Doğma büyüme Ankaralıyım. 7 sene kadar yurtdışında yaşadım çocuktum farklı algılamadım ya da ailem de yanımda diye çok koymadı. Ama şu an ailem yok yanımda sadece eşim var ama o da yeterli gelmiyor çünkü dağın başında gibi hissediyorum kendimi. Acı çekiyorum.Ne güzel eşinizde destekmiş Ankara'ya geldiğinizde düzelir umarım.
Ankara da yaşayan ayrılamıyor buradan :))
Bende bir gün buradan ayrılmak zorunda kalsam aynı şekilde olurdum herhalde.Doğma büyüme Ankaralıyım. 7 sene kadar yurtdışında yaşadım çocuktum farklı algılamadım ya da ailem de yanımda diye çok koymadı. Ama şu an ailem yok yanımda sadece eşim var ama o da yeterli gelmiyor çünkü dağın başında gibi hissediyorum kendimi. Acı çekiyorum.
Ankara'ya bir an önce gitmek istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider de gidebiliriz. Burda nefes dahi alamıyorum
ama hep böyle bağımlı yaşayamazsınız ki
gidin ankara ya ve tedavi olun acilen
yarının ne getireceğini bilemeyiz ya eşiniz de ankara da yapamazsa
Iki şehirde de yaşadım. Ankara candır. Net!
Amin canımmmn. Aminnnnnnn.Evet bende bu yüzden Ankara'ya gitmek istiyorum. Umarım da gerçekleşir. Eşim askerliğini Ankara'da yapmış. Dolayısıyla Ankara'ya biraz da olsa alışık. Hem İstanbul'daki gibi geçim sıkıntısı da yok Ankara'da. Mutlu oluruz huzurlu oluruz diye düşünüyorum. İnşallah boşa çıkmaz hayallerim. Allahım yardım et
Sabret ben 2 senedir istanbuldayim nefret ediyorum buradan ve cidden benide kotu etkiledi psikolojik olarak. Bizde benim yasadigim yere gitme plani yapiyorduk ama kesin degildi ha gitcez ha gitcez iyice umidim kesiliyordu. Ama artik gidiyoruz 2 gundur valiz filan toparlanmaya calisiyoruz. Kurtulursun insallllahhhh.
Ne kadar sevindim senin adına anlatamam. Burda yaşamak gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Ne güzel kurtuluyorsun maşallah sana nazar değmesin mutluluğunuza. Darısı bana olsun inşallah bende kurtulurum burdan. İnşallah bende buraya gidiyorum artık yazacağım günleri görürüm.
Ailemden daha önce hiç ayrılmadım. Ve zor geliyor. Tedavilik bir durum mu evet bunun bilincindeyim. Ama Ankara'ya yerleşmeden de olumlu sonuç alabileceğimi sanmıyorum.
Ankara gibisi var mı ya? Ankara yaşanılacak yer ben başka bir yerde hayatta yapamam. Bir an önce gitmek istiyorum çok bunaldım.Çok zengin değilsen istanbul gerçekten çekilecek dert değil. Ankara candır istedikleri kadar çamur atsınlar.
Yok olur mı yanlış anlamadım tabii ki haklısınız zaten bu şehir yüzünden bu hallere düştüm. Tedavim Ankara'da aslında burda geçici doktorlarla idare ediyorum. Ama şehiri sevmediğim için tedaviye de olumlu yanıt veremiyorum. Çok bunaldımSiz doktorum var psikolojik mide bulantılarım var dediniz ben de tedavinizi aksatmayın ama şehir bağımlılığı da nırmal değil dedim
Yani direkt size tedavi ol gibi bir şey demek istemedim yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın
O trafik zaten beni benden alıyor. Doktora gidicem 2 saat önceden yola çıkıyorum ben hayatımda böyle bir şehir görmedim. Resmen burda yaşamak rezalet. İnşallah bende kurtulurum bir an önce çünkü burda yapamıyorum. Nefes alamıyorum daraldım iyice. Ankara fikri de kafama girdiğinden beri iyice yerimde duramaz oldum.Gorursun insallah bizde iş yuzunden kalmak durumunda kalmistik. Bulunur merak etmeyin. Cidden zor. Esim sever istanbulu gezilcek yer cokmus hersey burdaymis falan fistan tukureyim gezilcek yerine zaten icimen gezmek gelmiyor biyeri gitmeye usenir oldum. Biyere gitsen saatler suruyor yolda trafikte sinir stress sahibi oluyorsun gittigin yerden kalkip hadi surayada gidelim diyemiyorum resmen eve varsak kafi. Okadar boguldum ki artik gece saat 1den sonra cikmaya baslamistik ama gecenin 3unde bile trafige takilmayi basarabildik canima yetti iyice. Zaten ozlemistim sehrimi :/ Istanbulun hicbiseyi gozumde yok. Doluyum baya bende. Omrumu yedi bunca zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?