ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

canım çok teşekkür ederim. ben yaptırmaya karar verdim ama nerede hangi doktora yaptıracağım karar veremedim. artık gözden çıkardım en az 2 kez uçağa binip ya ankara ya da ist a gideceğim. şu an hayatıma kimseyi sokmuyrum zaten biri olsa da bu durumu söylemem evet siz de sakın söylemeyin diyorum çünkü ben her şeyi anlattım beni anlar düşündüm sevdi ama bi o kadar da hakaret etti küçümsedi eksik buldu. eğer ki bu durumumu bilmeseydi şimdiye evli olurduk eskisi gibi üzerime titrerdi. siz de sakın söylemeyin kızlar.

black :
sen geçici mi yaptırdın ki ? özel mesaj hakkım yok daha 37 mesaj olmuş

yok cnm benim kalıcı. ben bayagı tereddütlüydüm iyileşmez diye ama doktorum garanti verdi dikkat edersen iyileşir diye... bakalım bekliyoruz... bu arada stres de tavan yapıyor tabii...

sen kalıcımı yaptırdın şahap beye?kontrole gittinmi?tutmuşmu?

kalıcı yaptırdım, henüz bilmiyoruz birhafta oldu. garanti veriyorum gelmene de luzum yok dedi şahap bey. yaa ben aynayla da kontrol ettim bayağı görünüyor aslında malum şey. diyelim ki o zamana kadar tam kaynamadı dikişler, zaten ister istemez kanama olacaktır birleşmeyle birlikte, dikişler atacağı için, önemli olan bu sürede dikkat etmek, bende nerdeyse hiç oturmuyorum bile, elimden geldiğince ayakta zaman geçirmiyorum falan işte...

black :
şahap bey e yanılmıyorsam 2 arkadaş yaptırmıştı birisi kontrole gitmek istediğinde gelme demiş ama ya sorun olursa gibi bir şeyler demiş kız dr da o zaman o gece tırnağınla kanatırsın demiş :S başka bir bayan ise şahap beye gitmiş kontrole ise başkasına gitmiş ve tutmadığını söylemişler ama yine de kanama olmuş. şahap bey garanti veriyor ama tereddüt deyim açıkçası.

senin daraltma yapıldı mı ve ücret olarak ne aldı canım

yok cnm benim kalıcı. ben bayagı tereddütlüydüm iyileşmez diye ama doktorum garanti verdi dikkat edersen iyileşir diye... bakalım bekliyoruz... bu arada stres de tavan yapıyor tabii...

düğünün yakınmış canım inşallah sorun olmaz. Allah gönlümüze göre yapsın . tutmasa bile daraltma yaptıysa zorlama olur ve bir şekilde kanama olur. stres yapma yeter

yapıldı, 1300 aldı, birkaç gün önce yine konuştum telefonla boşuna stres yapma kesinlikle kanama olacak dedi ama bunca stresin içinde bir de bu, elde değil endişelenmemek yani... yaa aslında yaşadığım ağrı ve kasılmaları düşününce kesin olur diyorum ama, benim extram nişanlımın doktor olması... dolayısıyla korkuyoruuuummm....

düğünün yakınmış canım inşallah sorun olmaz. Allah gönlümüze göre yapsın . tutmasa bile daraltma yaptıysa zorlama olur ve bir şekilde kanama olur. stres yapma yeter

şahap bey bu kadar güveniyorsa kendine vardır bir nedeni diyorum içimden ama...bana kesinlikle sıkıntı olmayacak garanti veriyorum ama yine de içine sinmiyorsa düğünden 2, 3 gün sonra gel yine bir son kontrol yapayım, ama emin olabilirsin hiç gerek yok kendini boşuna sıkıntıya strese sokup da gelme buralara kadar dedi. oradayken sekretere de sordum hiç olumsuzluk yaşayan hastanız oldu mu diye,hiç olumsuzluk yaşayıp da geri dönen olmadı dedi. şahap bey de sontelefon görüşmesinde sıkı sıkıya iyi haberlerini bekliyorum, sonrasında beni mutlaka haberdar et dedi. sende sıkma canını, bakalım benim durumum ne olacak, eğer sağ salim sorunsuz atlatırsak bileceğiz ki bu adam kendine güvenmekte ve güven vermekte haksız değil. bir sürü alternatif var tamam, bende sen gibi çok araştırdım, şahap beyi seçme nedenim bir güven vermesi oldu ilk telefon görüşmemde, herşeyi bana göre ayarlaması, düzenlemesi (o gün ben uçağa yetişeceğim diye çok erken saatte muayenehaneye geldi) ikincisi ise fiyat olarak ebru hanıma veya korkut beye göre çok daha makul bir fiyat söylemesi. kimi tereddüt etmiş ucuza yapıyor düzgün yapmıyor mu diye, ben öyle düşünmüyorum işin aslı çünkü genel anestezi yapılmıyor, öte yandan kısa bir işlem.

senin düğün yakın zamandamı?

nişanlının alanı kadın doğum vb değilse anlamaz şimdiden stres yapma. her şeyin güzel olacağını düşün canım. kanama olmasa bile zorlanma olacaktır merak etme sıkma canını arkadaşım.

fiyat olarak çok cazip şahap bey neden 1000 liraya yakın para vereyim fazladan. ben de 1-2 ay sonra düşünüyorum hayatımda biri yok olmasını da istemiyorum ama kendimi rahatlatmak istiyorum. Kars' tan ankaraya gideceğim büyük ihtimalle haftasonu olur uçakla gidip gelmem lazım. inşallah bu operasyondan sonra mutlu olurum

düğünden sonra inşallah yüzün güler ve bize de mutlu haberlerini verirsin :)

hala özel mesaj hakkım dolmadı. zaten foruma sırf bu konu için giriyorum canım ya.

ben ist veya ankara düşünüyorum izmir aklımdan geçmedi. şimdilik ankara daha cazip geliyor. bence sen de izmiri aklından çıkar . ben yaptırmaya karar verdim de kime yaptıracağıma karar veremedim

biraz diğer başlıklara bakayım da mesaj hakkım olsun

ben henüz yaşamadım ama diğer başlıklarda bu ameliyatı olan arkadaşlar bahsetmişler genel itibariyle operasyon sırasında acı hissedilmiyormuş. önemli olan da ameliyat sonrası 15-20 gün dikkat etmek gerekiyor birazcık da ağrı oluyormuş tabi

sen flep yaptıracağına senin eleman lobotomi yaptırsa ve ülke bir adet "cinsel organ kanı" bağımlısı manyaktan kurtulsa! ve mutlu sona ulaşsak nasıl olur?

malasef sadece o değil geneli öyle düşünüyor ama ben bin pişmanım ona durumu açıkça anlattığım için şimdiye kadar onunla evlenirdim. ama nasip değilmiş hala içim sızlıyor

malasef sadece o değil geneli öyle düşünüyor ama ben bin pişmanım ona durumu açıkça anlattığım için şimdiye kadar onunla evlenirdim. ama nasip değilmiş hala içim sızlıyor

Geneli öyle düşünüyor derken? her erkek öyle düşünür ama öyle olmadığını iyi bilir buna istinaden erkekler sadece ileride sadık bir eş olabilecek kadın arar kendine yani aslında erkeklerin %80 gibi bir kısmı bekaret aramaz.

nerimanen sen Türkiye' de yaşamıyorsun sanırım. böyle mesajlar yazarak da konuyu değiştirme lütfen.

nerimanen sen Türkiye' de yaşamıyorsun sanırım. böyle mesajlar yazarak da konuyu değiştirme lütfen.

Türk erkeği profilinden bahsediyordum ana konuya uzak değiliz ayrıca türkiyede yaşıyorum. 2 damla kan ile kendini kandırmayı başarabilen obsesif kompulsif bozukluğa sahip bir hayat arkadaşı adayından behsediyorsun galiba!

türk erkeği bu kadar ezik değildir heralde 2 damla kan ile hayata karşı dik dursun gibisinden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…