Ankara-İstanbul

Zor oluyor ne yalan söyleyeyim. Allah yardımcın olsun inşallah benim gibi hissetmezsin de hemen alışırsın canımm sıkma canını belki daha güçlüsündür ben zayıf yakalandım bu konuya

evet buyuk ihtimalle ondandır. cok zor gelir bir sure sonra evden cıkası gelmez insanın. bence en iyisini yapıyorsun ankaraya geri dönmekle. insallah orada cok mutlu olursunuz.
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur burdan gideriz. İnşallaaaaaaaah çok amin

Ankara'da mutsuz olmayı Nasıl başarıyorsunuz ya gerçekten çok güzel bir şehir ben çok seviyorum ama insan nerde mutluysa orda yaşamalı bunu anladım.
Ben de ist.dan baska yerde sanki nefes alamiyorum, tam olarak mutlu hissedemiyorum. Bir defa ist.un tarihi, kulturel yerleri, sahilleri, oradaki dostlarim, baba evimiz, beni 'ben' yapan her sey orada.
Ankarada ise sadece esim ve ailesi var! Mesela bir kizilaya gitmek beni mutlu etmiyor. Gezecek vakit gecirecek bir yer bulamiyoruz. Bana gore de ist.da insanin caninin sıkılmasi bile imkansiz. Canin mi sıkıldi in sahile deniz havasi al, yuru, oh mis, ömür uzatir valla =)

Ornegin ist.da part time calisarak aldigim maasi, ankarada tam zamanli iş için teklif ettiler. Bu da benim açımdan sorun olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…