- Konu Sahibi depresif2222
-
Diktiren hanımlar sizle evlenen herif sizi sevdiği için değil evlenmiş olmak için evleniyor yoksa o da herşeyin farkında! ama iyi oluyor piyasa temizleniyor karakterli kızlarda bize kalıyor tabi ki
:) o şahıs bize destek oluyor benden fazla bu başlıklarda takıldığına eminim :) yoksa bu bölümün editi mi :)
nerimanen erkek galiba..ona kısaca neriman diyebilir miyim..keza..bu ismi uygun gördüm..biz kadınlarla takıla takıla...öyle olacak yakındır... bu arada keklemek lafına takmışlar..yahu bu kadar kek canınız istiyorsa açın tarifi yapın ya:))))
nerimanen erkek galiba..ona kısaca neriman diyebilir miyim..keza..bu ismi uygun gördüm..biz kadınlarla takıla takıla...öyle olacak yakındır... bu arada keklemek lafına takmışlar..yahu bu kadar kek canınız istiyorsa açın tarifi yapın ya:))))
nerimanen kocama hakaret etmiş...ahh ben seni naparım biliyomusun şişşşttt kızzzzzz:))))
nerimanen kocama hakaret etmiş...ahh ben seni naparım biliyomusun şişşşttt kızzzzzz:))))
kızlaaar artık karar verdim ebru hanıma gitmek istiyorum ama daha önce hiç ankaraya gitmedim. önümüzdeki ay aslında yaptırmak istiyorum. fiyat olarak kaç lira yakında bilgi alan var mı?
ankaraya yakın mısın canım son kontrole gidebilecek misin, eğer gidebilecek olsaydım ben de değerlendirirdim ebru hanımı ama ist'dayım, buradaki doktorlara da güvenemiyorum hiç
benim için aslında ank da ist da farketmez uçakla gideceğim ama nedense ebru hanım daha yakın geldi forumda yazılanlara göre. bir an önce gitmek istiyorum ya( kontrole belki gidebilirim fırsatım olursa ama son 3 gün kesinlikle gidemem onu biliyorum
meryema sen ist da kimi düşünüyorsun
ben k. arslan'ı düşünüyordum ama son kontrole gidemem die h. özkan'ı düşünmeye başlamıştım ama bi arkadaşın kontrolünde sorun çıktı tekrar müdahale yapacak h. özkan. şimdilik beklemedeyim ben canım, ist'da yaşıyorum ama düğün haftası ist'da olmayacağım o yüzden o üç gün önce yapılacak olan kontrol beni düşündürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?