Ankara Gazi Hastanesi Aydan BİRİ ye gidenler!! Doğum yapanlar???

canım sanırım gülcan hanım rota aşısını yaptırılmasından yana olanlardan. Çünkü bi arkadaşımı yönlendirmiştim bebeğini götürmesi için yaptırttı ona. bende daha haftaya kalça çıkıklığı için gidicem bakalım bize ne dicek.
aydan hoca konusuna gelince resmen o kadınaa hastayımmm onu çok özlücemmmmm
sebepsiz çok seviorum onu yaaa. sanki ondan başka dr yokk.. ama songül hanımıda sevdim ben.

eşin yokta yalnız mı bakıosun bebişine sen nasılsın alışabildin mi anneliğe :)[/QUOTE]

bebişime annemle bakıyorum. kontrole songül,e de gidebilirsin. bende de kabızlık var doğum sonrası bağırsaklar yerine ancak oturuyormuş. bende kayısı yiyorum sabahları ılık su içiyorum sen de dene. virüs aşısı nolcak bakalım. zaten şu anda bebiş sıvı ile beslendiğinden isal gibi kaka yapıyor. aşı olan çocuklar rotayı daha hafif atlatıyorlarmış diyorlar. çok kararsız bir durum sonuçta bağırsaklarını etkiler mi acaba?

düşünüyorum aslında songül hanıma gitmeyi bebişimi götürdüğümde sonuçta bişi yapmıcak alt üstü bi ultrasyonla bakılcak ölede aydan hocayı aldatıomuşum gibi hissediorum
neyse ona o an karar vericem sanırım.
o kayısıyı yedim iki gün sadece ama baktım bişi değişmio bıraktım ama gerçekten fenayım 10 gündür. bağırsaklar oturmamış olsa bu sıkıntıyı başlarda çekmem lazımdı bende son 10 gündr var sezeryan sonrası bile sorun yaşamadım ve hemeroit denen zıkkımı çıkardı bende offff doğumda bu kadar sıkıntı yaşamadım yaw. bu rota aşısının dün de bağırsak düğümlenmesi sorunu çıkarttığını duydum amaaannn ne yapcamı şaşırdım.

merhaba kızlar.. uzun zamandır bizim oğlandan dolayı giremiyodum.nihayrt biraz düzene girdide bende kendime geldim..formda okuduğum kadarıyla doğum sonrası kontrellden bahsediliyor.. asrialim dedği gibi bi numara yok.. alttan rahme bakıp simir testi yapıyo..tabii simir tahlilini koruya yönlendiriyo..ayrı bir masraf daha sadece muayene ücreti çıkmıyo uani..ben heyet raporu alırken dilim uzun olsun diye gittim açıkcası...eğer sizin böle bi düşünceniz yoksa herhangi bir hastenede kontrol edilebilir...
sizlerde bu arada kızları büyğtmüşsünüz maşallah size...ha bu arada ben aşılar gazide yaptırıyorum 2. ay aşındada hiç ateşi çıkmadı.. lütfen kızlar bebişlerimiize gereksiz ilaç vermiyelim..öpüyorum sizleri

herkes bebişlerle meşgul anlaşılan :) 2.ay aşılarımızı olduk.rotayı da yaptırdım.ilk gün ateş oldu biraz 37.5 olunca calpol verdim düştü 2 kere verdim sonra yükselmedi zaten.yapılırken çok bağırdı ama kızım içim gitti valla az daha bende ağlıycaktım...

Kızlar merhaba. Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ve hemen doktor araştırmaya başladım. Aydan Biri'yi önerdiler. Fakat yeni muayenehanesinde bakıyormuş artık. Muayene ücreti nedir? Doğum için ne kadar alıyo? Bilen varsa lütfen yardım istiyorum. En kısa zamanda bir doktor bulam lazım. Şimdiden teşekkürler.

ayedcim nerelerdesin sen yahuu büyüttün oğlanı herhalde nasıl yavruşun?

rotayı yaptırmaya nasıl karar verdin canım yaa ben hala kararsızım doktorumuz yapalım dio ama neyseki biraz zamanım var karar verebilmekiçin. 2. ay aşılarını bende korkuyla bekliorum annemi alıp gidicem o tutsun ben ilkinde bilke zorlanmıştım.

öncelikle bebişin hayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip inşallah.. Evet aydan hoca artık muayenehanesinde bakıo muayene ücreti 250tl ben şubatta doğum yaptım 4000tl ödedim valla. ama işinin ehli bir numara die bilirim tabi bence.. ben kendisini çook seviorum ve çok memnun kaldım özlücem valla onu.

selam kızlar..
Bayadır giremiodum kızlar eşim yurt dışına gitti annemde olunca giremedim bu arada kontrole gittim kızımı götürmüştüm koru ya kalça çıkıklığı için geç kaldık ondan giremedik zaten normalde de 2,5 aylıkken bakılıomuş bi daha ki gittiğimizde hem ona bakılcak hemde karar verebilirsem rota aşısı olucak.. tabi bende kontrol oldum songül hanımı gördüm tam hastaneden çıkıcakken konuştuk biraz size görünüyüm dedim gel bakalım dedi birden smer alıcam dedi hiç beklemiodum süpriz oldu yarın sonucları alıcam bakalım.

kalça çıkıklığına bakıldı sorun yok allahtan.rotaya da nasıl karar verdime gelince annemlerin orda bi uzman doktor var uzmanlık dalının adını unuttum ama enfeksiyon hastalıkları uzmanlığı gibibişey yani kadının işi bu ve kendi çocuğuna yaptırmış ona sormuştuk yaptır dedi ondan sonra karar vedim.ben belki ishal falan yapar aşı diyodum tam tersi aşı olduktan sonra daha koyulaştı kakası bi sorunda olmadı.bence yaptır derim.
bu arada yavaştan spora başladım koşu bandı aldık bi arkadaştan kurduk eve bakalım işe yarıycak mı gerçi hala ağzımı tutamıyourm şu an bile bisküvi yemekle meşgulüm :)

doğumdan sonra kırkı çıktıktan sonra adet olanınız var mı? bende yaptırdım rota'yı. daha doğrusu kendim yaptım. benim oğlum yatırınca uyumuyor hemen uyanıyor. sürekli kucakta uyuyor. kafayı yemek üzereyim. birtek benim bebiş mi yapıyor bunu? trompolin aldım bende zıplıyorum günde 5dk. her spor aletinden çok iyi. beş dakikada 1 saat yürümüş gibi terliyorsun. hemde çok eğlenceli.

trombolin mi? iyi fikir valla.koşu bandı da iyi oluyo pencerenin önüne koyduk manzara güzel kulağımada müzik tabi akşamları yoksa kızımı duyamam. benim kızda kucakta uyumayı seviyo koyunca uyanıyo.babanne dede anane sürekli kucaktaydı bu ara iyice alıştı ama ben emzik veriyorum o zman daha kolay oluyu hem sakinleşiyo hem uyuyo dalınca alıyorum ağzından kim ne derde desin emzik iyi bişey ben susturucu diyorum ona :)
ben sizden daha önce doğum yaptım ama adet falan olmadım zaten düzensizdi benim sanırım 5-6 ay olmam.. çokta umrumda da değil zaten..

ben 23 günde bir oluyorum. kiminle konuştuysam doğumdan 7 ay 8 ay sonra olmuş adet. offf. bu arada trompolin ucuz buldum. hepsiburada.com'dan aldım. 47tl verdim sanırım. bu arada anneyi emdikten sonra verlen emzik sindirime yardımcı oluyormuş diye duydum. benim bebiş emzik almıyor. elini emiyor sürekli. parmağını emmez inşallah. şimdilik elinin üstünü emiyor. kucakta uyutuyorum iyice dalıyor yatırıyorum 1 saat geçmeden sıçrayarak uyanıyor. yanında değilsem ağlıyor. bir gece denedim alışsın diye o uyudu kucakta ben yatırdım. fakat sabaha kadar 9 defa uyandı. mahvoldum. şimdi beraber yatıyorum ne yapıyım.

selam kızlar..

Trampolin bende düşünüyodum geçenlerde gülbenın sabah programında gördüm bi hatun 3 ayda 20 kilo doğum kilolarından kurtulduğunu sölemişi vücutta hareket etmeyen yer kalmıomuş yaa.. bana bi link atabilirmisin canım yaaa netten alışveriş yapmak tedirgin edio bi sıkıntı olmazsa ordan alayım bende. büyük bişeymi evde abest durmaz değil mi?
ılgazgl sen 40 muayenesine gittin mi? ben songül hanıma gittim ama sonradan aklıma geldi ultrasyon resimlerini cd vercektı onu unuttum yaa nası alcammm???

hepsiburada.com güvenli bir yer. çok alışveriş yaptım ben ordan. sanal klavye var. istersen kapıda ücret ödemede var sanırım. kredi kartı yazmazsan havale ile postanedende ödeyebilirsin. benim trompolin 100cm olanı. aslında bir küçüğü alınabilirmiş. benimki maksimum 100kg. taşıyor. sana linki gönderiyorum. Trampolin, Trampolin, York, Delta, Protech, Altis, Reebok kırmızısını alabilirsin en uygun fiyat o çünkü benimkinden. ben kontrole gittim aydan hanıma gittim songülde baktı. aydan hocaya gittim rapor aldım. tekrar yumurtlamaya başlamışım dikkat et dedi. proklaktin hormonu korumuyor valla. sana ne dediler?

adet görmeye başladın mı????
valla songül hanım bana öle bişi demedi. smear aldı işte korunmayla ilgili sordu ne düşünüosun die kendisi 3 aylık iğnelerden tavsiye etti. ooff şimdi bide bu tasa başlıcak.
bebeğinin ultrasyon cdsini de aldın mı??
kilo durumunuz ne kızlar yaa. trampolin işe yaradımı? bu linkteki kırmızı seninkinin aynısımı hani bi küçüğünü alabilirmişim demişsin yaa bunu mu alayım bende.

bu arada oğlunu kontrollere götürüomusun koruya düzenli olarak

Son düzenleme:

bendende aydan smear aldı, daha sonucunu almaya gitmedim. koru,ya götürüyorum oğlumu. 3 aylık iğne aydan bana da verdi ama olmadım. sende olma ne olursa olsun senin kızın var doktorun biri bana iğnede azda olsa hormon barındırıyor kızı olanlara tavsiye etmiyoruz dedi. ewet ben adet olmaya başladım. trompolin iyi verdiriyo. çabuk değil ama hissediyorsun sıkılaştığını. sana benimkinin linkini gönderemedim satılmış. kırmızısını gönderdim. zaten benimkinin bir küçüğü o kırmızı. bir dahakine ultrason cd,sini alıcam inşallah. rota aşısını yaptırdın mı?

canım anlamadım yaa kızı olanlarla iğnenin ne alakası var ki biraz açıklarmısın cahillliğime ver :) yanlış bişey yapmak istemiorum. bide adetin çabuk mu başladı ben 4 ay 6 hatta 9 ayda adet olanları duydum sen ne zaman doğum yapmıştın ki??? Rota aşısını yaptırmadım daha kalça çıkıklığına gidicem önümüzdeki hafta bi günama hala karar veremedim normalde de çok kararsız bi insanım yaptırdın ama banada az fikir verin yaaa bide ben aydan hocaya gitmedim kotrole ama kızımı koruya götürdüğümde cd yi de almaya gideyim diom ayıp olur mu ki ona gitmedim die verirlermi acaba??

bu arada linkini gönderdiğin tanpolini aldım geldi de ama henüz başlamaya fırsat bulamadım misafirdi oydu buydu. sen verdinmi hiç kilo felan nedir durumun bide nasıl yapıosun yaa hareketleri felan kafana göre mi yapıosun? bi cd felan olsa aslında diorum güzel olur.

arkadaşlar daha çok yeni 5 haft.gebeyim ama benim dr.da gaziden bi hoca koruda doğum ücreti 4000 lira falan diye yazanlar olmuş..hocanın parası oda parası falan filan hepsi içindemi yani bu ücrete neler dahil oldu aydınlatırsa biriniz beni çok sevinirim...

öncelikle bebişin hayırlı canım.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

doktoruna göre değişiyo canım doktorun kimdi ben doğum + myom ameliyatım 4.500 tuttu. sezeryan sadece 4000 di. Yalnız bi arkadaşımın doktoru da Ahmet - Mehmet Erdem ikiz kardeşlerden birisiydi hangisi hatırlamıorum ama o 3000 tl ye sezeryan oldu. Doktorun kimdi senin?

Birde odasıydı hoca parası felan herşey içinde oluyo. hastaneye de öle valiz valiz gitmene hiç gerek yok 1 gece kalıosun zaten çoğu ihiyacında ordan karşılanabilio.

canım teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inşallah benim dr.mehmet erdem daha çok yeni olduğu için tabi bu konuları konuşmadık daha bana sadece koruda doğum yaptırdığını söyledi hastaneyide bilmiyorum etrafımda doğum yapanda yok orada yani hiçbir fikrim yok...:18:

Kızlar merhaba bende Aydan hocaya gidiyorum doğuma sadece koruda giriyormuş doğum yapan arkadaşlara soruyorum Aydan Hocadan memnun kaldınız mı ne kadar istedi sizden. korunun yeni doğan servisi yokmuş acil bir durumda ne yapıyorlar orada doğum yapanlar cevaplarsa teşekkürler...

mrb canım..
Aydan hanımdan memnun kalmamak mümkün deill kontrollerine gidiosan zaten verdiği gven şüphesiz tecrübesi kıyaslanamaz bilee drundan yana içinde en ufak tereddütün olmasın ben 17 şubatta doum yaptım hastane olsun çalışanları olsun onlarda harika yarın doğuma gel deseler yine giderim yani.
burda gemiş sayfalara bakarsan Aydan hanımın hastalarının memnuniyetini görebilirsin. Ayrıca yeni konu da açılmış koru da doğum yapanlar die hastane ve dr la ilgili yorumları burdan da takip edebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...tanesinde-dogum-yapan-var-2.html#post19146961

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…