Ankara-İstanbul

Yavaş yavaş gezin seversin :)
Sanırım ben de ozleycegim Ankarami
Artık sık sık gelirim napalim :)

Sevilan'cığım evlilikti, farklı şehire taşınmaktı bunlar seni psikolojik olarak etkilemiştir. Nerede mutluysan orada ol. Bu arada, resmini kaldır çünkü dünya küçük tanıyan çıkar :)

Krissi Eminönü'n de balık ekmek taksimde rakı Ortaköy'de waffle kız kulesinin karşısında çay birgün doyasıya gez bakalım hiç değilse anda Mutlu ol bu kadar üzgün kalma sosyal faaliyetlerinden yararlan bir Boğaz turu yap hiç değilse ah çektim ama gezdimde oh olsun dersiniz :)))

Sürekli kendi kabuğunda yaşayamazsın ki. Gezmek diyorlar ya kendi semtinde gezmek nereye kadar. Bende gezeyim göreyim desen ucu bucağı yok memleketin. Bir yerden bir yere gitmek günün alıyor.
en rahatı boyle bence. trafik saatine göre cıkıyorum uzak bir yere gidecegim zaman da. yasadıgım yer hem bogazda sahile cok yakınım hem de cok buyuk bir avm var, her sey var carsı pazar. baska yerler hep hanzo dolu. en rahatı kendi semtimde yasamak. ben memnunum valla.

Her şey elinin altındaysa sorun yok. Benim yaşadığım yer öyle değil. Mecburen gidip gelmem gerekiyor hastane postane aklıma ne gelirse gitmem gerekiyor. Belki de o yüzden canımı sıkıyor bu şehir

Oralara gitmek içi kaç saat trafik çekmem gerekiyor ayrıca giderken sinir krizi geçiririm zaten. Ortaköy için kumpir de iyi diyorlar gittim yedim gayet de güzeldi. Ama bizim de çiftliğimiz var kokoreç midye filan ay canımm çekti :)

Bence de :)
Bu arada hiçbir şeyi kafana takma. Her şey olacağına varır. Önemli olan eşinle mutlu olman.
Allah'a şükür o konuda çok şanslı hissediyorum kendimi. Beni Mutlu etmek için elinden geleni yapan bir eşim var Allah razı olsun ondan. Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenmek istedim. O benim şansım. Her konuda öyle sadece bu konu için değil. Ben razıyım Allah'ta razı olsun.

Ne mutlu sana canım. Bu devirde böyle anlayışlı bir eş bulmak zor.. Senin adına çok sevindim. İnş her şey gönlünce olur. Bu arada, Ankara'ya kesin giderseniz ailenden uzak bir yerde evini tut. Yoksa ailenden hiç kopamazsın. Yazdığın yorumlardan ailene çok düşkün birisi olduğunu sezinledim :)

Çengelköy kokoreçte yiyin aratmaz :) uzaklık mesafenizi bilmiyorum ama trafiği bu kadar takmayın yahu. Müziğinizi açın eşinizle eğlene eğlene gidin yol Nasıl bitiyor görün. Rumeli kavağı garipçe köyü buralarda güzeldir gelebileceğiniz o kadar yer varki trafik yüzünden eve tıkılmayın zordur ama keyifide güzeldir İstanbul'un. Zaten gitmeyi planlamışsınız gitmeden tadını çıkarın Boğaz'ın missssler gibi havasında yürüyün :)

:) Canım benim kiyamam sana

Ebet bu konuda doğru söylüyorsun. Aileme çük düşkünüm. Tek çocuk olmanın getirisi sanırım bir de hiç ayrılmak bu zamana kadar bu ilk oldu. Aileme takım olmak derdinde değilim Ankara olsun yeter. Ailem zaten çok sık gelip giden insanlar değiller. Nisandan beri evliyim daha ailem ilk defa bayramda gelecek mesela. Onlar mesafeyi korumaya çalışıyor her ne kadar ben zorlasam da onlar izin vermiyor yakın olmama. Bu da beni olumsuz etkilemiyor aslında çünkü evlenmeyi göze aldıysam bunu da göze almış olmam gerekirdi.

Evet İstanbul'da son günlerim inşallah Allah kısmet ederse. O yüzden bende gezi eğlenmeyi düşünüyorum ne de olsa artık Bayram'dan Bayram'a gelirim kayınvalidemlere oley oley hayali bile güzel :) :)

Anladım canım :)
Sen Ankara'ya baya düşkünsün :) istanbul'da akrabaların, dostların olsaydı belki bir nebze alışırdın ama kimse olmayınca haklsın zor geliyordur. Bende ankara da okudum 6 sene boyunca ama inan hiç sevemedim. Şimdi antalya'dayız ve burası çok daha iyi bir yer :)

Belki bir iki arkadaşım olsa böyle olmazdı. Burda tamamen yalnızlığa düştüm. Düşünsene sadece eşim ve onun ailesi. O sürekli onları görebiliyor ben göremiyorum. Bu da sinirlerimi bozuyor hoş eşim ailesine düşkün değil benim kadar ama benim derdim de aileme yakın olmak değil. En azından bildiğim bir şehirde olursam en basiti hastaneye gitmek için eşimi beklemek zorunda kalmam çıkar kendi işimi kendim görürüm.

Aslında kursa falan yazılsan? Meslek sahibi isen keşke çalışsan evine yakın bir yere, sıkılmazdın belki.. Aslında en iyi doktorlar İstanbul'da ama randevu almak baya sıkıntılı olabiliyor. Bende yeni evlendim, antalya'ya hemen alıştım nedense :) hoş şimdi de vajinusmus belasıyla uğraşıyorum, antalya da bu konuda bilgili doktor bulmak zor

böyle dedin ya ağlayasım geldi vallahii bende Ankarada yaşıyrum 21 senedir şimdi ise diyarbakıra gelin gidecem ne yapacam ben oralarda şimdiden sen gbi düşünüyorum ... üzgünüm moral veremediğim için ( inşalah tekrar yerleşirsin buraya

Her şey elinin altındaysa sorun yok. Benim yaşadığım yer öyle değil. Mecburen gidip gelmem gerekiyor hastane postane aklıma ne gelirse gitmem gerekiyor. Belki de o yüzden canımı sıkıyor bu şehir
evet buyuk ihtimalle ondandır. cok zor gelir bir sure sonra evden cıkası gelmez insanın. bence en iyisini yapıyorsun ankaraya geri dönmekle. insallah orada cok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…