ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

Türk erkeği profilinden bahsediyordum ana konuya uzak değiliz ayrıca türkiyede yaşıyorum. 2 damla kan ile kendini kandırmayı başarabilen obsesif kompulsif bozukluğa sahip bir hayat arkadaşı adayından behsediyorsun galiba!

türk erkeği bu kadar ezik değildir heralde 2 damla kan ile hayata karşı dik dursun gibisinden!

ben bu 2 damla kan için hayatta en çok sevdiğim kendimden bile çok sevdiğim birinden ayrıldım. erkekler herkesle yatıp kalkarlar ama bakire kız isterler düzen bu. baştan kabul etseler bile sonradan yüzüne vururlar.

Bir kere bakire kız denilen bir olgu yok bu böyle biline, evlendikten sonra ihanet etmeyecek kadın denilen bir olgu var ama bazı kamiller bu ikisi arasındaki ince çizgiyi bekaret kavramı üzerinden ipuçları elde edecek şekilde ileride bakire değilse kesin aldatır yanılgısı ile ilişki bitiriyor yani kadının aldatıp aldatmayacağını çözemiyorlar.

Madem düzen bu kendini eşine saklayacaktın yok seviyorum herşeyi yaşarım diyorsan bu düzene de karşı çıkıyorum diyorsundur şimdi ise ama kocanı kandırıp bu düzene ayak uydurmaya çalışıyorsun.

Beni olduğum gibi kabul etmiyecek bir adam ile niye evleneyim niye et parçası gibi davranayım kendime ? O beni kandırdı gitti demeyin ona evet diyen kimdi ? Bilmiyordum gideceğini hiç demeyin bilmiyen mi var sanki neyin ne olduğunu kadınlık gururunuz olsun biraz.

Sonradan yüzüme vurursa diyorsunuz benimde yüzüme vuruldu onula bişey yaşamadığım halde ama lafı yedi defoldu gitti çünki sizin gibi aman yapayım ailem duymasın demedim hiç bir zaman siz böyle yaptıkça bu düzen de böyle kalır hiç bir şey değişmez.

benimde eski sevgilim diktirdiği zarını bana yamamaya çalıştı her hali ile kabul etsem bile, aslında zar takıntısı erkeklerde değil kadınlarda siz kendinizi bu haliniz ile kabul etmesseniz doğal olarak hiç bir erkek kabul etmez.

-----------------------------

Son düzenleme:
nihali dikkatimi çekti de senin bu başlıklarda işin ne. ÇÖPLERDE SİNEK EKSİK OLMAZMIŞ :) vızlama istersen

Dikkatini çekti yoksa işinemi gelmedi ? Uslübün karakterinin göstergesidir bana daha farklı açıdan yaklaşabilirdin fikirlerini empozs edebilirdin belki yanlış düşündüğümü gösterebilirdin yazık kendini ve arkadaşlarını çöp beni sinek olarak görüyorsun.

Eski sevgilin zarını diktirip sana yamamaya mı çalıştı? Erkeğim ben diyosun yani

Kızlar bırakın böylelerini lütfen moralinizi bozmalarına izin vermeyin ve kaile dahi almayın.Amaçları sadece egolarını tatmin etmek.Moderatörlerde sataşmalarda bulunan bu arkadaşları ciddi şekilde uyarabilirlerse çok teşekkür edeceğim.

Kızlar bu arkadaşlara cevap vermeyin,bırakın kendi hallerinde takılsınlar.Ona buna sataşıp egolarını tatmin etmeye çalışsınlar.Başlarının hayatlarına dil uzatıpta kendilerini mutlu etmeye çalışan insanların gereksiz büyük egolarını tatmin etmemize hiç gerek yok.

Son düzenleme:
Eski zamanlarda bir kral,saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş,kendisi de pencereye oturmuştu.Bakalım neler olacak diye gözlüyor.Ülkenin en zengin tüccarları,en güçlü kervancıları,saray görevlileri birer birer gelmişler,sabahtan öğlene kadar.Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girmişler.Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirmiş.Halkından bu kadar vergi alıyor,ama yolları temiz tutamıyor diye.Sonunda bir köylü çıka gelmiş.Saraya meyve ve sebze getiriyormuş.Sırtındaki küfeyi yere indirmiş iki eli ile kayaya sarılmış ve ıkına sıkına itmeye başlamış.Kan ter içinde kalmış ama sonunda kayayı da yolun kenarına çekmiş.Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereymiş ki,kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu görmüş.
Keseyi açmış ve kese altın doluymuş.Bir de kralın notu varmış içinde.'Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir.'diyormuş.
Köylü,bügün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
'Her engel,yaşam koşullarımızı daha da iyileştirecek bir fırsattır.'

Öyle paylaşamak istedim sizlerle kızlar...

Ben aslinda forumu encok estetik ameliyatlari icin takip ediyorum ama sizin ruh halinizden dolayi yasadiklariniz da cok uzuluyorum. Ben evli degilim ama cinsel aktivitem var. Burada nihali denen arkadasin kesinlikle kizlik zari ile ilgili saplantilari oldugunu ve diger bayanlari da bu konuda yeri gelip asagilayarak kendini tatmin ettigine tanik oluyorum. Bence toplumda herkesin normal olmasini bekleyemeyiz ama burada nihalinin yaptigi kisilik haklarina saygisizlik ve insanlari yargilamak....biraz saygi lutfen herkes diledigi gibi yasar ve kimseye de hasap vermek zorunda degildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…