mayıs'ın 9'sı saat 12:00. Biriciğim,güzel kızım Elif Su'yun ağlama sesiyle gözyaşlarımı tutamıyorum.Allah'ım herkese nasip et bu güzel duyguyu.
Gazi hastanesinde doğumum bir şenlik havasında geçti.Gece 3 dolaylarında karnımda garip bir his vardı.Eşim biraz telaşlandı ama ben çok ağrı gibi hissetmedim onları.İlk doğumum olmasından herhalde anlayamamışım.Gece çok iyi uyuyamadım.Sabah saat 6 gibi suyum geldiğinde,çok teleşlandım.Artık 40 haftaydım bugün yarın bekliyorduk doğumu herşeyimiz hazırdı ama o an ne yapacağımızı şaşırdık.Hemen annemi aradım.Anneciğim,4 kez doğum yapmış kadın bile ne kadar heyecanlı.Tabi ne de olsa ilk torunları.Annemi de yoldan alarak ben eşim ve annem yarım saat sonra gazi hastanesindeydik.acil servisten direk doğum katına 9. kata çıkardılar.Bizi dr Şule hanım karşıladı.Şule hanımı görünce içim çok rahatladı.Poliklinik takiplerinde Şule hanım gebeliğimin başında bana çok yardımcı olmuştu.Beni doğumhanenin karşısında bir odaya aldılar.Malesef annem ve eşim odaya alınmadı.O odada muayenemi yaptılar.Canım çok yandı ama Dr.Şule Hanım 5 santim açıklığımın olduğunu söyledi ve muayenemin normal doğuma uygun olduğunu söyledi.Bebeğimin kalp seslerini dinliyorduk bu arada içim öok rahatlamıştı ama ağrılarımda iyiden iyiye artmıştı.Ardından Dr.Şebnem hanım epidural anestezi isteyip istemediğimi sordu.Son kontrollerimde Dr.Şebnem hanım bakmıştı çoğu kez.Onunda nöbette olduğunu görmek beni iyice yatıştırdı.Ardından beni doğum salonuna aldılar.Çok temiz kendi yatağınızda doğum yaptığınız bir doğumhane. Hemşireler serum taktılar.Epidural için doktorlar geldi.Anlatamam ağrım kesilince ne kadar rahatladığımı.saat 10 olmuştu bu arada.Doktor Şebnem hanım tekrar muayene ettiğinde açıklığımın tam olduğunu ve artık ağrılarım gelince ıkınmam gerektiğini söyledi.Asistan doktorlar beni ıkındırıyorlardı.Sanırım 45-50 dakika dedikleri gibi ıkındım.Artık doğuma başlayabiliriz dediklerinde bu işin bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim.Annem ve eşim ile görüşmeme ve bir müddet yanımda kalmasına izin veriyorlardı.Annemi artık dışarı aldılar.Annem alnıma bir öpücük kondurup odadan çıkarken ağladığını farkettim.Allah'ım hayırlısıyla kucağıma almayı nasis et Elif Su'mu.
İki kere daha ıkınınca doğdu yavrum.Yavrumun ağlaması sırasında ne duygular içindeydim gerçekten anlatması çok zor.Bu anı yaşamanız lazım.Ne gebeliğinizin zor zamanları ne çektiğiniz ağrılar gözünüzde olmuyor.Bu benim bebeğim mi şimdi diyorsunuz.Ağlamaktan kendimi alamadım.
Doğumumumda, gebeliğim sırasında hastanede yardımlarını ve güler yüzlerini esirgemeyen tüm Gazi doktorlarına teşekkürler.Allah herkese yavrusunu sağlıkla almayı nasip etsin.
Elif Su'm şimdi 2 aylık.Onun kokusunu duymadan yaşayamam
arkadaşlar bütün yazılanları okuyamadım tabiki:) ama aydan hoca hala gazide muayene ediyormu.muayene ücreti hakkında bilginiz varmı??
Aydan Biri'nin muayenehanesine gittim ilk kez, gerçekten çok tatlı bir bayan. Ben daha yolun başındayım ama sonuna kadar Aydan Hanımlayım :) Doğumu da Allah izin verirse Koru'da yapcam. İnşallah herşey yolunda gider.
bende Aydan hanıma gidiyorum...26 haftalığız..bende senin gibi merak ederek bu başlığı arattım ama Aydan hanımda doğum yapan arkaşlar deneyimlerini paylaşsalar çok sevinec
eğim... [/QUOP PROF.DKT.AYDAN BİRİ İŞTE UZMANLIK VE DENEYİM BU OLSA GEREK EVET BİTTİ SEZERYAN DENİLDİĞİ ANDA NORMAL DOĞUMLA DOĞUMU SAĞLAYAN SAĞLIK BİR ŞEKİLDE ÇOCOĞUMU KUCAĞIMA VERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRÜ BİR BROÇ BİLİRİM AYRICA NEZAKETİNİZ VE DUYARLILIĞINIZ İÇİN SAĞOLUN AYRICA İKİNCİ İÇİNDE YOLLA SİZİNLE DEVAM:))))
Bir arkadaşım Aydan Biri'ye gitmiş çok memnun kalmış Koru Hastanesi'ni de beğenmiş.
İşinin ehli bir doktor arıyordum güler yüzlü beni kasmayacak...
buradaki yorumları da okuyunca galiba Aydan hanımı bir deneyeceğim...
Kendisinden randevu alıp gidip yorumlarımı aktaracağım.
Merhabalar koru hastaneleri balgat ve sincan kadın doğum polikliniklerini oldukça iyi olduğu hakkında duyum aldım konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...
kızlar ben 1 ay önce risk durumundan dolayı gittim aydan hanıma. normal muayene 300tl ama ben detaylıya girdim 400 tl ödedik. muayene için 1 saati aşkın bekledik. doğuma filan girdi geldi. çok fazla hastası var.[/QUOTb
bende aydan hanıma gidiyorum gerçekten cok hastası var. birde dogum olunca bekleyebiliyossunuz . ama kendisi güler yüzlü ve işinin gerçekten ehli gebelik takiblerinden 250 alıyor
mrb Buse hnm,arkadaşım 2 çocuğunun doğumunda da Aydan hnma gitmiş ,oldukça memnun kalmış..Ozamanlar Aydan hnm Gazi hst.Koru hst hk pek bir bilgisi yok.Aydan hnm orada muayene ediyor mu yoksa özel muayenesi mi var?ilgi alakası genel tavrı sizi tatmin etti mi?randevularını saatinde alıyor mu?hastane hk ne düşünüyorsunuz?genel olarak tüm olumlu ve olumsuzlukları paylaşır mısınız?muayene ücretleri o zaman oldukça pahalıymış.şimdi ne kadar ücret ödüyorsunuz?yardım ve deneyimlerinizi bekliyorum :)
Merhabalar koru hastaneleri balgat ve sincan kadın doğum polikliniklerini oldukça iyi olduğu hakkında duyum aldım konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...
Yaklaşık 2 yıldır aydan hanımın hastasıyım..Ücretler ve Aydan hanımın yaklaşımı konusunda fotofiker arkadaş gerekli açıklamayı yapmış...... En yakın arkadaşımda onda doğum yaptı doğuma kendisi ümit bey ve bir asistanı girdi, aynı zamanda doğumda çocuk doktoruda vardı.. Dikişe kadar kendisi attı...sezeryan yapmıştı arkadaşım 1 gün hastanede kaldı ertesi gün taburcu oldu... Sizde işinin ehli sağlam bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.........[/QU
teşekkür edrim yorumun için. bende gebeligimin başından beri gidiyorum.aslında hiç terettüdüm kalmadı kendisine güveniyorum.benim bu 3 sezaryenim olcak.o yüzden cok merak ediyorum. ilk iki cocugum başka doktordaydı.tamda aradıgım bilgileri vermişsin.hastanenin ilgisinide cok merak ediyorum.
bu arada fototiker arkadaşımız dogum yaptı.işallah burda en kısa zamanda paylaşır yaşadıklarını
teşekkür edrim yorumun için. bende gebeligimin başından beri gidiyorum.aslında hiç terettüdüm kalmadı kendisine güveniyorum.benim bu 3 sezaryenim olcak.o yüzden cok merak ediyorum. ilk iki cocugum başka doktordaydı.tamda aradıgım bilgileri vermişsin.hastanenin ilgisinide cok merak ediyorum.
bu arada fototiker arkadaşımız dogum yaptı.işallah burda en kısa zamanda paylaşır yaşadıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?