Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Canimm cok sagol daha iyiyim simdi.alisiyorum yavas yavas aglamalarim durdu :)) insallah senden guzel haber aliriz canim.senin nasil gidiyor
Iyi şimdilik canim şükür iğnelerin dozunu azalttı yarın yine kontrol var

Canım bu arada sen görüştünmü doktorla?ne dedi 2. Denemeden önce herhangi bir test falan istedi mi?Birde canım sana neden 3.gün embriyosu transfer ettiler?5. Güne gidemez miydi bekleselerdi?
Canim yazdiklarinda haklisin.bana 3. Gun verdiler cunku 5.gune kalamayabilir demisti.mesela transferde kac tane koydunuz dedim en iyisininyaptim emin ol dedi ama rakam yok.sonra kalan embryolar icin arycaz dediler 5.gun oldu kimse aramadi biz de yola cikacaktik merkeze gittim donduramiycaz dediler.bir de kafama takildi yine kac embriyo transfer edildi dedim biz arycaz dediler gonderdiler.sonra aradilar 1 dediler yani bunu ogrenmek icin nasil ugrastim varya.yani aramiyolar ben usteliyorum.sonra cumartesi sabah aradim sonuc negatif dedim doktor ariycak dediler.pazartesi dayanamadim aradim birazdan arycak dediler aksam 7 gibi cebinden aradi doktor.cok umutluydum dedi hic problem yoktu dedi.2.de kesin basarcaz dedi.baya konustuk yani.1 ay sonra gel dedi ama bakalim ne olur canim.benim bayan doktora gitmem gerekiyo esim takintili o konuda

Benim de eşim takıntılı canim bayan doktor konusunda inşallah hakkında hayırlı ve çocuklu olacak yere karar verirsin.

Iyi bari canim azalttigina gore demekki guzel buyuyo canim cok fazla surmez ignelerin o zaman
Canım sağda sayı olarak cok en buyugu 8 m dedi sol da en büyüğü 12.5 m dedi e2 ölçtü ona göre dozunu ayarlariz dedi dün aradilar geri e2 992 çıktı dozu azalt dedi

Canım sağda sayı olarak cok en buyugu 8 m dedi sol da en büyüğü 12.5 m dedi e2 ölçtü ona göre dozunu ayarlariz dedi dün aradilar geri e2 992 çıktı dozu azalt dedi
Hadi hayirlisi canim iyi gidiyorsun guzel yani hadi iyi haberler ver bize

Kizlar bircok farkli merkeze giden arkadasim var bende farkli yere gitmistim.her merkezde en az bir saat bekliyorsun,dogru duzgun aciklama yapmiyorlar.hepsi boyle hatta en iyisi bu konuda memorial.bana ilaclarimi bile anlatmamislardi eski yerde.birde ilkti cok zorlanmistim.burda hemsireler anlatoyor.tek sikinti dedigin gibi hep son teknolji diyor ayni seyleri soyliyor.hep yaptiklarini anlatoyor ezberlenmis gibi.ama her ise allahin adiyla baslmasi yuksek enerjisi buraya baslamama sebep oldu.ama mesela benim yumurtalarim asiri gelisiyor oshh olurum diye dozaji az vere vere gitti.sanirim gec gelisti yumurtalarim gec toplandi gec koyuldu derken ben gecen ay 13 unde adet gormistum bama sonucu 15 inde alcan dedi.normalde tup bebekte adetinden once ogreniyorsun.acaba transfer zamani icin gec mi kaldi bilemiyorum.sonucu aldigimdan beri kafamda hep sorular...siz ne zaman sonuc aldiniz.simdi dondurulmuslarim var onlari deneriz sansimiz cok yuksek diyor ama ben artik cok umutsuzum.cunku bura benim ilk yerim degil ve buraya karar verirken cok zorluk yasadim.simdi kendime surekli soruyorum yine mi yanlis doktor diye...catlatma asilama tup dondurulmus hepsini denedim ama yok..daha yapacak birsey kalmamsi cok uzucu.acaba memoriol den hic pozitif sonuc alam yok mu ne olur buraya yazsin ya....

Canım bende abartıyormuyum acaba diye düşünüyordum ama senin bu anlattıklarından sonra hiç te abartmadığımı anladım.senin en doğal hakkın kaç embriyo transfer edildiğini bilmek.kalan embriyoların durumunu öğrenmek için bu kadar bekletilir mi?
Ben ciddi ciddi artık şişli memorialı düşünmüyorum. Eğer rapor izin konusunda da sıkıntı olmazsa ben istanbula gitmek istiyorum.sende araştır bence tüm ekip bayan.bende bayan doktora gidebiliyorum sadece o yüzden zaten ankarada başka alternatifim yok.

Bu konuda size bir fikir vermek isterim.tabi herkesin istekleri farklidirda.simdi bi arkadasim da aygul hocada tedavi goriyor.bu ucuncu denemesi 1.baskent 2.sisli memorial semra hnm.aygul hocaya baslamasinin sebebi semra hoca icin gitmis olmasina ragmmen en az iki saat bekledikten sonra semra hocanin anca asistanlari ile gorusmus.cok sinirlenmis ama dogru ne bilmiyorum daha unlu birimi onla gorusemiyorsun stres yapiyorsun..yoksa gorusebildigin biri mi.ben boyle aygul hoca guler yuzlu herseyi anlatiyor birde bunlara stres yapmayim dedim ama bilemiyorum birazda kismet...

Canim ist memorial ekip bayan mi hep? Yani bana ist yada ankara da iyi basarili ama ekibi bayan olan bir merkez lazim

Ben zaten şişli ye Semra Hanım için gitmiyorum.orada ekip çalışması var hasta takibini farklı farklı doktorlar yapıyor ama genel kontrol Semra hanımda. Yani her gittiğimde bana güler yüz göstermesin ben onu hiç görmeyeyim ama onun takibi altında olduğumu bileyim.en azından kadının bugüne kadar gelen başarılı bir geçmişi var.ben aygül hanımı araştırdım.açıkçası hakkında öyle aman aman da olumlu yorumlar bulamadım.17 yıldır tüp bebek işindeyim diyor bu kadar az referansı olması da şaşırtıcı bence.

Canim ist memorial ekip bayan mi hep? Yani bana ist yada ankara da iyi basarili ama ekibi bayan olan bir merkez lazim
Ben şişli yi zaten bayan ekip olsun ve başarılı güvenilir bir merkez olsun diye araştırırken buldum.bir çok kişi negatif sonuç bile alsa yine giderim diyor bu çok önemli bence.bu güveni sağlamak önemli.forumda şişli memeorialla ilgili konu var geçmişe dönük biraz okumanı tavsiye ederim.bayan doktor istediğini dosyaya yazdırırsan sadece bayan doktor ilgileniyormuş.okuduğum yorumlar böyle.bugün de hastaneyi aradım telefondaki bayan da dosyanızı not alırız sorun olmaz dedi.

Anladim.tabi isteklerinizi karsiliyorsa sikinti yok sadece ben giden birini tanidigim icin yazmak istedim.aygul hoca hakkindada haklisiniz pek yorum yok maalesef...

Cok tesekkur ederim canim peki bayan doktor takip ediyo ama yumurta toplamada ve transferde ekip tamamen bayan mi oluyo acaba.bir de fiyat aldin mi canim sen ? Haberleselim canim muhakkak

Anladim.tabi isteklerinizi karsiliyorsa sikinti yok sadece ben giden birini tanidigim icin yazmak istedim.aygul hoca hakkindada haklisiniz pek yorum yok maalesef...
Anlıyorum canım iyi niyetini çok saol.ama bu akşam aygül hanım hakkında duydukları beni iyice üzdü.en başta güven duymak lazım ama benim güvenim iyice sarsıldı.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

Cok tesekkur ederim canim peki bayan doktor takip ediyo ama yumurta toplamada ve transferde ekip tamamen bayan mi oluyo acaba.bir de fiyat aldin mi canim sen ? Haberleselim canim muhakkak
Canım fiyat galiba 6000 civarında falan tam emin değilim.ekip bildiğim kadarıyla tamamen bayan.daha önce araştırmıştım bu bayan ekip konusunu. Bugün aradığımda sormadım ama forumdaki tedavi olan arkadaşlara sorabiliriz.yarın bi ara aklımda ki soruları sor.çok yardımcı oluyorlar.ben bugün aradım. Hasta ilişkileri sorumlusu ile konuştum tedavi sürecini ve rapor olayını sordum anlattı sağolsun.

Cok sagol canim ilgin ve paylasimlarin icin.ben de arastirmaya bsliyorum tekrardan farkli bir bilgi edinirsem paylasirim seninle canim

Cok sagol canim ilgin ve paylasimlarin icin.ben de arastirmaya bsliyorum tekrardan farkli bir bilgi edinirsem paylasirim seninle canim
Tamam canım senden de paylaşımlar bekliyorum o zaman.ben eğer okuldaki durumumu ayarlayabilirsem ocakta gidicem inşallah.o zamana kadar haberleşelim canım.

Arkadaslar okudum yazdiklarinizi.
O zaman bide ankarada genart tup bebek merkezinde aysun hnm i bi arastirin derim.
Ben ilk 2 denememi bu merkezde sertac hocaya yaptirdim.cok memnun kaldim.aysun hnm dan da cok memnun olan var.bi arkdasimin ona yaptirdi.haftaya dogum yapicak.
Bende merak ettim yarin aygul hnm dan randevu aldim.bi tanisip konuscam.ama 3.tedavi icin yine genartta doktorumla konustum.plan yaptim aslinda.
Aysun hnm i bi arastirin isterseniz.

teşekkür ederim canım Aygül Hanım çok ii aslında ama neden bilmiyorum farklı merkezde yaptırma isteği var bende.hakkımızda hayırlısı olur inş.aysun hanımı araştırcam şimdi sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…