Ekran resmi aldım bu söylediğiniz yerlere gideceğim nişanlım gittiğim Zaman gezdirsin buralarda beni Bi şu Bahçeli'yi biliyorum yazdığınız yerler arasında :)
O kadar gittim geldim gittim geldim Aklımda kalan çiftlikte ki kokareç:)) Çengelköy halt etmiş yanında :))
en rahatı boyle bence. trafik saatine göre cıkıyorum uzak bir yere gidecegim zaman da. yasadıgım yer hem bogazda sahile cok yakınım hem de cok buyuk bir avm var, her sey var carsı pazar. baska yerler hep hanzo dolu. en rahatı kendi semtimde yasamak. ben memnunum valla.Sürekli kendi kabuğunda yaşayamazsın ki. Gezmek diyorlar ya kendi semtinde gezmek nereye kadar. Bende gezeyim göreyim desen ucu bucağı yok memleketin. Bir yerden bir yere gitmek günün alıyor.
İyi hatırlattım hemen değiştireyim :)Sevilan'cığım evlilikti, farklı şehire taşınmaktı bunlar seni psikolojik olarak etkilemiştir. Nerede mutluysan orada ol. Bu arada, resmini kaldır çünkü dünya küçük tanıyan çıkar :)
Her şey elinin altındaysa sorun yok. Benim yaşadığım yer öyle değil. Mecburen gidip gelmem gerekiyor hastane postane aklıma ne gelirse gitmem gerekiyor. Belki de o yüzden canımı sıkıyor bu şehiren rahatı boyle bence. trafik saatine göre cıkıyorum uzak bir yere gidecegim zaman da. yasadıgım yer hem bogazda sahile cok yakınım hem de cok buyuk bir avm var, her sey var carsı pazar. baska yerler hep hanzo dolu. en rahatı kendi semtimde yasamak. ben memnunum valla.
Bence de :)İyi hatırlattım hemen değiştireyim :)
Oralara gitmek içi kaç saat trafik çekmem gerekiyorKrissi Eminönü'n de balık ekmek taksimde rakı Ortaköy'de waffle kız kulesinin karşısında çay birgün doyasıya gez bakalım hiç değilse anda Mutlu ol bu kadar üzgün kalma sosyal faaliyetlerinden yararlan bir Boğaz turu yap hiç değilse ah çektim ama gezdimde oh olsun dersiniz :)))
Allah'a şükür o konuda çok şanslı hissediyorum kendimi. Beni Mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var Allah razı olsun ondan. Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenmek istedim. O benim şansım. Her konuda öyle sadece bu konu için değil. Ben razıyım Allah'ta razı olsun.Bence de :)
Bu arada hiçbir şeyi kafana takma. Her şey olacağına varır. Önemli olan eşinle mutlu olman.
Çengelköy kokoreçte yiyin aratmaz :) uzaklık mesafenizi bilmiyorum ama trafiği bu kadar takmayın yahu. Müziğinizi açın eşinizle eğlene eğlene gidin yol Nasıl bitiyor görün. Rumeli kavağı garipçe köyü buralarda güzeldir gelebileceğiniz o kadar yer varki trafik yüzünden eve tıkılmayın zordur ama keyifide güzeldir İstanbul'un. Zaten gitmeyi planlamışsınız gitmeden tadını çıkarın Boğaz'ın missssler gibi havasında yürüyün :)
Oralara gitmek içi kaç saat trafik çekmem gerekiyorayrıca giderken sinir krizi geçiririm zaten. Ortaköy için kumpir de iyi diyorlar gittim yedim gayet de güzeldi. Ama bizim de çiftliğimiz var kokoreç midye filan ay canımm çekti :)
:) Canım benim kiyamam sanaMerhaba arkadaşlar. Benim psikolojik mide bulantısı sorunum var. İyi kullanmama rağmen Ankara'da kendimi daha iyi hissederken İstanbul'da tamamen kabusa dönüyor hayatım.
Yeni evliyim. Evlenip Ankara'mdan İstanbul'a geldim. Gelmez olsaydım hayatım kaydı. Nisandan beri çekmediğim çile kalmadı. Sürekli hasta geziyorum. Yalnızım kimsem yok burada. Ailemi özlüyorum. Ankara'yı özlüyorum.
Eşimi ikna ettim Ankara'da iş bakıyor evimizi de satıyoruz Ankara'ya yerleşicez ama sürekli bir aksilik olacak gidemicez diye korkuyorum.
Burdan kurtulmak istiyorum. Eşim burda çalışmama da izin vermiyor hoş verse de bu şehirden korkuyorum çalışamam. Ne yapıcam bilmiyorum.
Tek çözüm yolum dua ederek bir an önce Ankara'ya yerleşmek. Çünkü bu şekilde evliliğimde risk taşıyor. Yarın doktor randevum var. Acaba ne önerecek ne diyecek bilmiyorum. Ankara'daki Doktorum kendini nerde iyi hissediyorsan orda yaşamak zorundasın kimse ve hiç bir şey sağlığından önemli değil dedi. Bende öyle düşünüyorum ama sonuç ne olacak bilmiyorum.
Ebet bu konuda doğru söylüyorsun. Aileme çük düşkünüm. Tek çocuk olmanın getirisi sanırım bir de hiç ayrılmak bu zamana kadar bu ilk oldu. Aileme takım olmak derdinde değilim Ankara olsun yeter. Ailem zaten çok sık gelip giden insanlar değiller. Nisandan beri evliyim daha ailem ilk defa bayramda gelecek mesela. Onlar mesafeyi korumaya çalışıyor her ne kadar ben zorlasam da onlar izin vermiyor yakın olmama. Bu da beni olumsuz etkilemiyor aslında çünkü evlenmeyi göze aldıysam bunu da göze almış olmam gerekirdi.Ne mutlu sana canım. Bu devirde böyle anlayışlı bir eş bulmak zor.. Senin adına çok sevindim. İnş her şey gönlünce olur. Bu arada, Ankara'ya kesin giderseniz ailenden uzak bir yerde evini tut. Yoksa ailenden hiç kopamazsın. Yazdığın yorumlardan ailene çok düşkün birisi olduğunu sezinledim :)
Evet İstanbul'da son günlerim inşallah Allah kısmet ederse. O yüzden bende gezi eğlenmeyi düşünüyorum ne de olsa artık Bayram'dan Bayram'a gelirim kayınvalidemlere oley oley hayali bile güzel :) :)Çengelköy kokoreçte yiyin aratmaz :) uzaklık mesafenizi bilmiyorum ama trafiği bu kadar takmayın yahu. Müziğinizi açın eşinizle eğlene eğlene gidin yol Nasıl bitiyor görün. Rumeli kavağı garipçe köyü buralarda güzeldir gelebileceğiniz o kadar yer varki trafik yüzünden eve tıkılmayın zordur ama keyifide güzeldir İstanbul'un. Zaten gitmeyi planlamışsınız gitmeden tadını çıkarın Boğaz'ın missssler gibi havasında yürüyün :)
Belki bir iki arkadaşım olsa böyle olmazdı. Burda tamamen yalnızlığa düştüm. Düşünsene sadece eşim ve onun ailesi. O sürekli onları görebiliyor ben göremiyorum. Bu da sinirlerimi bozuyor hoş eşim ailesine düşkün değil benim kadar ama benim derdim de aileme yakın olmak değil. En azından bildiğim bir şehirde olursam en basiti hastaneye gitmek için eşimi beklemek zorunda kalmam çıkar kendi işimi kendim görürüm.Anladım canım :)
Sen Ankara'ya baya düşkünsün :) istanbul'da akrabaların, dostların olsaydı belki bir nebze alışırdın ama kimse olmayınca haklsın zor geliyordur. Bende ankara da okudum 6 sene boyunca ama inan hiç sevemedim. Şimdi antalya'dayız ve burası çok daha iyi bir yer :)
evet buyuk ihtimalle ondandır. cok zor gelir bir sure sonra evden cıkası gelmez insanın. bence en iyisini yapıyorsun ankaraya geri dönmekle. insallah orada cok mutlu olursunuz.Her şey elinin altındaysa sorun yok. Benim yaşadığım yer öyle değil. Mecburen gidip gelmem gerekiyor hastane postane aklıma ne gelirse gitmem gerekiyor. Belki de o yüzden canımı sıkıyor bu şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?