Ankara Medicana Hastanesinde doğum Yapan var mı?

merhaba arkadaşlar

ben 5 aydır faruk hocanın hastasıyım. 7 gebelik ayıma yeni girdim

şimdiye kadar 10 dakikadan uzun dr beklemedim, kan sırası hiç beklemedim

telefonla ulaşılmıyo diyorlar, ben her seferinde ulaştım hem hastaneye hem doktorumun cebine

faruk hocadan da son derece memnunum

ama doğumla ilgili yazılanlar açıkçası beni de tedirgin etti

epidural normal doğum düşünüyorum ben de

umarım tek seferlik şanssızlıkların yansımasıdır yazılan memnuniyetsizlikler

eğer hastanenin genel durumu ise son derece üzücü olur

bu satten sonra doktorumu da değiştirmeyi hiç istemem=(

bende aynı duyguları yaşıyorum,inş.sıkıntısız bi şekilde yaparız doğumlarımızı..Faruk beyin hastası olarak tahlillerinizi medicana da mı yaptırıyorsunuz.Bende faruk beyin hastasıyım her ay tahlillerden dolayı 500 tlden aşşağı çıkamıyoruz da hastaneden,merak ettim doğrusu..her ay kan tahlili istiyor mu sizden de acaba?

bir de detaylı ultrasonu da medicana da mı yaptırdınız?ben mustafa salihten randevu aldım fakat faruk bey gerek yok bebeğin gayet sağlıklı boşu boşuna ne o kadar para verceksin dedi,ve medicadan bi radyolog baktı.bi sıkıntı yok çok şükür ama kararsız kaldım ama mustafaya da gitsem mi yoksa gerek yok mu?Faruk beyin hastaları naptı bu konuda açıkcası merak ettim :)

Ben 30. Haftadayim ama her seferinde tahlil istemedi simdiye kadar bir 3lu tarama ve seker icin kan verdim. Benide hastanenin radyologuna yonlendirdi bir bayan doktordu ve cok detayli her organi tek tek inceledi ve anlatti.eger ozel bir durumun yoksa bence baska bir yere gitmene gerek yok.gerci faruk bey tetenoz asisi bile yaptirmadi bana evde mi dogurcan diye :)). Biraz rahat bir doktor

Dr. Faruk Abike hastaneden ayrılmış çok kötü ya...
Ona gitmeyi düşünüyodum. Şimdi Türkan hanım bakıyo dediler. Acaba nasıl birisi fikri olan var mı?
Ya ben bayan jineekologlarla anlaşamıyorum öf çok kötü

merhaba

ben 1.5 aylıkken gibi gittim ilk kez Faruk hocaya, hem benim talep ettiğim hem onun talep ettiği bir sürü testim çıktı.. medicanadan fyt aldım 1.250 dediler, ben fatih hastanesinde 100 tl ye hallettim.

buarada geçen pazartesi erken doğum yaptım (suyum azaldığı için) ben bebeğim şuanda medicanada küvezde

allah şükür sıkıntılı bir kaç günün ardındn, şimdi ii bebeğim

buarada merak edenler medicanada küvez parasının tamamını sgk karşılıyor, sadece sarılık olduğunda verdilen fototerapi için 24 sat için 250 tl veriliyor

doğum ve hastaneden kaldığım süreyle ilgili deneyimimi sizlerle daha sonra ayrıntılı olarak paylaşacağım

şuanda sinirlerim buna müsait değil

not: faruk hoca medicanadan ayrıldı sanırım haberin wardr ya da olacaktır bir sonraki gidişinde

.

buarada 2li 3lü testlerimi ve şeker testimi medicanada yaptırdım

ama ayrıntılı ultrasona eyüp ekiciiye gittim faruk hoca medicanaya yönlendrdi ama ben benden 10 yaş büyük insanlardan yaşıtlarıma kadar herkesten eyüp ekici özgür deren ve mustafa hocanın adını duydğum için bu işin en iyisi olarak, eyüp hocaya gittim

memnun da kaldım...mustafa hoca eyüp hocanın da hocasıymuş ama çok pahalıydı 550 mi ne

merhaba ben de faruk hocanın hastasıyım doğumuma türkan hnm girdi

geçen pazartesi epidural serzeryan oldum

sonrasında hiç bir kompliksyon yaşamadım

tipik sezeryan ağrılarım oldu elbette son derece şiddetli ama bunarı herkes yaşıyo

trkn hoca doğumdan sonra odama geldi

ertesi günde de geldi

ama ayrılacağım gün gelmedi açıkçası bozuldm

sezeryan sonras kontol muayanesi için tarih de vermedi bu durumda

tüm sorularımı hemşirelere sormak zorunda kaldım

hemşireyle not gönderdmiş acil işim çıktı bir sornu olursa beni arasın diye...

böyle olmasa daha iyi olurdu elbete

ama bebeğimin küvezde olmasına çok üzüldüğüm için durmadım üzerinde

Sen doğurmuşsun ne güzel ya,sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşş.bebişin.darısı bize..
faruk beyin gitmesine şok oldum gerçekten!!çünkü ben ona sormuştum 2-3 ay önce böle bir ihtimal varsa hiç sizinle başlamayım diyee ama yok öle bişi ben burdayım bi yere gitmiicem demişti..walla yazıklar olsun,insan ayrılacağını söyler ve başka bir dr a yönlendirir.9 ay boyunca insan güveneceği bir dr istiyor,yanlış seçim yapmışım demekki Tüm güvenimi sarstı faruk abike..zaten medicanadan da memnun olan 1 tane kişi görmedim en iyisi başka bir yer bulmak..
offff allahım yaa 4,5 aylık gebelikle kim kabul edicek benii şşimdii off...acaip sinirliiiyim tel edip saymak istiyorum faru abikeyee...

Son düzenleme:

faruk bey ayrılmış,sen kime devam ediceksin..

arkadaşım benimki istisnai bir durumdu vakit bulup deneyimimi yazdığımda daha ii anlayacaksın

ben kadın doğum katına alınmadan önceki 2.5 gün ciddi sıkıntılar yaşadım

ama kadın doğuım katına geçtiğim gece (doğumdan önceki gecem) den çıktığımn ana kadar şikayetim olmadı

aksine son derece memnun kaldım aldığım hizmetten hemşirelerin ilgisi yetkinliği güleryüzü odaların temizliği, vs..

oğlum da doğumdan beri (bugün 10. gün) medicana yeni doğan yoğun bakımda

orda aldığımız hizmetten de son derece memnunum

kadın dpğum açısından bakınca daha iyi hizmet sadece güven ve tobb da var, ama onların da sgk anlaşması yok...çok pahalı hem takipler hem doğum.. allah korusun bi de bebeğiniz küveze girmek zorunda kalırsa günlüğü kimbilir kaç liradır bel büker bence sonuç...

bu nedenle bence medicana iyi bir seçenek...

ayrıca arkadaşlar

doğum yapacağınız hastaneyi seçerken mutlaka yeni doğan ünitesinin olup olmamasına bakmak lazım

ikinci olarak da sgk küvezin ne kadarını karşılıyor buna bakmak lazım

sadece erken doğanlar yatmıyo küvese 10 gündür oğlumuzu görmek için medicana yeni dğana gidiyoruz bir sürü aile görüyoruz ziyaret saatlerinde

vaktinde doğan bebekler de yatabiliyor küvezte çeşitli nedenlerle

medicanada küveze para vermyosunuz tamamnını sgk karşılıyor

sadece sarılık olduğunda 24 saatlik fototerapi ücreti 250 tl

oğlum 5 gün içinde iki kez sarılık olduğu ve terapi verdiler

çıkınca ücreti yazarım size...

bence bu ihmal edilmeyecek kadar önemli bir konu

yeni doğan ünitesi olmayan bir hastaneden başka bir hastaneye taşıma sırasında bile bebeklerimize bir şey olabilir, o pişmanlıkla yaşanmaz=(

Peki son fiyat güncellemesinde normal doğum ve sezaryen ne kadar hastanede ? Sgk ne kadarını karşılıyor ?

ben bugün internetten bir bakayım dedim vemedicana için 2500 3000 tl arası değişiyor yazıyor. bunu doğrulayacak kimse var mı acaba? ben başka hastane düşünüyorum ama mecbur kalırsam bu bir alternatif olacak gibi de kararsız kaldım...

sgkiçin, normal: 2550, sezeryan: 2800, epidural: 250-450 TL

ben erken doğum yaptım

3 gece fazladan kaldım çocuğu içimde biraz daha tutmak istedi bu nedenle toplam 4 mlyr ödedim

300 mlyn paket dışı gecelik hasta ve refakatçi ücreti

ama erken yatırmaları gerekmediği sürece siz bunu ödemeyceksiniz

doktor dışardan olunca durum değişiyo

hastane dr a fiyat veriyo doktor da hastaya sölüyo benm rakamım bu medicanınki bu diye

çok alakasız bir yerde konunuza giriyorum ama ben boluda oturuyorum ve benım doktorum dün medicanaya geçtiğini söyledi alptekın diye kadın doğumcu ıle karşılaşırsanız gerçekten ıyı bir doktordu ben 7 ay gittim tabı şimdi ortada kaldım o ayrı konu

sizin için zor olmuştur tabii. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…