Belki başka bir şehir olsa evet ama İstanbul bu dediklerine uymuyor. Geçim sıkıntısı, trafik hastane yetersizliği, insanların kendi telaşlarında olması arkadaş olmaması vs vs yalnızlık hele baş belası. Eşime zaten bağlıyım hoş Ankara'ya gidip de ailemde kalacak değilim ama en azından Bebek düşündüğümüz Zaman annem kv den daha çok destek olacaktır. O kadar hastalandım kv gelip de bir kap çorba bile yapmadıAslinda yeni evliyken aikeden uzak yasamak iyi bike geliyor biz yeni evlendigimizde ailemizden 5 saat uzaklikta bir yerdeydik birbirimize daha cok baglandik guzeldi bence bir sehirde yalniz olmak.
Ben doğma büyüme istanbulluyum. Ben de evlenince istanbulda yaşamak istemedim. Şimdi yakın bir şehirde evliyim. İstanbul mide bulandırmaz ama senin sıkıntın psikolojik. Çalışsan falan dikkatin dağılır belki...Oralarda da gezmişliğim var kalmışlığım var adalarda da kaldım Deniz havası oh mis dediler yok yok yok. İstanbul'un taşı toprağı altınmış. Arabamı park edecek paralı park yerleri bile dolu. Ne anladım o işten? Metrobüs desen taciz üstüne taciz. Böyle rezil bir memleket yok.
Ankara'ya adım atıyorum hastalığım geçiyor ne Zaman İstanbul'a geliyorum kendi evime giriyorum hasta oluyorum. Böyle bir şey olamaz eşim de anladı artık psikolojik olduğunu Allah razı olsun ondan iş bakmaya başladı Ankara'dan. Resmen eziyet çekşyorum ya. Acı çekiyorum komik gelebilir ama gerçekten öyle bir şehir bu kadar etkiler mi diyorlar oluyor yani. Trafiği bir dert, hastaneye gitmek istiyorsun 1 aydan önce randevu yok. Olmaz olsun böyle şehir
sıkıntım psikolojikman bu şehire ait hissetmemek kendimi. Hastalık değil duygu durumu bu.Ben doğma büyüme istanbulluyum. Ben de evlenince istanbulda yaşamak istemedim. Şimdi yakın bir şehirde evliyim. İstanbul mide bulandırmaz ama senin sıkıntın psikolojik. Çalışsan falan dikkatin dağılır belki...
Kvn orda mi o zaman is degisir.insan kv siyle ayni sehirde aikesiyle ayriysa zor gelir.ama yalnizliga katilmiyorum ben yalniz olmayi da seviyirdum arkadas edinmek zaman aldi bizim de ama esimle tum gun bizimdi özlüyorum o gunleriBelki başka bir şehir olsa evet ama İstanbul bu dediklerine uymuyor. Geçim sıkıntısı, trafik hastane yetersizliği, insanların kendi telaşlarında olması arkadaş olmaması vs vs yalnızlık hele baş belası. Eşime zaten bağlıyım hoş Ankara'ya gidip de ailemde kalacak değilim ama en azından Bebek düşündüğümüz Zaman annem kv den daha çok destek olacaktır. O kadar hastalandım kv gelip de bir kap çorba bile yapmadı
Eşimin sürekli ailesini görmesi benim de sadece telefonda sesini duyuyor olmam canımı sıkıyor. O erkek ailesinden ayrı olabilir bunu kendi söylediği için yazıyorum, ama ben bayanım. Yarın Bebek düşününce,hastayken bana uğramayan kadın gelip bebeğe mi bakacak? Tabii ki Ankara'ya gitmek istiyorum bu şartlar altında.Kvn orda mi o zaman is degisir.insan kv siyle ayni sehirde aikesiyle ayriysa zor gelir.ama yalnizliga katilmiyorum ben yalniz olmayi da seviyirdum arkadas edinmek zaman aldi bizim de ama esimle tum gun bizimdi özlüyorum o gunleri
Merhaba arkadaşlar. Benim psikolojik mide bulantısı sorunum var. İyi kullanmama rağmen Ankara'da kendimi daha iyi hissederken İstanbul'da tamamen kabusa dönüyor hayatım.
Yeni evliyim. Evlenip Ankara'mdan İstanbul'a geldim. Gelmez olsaydım hayatım kaydı. Nisandan beri çekmediğim çile kalmadı. Sürekli hasta geziyorum. Yalnızım kimsem yok burada. Ailemi özlüyorum. Ankara'yı özlüyorum.
Eşimi ikna ettim Ankara'da iş bakıyor evimizi de satıyoruz Ankara'ya yerleşicez ama sürekli bir aksilik olacak gidemicez diye korkuyorum.
Burdan kurtulmak istiyorum. Eşim burda çalışmama da izin vermiyor hoş verse de bu şehirden korkuyorum çalışamam. Ne yapıcam bilmiyorum.
Tek çözüm yolum dua ederek bir an önce Ankara'ya yerleşmek. Çünkü bu şekilde evliliğimde risk taşıyor. Yarın doktor randevum var. Acaba ne önerecek ne diyecek bilmiyorum. Ankara'daki Doktorum kendini nerde iyi hissediyorsan orda yaşamak zorundasın kimse ve hiç bir şey sağlığından önemli değil dedi. Bende öyle düşünüyorum ama sonuç ne olacak bilmiyorum.
Umarım ikimizde bir an önce gideriz Ankara'ya valla başka şehirler bana göre değilbu arada ben de ankaraya gitmeye çalışıyorum
tayinim olması için bana şans dileyin :)
Yardım alıyorum aslında ama o yardımı bile Ankara'daki doktorumdan alıyorum. İstanbul'un doktorları sanırım hasta yoğunluğundan çok ilgilenmiyorlar. Özeller deseniz benim güvenim yok o yüzden tercih etmiyorum. Ama destek alsam da burda yaşadığım sürece çok işe yaramıyor. Burada bunalıyorım. Nefes alamıyorum. Selam vereceğim biri bile yok. Arkadaş edinsem belki bu halde olmazdım ama aylardır kimse yok çevremde. Doğma büyüme ankaradaydım. Ailemi arkadaşlarımı akrabalarımı bırakıp geldim. Belki herkes bir yerlere gidiyor şehir değiştiriyor ama ben çok etkilendim. Evlenene kadar aman ne olacak ki diyordum evlendim dünya başıma yıkıldı. Hastalandım ne olduğunu anlamadığım bir psikolojik bunalım içine düştüm. Belki ailemin yanından ziyade istediğim şehirde olursam daha iyi gelir diye düşünüyorum.Şu an için durum güzel görünüyor, eşiniz desteklediği için çok şanslısınız. Umarım isteğinize kavuşursunuz ancak bir sorun var.
Hayatın ne getireceği inanın hiç belli değil. Yarın öbür gün başka bir durum olsa ve Ankara'dan ayrılıp herhangi bir şehre ya da yurt dışına taşınmanız gerektiğinde ne olacak? Bu yüzden Ankara'ya dönüp düzelseniz dahi lütfen sorunun üzerine gidin ve yardım alın.
Zor tabii ya. Olsun gelişmeler iyi. Eşiniz de haklı İstanbul'da yaşamak kolay değil. Her ikiniz de istiyorsanız iyi olacak gibi. Mutluluklar :)Yardım alıyorum aslında ama o yardımı bile Ankara'daki doktorumdan alıyorum. İstanbul'un doktorları sanırım hasta yoğunluğundan çok ilgilenmiyorlar. Özeller deseniz benim güvenim yok o yüzden tercih etmiyorum. Ama destek alsam da burda yaşadığım sürece çok işe yaramıyor. Burada bunalıyorım. Nefes alamıyorum. Selam vereceğim biri bile yok. Arkadaş edinsem belki bu halde olmazdım ama aylardır kimse yok çevremde. Doğma büyüme ankaradaydım. Ailemi arkadaşlarımı akrabalarımı bırakıp geldim. Belki herkes bir yerlere gidiyor şehir değiştiriyor ama ben çok etkilendim. Evlenene kadar aman ne olacak ki diyordum evlendim dünya başıma yıkıldı. Hastalandım ne olduğunu anlamadığım bir psikolojik bunalım içine düştüm. Belki ailemin yanından ziyade istediğim şehirde olursam daha iyi gelir diye düşünüyorum.
Ayrıca evet eşim son derece destek. Aslında ben istediğim için gitme düşünmüyor. Burda aldığı maaşla geçinmenin ne kadar zor olduğunu anladı evlenince. Yetmiyor! Ankara bu konuda daha rahat bir şehir. Bunu düşünüyor o.
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah işler istediğimiz gibi gider de bir an önce gideriz. Psikolojik olarak çok basit bir insanım her şeyden çabuk etkileniyorum ve zayıf karakterliğim.Zor tabii ya. Olsun gelişmeler iyi. Eşiniz de haklı İstanbul'da yaşamak kolay değil. Her ikiniz de istiyorsanız iyi olacak gibi. Mutluluklar :)
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah işler istediğimiz gibi gider de bir an önce gideriz. Psikolojik olarak çok basit bir insanım her şeyden çabuk etkileniyorum ve zayıf karakterliğim.
Emin olun o kadar boyundan büyük kayıplar yaşadım ki bu hayatta. Hala şaşırıyorum hayatta kalmayı Nasıl başardım diye. Atlattım mı? Atlatmasam hastaneden yazıyor olurdum bunları. Ama bu konuda zayıf olduğumu düşünüyorum. İnsanlar nelere alışıyor ben bir şehire adapte olamadım.Bu olmadı işte, kendinizi zayıf görmeyin hiç alakası yok. Belki de başka bir insanın hiç katlanamayacağı daha büyük sıkıntıları siz çok kolay göğüslüyorsunuzdur? Bunlar kişiye özel şeyler :)
Olabilir, herkes her duruma aynı derece dayanıklı olmak zorunda değil. Bu sizin zayıf olduğunuzu göstermez.Emin olun o kadar boyundan büyük kayıplar yaşadım ki bu hayatta. Hala şaşırıyorum hayatta kalmayı Nasıl başardım diye. Atlattım mı? Atlatmasam hastaneden yazıyor olurdum bunları. Ama bu konuda zayıf olduğumu düşünüyorum. İnsanlar nelere alışıyor ben bir şehire adapte olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?