Canim Allah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz.agrilarim cok oturunca oluyo canim.heyecan yapmaya basladim cok fena azonce sinirlerim bosaldi agladim baya.off cok zormus yaaCanım nasılsın Ağrın sizin var mı? Yarın test sonucunu merakla heyecanla bekliyorum dualarım seninle. Inşallah çok çok mutlu olursun ve annelik haberini alırsın. Bizlere de umut olursun :)
Canım benim kendini üzme.bak ne güzel sorunsuz bir şekilde sonuna geldin.inşallah bugün de güzel haberler duyup mutlu olacaksın.güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah.senden hayırlı haberler bekliyorum canım benim.Canim Allah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz.agrilarim cok oturunca oluyo canim.heyecan yapmaya basladim cok fena azonce sinirlerim bosaldi agladim baya.off cok zormus yaa
Canim olmadi negatifCanım benim kendini üzme.bak ne güzel sorunsuz bir şekilde sonuna geldin.inşallah bugün de güzel haberler duyup mutlu olacaksın.güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah.senden hayırlı haberler bekliyorum canım benim.
Canım benim üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki üzüleceksin.haklısın çok zor bir süreç.çok emek verdin umut bağladın.ama şöyle düşün demek ki şu an olması hayırlı değilmiş.ölümün,doğumun,nikahın saati değişmez derler ya mutlaka hayırlı bir vakitte Rabbim yavrunu sana nasip edecektir.dua et bol bol.eşin de sen de hamdolsun sağlıklısın maddi imkanınız var tekrar deneyebilirsiniz.ya yumurta ya da sperm hiç olmasaydı ya bir daha tüp bebek deneme Şansın hiç olmasaydı.biliyorum şu an çok üzgünsün ama inan bana hayatta her zaman beteri beteri var ve her zaman Rabbimiz e şükür edecek nimetlere sahibiz.yeterki farkında olabilelim,sabredebilelim ve dua edebilelim.Canim olmadi negatif(
Cok haklisin canim Allah razi olsun ama insan uzuluyor elimde degil cok agladim simdi sustumCanım benim üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki üzüleceksin.haklısın çok zor bir süreç.çok emek verdin umut bağladın.ama şöyle düşün demek ki şu an olması hayırlı değilmiş.ölümün,doğumun,nikahın saati değişmez derler ya mutlaka hayırlı bir vakitte Rabbim yavrunu sana nasip edecektir.dua et bol bol.eşin de sen de hamdolsun sağlıklısın maddi imkanınız var tekrar deneyebilirsiniz.ya yumurta ya da sperm hiç olmasaydı ya bir daha tüp bebek deneme Şansın hiç olmasaydı.biliyorum şu an çok üzgünsün ama inan bana hayatta her zaman beteri beteri var ve her zaman Rabbimiz e şükür edecek nimetlere sahibiz.yeterki farkında olabilelim,sabredebilelim ve dua edebilelim.
Içinde tutmaktansa ağlaman daha iyi canım.şimdi istediğin kadar ağla hatta bin arabaya tenha bir yere git bağıra bağıra ağla.ama isyan etme.neden diye sorgulama.unutma olanda Hayır vardır.böyle olduysa böylesi hayırlıymış demekki.ama acını biraz hafiflettikten sonra da bol bol dua et.rabbimden seni hayırlı zamanda hayırlı yere yöneltmesini iste.unutma önemli olan evlat sahibi olmak değil hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak.bunun için bütün dualarımız.Cok haklisin canim Allah razi olsun ama insan uzuluyor elimde degil cok agladim simdi sustumama elimden dua etmekten baska birsey gelmiyor.artik 3 ay sonra falan deniycem ama orda mi baska bir yerde mi bilmiyorum
Ilgin icin cok sagol canim valla doktorla bir goruseyim ona gore karar vercem artik hayirlisi neyse o olsun.isyan etmedim hic ne yazilmissa o olacak.hepimiz icin hayirlisi olur insallah.ben mecbur isten ayrilip yapacagm ikinciyi aslinda merkez degistirmek istemiyorum ama heryer olabilirIçinde tutmaktansa ağlaman daha iyi canım.şimdi istediğin kadar ağla hatta bin arabaya tenha bir yere git bağıra bağıra ağla.ama isyan etme.neden diye sorgulama.unutma olanda Hayır vardır.böyle olduysa böylesi hayırlıymış demekki.ama acını biraz hafiflettikten sonra da bol bol dua et.rabbimden seni hayırlı zamanda hayırlı yere yöneltmesini iste.unutma önemli olan evlat sahibi olmak değil hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak.bunun için bütün dualarımız.
Canım kendini hazır hissettiğinde yeniden denersin inşallah.ama benim nacizane fikrimi sorarsan istanbul şişli memeorialı düşünmenin tavsiye ederim.ben direk orada yaptırmak istiyordum ama maddi anlamda şehir dışına çıkmak bizi çok zorlayacağı için ankaraya karar verdim.eğer senin gibi şehir dışına çıkma imkanım olsaydı mutlaka şişli memorialı düşünürdüm.inşallah herşey gönlünce olur canım arkadaşım...
Hayırlısı olsun canım.dua edelim birbirimize.Ilgin icin cok sagol canim valla doktorla bir goruseyim ona gore karar vercem artik hayirlisi neyse o olsun.isyan etmedim hic ne yazilmissa o olacak.hepimiz icin hayirlisi olur insallah.ben mecbur isten ayrilip yapacagm ikinciyi aslinda merkez degistirmek istemiyorum ama heryer olabilir
merhaba,anladığım kadarıyla sizde sebepsiz infertilite var.senin tedavinde de mi doktor herşey çok iyi demişti.burada bize yazan yunu arkadaşa da doktor tedavi sırasında güzel şeyler söylemişti.kendisi de bizimle paylaşmıştı.bu durum beni rahatsız etmeye başladı açıkçası.tedavi aşamasında herşey güzel deniyor peki o zaman neden negatif???demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var ama tedavi aşamasında gözden mi kaçıyor acaba???merkeze olan güvenim iyice azalmaya başladı.zaten daha düzgün bir sistem de oturtamamışlar.her gittiğimizde mutlaka bekletiyorlar.o kadar beklememizin sonunda bence yeteri kadar da ilgi ve bilgi alamadığımı düşünüyorum...Merhaba arkadaslar bende ankara memorialde yaptirdim.hersey superdi ama olmadiaz once sonuc aldim.daha once baska yerde tuttu ama gelismemisti.sikintiniz yok diyor herkes ama...ALlahim hakkimizda hayirlisi ama o kadar zor bir surec ki insan cok uzuluyor...
Bilemiyorum artik hicbirseyi.daha once tedavi grdugum yerdede hersey superdi.belki de goremedikleri birsey var.kafam cok karisik....merhaba,anladığım kadarıyla sizde sebepsiz infertilite var.senin tedavinde de mi doktor herşey çok iyi demişti.burada bize yazan yunu arkadaşa da doktor tedavi sırasında güzel şeyler söylemişti.kendisi de bizimle paylaşmıştı.bu durum beni rahatsız etmeye başladı açıkçası.tedavi aşamasında herşey güzel deniyor peki o zaman neden negatif???demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var ama tedavi aşamasında gözden mi kaçıyor acaba???merkeze olan güvenim iyice azalmaya başladı.zaten daha düzgün bir sistem de oturtamamışlar.her gittiğimizde mutlaka bekletiyorlar.o kadar beklememizin sonunda bence yeteri kadar da ilgi ve bilgi alamadığımı düşünüyorum...
canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ama inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere hepimize hayırlı vakitte evladımızı bağoşlarç
daha önce nerede tedavi görmüştün peki???Bilemiyorum artik hicbirseyi.daha once tedavi grdugum yerdede hersey superdi.belki de goremedikleri birsey var.kafam cok karisik....
Acibadem rana hoca ama genartta yapmisti...daha önce nerede tedavi görmüştün peki???
Canimm seni cok iyi anliyorum.ben de cumrtesi gunu aldim negatifi.dbenim de ilk denemem ve memorial Aygul Hanim yapti bana da hersey cok ii dedi ama olmadi.cok umutlandirmisti beni yikildim resmen.dun doktorla uzun uzun konustuk 2.de kesin sonuc alacaz dedi ama kafam cok karisti ne yapacagimi bilemiuorum yaMerhaba arkadaslar bende ankara memorialde yaptirdim.hersey superdi ama olmadiaz once sonuc aldim.daha once baska yerde tuttu ama gelismemisti.sikintiniz yok diyor herkes ama...ALlahim hakkimizda hayirlisi ama o kadar zor bir surec ki insan cok uzuluyor...
canim evet sistemleri tam oturmamis bence de.ben de her gittigimde bekliyordum ama ilgi iyiydi bence.hersey cok guzel gitti ama olmadi.doktor da 2.de sonuc elde edicez dedi ama bilemiyorum yaamerhaba,anladığım kadarıyla sizde sebepsiz infertilite var.senin tedavinde de mi doktor herşey çok iyi demişti.burada bize yazan yunu arkadaşa da doktor tedavi sırasında güzel şeyler söylemişti.kendisi de bizimle paylaşmıştı.bu durum beni rahatsız etmeye başladı açıkçası.tedavi aşamasında herşey güzel deniyor peki o zaman neden negatif???demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var ama tedavi aşamasında gözden mi kaçıyor acaba???merkeze olan güvenim iyice azalmaya başladı.zaten daha düzgün bir sistem de oturtamamışlar.her gittiğimizde mutlaka bekletiyorlar.o kadar beklememizin sonunda bence yeteri kadar da ilgi ve bilgi alamadığımı düşünüyorum...
canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ama inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere hepimize hayırlı vakitte evladımızı bağoşlarç
Inşallah canım 2.de yüzün güler,emeklerinin boşa gitmez.sistem çok kötü en son gittiğimde 3 hasta vardı bekleyen yani öyle kalabalık da değildi ama 1 saat sonra muayene olabildim. Tabi muayene için Çatalca beklediğimi ve muayeneden sonra doktorla görüşmek için 15 dk daha beklediğimi saymıyorum bile.ben iki defa devlette aşılama yaptırdım.en fazla 15 dk bekledim.hani çok yoğun olsalar anlarım da 3-5 kişiyi vaktinde muayene edebilmeleri lazım.ilgi den kastım da aslında şu yani ben durumum hakkında bilgi almak istiyorum ama doktor sürekli ben şöyle iyiyim ben böyle iyiyim bizim merkezimiz şöyle güzel böyle güzel başka laf yok.mesela benim eşimin Morfolojisi 0 çıktı.ben bunun hakkında detaylı bilgi almak istiyorum ama yok tek laf etmedi.ben sorunca da bizim için sorun değil deyip geçiştirdi. Neden önemli değil bana bilimsel deliller le açıklasana.ne gibi extra önlemler alacaksın bu durumda anlatsana.yok herşey çok güzel ben çok iyi merkez süper den başka laf yok.içime sinmiyor ama yapacak birşey yok şu an başka alternatifim olmadığı için gideceğim mecburen. Umarım tedavi sürecinde doktorum bana bu düşüncelerimin yanlış olduğunu gösterir.inşallah yanılan ben olurum.canim evet sistemleri tam oturmamis bence de.ben de her gittigimde bekliyordum ama ilgi iyiydi bence.hersey cok guzel gitti ama olmadi.doktor da 2.de sonuc elde edicez dedi ama bilemiyorum yaa
Canım bu arada sen görüştünmü doktorla?ne dedi 2. Denemeden önce herhangi bir test falan istedi mi?Birde canım sana neden 3.gün embriyosu transfer ettiler?5. Güne gidemez miydi bekleselerdi?canim evet sistemleri tam oturmamis bence de.ben de her gittigimde bekliyordum ama ilgi iyiydi bence.hersey cok guzel gitti ama olmadi.doktor da 2.de sonuc elde edicez dedi ama bilemiyorum yaa
Peki memeorial daki tedavin de kaç yumurta toplandı?kaçı döllendi? Ve kaçıncı gün kaç tane embriyo transfer edildi?Acibadem rana hoca ama genartta yapmisti...
Canimm cok sagol daha iyiyim simdi.alisiyorum yavas yavas aglamalarim durdu :)) insallah senden guzel haber aliriz canim.senin nasil gidiyorKızlar iyi akşamlar kaç gündür giremiyordum ankaraya git gel agrım oluyor arada bir de pek ugrayamadim. Yunu canim cok üzüldüm senin için hakkında hayırlısı olsun inşallah son negatif olur. Ben bugun 6. Ignemi oldum bakalım bizim sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?