• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mervecikcikcik

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
4
3
6
27
Arkadaşlar iyi günler diliyorum 2025 yılı itibari ile (geçmiş dönemlere zam gelmiştir tabiki) Ankara'da özel kliniklerde meme küçültme ameliyatı olan var mı? Fiyat bilgisi alabilir miyim? Tabiki herkesin ameliyatı için istenen fiyat farklıdır ama ben birkaç yeri aradım ve birisi 120 bin TL diyorsa diğeri 150 Bin TL diyor aşağı yukarı fiyatlar aynı benim merak ettiğim ben bunu tamamen sağlık açısından yaptıracağım benim memelerim 115 C 27 yaşındayım ve belim de kamburluk var hepsiyle beraber nefes alamıyorum arada acilen amelıyat olmak istiyorum yardım 💚🙏

Arkadaşlar iyi günler diliyorum 2025 yılı itibari ile (geçmiş dönemlere zam gelmiştir tabiki) Ankara'da özel kliniklerde meme küçültme ameliyatı olan var mı? Fiyat bilgisi alabilir miyim? Tabiki herkesin ameliyatı için istenen fiyat farklıdır ama ben birkaç yeri aradım ve birisi 120 bin TL diyorsa diğeri 150 Bin TL diyor aşağı yukarı fiyatlar aynı benim merak ettiğim ben bunu tamamen sağlık açısından yaptıracağım benim memelerim 115 C 27 yaşındayım ve belim de kamburluk var hepsiyle beraber nefes alamıyorum arada acilen amelıyat olmak istiyorum yardım 💚🙏
Merhaba özel düşünürseniz Serdar Nasır hocayı önerenler oldu. Ben devlet düşündüğüm için kendisi ile görüşmedim. Sizin ölçüleri de devlet karşılar aslında. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Merhaba bir gelişme varmı acaba. Hastane yada doktor seçiminizi yaptınızmı

Merhaba özel düşünürseniz Serdar Nasır hocayı önerenler oldu. Ben devlet düşündüğüm için kendisi ile görüşmedim. Sizin ölçüleri de devlet karşılar aslında. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Merhaba siz hangi doktorlara bakmistiniz. Ben ankara devlette bakiyorum ama acilmis konu yok kafam cok karisti

Merhaba arkadaşlar Ankara Tıp Fakültesi ile görüşuyorum Doktor'un adını daha öğrenemedik haber bekliyorum fiyatı 25binmiş eğer ameliyat guzel geçer hoca iyi olursa buraya yazarım

Ben hala gidip görüşemedim arkadaşlar. Ankara eğitim araştırmada süleyman yıldızdal ile görüşmek istiyorum ama mhrs den randevu bulamadım. bulursam yazacağım size de

Ben Süleyman yıldızdaki ameliyat oldum bu yaz. Çokta memnun kaldım. Bir arkadaşım daha olacak gün almış ocakta olacak.
merhaba geçmiş olsun. memnun olmanıza çok sevindim. darısı başıma diyorum :) sürecinizle ilgili bize bilgi verebilir misiniz? ne zaman kontrol oldunuz ne zaman sıra geldi?

Ne zaman gittim geldim o tarihleri tam veremem ama ben zaten temmuz ortası gibi olmak istedim ancak sıra geliyordu zaten. Temmuzda oldum. Yanlış hatırlamıyorsam mart Nisan gibi gitmiştim. Ama şu anda doktor baya yoğun sanırım. arkadaşım Ocak sonuna ancak ameliyat günü alabilmiş

Ne zaman gittim geldim o tarihleri tam veremem ama ben zaten temmuz ortası gibi olmak istedim ancak sıra geliyordu zaten. Temmuzda oldum. Yanlış hatırlamıyorsam mart Nisan gibi gitmiştim. Ama şu anda doktor baya yoğun sanırım. arkadaşım Ocak sonuna ancak ameliyat günü alabilmiş
peki yazın ameliyat olmak sizi zorlamadı mı? ben de şubat gibi istiyorum ama dediğiniz kadar yoğunsa belki istediğim tarih olmayabilir :(

Maalesef biraz zorladı ama yapacak bir şey yoktu, şu an gayet memnunum. Bakımımı annem yaptı, sabahları beşte kalkıp 15-20 dakika sitenin etrafında yürürüyğş yaptım

Back
X