Ankara Gazi Hastanesi Aydan BİRİ ye gidenler!! Doğum yapanlar???

mayıs'ın 9'sı saat 12:00. Biriciğim,güzel kızım Elif Su'yun ağlama sesiyle gözyaşlarımı tutamıyorum.Allah'ım herkese nasip et bu güzel duyguyu.

Gazi hastanesinde doğumum bir şenlik havasında geçti.Gece 3 dolaylarında karnımda garip bir his vardı.Eşim biraz telaşlandı ama ben çok ağrı gibi hissetmedim onları.İlk doğumum olmasından herhalde anlayamamışım.Gece çok iyi uyuyamadım.Sabah saat 6 gibi suyum geldiğinde,çok teleşlandım.Artık 40 haftaydım bugün yarın bekliyorduk doğumu herşeyimiz hazırdı ama o an ne yapacağımızı şaşırdık.Hemen annemi aradım.Anneciğim,4 kez doğum yapmış kadın bile ne kadar heyecanlı.Tabi ne de olsa ilk torunları.Annemi de yoldan alarak ben eşim ve annem yarım saat sonra gazi hastanesindeydik.acil servisten direk doğum katına 9. kata çıkardılar.Bizi dr Şule hanım karşıladı.Şule hanımı görünce içim çok rahatladı.Poliklinik takiplerinde Şule hanım gebeliğimin başında bana çok yardımcı olmuştu.Beni doğumhanenin karşısında bir odaya aldılar.Malesef annem ve eşim odaya alınmadı.O odada muayenemi yaptılar.Canım çok yandı ama Dr.Şule Hanım 5 santim açıklığımın olduğunu söyledi ve muayenemin normal doğuma uygun olduğunu söyledi.Bebeğimin kalp seslerini dinliyorduk bu arada içim öok rahatlamıştı ama ağrılarımda iyiden iyiye artmıştı.Ardından Dr.Şebnem hanım epidural anestezi isteyip istemediğimi sordu.Son kontrollerimde Dr.Şebnem hanım bakmıştı çoğu kez.Onunda nöbette olduğunu görmek beni iyice yatıştırdı.Ardından beni doğum salonuna aldılar.Çok temiz kendi yatağınızda doğum yaptığınız bir doğumhane. Hemşireler serum taktılar.Epidural için doktorlar geldi.Anlatamam ağrım kesilince ne kadar rahatladığımı.saat 10 olmuştu bu arada.Doktor Şebnem hanım tekrar muayene ettiğinde açıklığımın tam olduğunu ve artık ağrılarım gelince ıkınmam gerektiğini söyledi.Asistan doktorlar beni ıkındırıyorlardı.Sanırım 45-50 dakika dedikleri gibi ıkındım.Artık doğuma başlayabiliriz dediklerinde bu işin bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim.Annem ve eşim ile görüşmeme ve bir müddet yanımda kalmasına izin veriyorlardı.Annemi artık dışarı aldılar.Annem alnıma bir öpücük kondurup odadan çıkarken ağladığını farkettim.Allah'ım hayırlısıyla kucağıma almayı nasis et Elif Su'mu.

İki kere daha ıkınınca doğdu yavrum.Yavrumun ağlaması sırasında ne duygular içindeydim gerçekten anlatması çok zor.Bu anı yaşamanız lazım.Ne gebeliğinizin zor zamanları ne çektiğiniz ağrılar gözünüzde olmuyor.Bu benim bebeğim mi şimdi diyorsunuz.Ağlamaktan kendimi alamadım.

Doğumumumda, gebeliğim sırasında hastanede yardımlarını ve güler yüzlerini esirgemeyen tüm Gazi doktorlarına teşekkürler.Allah herkese yavrusunu sağlıkla almayı nasip etsin.

Elif Su'm şimdi 2 aylık.Onun kokusunu duymadan yaşayamam

arkadaşlar bütün yazılanları okuyamadım tabiki:) ama aydan hoca hala gazide muayene ediyormu.muayene ücreti hakkında bilginiz varmı??

ne kadar pozitif anlatmışsın..ne mutlu sana inşallah Allah bizede böyle güzel bir normal doğumu nasip eder.. Allah analı babalı büyütsün

Aydan Biri'nin muayenehanesine gittim ilk kez, gerçekten çok tatlı bir bayan. Ben daha yolun başındayım ama sonuna kadar Aydan Hanımlayım :) Doğumu da Allah izin verirse Koru'da yapcam. İnşallah herşey yolunda gider.

arkadaşlar bütün yazılanları okuyamadım tabiki:) ama aydan hoca hala gazide muayene ediyormu.muayene ücreti hakkında bilginiz varmı??

aydan hanım gazi de muayene etmıo artık kendı ozel muayenehanesı var dogum da koru hastanesınde gerceklesıo.

kesınlıkle dogru bı karar. Allah yardımcınız olsun.. Sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın ınsallah

slm karamel nasılsın? bayadır mail aktivasyonu yüzünden mesaj yazamadım.nasılsın? kızın nasıl? benim cadı 8 aylık oldu çok yaramaz ve komik bi kız :) bu ara hasta miniğim.hala emeklemiyo diş çıkarmadı.seninki emekliyo mu?

Bir arkadaşım Aydan Biri'ye gitmiş çok memnun kalmış Koru Hastanesi'ni de beğenmiş.
İşinin ehli bir doktor arıyordum güler yüzlü beni kasmayacak...
buradaki yorumları da okuyunca galiba Aydan hanımı bir deneyeceğim...
Kendisinden randevu alıp gidip yorumlarımı aktaracağım.

mrb Buse hnm,arkadaşım 2 çocuğunun doğumunda da Aydan hnma gitmiş ,oldukça memnun kalmış..Ozamanlar Aydan hnm Gazi hst.Koru hst hk pek bir bilgisi yok.Aydan hnm orada muayene ediyor mu yoksa özel muayenesi mi var?ilgi alakası genel tavrı sizi tatmin etti mi?randevularını saatinde alıyor mu?hastane hk ne düşünüyorsunuz?genel olarak tüm olumlu ve olumsuzlukları paylaşır mısınız?muayene ücretleri o zaman oldukça pahalıymış.şimdi ne kadar ücret ödüyorsunuz?yardım ve deneyimlerinizi bekliyorum :)

kızlar ben 1 ay önce risk durumundan dolayı gittim aydan hanıma. normal muayene 300tl ama ben detaylıya girdim 400 tl ödedik. muayene için 1 saati aşkın bekledik. doğuma filan girdi geldi. çok fazla hastası var.

Merhabalar koru hastaneleri balgat ve sincan kadın doğum polikliniklerini oldukça iyi olduğu hakkında duyum aldım konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...

Son düzenleme:
Merhabalar koru hastaneleri balgat ve sincan kadın doğum polikliniklerini oldukça iyi olduğu hakkında duyum aldım konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...

İyi akşamlar canım doğum mu? var yoksa bende senin gibi arayıştaydım.Ama nette koru hastanesi diye girdiğimde hastane hakkında öğrendiklerim beni rahatlattı ve olumlu düşünmemi sağladı.Koru balgat da,Op.Dr.Ümit Korucuoğlu,Adana Kaya ve Haluk Balkaya yer alıyor.Koru sincada ise,Op.Dr.Murat Gözüküçük ve Seda Tamsay Atılıman yer alıyor.Sağlam kadro bence geçmişleri inceledikçe son derece olumlu doğrusu incelemeni tavsiye ederim.

Özel muayenesi hemen koru hastanesinin yanındaki binada. yalnız bu bekleme olayı bildiğim kadarıyla her hastanede olabilecek bir durum.
Hasta fazla suistimal edilmediği sürece :) Aydan hanım arkadaşımın bahsettiği gibi sıcak yaklaşımlı en önemlisi tecrübeli, bilgili.şimdilik bir olumsuzluk olmadı.Sanırım Aydan hanıma devam edicem gibi görünüyor bakalım :)

Merhaba ben 29 haftalık gebeyim ve Koru Hastanesi Aydan Hanıma gidiyorum. Aydan hanım ile gebelikten önce tanışmıştım. Gebe kalınca da devam ettim. Aydan Hanımın yaklaşımı gerçekten çok rahatlatıcı. Güven veriyor ve deneyim ve tecrübe konusunda da başarılı bir doktor. Ben şanslıydım dr aramadan aydan hanımla tanıştım. Gebelik için gittikten sonrada araştırdım ve devam etmeye kara verdim. Biraz değil baya yoğun. Randevular sıkışık. Ama gece gündüz arayabiliyorsunuz. Ben bazen meraktan (yani bebek az hareket ediyor normal mi, bu verdiğiniz ilacı kaç gün kullanacaktım gibi) bazende ki iki defada acil aradım ve sorunsuz ulaştım. Aydan Hanıma güvendiğim kadar acil durumlar için cevresinin olduğuna da inanıyorum. Örneğim bebeğimle ilgili bir durum olsa onun için kimle görüşeceğime kadar destek olacağına eminim. Ki son olarak sünnet konusunda bile yardımcı oldu. Bilgi verdi ve doğumda sünnet yaptırmaya karar verirsek de ekibi ayarlayacak.

Hastanelere gelince Aydan hanım kadar doğum yapacağım hastaneyi de önemsiyorum. En önemlisi Yenidoğan yoğunbakım ünitesi mevcut. Acil bir durum gerekmez umarım ama ihtiyaç olduğunda sen bir yerde bebeğin bir yerde rezil olmak istemem. Yeni doğan bakımı oldukça pahalıymış. Bu nedenle olduda küvezde uzun süre kalması gerekiyor diyelim ki o zamanda sincan koruya gönderiyorlarmış ki orası ücretsizmiş. Bunları Aydan Hanımdan öğrendim. Hastane odalarınıda gezdim. Oldukça temiz ve konforlu. Konforlu olduğunu nereden biliyorsunuz diyeceksiniz bir gece gaz ağrısı ile acil gidip 2-3 saat kaldım. Birkaç ebe ve hemşire ilede tanıştım ve oldukça sevimli ve sıcakkanlılardı. Sonuç olarak doğum içinde Balgat koruyu tercih edeceğim.

Aydan hanımın doğuma gireceğini bilmek bile beni rahatlatıyor. Emin ellerde hissetmekten midir bilmem endişe ya da doğum korkusu falan yaşamıyorum. Hatta çok mutlu ve heyecanlıyım.
Fiyatlar bizi baya zorlasada bazı şeylerden fedakarlıklar ile bütçemizi ayarlamaya çalışıyoruz. Bebek şekeri almadık mesela yada bebek arabasını ekonomik modellerden tercih ettik. Ben renk renk model model gebe kıyafetleri almadım. Gibi mini tasarruf hareketleriyle karşılayacağız umarım.

Sevgilerle.....

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar aydan hanımda başka dogum yapan hiç yokmu özellikle sezaryen bu topik cok sessiz. dogum yapanlar lütfen paylaşın bizimlede

Yaklaşık 2 yıldır aydan hanımın hastasıyım..Ücretler ve Aydan hanımın yaklaşımı konusunda fotofiker arkadaş gerekli açıklamayı yapmış...... En yakın arkadaşımda onda doğum yaptı doğuma kendisi ümit bey ve bir asistanı girdi, aynı zamanda doğumda çocuk doktoruda vardı.. Dikişe kadar kendisi attı...sezeryan yapmıştı arkadaşım 1 gün hastanede kaldı ertesi gün taburcu oldu... Sizde işinin ehli sağlam bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.........

Son düzenleme:
Aydan Hanim cooook sevdigim doktorum. Sayesinde ilk asilamamda sip diye hamile kaldim. Yolun sonuna kadar da kendisiyle devam edecegim. Bicok doktor bana guven vermezken S
suan dogum yapacak olsam gozum kapali Aydan Hanimin ellerine birakirim kendimi. Ole cok guveniyor ve seviyorumki... Uzmanligi bilgisi basarisi zaten tartisilmaz. Gucunuz varsa ve Ankaradaysaniz kesinlikle Aydan Hanima gozunuz kaapali kendinizi emanet edin derim...

aaa çok sevindim sağlıkla almıştır umarım bebeğini Hatanede kapıya kadar süslüyorlar hemşireler sürekli gelip kontrol ediyor bebeğin sen gelmeden odaya çıkıyor onların ilgisi konusundada kafan rahat olsun Bu arada çocuk doktoru ve aydan hoca mutlak en az 2 kere kontrole geliyor :d en az 2 dedim 2sinde ben ordaydım diğerlerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…