Ankara Gazi Hastanesi Aydan BİRİ ye gidenler!! Doğum yapanlar???

canım öncelikle hayırlıı olsun bebğin..Allah analı babalı büyütsün..doğum hikayeni okudum yaşamış olduğun tahlihsizlik için de çok üzüldüm..neyseki şimdi iyiymiş sanırım...
özel oda koşullarını merak ediyorum bende... gerçi hastaneye gittiğimde odaları dolaşmak istiyorum ama deneyim yaşamış birisinden duymak daha içimi rahatlatacak..sen oda da doğum yaptın demi yani doğumhaneye gitmiyosusun??çok uzun oldu sorum ama bide herkezin merak edide hocaya soramadığımız bi konu var doğum için ne kadar ücret ödediniz??

Canım Allah'a şükür oğlumda herhangi bir sıkıntı olmadı . Diğer sorularına mesajla cevap verdim onu kopyalarsan sevinirim. Öpüyorum

Canım Allah'a şükür oğlumda herhangi bir sıkıntı olmadı . Diğer sorularına mesajla cevap verdim onu kopyalarsan sevinirim. Öpüyorum

teşekkür ederim canım..cevabını büyük bi zevkle yayınlıyorum..

Teşekkür ederim canım amin. Allah seni de sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah. Evet ben özel odada doğum yaptım, doğumhaneye gitmedim. Tek yataklı ferah bir oda, nst var. Zaten normal doğumda başka birşeye de ihtiyaç yok. Oda anlamında bir sıkıntı yok, odada yalnızsın tabi epidural yapılınca sancı zalıyo ve canın sıkılıyo:)) Bir ara baş asistan annemin yanıma gelmesine izin vermişti ama kısa bir süreliğine. Ücret konusunu şöyle açıklayayım. Zaten hastaneye girişte herkes yanlış hatırlamıyorsam 300-350 tl civarı para yatırıyor. Bunun dışında doğuma hoca girdiği için hoca ücreti ödeniyor, estetik dikiş atıyo hoca o da ayrı ücretleniyor, epidural özel oda falan toplamda 1400tl ödemiştik biz, düşündüğümüz kadar ucuz değil aslında özel hastane gibi değil mi?

karamelcim sana özelden mesaj attım ama kutun dolu. mesaj kutunu boşaltınca senırım mesajımı okuyabileceksin...

selam arkadaşlar hocanın muayenesine gittiniz mi? ultrasonu falan iyi mi? bende haftaya gidicem. bide yerini bulmak kolay mı? yol üstü bi yer mi? pek bilmiyorum oraları..

selam arkadaşlar hocanın muayenesine gittiniz mi? ultrasonu falan iyi mi? bende haftaya gidicem. bide yerini bulmak kolay mı? yol üstü bi yer mi? pek bilmiyorum oraları..

canım, evet muayenesine gittim. ultrason hastanedekinden daha iyi 4 boyutlu görüyosun bebbeği... hoca daha ilgili, uzun uzun ultrasonda bebeğine bakıp özlem gideriyosun..bence muayenesine gitmenin tek avantajı sıra beklemiyosun..tabi aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorumm..
siz kaçıncı haftadasınız.. çok var mı doğuma...

ben 33. haftadayım.dört boyutluya hiç girmemiştim çok sevindim :) sıra beklemek zaten sinir ediyodu. fiyat farkı derken ne kadarki muayenedeki ücreti? bence etik olarak bizim gibi yolun sonuna gelmiş hastalarında hastanedeki fiyatı sölemeli.hadi ilk haftalarda olsak tamam. gerçi bişe kalmadı zaten benim heran olabilir 34.haftada kullandığım ilacı bıraktırcak.en son gittimde 3cm açıklık vardı şimdi ne oldu bilmiyorum? bide randevu için kaç gün önceden aradınız ben haftasonuna doğru gidicem ne zaman arasamki?

karamelcim sana özelden mesaj attım ama kutun dolu. mesaj kutunu boşaltınca senırım mesajımı okuyabileceksin...

canım bosalttım ama gelmedı msj tekrar gonderırmısın?

ben de gıttım ultrasyon cıhazı super turkıye de 2 tane varmıs ondan dusun resmen kızımı kucagıma aldım sandım valla dogumdan sonra da cekılen resımlerı cd olarak verıcegını soledı. cınnah caddesını kıme sorsan gosterır zaten canım ondan sonrasıda zaten numaralardan bakıosun kolay o kadar zor deıl adres.

fıyat banada bıraz fazla geldı ama yapcak bısı yok Allah tan sona yaklastık.. dogum ıcın hastane konusunda da yenı bı hastane de olcanı soledı dogum kım bılır ne kadar olcak fıyatı onla ılgılı bı bılgı alırsanız haber verın kızlar ben saf sormayı unutuum ama hoca normal dogum taraftarı.
randevuyu ben baya erken almıstım bu gıttıgımde de 4 hafta sonraya gıdıcegım randevumuda sımdıden aldım ctesı gunlerı hoca orda oluyo zaten sımdıden onumuzdekı hafta ıcın arasan ıı olur canım

ben randevu alırken sordum hangi özel hastanede yaptırıyo diye sekreter özel koru hastanesi dedi.internetten baktım balgatta daha 1 hafta önce açılmış bir hastane aradım doğum fiyatlarını sormak için henüz sgk ile tam anlaşamadık fiyat söyleyemeyeceğim 1-2 hafta sonra arayın dedi. anlaşmalı değil misiniz dedim anlaşmamız var fakat yeni bir hastane olduğumuz için tam bir şey söyleyemiyorum dedi !! kısacası muallak .......
bu şartlarda olursa ben orda doğum falan yapmam küvez var dedi ama hiç güvenilir gelmedi bana bu durum.ben sırf üniversite hastanesi ve bayan olduğu için seçmiştim böle olcağını bilsem değiştirirdim.bu durum en az 2-3 ay önceden bellidir ama bize şimdi söyleniyo ben bu durumu hiç etik bulmadım açıkcası.şimdi ben gecenin bi vakti sancılansam orada kadrolu doktor çalışma saatleri 5.30 da bitiyomuş. e o zaman nolcak? en azından hastaneye gittiğinde nöbetçi bi dolu asistan var nöbetçi uzman var.kafam çok karışık ve çok sinir oldum bu duruma. cumartesi gittiğimde enine boyuna konuşcam. umarım bu saatten sonra doktor arattırmaz bana!!!!

merhaba canım bende gaziye gidiyorum polikliniğe ayrıntılı için aydan hanıma gittim 21.haftada. doğumada onu düşünüyordum ama özel yer açmış gazide çalışmayacakmı artık. 4 boyutlu ya girmek istiyorum kalıcı cd falan olsun diye ama ayrıntılıda çok az baktı hastanede hiç ilgilenmedi çok yoğundu özel yerinde nasıl muayene ücreti nekadar acaba

hoşgeldin öncelikle... bende daha dışardaki muayenehaneye gitmedim.haftasonu gidicem sekreterden sordum 250 tl dedi. zaten hastanede hiç bi zaman öle uzun uzun bakmıyo en fazla 10 dk. da bitiyo ve 2-3 saat sıra bekliyosun. sanırım dışarıdaki muayenede fazla beklenilmez.ben de daha tam anlamadım gaziyi bırakıp bırakmadığını saolsun sağlık bakanı recep akdağ hastanede hoca farkını kaldırıyoruz dedi ortada bıraktı bizi son dakkada. doğumu koru hastanesinde yaptıracakmış ama daha açılalı 10 gün olmuş eşi de orada... ben konuştuktan sonra karar vericem doğum için

ayy bende o kadar konustumda aydan hocaya dogum fıyatını sormayı unutmustum.. yenı hastane olması acıkcası benıde bıraz tedırgın ettı ama aydan hoca bana nasıl bır guven verdıyse o yanlıs bısey yapmaz dıe dusunuorum bılmıorum ama.. gazıde artık dogum yaptırmıcanı soledı asıstanlarla felan ugrasmak ıstemıorum artık dedı kendı dogum kadrosu hep bayan ve asıstan olmucak kendısı ıle bırlıkte bır operator dr kadın dogum uzmanı bı bayan daha olucak doguma ıstendıgı taktırde gırıo. o koru hastanesının yonetım kurulu baskanıda esı hasan bırı. nette gordum bıde ana sayfada yenı doganların ısımlerı gecıo demek kı dogum gerceklesmıs eylul ayında dogum yapılmıs gorunuo nasıl 1 hafta once acılmıs anlamadım.. neyse canım ctesı dogumu ve fıyatı enıne boyuna konusursan bızımlede paylas olur mu?

canım hastane cok yogun oldugu ıcın fazla fırsat olmuyo ama ozel muayenehanesınde enıne boyuna en ınce ayrıntısına kadar ıncelıo yavrunu doya doya kucagına almıscasına net bı sekılde ızleyebılıosun ultrasyon aletı bı harıka sana verılen ultrasyon resımlerınıde oraya kaydetıp dogum sonrasında resımlerı cd ıle hedıye edıcegını soyledı.. muayene ucretı burda bıraz tuzlu yalnız 250tl

kızlar ben dün akşam koru hastanesini arıyarak doğum hakkında bilgi almak istiyorum dediğimde, görüştüğüm kişi eğer sgk lı iseniz doğum 1500 (yani sadece hastaneye ödenmesi gereken tutar doğum için) +250 kalacağınız gecelik ücreti + doktor farkı yani gerisini siz düşünün totalde ne kadara mal olacağını bide doç.dr Aydan hanımı tavsiye ediyorlar

bende koruyu bi da arayım diyodum.yeni bi hastane için çok uçuk o paraya mesada doğum yaparım.gecelik 250 ? yuh ya sanki 5yıldızlı otel. aydan hacada en az 1500-2000 alır ooohooo nerdeyse 5 milyarı gözden çıkar baştan beri takipleri de ona yaptırdım 2 milyar da o ....
ben kredi ile ev aldım o kadar para vercek gücüm yok doğum içinde kredi mi çekcem 2-3 ay ücretsiz izin alayım diyodum napcam ben şimdi ya ( aşırı derecede sinirlerim bozuldu..

canım valla haklısın, hocadan vazgeçmek kolay değil yüzdük yüzdük sonuna geldik...en baştan beri bütün kontrolleri ona yaptırdık gerçi benim hamileleliğim riskli değil ama 37. haftamda bana gazide artık doğum yapmıyorum dese ben napıcam. koru hastanesini bilmem etmem yeni açılmış bi hastane ne kadar güvenilir...doğum yapmak üzere olan gebelerini böle yarı yolda bırakmaz herhalde...eğer öle bişey yapsa ne yaparım bilmiyorum..ama ben şimdiden strest oldum yaaa:84:

offff gazı ye baya fark atmıs fıyat konusunda gazıde dogum olsa toplasan 1500 bulurdu belkı de ne yapcaz sımdı yaaa ne safım hocayla bıre bır konusmadım ya su dogum fıyatını ınanamıyorum kendıme bır daha kı kontrolume de daha 3 hafta var gecmezde valla bu stresle. Allah korusunda hadı anıden bısey olsa nereye gıtcem ben yaaa ooff..
ayed, asiraslim ikinizinde bu ctesi kontrolu var demı hocayla bı enıne boyuna konusun yaa su dogum konusunu catlıcam valla

arkadaşlar bu bize atılan büyük bi kazık içime sindiremiyorum.tamam gitsin isteyene yaptırsın dışarıda ama ben 6 haftalık hamileliğimden beri gidiyorum ona ve internetten öğrenmesem hala gazide doğum yapcam sanıyorum.acaba ne zaman söylemeyi düşünüyordu ben doğuma girmiycem diye onu merak ediyorum.son dakika da gidecek yer olmadığı eline mahkum olduğumuz zaman mı? bu yeni bi durum değildir elbette en az 2-3 ay önceden karar vermiş olması lazım. en azından 1 ay önce bile söylese tamam.bazı hastaneler 28. haftadan sonra kabul etmiyo takip yapmadıkları gebeleri..
allahtan ben arada bi bilgi hastanesine gidiyodum.akşam randevu alıp gittim 37.haftaya kadar gelebilirsen yaparım doğumunu dedi.öncesi için kuvez sıkıntı olur başka yere sevk etmem gerekir dedi. ve sıkı durun ücret ne kadar biliyor musunuz? muayene 22 tl. doğum 600 tl. bunun içinde hastane ücreti doktor ücreti hastanede kalma süren dahil. eğer o haftaları görürsem hiç düşünmeyip oraya gidicem.

merhaba,ben de aydan hocaya yeni başlayanlardanım.2 hafta önce muayenehaneye gittim ve muayene oldum.yalnız bana,kesin değil ama özel hastaneye geçme durumum var 2-3 aya kadar dedi.o zaman gelsin birlikte karar veririz gazi mi özel mi olacağına dedi ayrıca gazide zaten 2000 tl yi buluyor doğum,özelde de 500-600 fazla olur dedi.benim de hangi hastane diye sormak aklıma gelmedi.oturmuş bir hastanedir diye düşünmüştüm.ayrıca birlikte karar veririz dediği için de gaziyi tercih ederim demiştim ama bu forumu okuyunca bir daha gazide doğum girmeyeceğini yani,beynimden vurulmuşa döndüm.ayrıca yeni ve oturmamışl bir hastane olunca burası daha çok moralim bozuldu.şimdi kara kara düşünüyorum ve eğer gazide doğum yapamayacaksam doktor değiştirmeye karar verdim.bu arada çalışan arkadaşlar varmı.son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alınıyor?

asiraslım sen in c.esi günü randevun kaçta. hocayla bende konuşacam hastane konusunda.gebçen hafta bana kendine ait bir muayene açıcağını söledi hastane bile demedi. bende burdan öğrendim hastane olduğunu.. dediğin gibi bende 5. haftamdan beri aydan hocaya gidiyorum eğer gazi değilde hastanesine yönlendirirse büyük kazık yemiş oluruz..
ayrıca gazide doğum max. 1500 gibi yani 2000 tl yi bulmuyomuş..hoca da hastaneye para kazandırmak için aradaki fark çok düşükmüş gibi göstermiş pes doğrusu...
livacım 32+0 da raporunu alıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…