arattırmaz bana!!!!
merhaba canım bende gaziye gidiyorum polikliniğe ayrıntılı için aydan hanıma gittim 21.haftada. doğumada onu düşünüyordum ama özel yer açmış gazide çalışmayacakmı artık. 4 boyutlu ya girmek istiyorum kalıcı cd falan olsun diye ama ayrıntılıda çok az baktı hastanede hiç ilgilenmedi çok yoğundu özel yerinde nasıl muayene ücreti nekadar acaba
ben randevu alırken sordum hangi özel hastanede yaptırıyo diye sekreter özel koru hastanesi dedi.internetten baktım balgatta daha 1 hafta önce açılmış bir hastane aradım doğum fiyatlarını sormak için henüz sgk ile tam anlaşamadık fiyat söyleyemeyeceğim 1-2 hafta sonra arayın dedi. anlaşmalı değil misiniz dedim anlaşmamız var fakat yeni bir hastane olduğumuz için tam bir şey söyleyemiyorum dedi !! kısacası muallak .......
bu şartlarda olursa ben orda doğum falan yapmam küvez var dedi ama hiç güvenilir gelmedi bana bu durum.ben sırf üniversite hastanesi ve bayan olduğu için seçmiştim böle olcağını bilsem değiştirirdim.bu durum en az 2-3 ay önceden bellidir ama bize şimdi söyleniyo ben bu durumu hiç etik bulmadım açıkcası.şimdi ben gecenin bi vakti sancılansam orada kadrolu doktor çalışma saatleri 5.30 da bitiyomuş. e o zaman nolcak? en azından hastaneye gittiğinde nöbetçi bi dolu asistan var nöbetçi uzman var.kafam çok karışık ve çok sinir oldum bu duruma. cumartesi gittiğimde enine boyuna konuşcam. umarım bu saatten sonra doktor arattırmaz bana!!!!
merhaba canım bende gaziye gidiyorum polikliniğe ayrıntılı için aydan hanıma gittim 21.haftada. doğumada onu düşünüyordum ama özel yer açmış gazide çalışmayacakmı artık. 4 boyutlu ya girmek istiyorum kalıcı cd falan olsun diye ama ayrıntılıda çok az baktı hastanede hiç ilgilenmedi çok yoğundu özel yerinde nasıl muayene ücreti nekadar acaba
ayy bende o kadar konustumda aydan hocaya dogum fıyatını sormayı unutmustum.. yenı hastane olması acıkcası benıde bıraz tedırgın ettı ama aydan hoca bana nasıl bır guven verdıyse o yanlıs bısey yapmaz dıe dusunuorum bılmıorum ama.. gazıde artık dogum yaptırmıcanı soledı asıstanlarla felan ugrasmak ıstemıorum artık dedı kendı dogum kadrosu hep bayan ve asıstan olmucak kendısı ıle bırlıkte bır operator dr kadın dogum uzmanı bı bayan daha olucak doguma ıstendıgı taktırde gırıo. o koru hastanesının yonetım kurulu baskanıda esı hasan bırı. nette gordum bıde ana sayfada yenı doganların ısımlerı gecıo demek kı dogum gerceklesmıs eylul ayında dogum yapılmıs gorunuo nasıl 1 hafta once acılmıs anlamadım.. neyse canım ctesı dogumu ve fıyatı enıne boyuna konusursan bızımlede paylas olur mu?
tamam doğum fiyatını sorarım unutmazsam kızımı görünce :) ya bende onda devam etmek istiyorum ama ben riskli bi hamileyim daha öncedende bi kayıp yaşadım o yüzden çok tedirginim tam teşekküllü oturmuş bir yer olsun istedim ama benimki de şans yine olmadı. internette 11 aralıkta açıldı diye yazıyo belki resmi açılış tarihidir blemiyorum ama orda aradığımda konuştuğum kız ben bilmiyorum henüz şu yok bu yok daha sonra arayın deyince iyice kıllandım.eğer orda yapcaksam gidip gözümle görmem lazım ki hala taraftar değilim orda doğuma.... asistanla falan uğraşmak istemiyorum dediğine bakma nasıl çalıştırıp ayak işlerini yaptırıyolar hastaneden ayrılmalrına tek sebep para sağlık bakanlığı hoca farkını kaldırınca hepsi kaçmaya başladı bi çok yerde.ben daha önceden doktor kazığı yediğim için iyi bilirim bunların dini imanı para kim ne derde desin !! paran yoksa onun o beğenmediği asistanlara kalırsın.. olumlu düşüneyim diyorum ama ne yazık ki gerçek bu
kızlar ben dün akşam koru hastanesini arıyarak doğum hakkında bilgi almak istiyorum dediğimde, görüştüğüm kişi eğer sgk lı iseniz doğum 1500 (yani sadece hastaneye ödenmesi gereken tutar doğum için) +250 kalacağınız gecelik ücreti + doktor farkıyani gerisini siz düşünün totalde ne kadara mal olacağını bide doç.dr Aydan hanımı tavsiye ediyorlar
bende koruyu bi da arayım diyodum.yeni bi hastane için çok uçuk o paraya mesada doğum yaparım.gecelik 250 ? yuh ya sanki 5yıldızlı otel. aydan hacada en az 1500-2000 alır ooohooo nerdeyse 5 milyarı gözden çıkar baştan beri takipleri de ona yaptırdım 2 milyar da o ....
ben kredi ile ev aldım o kadar para vercek gücüm yok doğum içinde kredi mi çekcem2-3 ay ücretsiz izin alayım diyodum napcam ben şimdi ya ( aşırı derecede sinirlerim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?