Ben de Faruk beyin hastasıydım ve cok memnundum. Şimdi Tamer beye başladık bundada bi sıkıntımız yok aynı şekilde çok memnunum umarım böyle devam eder.
cnm soguk biri ve kafasi dalgin biraz ama ben de baska carem olmadigindan ona devam edicem
kızlar mennun değilseniz yusuf beyi deneyin ben adamın yüzüne ilk başta neler dedim sinirden. ama şimdi aramız çok iyi bırak beni değerlerimi bile hatırlıyor. ve söylendiği gibi de değil ben normal doğum istiyorum diye sonuna kadar bekliyo espiri filanda yapıyo birde yoğun olduğunda randevu almadan öğlen gel dedi bir kaç kez öğle saatinde aradan aldı. sizi çok iyi anlıyorum doktor işi çok zor ben kafayı yiyodum ama şimdi içim ısındı bide gecede olsa ara muhakkak filan diyince huzur buldum yoksa bişi olcak diye doğuma gelmez diye çekiniyodum
Hayırlıolsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yusuf bey hakkında iyi şeyler duymak içimi rahatlatıyor çünkü ben sonradan ona geçtim ve başta çok tedirgindim. Benim doğuma çok az kaldı bakalım hakkımıza hayırlısıTam bir yıldır Yusuf Üstün hocama gidiyorum pkodan dolayı,ikinci aşılamada hamile kaldım inan benden daha çok sevindi ,ama maalesef 10 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum benim kadar üzüldü.Sonrasında üstüne gitti neden oldu diye ve kan pıhtılaşması çıktı.Şimdi yeniden aşılamayla onun sayesinde hamileyim :) Cumartesi telefonda açıp haber verdim sevinçten çığlık attı resmen yani o kadar sahiplenir hastalarını. Mükemmel doktordur ,titiz ,özenli, insani yönü ağır,yalnızca tek hastası senmişsin gibi yaklaşır,sen düşünmeden o herşeyi düşünür ve en doğruyu söyler,kullandığım ilaçtan diğer sağlık sorunlarıma kadar herşeyi hatırlar, ne zaman arasam ulaşırım mutlaka döner telefonuma ,sabahın köründe ,öğlen saatlerinde muayyene olduğum çok oldu. Canım hocam o olmazsa bu kötü ve stresli günleri nasıl atlatırdım bilmiyorum soyismi gibi üstün insandır.
Hayırlıolsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yusuf bey hakkında iyi şeyler duymak içimi rahatlatıyor çünkü ben sonradan ona geçtim ve başta çok tedirgindim. Benim doğuma çok az kaldı bakalım hakkımıza hayırlısı
Tam bir yıldır Yusuf Üstün hocama gidiyorum pkodan dolayı,ikinci aşılamada hamile kaldım inan benden daha çok sevindi ,ama maalesef 10 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum benim kadar üzüldü.Sonrasında üstüne gitti neden oldu diye ve kan pıhtılaşması çıktı.Şimdi yeniden aşılamayla onun sayesinde hamileyim :) Cumartesi telefonda açıp haber verdim sevinçten çığlık attı resmen yani o kadar sahiplenir hastalarını. Mükemmel doktordur ,titiz ,özenli, insani yönü ağır,yalnızca tek hastası senmişsin gibi yaklaşır,sen düşünmeden o herşeyi düşünür ve en doğruyu söyler,kullandığım ilaçtan diğer sağlık sorunlarıma kadar herşeyi hatırlar, ne zaman arasam ulaşırım mutlaka döner telefonuma ,sabahın köründe ,öğlen saatlerinde muayyene olduğum çok oldu. Canım hocam o olmazsa bu kötü ve stresli günleri nasıl atlatırdım bilmiyorum soyismi gibi üstün insandır.
Cnm ya bunlari neden doktor arastirirken, kafamiz karisikken yazmadin kiartik bunu da degistirmem. Yeni doktor eskiden gittigim doktorlari goruyor. Deneye deneye en son bana gelmis der.
Su an pisman oldum gercekten.
cnm soguk biri ve kafasi dalgin biraz ama ben de baska carem olmadigindan ona devam edicem
2gun sonra hamilelik faslını kapatıp anneliğe telfi ediyorum.doğum kısmetse medicanada sezaryen olması beni biraz ürkütüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum.ilk fırsatta hastane hakkında yorumlarımı ve doğum aşamalarını detaylı olark yazarım
vallahi beni tedirgin ediyorsun canım . Gerçekten dalgın biri pek hatırlamıyor falan çok üstüne düşmüyor ama yoğunluktan kaynaklı olabilir
Merhaba kızlar ben Medicanada Yusuf Hoca nın hastasıydım ancak 22.12.2012 tarihi itibariyle hastaneden ayrılacağını öğrendim30. haftam bitti. Bu saatten sonra hastane değiştirmek istemiyorum Kendisi Tamer Hocayı öneriyor ama hakkında hiç bir fikrim yok. Nasıl biri memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?