Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

Ben de Faruk beyin hastasıydım ve cok memnundum. Şimdi Tamer beye başladık bundada bi sıkıntımız yok aynı şekilde çok memnunum umarım böyle devam eder.

cnm soguk biri ve kafasi dalgin biraz ama ben de baska carem olmadigindan ona devam edicem
 
cnm soguk biri ve kafasi dalgin biraz ama ben de baska carem olmadigindan ona devam edicem

vallahi beni tedirgin ediyorsun canım . Gerçekten dalgın biri pek hatırlamıyor falan çok üstüne düşmüyor ama yoğunluktan kaynaklı olabilir
 
kızlar mennun değilseniz yusuf beyi deneyin ben adamın yüzüne ilk başta neler dedim sinirden. ama şimdi aramız çok iyi bırak beni değerlerimi bile hatırlıyor. ve söylendiği gibi de değil ben normal doğum istiyorum diye sonuna kadar bekliyo espiri filanda yapıyo birde yoğun olduğunda randevu almadan öğlen gel dedi bir kaç kez öğle saatinde aradan aldı. sizi çok iyi anlıyorum doktor işi çok zor ben kafayı yiyodum ama şimdi içim ısındı bide gecede olsa ara muhakkak filan diyince huzur buldum yoksa bişi olcak diye doğuma gelmez diye çekiniyodum
 


Tam bir yıldır Yusuf Üstün hocama gidiyorum pkodan dolayı,ikinci aşılamada hamile kaldım inan benden daha çok sevindi ,ama maalesef 10 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum benim kadar üzüldü.Sonrasında üstüne gitti neden oldu diye ve kan pıhtılaşması çıktı.Şimdi yeniden aşılamayla onun sayesinde hamileyim :) Cumartesi telefonda açıp haber verdim sevinçten çığlık attı resmen yani o kadar sahiplenir hastalarını. Mükemmel doktordur ,titiz ,özenli, insani yönü ağır,yalnızca tek hastası senmişsin gibi yaklaşır,sen düşünmeden o herşeyi düşünür ve en doğruyu söyler,kullandığım ilaçtan diğer sağlık sorunlarıma kadar herşeyi hatırlar, ne zaman arasam ulaşırım mutlaka döner telefonuma ,sabahın köründe ,öğlen saatlerinde muayyene olduğum çok oldu. Canım hocam o olmazsa bu kötü ve stresli günleri nasıl atlatırdım bilmiyorum soyismi gibi üstün insandır.
 
Hayırlıolsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yusuf bey hakkında iyi şeyler duymak içimi rahatlatıyor çünkü ben sonradan ona geçtim ve başta çok tedirgindim. Benim doğuma çok az kaldı bakalım hakkımıza hayırlısı
 

Gerçekten güven Yusuf hocaya kürtaj olduğum gün bile iki kere o yoğunlukta kontrole geldi ,eli hızlı, çok özenli, sterildir uzun zamandır tanıyorum onu bir arkadaşım onunla normal doğum yaptı zaman gün demez emin ol.Ben bugün ordaydım daha çok yeni kese göremedik onu bile söylüyor sevinme hemen kendini kaptırma keseyi görelim diye.

Allah seni bi avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al bebeğini:)
 

Cnm ya bunlari neden doktor arastirirken, kafamiz karisikken yazmadin ki artik bunu da degistirmem. Yeni doktor eskiden gittigim doktorlari goruyor. Deneye deneye en son bana gelmis der.
Su an pisman oldum gercekten.
 
Cnm ya bunlari neden doktor arastirirken, kafamiz karisikken yazmadin ki artik bunu da degistirmem. Yeni doktor eskiden gittigim doktorlari goruyor. Deneye deneye en son bana gelmis der.
Su an pisman oldum gercekten.

Daha once de yorum yazmistim ama sizin yazdiklarinizi yeni gordum bilseydim yazardim canim. Ama emin ol gitsende demez boyle bisey 1-2 gitmeden sonra tanir seni:)
Allah senin de bebegini kucagina saglikla verir ins.
 
cnm soguk biri ve kafasi dalgin biraz ama ben de baska carem olmadigindan ona devam edicem

Biz alıştık Faruk bey gibi doktora ondan soğuk geliyo :) ama sürekli değiştirmek istemiyorum 1 kere değiştirmek bile kötü etkiledi beni. Allahım sağlıklı sıhatli yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin. (amin)
 
2gun sonra hamilelik faslını kapatıp anneliğe telfi ediyorum.doğum kısmetse medicanada sezaryen olması beni biraz ürkütüyor ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum.ilk fırsatta hastane hakkında yorumlarımı ve doğum aşamalarını detaylı olark yazarım
 

Allah kurtarsın canm sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza. Mutlaka bekliyoruz haberlerini tabii bebeğin başını döndürür bizi unutturmazsa :))
 
Kızlar geçenlerde bir arkadaşım medicanada oda süslemelerinin artık yapılmadığını söyledi bilgisi olan varmı. Ben bu yılın başında sormuştum kendileri yapıyorlardı.kaldırılmış sanırım bilgisi ona varmı?
 
ayrıca Faruk beyin gitmesi de beni çok üzdü sevmiştim onu.... 2. doğumumda da ona gitmeyi düşünüdum .. acaba istanbulda takip edip nerde başladıysa oraya mı gitsem :)))) bir de ben
sezeryan oldum toplamda 3100 tl ödedik,çok da memnun kaldık...
 
merhaba arkadaşlar

Faruk Abike Hoca hamilelik takiplerimi yaptı. Takiplerimdeki ilgisinden, yetkinliğinden, kendisinin erişilebilirliğinden son derece memnun kaldım. 32. haftamda suyumun azaldığını görünce gereken tüm tedbirleri aldı. Çocuğumun sağlıklı bir şekilde doğmasını böylece sağladı. Ancak, erken doğm tehtitle hastanede yattığım 3 gün içinde (Eylül 2012) hastanenin kadın doğum katında yer olmadığı için başka bir kattaydım ve kadın doğum hemşireleri ile yattığım katın hemşireleri arasındaki koordinasyonsuzluk nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadım. Bu sıkıntılar artık dayanılmaz hale geldiğğinde kendisinden telefonda yardım istedim. Beni dinlemeden bana bağırmaya başladı, üstelik yanlış anladı. 7 aylıkken doğum yapmak ve yaşayacağından emin olmadığım bir çocuk doğurmak üzereyken kendisiyle yaşadığım bu olay beni çok ama üzdü. Ertesi gün ultrasona soktu, doğum vaktinin geldiğini, ama kendisi hastaneden ayrılmak üzere olduğu için başka bir doktorun doğumuma gireceğini söyledi. Aynı gün kendisinin o hafta evelenceğini ve İstanula taşınacağını öğrendim...doğumuma girmedi, doğum sonrası nasıl olduğumu sormak için odama geldi. Ertesi gün de uğradı.

Daha hassas olabilirdi, anladığım kadarıyla o da evlenmek ve taşınmak üzere olmanın stresini yaşıyordu, ama beni çcuk gibi azarlamak yerine önce dinleyebilirdi sonra da hastaneyi arayabilrdi, o bağırdı ben koptuum, tam anlatamadım kendimi o da yanış anlamaya devam etti...


Çok ama çok kırgınım ama asla kimsenin hakkını yiyemem. 2 ay bocaladım, bnları buraya yazsam mı yoksa yine de bebeğim sağlıklı doğdu die sussam mı diye. Ama yok hatırladıkça sinirlerim bozuluyor, hala atlatamadım o pazar gününün ve doğuma girerkenki duygularımın acısını...

Sonuç olarak Faruk hocaya takiplerimdeki ilgisi ve erken doğan bebeğimin yaşaması için aldığı tüm tedbirler için her zaman minnettar olacağım, ama son anda ama benim en hassas olduğum ve kendisine en çok ihtiyaç duydugum bir zamanda bir zamanda yaşadığımız , ve hala etkisini üzerimden atamadığım bu olay için kendisine hep kırgın olacağım...

Hastaneye gelince, kadın doğum katına geçtiğim andan itibaren durum düzeldi, kattaki hizmetten doğumdan doğum sonrası aldığım hizmetten, özellikle yeni doğan ünitesinde oğluma v13 gün verilen hizmetten son derece memnun kaldım. Kadın doğum katına gçemeden önce yaşadıklarımla ilgili hastaneye şikayetlerimi de ilettim. Bilmiyorum ciddiye alırlar mı.

Oğlum şimdi 2 aylık. Küvezden çıktığından beri yine medicanadan incilay hanıma gidiyoruz, ondan da çok memnunum....

Hepinize sevgiler...
 
Son düzenleme:
Bende faruk beyin hastasıydım o gidince cok üzülmüş ve doktorkonusunda çok strese giriştim sonra olruna bıraktım. Ve yusuf üstünle yola devem ettim. İlk başta tedirgindim forum yazılan olumsuzluklar beni çok etkilemişti ama şimdi her işte bir hayır varmış diyorum ve kendisine çoook teşekkür ediyorum.

Merak edenler için tüm ayrıntıları yazıcam umarım okurken sıkılmazsınız çünkü ben son haftalarımı merakla hep doğum hikayesi okuyarak geçirdim.
Daha doğuma 10 günüm var derken 2 gün sonra sezaryene alınacağımı öğrendim o şokla ve hazırlıksızolduğum için son koşturmalarla ne olduğunu anlamadan doğum sabahı kendimi hastanede buldum diğer arkadaşın dediği gibi doğum katları doluydu (13. Ve 14. Kat) beni 12. Kata aldılar çok sinirlendim çünkü orda unutulacağımı düşündüm dedim terslikler şimdiden başladıeşim çok uğraştı üst kattaki odalarda rezerve varmış nasıl oluyorsa sonra bu günü stresle geçirmemek için daha da uğraşmayalım dedik iyikide öyle yapmışsız çünkü bundan sonrası süperdi.bulunduğum katta başka doğum yapanlarda vardı zaten oldukça yoğun bi güne denk gelmişim. Önce bone ve önlük getirdiler onları giydim damar yolu açıldı yarım saatsonra sedye geldi üzerine aldılar ve doğru ameliyathaneye...lavmanda yapılmadı merak edenler için söylüyorum. İçeriye girdim anestezi uzmanları beni oturur vaziyette aldılar biri elimi tuttu resmen çoçuğa şevkat gösterir gibi diğeri de epidural için omuriliğime girdi bu süreç boyunca beni acayip rahatlattılarki ben o sırada onlara kaç kişi felçli kaldı ölen kalan varmı gibi abuk subuk sorular soruyordum:)) öyle elektrik çarpması filan olmadı yavaş yavaş uyuşma başladı bu arada spinal oldum epidural deilmiş beni yatırdılar üstümü örtmeyebaşladılar herşeyi hissediyorum ama bacaklarımı kaldıramıyorum sonra eşim geldi doktor geldi ve 4dakka sonra bebeğimin sesini duyduk.herkez okadar şevkatli yaklaştıki fotoğraflarımızı çektiler inanın süper sanki gerçekten fotoğrafçı gibi. Biz bu arada geyik yapıyoruz içimde bişi unutmayın neşter filan diye.buraya kadar hiç acı yok sadece çıkartırlarken kaburgalarıma baskı yaptılar birde içimi karıştırıyorlar gibi hissettim zaten sonra bebeği görünce onları unutuyorsunuz ameliyatta olduğumun bile farkına bebekle eşim gidince anladım. Bundan sonrası biraz daha zordu bir ara acayip midem bulandı yok böyle bir his bağırsaklara dokunuyorlarmış çok kısa sürdü aslında ama bana uzun geldi tabi sonrada dikişler kapanana kadar bir baskı vardı artık bitsin dedim.veee bitti.sonrasında ne bir ağrı ne bir sızı hemen bacaklarım acılmaya başladı odaya geldiğimde ayaklarım kıpırdatabiliyordum 3 saat sonra kaldırdılar arada bir ağrı için düğmeye bastım birde ağrı kesici yaptılar ama 2.gün hiç birine ihtiyaç duymadım çok şükür ağrım olmadı gaz sancısı çekmedim ve eve gelir gelmez her işimi yapıp eğilip kalkabildim. Kesik izimde 10 gün olmasına ragmen çok ince ve belirsiz. Gelelim hastanedeki hemşire ve personele hepsi mükembeldi çok ilgili ve alakalılardı düşünün doğumdan sonra ücretsiz makyaj ve saç için biri geldi.devamlı ilgi vardı okadar çok uzman gelipbişiler anlattıki ben şok oldum hiç bukadar ilgi beklemiyordum özellikle hemşireler en ufak bişide yanımızdalardı ve öyle geçiştirerek de değil bebeğin altını değiştirirken bile sanki kendi çoçuklarını sever gibiydiler 2.günde taburcu oldum

Anlayacağınız okadar endişeye ragmen hastanedende doktorumdanda inanılmaz derecede mennun kaldım daha yazacak çok şey var ama oğlum uyandığı için kafamı zor toparlıyıp yazıyorum ama sormak istediğiniz bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım

Hastane medicana
Kilo. 4020
Haftası. 39
Ücret. 3200
 
Canım çok keyif aldım okurken tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah. Gözün Aydın
 
vallahi beni tedirgin ediyorsun canım . Gerçekten dalgın biri pek hatırlamıyor falan çok üstüne düşmüyor ama yoğunluktan kaynaklı olabilir

Merhaba kızlar ben Medicanada Yusuf Hoca nın hastasıydım ancak 22.12.2012 tarihi itibariyle hastaneden ayrılacağını öğrendim 30. haftam bitti. Bu saatten sonra hastane değiştirmek istemiyorum Kendisi Tamer Hocayı öneriyor ama hakkında hiç bir fikrim yok. Nasıl biri memnunmusunuz
 

Canım oradaki en tecrübeli işi Tamer bey. Kendisi profesör riskli doğum uzmanı gayet iyi bir doktor iç tereddüt etme. Ben memnunum ama göreceli tabi memnun olmayanda olabilir .
 
Çok sağol canım. İşin kötüsü bu vakitten sonra nesinden memnun kalınmaz onu da bilmiyorum. Forumlarda çok dalgın soğuk birisi gibi yorumlar okudum ama Yusuf Bey'den de bu zamana kadar çok ilgi alaka gördüğümü söyleyemem çünkü çok yoğundu. Hatta en son randevumuzda öyle bir konuştu ki hem hastaneden hem de işinden bıkmış izlenimi verdi bana. Böyle bir doktordan da hastasına ne hayır gelir zaten diye düşünmüyor değilim hani. Normal doğum istiyorsan zaten doğumu sen yapıyorsun biz bebek düşmesin diye tutuyoruz sadece, sezaryeni de asistanlar bile yapıyor senin riskli bir durumun yok ebe de doğurtur seni dedi çıktı işin içinden Haklı belki ama bizim de başımıza ilk defa gelen birşey ister istemez en iyisi olsun istiyoruz. Tüm bunlara rağmen yine de böyle birden bırakıp gidince (üstelik şehir dışına)kendimi ortada kalmış gibi hissettim ve çok tedirgin oldum Tamer Bey için de Acil durumda arayınca ulaşılabilir olsun Doğumda beni yarı yolda bırakmasın yeter aslında. Randevu alıp bir deneyeceğim bakalım umarım memnun kalırım da bir daha doktor değiştirmek zorunda kalmam. İçimi döktüm burda biraz ama kusura bakmayın:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…