Ankara-İstanbul

Eşinin ailesi İstanbul da mı ?
Evet maalesef burdalar. Onlardan da nefret ediyorum. Gelin geldim kimsem yok biliyorlar ama bir gün destek olmadılar. Anca laf sokuyorlar, sen bizi davet etmezsen bizde gelmeyiz diye. Uşan evlendiğimden beri hastayım bir gün kapımı çalıp da gel bir de biz doktora götürelim dediniz mi? Sonra ilgi alaka. Sanki 45 yaşındaki inadına ben ilgi göstericem. Üstelik üvey anne ! Hepsinden nefret ediyorum.

Bende doğma büyüme Ankaralıyım dostlarım, akrabalarım,ailem, arkadaslarım hepsi orada... Evlendim düzceye geldim gelmez olaydım. Yalnızlıktan ölüyorum. Arayıp gel iki cay kahve icip dertleselim diyecek arkadasim yok. Derdim çokk...
İcıme ata ata hastalık sahibi oldum. Eşim mi o kadar kıskanç ki. Telefonda dertlesecek arkadas bile bırakmadı bende. Annemede anlatamiyorum uzuluyor. Yalnızlıgın dibindeyim.

Burda kimseye güvenip iki kelime konusamiyorum. Cunku konusmadiklarim bile komusmusum gibi onume geliyor.
Konusmaya ihtiyacım var. Birilerine kendimi anlatmak istiyorum. Çıkıp bi yere bögüre bögure aglamak istiyorum. Hayatım basli basına pismanlıklarla dolu. Eşim mi? Şuan benden kilometrelerce uzakta ve günde attigı max. 10 mesaji bana çok göruyor. Az önce tartıstik onuda atmayacakmis artık...

İnsallah bir an once tasinirsiniz ama boyle gucsuz olmayin .zor olur yasam sizin icin.baska bir sehre geldiginiz icin bu kadar yikiliyorsaniz zayif bir psikolojiniz var demekki.

Atmazsa atmasın dengesize bak. Hem seni alıp getiriyor yalnızlığa hapsediyor hemde kalkıp mesaj atmayacağım diyor. Sanki ona muhtaçsın. Ne insanlar var ya. Atmazsa atmasın. Sende ona mecbur gibi hissettirme. Mecbur değilsin.
Ailene de anlatma. Bende yalnızlığımı her şeyi anneme anlatıyorum ama baktım üzülüyor artık bende anlatmamaya karar verdim. Ankara'dan sonda başka bir şehire alışmak o kadar zor ki anlıyorum seni bende çok zor durumdayım. Komşularıma güveneyim dedim onlar da güvenimi boşa çıkarttı. İnsanlara yaklaşmaya korkuyorum artık. Kime ne desem 2 katı başka komşudan duyuyorum. Dedikodu tavan yapmış.
Şimdi tek dileğim işin olması ve Ankara'mdan acilen bir ev almak. Başka hiç bir şey beni bu hayatta bunlar kadar Mutlu edemez sanırım. Dilerim sende bir an önce yalnızlıktan kurtulursun. Bende çok yalnızım bütün gün evde eşim de yok tek başıma temizlik kitap müzik köpek derken Zaman geçmiyor

İnsallah bir an once tasinirsiniz ama boyle gucsuz olmayin .zor olur yasam sizin icin.baska bir sehre geldiginiz icin bu kadar yikiliyorsaniz zayif bir psikolojiniz var demekki.
Evet psikolojik olarak zayıf bir karakterim var. Sadece bu konu için değil genel olarak biri bir şey dediğinde eleştirdiğinde de mesela günlerce oturup düşünürüm Neden öyle neden böyle diye. Yediremem kolay kolay. Zayıf bir yapım var. Bu da şehir konusuyla iyice patlak verdi. Mesela evli de olsam ailem olmasan yaşamak fikri çok acı veriyor.

Benim butun zamanım zaten bebegimle geciyor artik ve bi kac gundur bu sayfaya giriyorum. Iyikide giriyorum. Herhalde girmesem şuan yalnızlıktan ölmüstum. Sayfaya konu acacagim yarın. Dertlesmeye çok ihtiyacim var. Birazdan internetim bitecek burayada yazamayacagım... artık bu gece nasıl gececek bilmiyorumm... o kadar canım acıyor ki şuan.

Umarım biran önce taşınırsınız Ankaraya. Hayatın düzene girer. Yalnızlığın biter ve çok mutlu olursun...

Umarım biran önce taşınırsınız Ankaraya. Hayatın düzene girer. Yalnızlığın biter ve çok mutlu olursun...
Amin inşallah canımm Allah razı olsun. İnşallah herkes çok Mutlu olur. Şu kısacık dünyada kimse böyle durumlarla karşılaşıp da iki günlük dünyasını da zehir etmez

Istanbula gezmeye gittim resmen hastalandim gercekten haklisin istanbula gidince asik olacaksin diolardi yok anam bacimmm bir sehirde hic mi ruh olmaz vallahi sevemedim Allaha buyuk konusmak istemiyorum ama yok yani haklisin hasta olmakta ....

Istanbula gezmeye gittim resmen hastalandim gercekten haklisin istanbula gidince asik olacaksin diolardi yok anam bacimmm bir sehirde hic mi ruh olmaz vallahi sevemedim Allaha buyuk konusmak istemiyorum ama yok yani haklisin hasta olmakta ....
Ah sonunda hastalığımı anlayan biri. Allah senden razı olsun herkes büyük şehir nesi var herkes buraya gelmeye çalışıyor diyor ama yok ya aklı olan gelmez istemiyorum böyle şehir olur hasta etti beni. Ankara'yı istiyorum ben

Benimde daha yeni ayrildigim is yerinde boyleydi. Ise girince midem bulanirdi basim agirirdi sanki öluyom hastaliktan halsizlik vardi yemeklerini icim almazdi o yemek kokulari midemi iyice beter yapardi hep ama isin kapisindan cikinca hoop midem geçerdi kendime gelirdim. Tamamen psikolojik oldugunu biliyordum zaten. Babamda cok önceden istemedigi is yerine giderken bunlari yaşamıştı. Cok kotu bir durum anliyorum seni.

Canım beylikdüzü pek istanbul sayılmıyor. Arada gel boğaziçinde gez. İstinye, Kadıköy vs.gez belki seversin :)
Oralarda da gezmişliğim var kalmışlığım var adalarda da kaldım Deniz havası oh mis dediler yok yok yok. İstanbul'un taşı toprağı altınmış. Arabamı park edecek paralı park yerleri bile dolu. Ne anladım o işten? Metrobüs desen taciz üstüne taciz. Böyle rezil bir memleket yok.

Aslinda yeni evliyken aikeden uzak yasamak iyi bike geliyor biz yeni evlendigimizde ailemizden 5 saat uzaklikta bir yerdeydik birbirimize daha cok baglandik guzeldi bence bir sehirde yalniz olmak.

Ankara'ya adım atıyorum hastalığım geçiyor ne Zaman İstanbul'a geliyorum kendi evime giriyorum hasta oluyorum. Böyle bir şey olamaz eşim de anladı artık psikolojik olduğunu Allah razı olsun ondan iş bakmaya başladı Ankara'dan. Resmen eziyet çekşyorum ya. Acı çekiyorum komik gelebilir ama gerçekten öyle bir şehir bu kadar etkiler mi diyorlar oluyor yani. Trafiği bir dert, hastaneye gitmek istiyorsun 1 aydan önce randevu yok. Olmaz olsun böyle şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…