merhaba arkadaşlar
ben 5 aydır faruk hocanın hastasıyım. 7 gebelik ayıma yeni girdim
şimdiye kadar 10 dakikadan uzun dr beklemedim, kan sırası hiç beklemedim
telefonla ulaşılmıyo diyorlar, ben her seferinde ulaştım hem hastaneye hem doktorumun cebine
faruk hocadan da son derece memnunum
ama doğumla ilgili yazılanlar açıkçası beni de tedirgin etti
epidural normal doğum düşünüyorum ben de
umarım tek seferlik şanssızlıkların yansımasıdır yazılan memnuniyetsizlikler
eğer hastanenin genel durumu ise son derece üzücü olur
bu satten sonra doktorumu da değiştirmeyi hiç istemem=(
bende aynı duyguları yaşıyorum,inş.sıkıntısız bi şekilde yaparız doğumlarımızı..Faruk beyin hastası olarak tahlillerinizi medicana da mı yaptırıyorsunuz.Bende faruk beyin hastasıyım her ay tahlillerden dolayı 500 tlden aşşağı çıkamıyoruz da hastaneden,merak ettim doğrusu..her ay kan tahlili istiyor mu sizden de acaba?
bir de detaylı ultrasonu da medicana da mı yaptırdınız?ben mustafa salihten randevu aldım fakat faruk bey gerek yok bebeğin gayet sağlıklı boşu boşuna ne o kadar para verceksin dedi,ve medicadan bi radyolog baktı.bi sıkıntı yok çok şükür ama kararsız kaldım ama mustafaya da gitsem mi yoksa gerek yok mu?Faruk beyin hastaları naptı bu konuda açıkcası merak ettim :)
bende aynı duyguları yaşıyorum,inş.sıkıntısız bi şekilde yaparız doğumlarımızı..Faruk beyin hastası olarak tahlillerinizi medicana da mı yaptırıyorsunuz.Bende faruk beyin hastasıyım her ay tahlillerden dolayı 500 tlden aşşağı çıkamıyoruz da hastaneden,merak ettim doğrusu..her ay kan tahlili istiyor mu sizden de acaba?
bir de detaylı ultrasonu da medicana da mı yaptırdınız?ben mustafa salihten randevu aldım fakat faruk bey gerek yok bebeğin gayet sağlıklı boşu boşuna ne o kadar para verceksin dedi,ve medicadan bi radyolog baktı.bi sıkıntı yok çok şükür ama kararsız kaldım ama mustafaya da gitsem mi yoksa gerek yok mu?Faruk beyin hastaları naptı bu konuda açıkcası merak ettim :)
Dr. Faruk Abike hastaneden ayrılmış çok kötü ya...
Ona gitmeyi düşünüyodum. Şimdi Türkan hanım bakıyo dediler. Acaba nasıl birisi fikri olan var mı?
Ya ben bayan jineekologlarla anlaşamıyorum öf çok kötü
merhaba
ben 1.5 aylıkken gibi gittim ilk kez Faruk hocaya, hem benim talep ettiğim hem onun talep ettiği bir sürü testim çıktı.. medicanadan fyt aldım 1.250 dediler, ben fatih hastanesinde 100 tl ye hallettim.
buarada geçen pazartesi erken doğum yaptım (suyum azaldığı için) ben bebeğim şuanda medicanada küvezde
allah şükür sıkıntılı bir kaç günün ardındn, şimdi ii bebeğim
buarada merak edenler medicanada küvez parasının tamamını sgk karşılıyor, sadece sarılık olduğunda verdilen fototerapi için 24 sat için 250 tl veriliy
doğum ve hastaneden kaldığım süreyle ilgili deneyimimi sizlerle daha sonra ayrıntılı olarak paylaşacağım
şuanda sinirlerim buna müsait değil
not: faruk hoca medicanadan ayrıldı sanırım haberin wardr ya da olacaktır bir sonraki gidişinde
.
Ben 30. Haftadayim ama her seferinde tahlil istemedi simdiye kadar bir 3lu tarama ve seker icin kan verdim. Benide hastanenin radyologuna yonlendirdi bir bayan doktordu ve cok detayli her organi tek tek inceledi ve anlatti.eger ozel bir durumun yoksa bence baska bir yere gitmene gerek yok.gerci faruk bey tetenoz asisi bile yaptirmadi bana evde mi dogurcan diye :)). Biraz rahat bir doktor
Sen doğurmuşsun ne güzel ya,sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşş.bebişin.darısı bize..
faruk beyin gitmesine şok oldum gerçekten!!çünkü ben ona sormuştum 2-3 ay önce böle bir ihtimal varsa hiç sizinle başlamayım diyee ama yok öle bişi ben burdayım bi yere gitmiicem demişti..walla yazıklar olsun,insan ayrılacağını söyler ve başka bir dr a yönlendirir.9 ay boyunca insan güveneceği bir dr istiyor,yanlış seçim yapmışım demekki Tüm güvenimi sarstı faruk abike..zaten medicanadan da memnun olan 1 tane kişi görmedim en iyisi başka bir yer bulmak..
offff allahım yaa 4,5 aylık gebelikle kim kabul edicek benii şşimdii off...acaip sinirliiiyim tel edip saymak istiyorum faru abikeyee...
ben bugün internetten bir bakayım dedim vemedicana için 2500 3000 tl arası değişiyor yazıyor. bunu doğrulayacak kimse var mı acaba? ben başka hastane düşünüyorum ama mecbur kalırsam bu bir alternatif olacak gibi de kararsız kaldım...[/QUss
ssk lıysan normal doğum 2500,sezeryan 3000 tl..(mesai dısında dr gelirse +400 tl alıyor) eğer sağlık sigortan varsa paket fiyatı 3500 tl..
ben bugün internetten bir bakayım dedim vemedicana için 2500 3000 tl arası değişiyor yazıyor. bunu doğrulayacak kimse var mı acaba? ben başka hastane düşünüyorum ama mecbur kalırsam bu bir alternatif olacak gibi de kararsız kaldım...[/QUss
ssk lıysan normal doğum 2500,sezeryan 3000 tl..(mesai dısında dr gelirse +400 tl alıyor) eğer sağlık sigortan varsa paket fiyatı 3500 tl..
anladım sağolun. benim doktorum dışarıdan olacak zaten. dediğim gibi şimdilik niyetim başka hastane inşallah orada bir aksilik olmazsa ıorada olur. burasına göre daha uygun çünkü
çok alakasız bir yerde konunuza giriyorum ama ben boluda oturuyorum ve benım doktorum dün medicanaya geçtiğini söyledi alptekın diye kadın doğumcu ıle karşılaşırsanız gerçekten ıyı bir doktordu ben 7 ay gittim tabı şimdi ortada kaldım o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?