- Konu Sahibi depresif2222
-
slm,öncelikle Allah yardımcın olsunla başlayayım, çünkü psikolojini çok iyi anlıyorum. karar verip yaptırmak ayrı dert, sonrası bir başka dert... hataysa hata, hepimiz bedelini ödüyoruz bir şekilde, öyle kafadan yargılayanlar var ya sıkıntısını bilmediklerinden sallayıp duruyorlar.
ben uzun bir zaman düşündüm sen gibi, cesaret edemedim, erteledim. o ertelemeye bağlı olarak kimseyi de almadım hayatıma... tam öyle derken günün birinde biri çıktı karsıma olmaz olmaz demeye kalmadan aşık oldum, jet hızıyla nişanlandım, 20 gün sonra da evleniyorum. o panikle 3 gün önce gittim yaptırdım şahap beye. sağolsun çok yardımcı oldu, özellikle yanındaki sekreter oturup ağlama krizimin geçmesini bekledi, uzun uzadıya konuştu rahatlattı. ben anlatırım diyordum ama iş başa gelince öyle olmuyor...
defalarca ayrılmaya yeltendim, son olarak bir kaç gün önce nişanı atmayı bile düşündüm, yok yere bir kavga cıkardım, nişanı atacağım dedim, tabii olmadı... mecburen ameliyat yolunu seçtim yani...
benden tavsiye sakın yalnız gitme, ben öyle yaptım, ve kendimi berbaattt hissediyordum. yol boyunca durmaksızın ağladım. kendimi hiç bu kadar yanlız, bu kadar güçsüz hissetmemiştim. keşke birilerine anlatsaydım en azından en yakın arkadaşıma, onunla gitseydim diyorum şimdi,ama ben hiç kimseye anlatamayacak kadar utandım... o yüzden bu site bana güç veriyor, şu an yazdıkça yazasım geliyor. derler ya hani damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye....!
Arkadaşım tavsiye karsına seveceğin biri çıkmadan acilen yaptır şu işi yaptıracaksan, ne zaman karşına cıkacagını bilemiyorsun ve çok daha kötü hissediyorsun.
bu arada bende doğuda cok yakınında çalışıyorum, merak ettiğin herşeyi sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum, aşama aşama anlatırım, kafanda hangi soru varsa cevaplarım mümkün oldukça. :)
canım çok teşekkür ederim. ben yaptırmaya karar verdim ama nerede hangi doktora yaptıracağım karar veremedim. artık gözden çıkardım en az 2 kez uçağa binip ya ankara ya da ist a gideceğim. şu an hayatıma kimseyi sokmuyrum zaten biri olsa da bu durumu söylemem evet siz de sakın söylemeyin diyorum çünkü ben her şeyi anlattım beni anlar düşündüm sevdi ama bi o kadar da hakaret etti küçümsedi eksik buldu. eğer ki bu durumumu bilmeseydi şimdiye evli olurduk eskisi gibi üzerime titrerdi. siz de sakın söylemeyin kızlar.
black :
sen geçici mi yaptırdın ki ? özel mesaj hakkım yok daha 37 mesaj olmuş
sen kalıcımı yaptırdın şahap beye?kontrole gittinmi?tutmuşmu?
yok cnm benim kalıcı. ben bayagı tereddütlüydüm iyileşmez diye ama doktorum garanti verdi dikkat edersen iyileşir diye... bakalım bekliyoruz... bu arada stres de tavan yapıyor tabii...
black :
şahap bey e yanılmıyorsam 2 arkadaş yaptırmıştı birisi kontrole gitmek istediğinde gelme demiş ama ya sorun olursa gibi bir şeyler demiş kız dr da o zaman o gece tırnağınla kanatırsın demiş :S başka bir bayan ise şahap beye gitmiş kontrole ise başkasına gitmiş ve tutmadığını söylemişler ama yine de kanama olmuş. şahap bey garanti veriyor ama tereddüt deyim açıkçası.
senin daraltma yapıldı mı ve ücret olarak ne aldı canım
düğünün yakınmış canım inşallah sorun olmaz. Allah gönlümüze göre yapsın . tutmasa bile daraltma yaptıysa zorlama olur ve bir şekilde kanama olur. stres yapma yeter
şahap bey bu kadar güveniyorsa kendine vardır bir nedeni diyorum içimden ama...bana kesinlikle sıkıntı olmayacak garanti veriyorum ama yine de içine sinmiyorsa düğünden 2, 3 gün sonra gel yine bir son kontrol yapayım, ama emin olabilirsin hiç gerek yok kendini boşuna sıkıntıya strese sokup da gelme buralara kadar dedi. oradayken sekretere de sordum hiç olumsuzluk yaşayan hastanız oldu mu diye,hiç olumsuzluk yaşayıp da geri dönen olmadı dedi. şahap bey de sontelefon görüşmesinde sıkı sıkıya iyi haberlerini bekliyorum, sonrasında beni mutlaka haberdar et dedi. sende sıkma canını, bakalım benim durumum ne olacak, eğer sağ salim sorunsuz atlatırsak bileceğiz ki bu adam kendine güvenmekte ve güven vermekte haksız değil. bir sürü alternatif var tamam, bende sen gibi çok araştırdım, şahap beyi seçme nedenim bir güven vermesi oldu ilk telefon görüşmemde, herşeyi bana göre ayarlaması, düzenlemesi (o gün ben uçağa yetişeceğim diye çok erken saatte muayenehaneye geldi) ikincisi ise fiyat olarak ebru hanıma veya korkut beye göre çok daha makul bir fiyat söylemesi. kimi tereddüt etmiş ucuza yapıyor düzgün yapmıyor mu diye, ben öyle düşünmüyorum işin aslı çünkü genel anestezi yapılmıyor, öte yandan kısa bir işlem.
yapıldı, 1300 aldı, birkaç gün önce yine konuştum telefonla boşuna stres yapma kesinlikle kanama olacak dedi ama bunca stresin içinde bir de bu, elde değil endişelenmemek yani... yaa aslında yaşadığım ağrı ve kasılmaları düşününce kesin olur diyorum ama, benim extram nişanlımın doktor olması...dolayısıyla korkuyoruuuummm....
şahap bey bu kadar güveniyorsa kendine vardır bir nedeni diyorum içimden ama...bana kesinlikle sıkıntı olmayacak garanti veriyorum ama yine de içine sinmiyorsa düğünden 2, 3 gün sonra gel yine bir son kontrol yapayım, ama emin olabilirsin hiç gerek yok kendini boşuna sıkıntıya strese sokup da gelme buralara kadar dedi. oradayken sekretere de sordum hiç olumsuzluk yaşayan hastanız oldu mu diye,hiç olumsuzluk yaşayıp da geri dönen olmadı dedi. şahap bey de sontelefon görüşmesinde sıkı sıkıya iyi haberlerini bekliyorum, sonrasında beni mutlaka haberdar et dedi. sende sıkma canını, bakalım benim durumum ne olacak, eğer sağ salim sorunsuz atlatırsak bileceğiz ki bu adam kendine güvenmekte ve güven vermekte haksız değil. bir sürü alternatif var tamam, bende sen gibi çok araştırdım, şahap beyi seçme nedenim bir güven vermesi oldu ilk telefon görüşmemde, herşeyi bana göre ayarlaması, düzenlemesi (o gün ben uçağa yetişeceğim diye çok erken saatte muayenehaneye geldi) ikincisi ise fiyat olarak ebru hanıma veya korkut beye göre çok daha makul bir fiyat söylemesi. kimi tereddüt etmiş ucuza yapıyor düzgün yapmıyor mu diye, ben öyle düşünmüyorum işin aslı çünkü genel anestezi yapılmıyor, öte yandan kısa bir işlem.
bir erkek arkadaşım oldu ona durumu açıkça anlattım başımdan böyle bir ilişki geçti diye baştan sorun çıkardı sonra beni sevince görmezden gelmeye çalıştı ama sonra ne oldu bana kötü başladı bana olan saygısını yitirdi sevgisi azaldı bende ona resmen tapmıştım çok da sevmiştim. bundan sonra kimseye açık verecek şekilde açıklama yapmam. o yüzden fleep yaptırmak zorundayım yoksa geçiciye uygun mekan yok yaşadığım yerlerde. bir ihtimal fleep de tutar.
malasef sadece o değil geneli öyle düşünüyor ama ben bin pişmanım ona durumu açıkça anlattığım için şimdiye kadar onunla evlenirdim. ama nasip değilmiş hala içim sızlıyor
Geneli öyle düşünüyor derken? her erkek öyle düşünür ama öyle olmadığını iyi bilir buna istinaden erkekler sadece ileride sadık bir eş olabilecek kadın arar kendine yani aslında erkeklerin %80 gibi bir kısmı bekaret aramaz.
nerimanen sen Türkiye' de yaşamıyorsun sanırım. böyle mesajlar yazarak da konuyu değiştirme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?